Sisällön tarjoaa Blogger.

Sneak peek vappuuni 2014

Pientä kurkistusta vappuuni, mutta sitä ennen pieniä kuulumisia ja valituksenmakua. Olen sunnuntaista asti ollut jonkin viruksen kourissa, minkä sain luultavasti Roopelta (ylläripylläri). Lämpöä ollut tosiaan sunnuntai-illasta asti ja kurkkukipu on helvetinmoista. Onneksi kuumeeseen asti ei ole vielä noussut! Koputan puuta... Tämä päivä sekä huominen ovat vapaita, joten tottakai tulen kipeäksi vappuna, joka on vapaa ♥
Anyway Viivin kanssa olimmekin hyvissä ajoin varustautuneet vapunviettoon ja tietysti asusteisiin - kuten aina, tietysti pukeudumme kybällä. En missään nimessä missaa siis näitä juhlia tämän ihme virustaudin takia ja vaikka puolet porukastamme onkin kiinni armeijan leivissä.
sneakpeek vappu
Yritän pian saada myös suurempaakin kuulumispostausta ulos, suurimmaksi osaksi täällä on nyt ollut reissuasuja sekä matkakuvia. Mulla on nimittäin mahtavia uutisia! Muistaakahan seurata blogini fb-sivuja, sillä siellä kuulette asiat yleensä ensimmäisenä;) Klikkaa tästä, niin pääset tykkäämään! Olen ollut tosin sielläkin hieman liian hiljainen, joten yritän päivitellä sitä nyt enemmän.

Pitäkää huisin siisti vappu, kaikkea kohtuudella!

~ Kata ~

2 kommenttia