Sisällön tarjoaa Blogger.

Shoppings lately part 2

Oon ostoslakossa, mutta lupasin itselleni uudet biksut jos sopivat sattuisi vastaan tulemaan. Lisäksi Shoppings lately postauksesta jäi uupumaan kaksi farkkuparia - mä arvasin että multa jäi jotkut pois, muistini on niin hyvä että ihan itkettää.
whitebikinis
 Cubuksella olin ihaillut jo aikaisemmin valkoisia pitsibikineitä ja tällä kertaa jaksoin sovittaakkin niitä. Kassalla hyväksi yllätykseksi sain tietää ala- ja yläosan olevan vain 7,95€ ja jäin harkitsemaan myös samalla hyllyllä olevia erimallisia mintun värisiä pitsibiksuja. Valkoisia olin kuitenkin jo pitkään halunnut. Plussaa näissä on, että kiinnityskohdassa on kolme eri kohtaa.
glitter
Glitteristä ostin vihdoin tämän valkoisen pikkukukkaisen hiuspannan. Tämä on hillitympi versio kuin se Inglésistä ostettu vaaleanpunainen näyttävämpi versio.
jeans
Inglésistä ostetut Stradivariuksen farkut jäivät tosiaan aiemmasta ostospostauksesta uupumaan. Pitkään etsityt vaaleanbeiget farkut sekä normaalit vaaleat farkut lähtivät sieltä mukaan.

Mitä mieltä olette näistä?

~ Kata ~

10 kommenttia

 1. Tykkään! Noi biksut oli tosi kivat:)

  VastaaPoista
 2. itsekin kokeilin vasta Cubuksessa noita bikineitä mintunvihreinä ja ne oli kyllä kivat! -tosin vielä en niitä ostanut ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne mintun vihreätkin olivat suloisuutta, joten tekisi mieli käydä itsekin myöhemmin ostamassa ne ;) Hempeä väri!

   Poista
 3. Minäkin oon jo pitkään haaveillut valkosista biksuista, muttei vielä ole tullut ne täydelliset vastaan. Noi on kyllä ihan super ihanat! Pakko mennä Cubukselle, siellä muutenkin on aina tosi nättejä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii käydä tsekkaamassa tarjonta siellä, tosi hyviä ja nättejä biksuja!

   Poista
 4. Ooi aivan ihanat bikinit ♥♥♥

  VastaaPoista
 5. Nuo valkoset bikinit on kyllä täydelliset<3 ihanasti tuo pitsi antaa hieman raikkautta niihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovathan ne, pitsi tuo hivenen näyttävyyttä mikä on plussaa:)

   Poista