Sisällön tarjoaa Blogger.

Lovely mom

Eilen aamuni alkoi melko mukavasti! Olin juuri herännyt ja hörppimässä kuumaa aamukahvia, kun äitini soitti ja kysäisi saisiko tulla käymään pikaisesti tuomassa mulle pari juttua. Tietystihän äitini on tervetullut käymään, varsinkin kun töiden vuoksi en ole ehtinyt käydä porukoita moikkaamassa kotona.
strawberries&wine
Rakastan tuoreita mansikoita ja äiti tietää sen, joten hän toi mulle kaksi rasiaa makeita ihanaisia mansikoita ♥ Lisäksi hän toi pullollisen punkkua Juhannuksen kunniaksi. Juhannusjuomat oli kuitenkin ostettu, joten tuo pullo säästyy myöhemmälle - nämä olivat kuitenkin aivan ihana yllätys äidiltä.
kattilat
Lisäksi keittiöni pursuaa tyylikkään punaisia OBH Norican Chilli-tuotteita. Kahvinkeitin, leivänpaahdin sun muut keittimet ja blenderit omistan sekä mikroaaltouunikin on jo tilattuna ja tulossa. En tiennyt mitään tämän tuotesarjan kattiloista, mutta äitini oli bongannut ne Kodin Ykkösestä ja oli ostanut ne mulle tuona samaisena aamuna. Tämä oli hemmetinmoinen yllätys, aivan ihanaihanaihana!

Mulla on aivan ihana äiti, kiitos hänelle tästä hurjan ihanasta aamuisesta yllätyksestä ♥
Toivotan nyt myös aivan ihanaa Juhannusta teille, muistakaa pitää kivaa! Tämä tyttö lähtee pian vuoden ekalle mökkireissulle, yay!

~ Kata ~

12 kommenttia