Sisällön tarjoaa Blogger.

The first weeks of June

Tässäpä taas olisi kuulumisaiheista postausta, kuvat otettu iPhonestani. Elämäni on ollut pientä hullunmyllyä tässä kesäkuun alusta alkaen muuton sun muiden henkilökohtaisten asioiden takia. Monien ahdistuksien, väsymyksen ja itkupotkuraivareiden jälkeen alkaa hommat kuitenkin taas sujua, vaikka eihän niiden avulla huolet ja murheet mihinkään häviä.
koti&kahvi
  Ihanaa, kun muuttosiivoukset ja suurimmat muuttoon liittyvät hommat on hoidettu. Asunnon siivouksessa oli ehkä suurin työ ikinä, asunto oli melko sotkuisessa kunnossa. Muutin siis poikaystäväni kanssa yhteen kesäkuun ensimmäinen päivä.
Tärkeimmät ja tarpeellisimmat asiat ovat onneksi hankittu mikroaaltouunia lukuunottamatta. Se on kyllä tilattu, mutta sen toimituksessa kestää.. Turhauttavaa lämmittää kaikki ruoat uunissa.
 Oman kullan kanssa asuminen on kyllä ihanaa, vaikka suurimmaksi osaksi tähän asti on tullut asuttua ja oleiltua yksin Roopen ollessa vielä armeijassa. Onneksi tämä turhauttava yksinäinen vuosi loppuu juhannuksen jälkeen, kun armeija on ohi torstaina! ♥
sadetta
Helteistä ei enää olla saatu nauttia, sade ja nyt myös kylmyys tulee meitä kiusaamaan! Juhannuksen sääennusteetkaan eivät näytä kovin mukavalta..
Ainiin, tässä taloudessa on nykyään myös auto! Roope osti itselleen parisen viikkoa sitten auton, mikä helpottaa huomattavasti elämäämme.
Fiilis on kyllä huikea, suuria hankintoja parisuhteen sisällä on jotenkin iso juttu. Jos sen nyt noin voisi sanoa!
drinks
jjj
amarilloburger
 Vapaapäivistä ja -illoista olen saanut ja osannut nauttia täysin siemauksin, eikä seurassa tai tekemisissä ole valittamista♥
iceteaandselfie
Mua harmittaa mahdottoman paljon, että monena vapaapäivänä on ollut upea asu ylläni, mutta en ole ehtinyt niitä kuvata. Tähän syy on siis se, että meillä on ollut todella paljon tekemistä muuton takia, enkä yksinkertaisesti ole saanut sopivaa hetkeä kaivaa kameraa laukun pohjalta.
 Suoraan sanottuna en edes tajunnut joitain jokapäiväiseen eläämääni kuuluvia juttuja hankkia ajoissa ja niiden vuoksi ollaankin saatu juosta! Yhtenä esimerkkinä jouduin pari viikkoa bloggailemaan kännykän nettiä käyttäen ja voi hemmetti miten hidas se välillä olikaan tässä koneella.

Juhannus kolkuttaakin jo ovella ja se tosiaan vietellään varmaan villasukat jalassa. Lähdemme perus ystäväporukalla juhlimaan keskikesän juhlaa yhden ystävämme mökille. Koleaa meininkiä sään puolesta veikkaisin. Torstaina intistä pääsevät pojat kuitenkin menevät kukin omille teilleen inttikavereidensa kanssa, joten meidän porukasta osa uupuu tältä mökkireissulta. Säästä riippumatta aion pitää hauskaa, en anna sään vaivata.
 Huippu seuraa, ruokaa ja tunnelmaa toivon tältä reissulta ♥

Mikä on teidän juhannuksen suunnitelmanne?

~ Kata ~

8 kommenttia

 1. Varmaan ensimmäinen juhannus, kun ei ole mitään suunnitelmaa :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kai sitä ehtii vielä jotain pähkäillä:D

   Poista
 2. Oiiii ihanaa että olette päässyt muuttamaan, vie kyllä aina oman aikansa kun uutta kotia järjestää kuntoon :) tsemppiä ja jaksamisia sulle! <3

  VastaaPoista
 3. voi todella paljon onnea teille yhteisestä asunnosta!!<3 muuttaminen voi olla kyllä tosi stressaavaa, mutta kyllä kaikki asiat ajan kanssa rupeaa järjestymään :) toi sää on kyllä ollut täälläkin inhottava, eilen satoi hetken ajan jopa räntää ja rakeita!! että hyvää juhannussäätä todellakin tiedossa..:D meillä se menee mökkeillen hyvässä seurassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ♥ Niin ajan kanssa tosiaan! Ja täälläkin on räntää ja rakeita satanut, onneksi itse istuin kampaajalla tuolloin joten se piristi sitä hetkeä hieman.:') Tekin siis mökkeilette juhannuksen, ihana juttu!

   Poista
 4. Onnea uuteen kotiin! :) Muistan kyllä sen kihelmöivän jännityksen, olihan se aika huisia muuttaa oman poikaystävän kanssa yhteen :D Meillä on tosin yhteen muutosta aikaa se kuus vuotta, mutta edelleen noita asioita muistaa :') Vaikka koko homma muuttuu jossain vaiheessa kovin arkiseksi, niin onhan se vaan niin ihanaa rakentaa omaa pesäkoloa sen rakkaan ihmisen kanssa :) Ja kyllä ne muutkin hommat siitä järkkääntyy, vaikka stressaavaahan se alkuun on ja just ei kaikkia asioita muista. Omaan tahtiin vaan, niin jokusen viikon päästä ootte päässeet asettumaan ihan kunnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!:) No itse asiassa mua ei oikein jännittänyt tämä kun poikaystäväiseni vietti hirmuisen paljon aikaa meillä kun asuin vielä porukoilla:D On tosiaan ihana alkaa rakentaa yhteistä kotia ja ajan kanssa kaikki järjestyy, kiitos kommentistasi!:3

   Poista