Sisällön tarjoaa Blogger.

Gel nails ~ July 2014

Heinäkuussa geelilakkauksien teko jäi vähäiseksi. Sain tehtyä tasan kahdet itselleni ja toiset epäonnistuivat täysin.
Kokeilin ensimmäistä kertaa valkoista geelilakkaa ja se oli kyllä yhtä säätöä. Se on niin juoksevaa, että se valuu joka paikkaan... Taidan harjoitella mieluiten jollekin toiselle parit kerrat ennenkuin teen itselleni uudelleen sillä. Kuvia en edes kehdannut ottaa niistä.
Toiset, tämän hetkiset glitterikynnet ovat kyllä ihanat ja tykkään niistä toosi paljon.
gelnails1
gelnails2
Näissä tosiaan hopeista glitteriä koko kynnellä ja siihen sekaan pistin tuollaista vihreänsinistä(?) glitteriä. Sekaan heitin myös ensimmäistä kertaa helmiä, niitäkin koko kynnelle. Helmien sävy oli melkeinpä samaa kun tuo vihreänsininen glitteri, ehkä hieman vaaleampaa, mutta sitä sävyeroa ei kuvassa niinkään huomaa.

Hahmottaisitte ehkä glitterien ja helmien värisävyt paremmin, jos kuvaisin ne glitterpurnukat teille näiden kuvien rinnalle. Tulevat geelilakkauspostaukset voisin toteuttaa niin, miltä tämä kuulostaisi? Se voisi olla ihan hyvä parannus näihin postauksiin, sävyjen erot eivät tosiaan näy kuvissa niin hyvin mitä esimerkiksi livenä taai glitterpurkeissa.


Mitä mieltä olette tästä geelilakkauksesta?

~ Kata ~

10 kommenttia

 1. Ihanat kynnet! :) Ois ihana ku itekki osais tehä tollaisia, ehkä saan joskus aikaseksi ostaa itellekkin välineet noitten tekoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, mullakin on älyttömästi vielä harjoittelua tämä. Kiitos paljon, suosittelen kyllä vahvasti tutustumaan jos sua kiinnostaa:3 Onhan tämä näpertelyä kyllä.::)

   Poista
 2. Vau, ihan mahtavat kynnet! Ja tottakai ne on mun mielestä ihanat koska rakastan glitteriä :D

  VastaaPoista
 3. Ooh, ihanat ♥ Muakin hirveesti kiinnostais alkaa tehdä itelle (ja miks ei muillekin aina silloin tällöin) kynsiä! Mistä oot hommannut sun välineet, oliko kalliitakin? :)

  VastaaPoista
 4. Mullakin oli vähän ongelmia sen valkoisen geelin kanssa ekan kerran, mutta harjottelemalla ja kokeilemalla kyllä onnistuu:) Vinkkinä, että sitä kannattaa laittaa tosi ohuesti ja useaan kertaan niin helpompi ja tulee siisti:) Mutta nämä kynnet kyllä aivan ihanan kesäiset♥ Pitäisi kyllä pitää joku päivä sellainen geelikynsien tekopäivä porukalla niin saisi pitkästä aikaa uudet kynnet itsellekin!:D

  VastaaPoista
 5. Tosi nätit kynnet!♥♥ Ja vois olla kiva, että kuvailet myös purnukat :) Onko sulla muuten uv vai led-valoilla kovettuvia geelejä? Mulla on Dependin led valolla kovettuvat lakat, ja oon miettinyt saako niitten kanssa tippejä, onko tietoa/kokemusta? :D

  VastaaPoista