Sisällön tarjoaa Blogger.

Back in Finland

rome1
Heipsan ihanaiset! Eilen palailimme kotiin Roomasta ja mun oli tarkoitus tulla postailemaan teille vasta huomenillalla, mutten jaksanut odottaa. Näin lauantaina kun mulla on kerrankin vapaapäivä, niin on ihana päästä jakamaan teille reissunjälkeiset pikaiset kuulumiset. Oikeastaan mulla on kesälomaa vielä kolme kokonaista päivää, ihana viettää se Suomen puolella vaikka olisin mielelläni jäänyt loppuviikoksi Roomaan. Tosiaan tuo maanantaista perjantaihin oli liian vähän aikaa siihen kaupunkiin, aika ei riittänyt.
rome
Shoppailu jäi Roomassa mun kohdalla pelkkiin kesävaatteisiin ja nyt mun on ihan pakko päästä kiertämään syksyn uutuudet täällä Suomen puolellakin. Onneksi shoppailusaldoni oli tällä kertaa aika vähäistä Roomassa.
Syksyn huomasi sielläkin jo, vaikka asteet olivat välillä yli 30 astetta. Lehdet olivat kuitenkin jo aika ruskuja siellä. Rooman postauksia alan väkerrellä ahkeraan ja huomenna ajattelin julkaista jo kuvia ensimmäisestä päivästämme.
 Lämmöstä oli inhottava palata kylmään Suomeen, vaikka haluankin jo pukeutua syksyisiin asuihin. En malta odottaa että pääsen kuvailemaan ja postailemaan syksyn asuja teille.

Ihanaa viikonloppua!

~ Kata ~

6 kommenttia

 1. Oi vitsi en malta odottaa että nään sun shoppailut!:) pitää kyllä nähdä tässä lähipäivinä muutenkin:)<3

  VastaaPoista
 2. olenkin jo odottanut innolla että tulet postailemaan tänne jotain tosta teidän matkasta :) täällä Suomessa alkaa olla jo kyllä aika viileät ilmat varsinkin aamuisin, tuntuu ettei ikinä ole riittävästi päällä kun lähtee kouluun/töihin..:s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla!:) Joo ihana periaatteessa kyllä pukeutua lämpöiseen ja syksyiseen ♥

   Poista
 3. Tervetuloo takasin Suomeen! :) Vaikka varmasti Roomaankin olis ihan mielellään jäänyt, täällä kun tosiaan on jo aika lailla viilentynyt ilmat^^ Kiva kuulla sitten enemmän tein matkasta, innolla kans odottelen sellaista postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ihana kuulla että säkin ootat reissuilupostauksia:3

   Poista