Sisällön tarjoaa Blogger.

Colosseum ~ Rome

Postaus tällä kertaa ehkä yhdestä Rooman tunnetuimmista nähtävyyksistä, Colosseumista. Oon odottanut innolla että pääsen julkaisemaan nämä uskomattoman ihanat ja tunnelmalliset kuvat. Roomassa tämä oli yksi odotetuimmista nähtävyyksistä, minkä halusin myös itse nähdä.
colosseum1
colosseum3
Seison kiven päällä, minkä vuoksi kuvakulma on aika hassu.
Lähdimme kävelemään hotellilta Colosseumille illalla ennen pimeää. Halusimme nähdä Colosseumin valoisaan aikaan, mutta halusimme nähdä sen myös pimeällä kun se oli valaistuna.
colosseum2
rome1
Näkymät Colosseumin juurelta muihinkin suuntiin oli todella kauniit, kiviset rauniot olivat kauniita ja mielenkiintoa herättäviä. Oli hauskaa, mutta silti niin kamalaa ajatella mitä siellä oli joskus silloin kauan sitten tapahtunut.
redwine
Istahdimme tosiaan odottelemaan pimeän tuloa Colosseumin viereiseen ravintolaan. Minä nautin lasillisen todella hyvää punkkua ja Roope nautti olusen. Ihana oli katsoa Colosseumia illan hämärtäessä, valot olivat tosiaan kauniit.
colosseum4
colosseum6
colosseum7
Todella hyvä idea oli tulla ennen pimeää ja odotella sen juurella illan tuloa. Ihana oli nähdä tämä upeus päivänvalossa sekä pimeällä kaikessa valaistuksessaan.

Eikö ole upea näky?
Onko teille tuttu näkymä kuvissa?

~ Kata ~

21 kommenttia

 1. Wow mitä kuvia! Hauska tuo toinen kuva :D Pakko päästä joskus käymään tuolla, isäni kävi tuolla jokunen vuosi sitten ja kehui kanssa paikkaa ihanaksi :)

  VastaaPoista
 2. Ihania noi pimeällä otetut kuvat ! :)

  mundodeida.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Colosseum on kyllä upea! Aivan uskomattoman hieno rakennelma, niin sisältä kuin ulkoakin. Silloin kun käytiin Colosseumia katsomassa, niin meiltä jäi kyllä väliin sen näkeminen pimeällä. Täytyy kyllä päästä Roomaan vielä joskus, ihania varsinkin nuo kuvat joissa valaistus näkyy kauniisti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, todella mieletön! Sisällä me emme käyneet, oli kuitenkin muutakin nähtävää ja aikaa liian vähän:) Ehkä ensi kerralla ehdimme;) Sama täällä, täytyy kyllä päästä vielä josus käymään Roomassa:3

   Poista
 4. on kyllä upeita kuvia kertakaikkiaan!<3 tuollaisissa paikoissa käyminen on varmasti ikimuistoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuuli olet oikeassa, ikimuistoistapa hyvinkin:) Kiitos ♥

   Poista
 5. oi vitsi miten upeita kuvia...♥ pääsispä itekkin joku päivä tuonne :´)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia - ja nätti asu, kuten aina! Tuo on ehdottomasti yksi niitä kohteita jotka ehdottomasti pitäisi itsekin nähdä paikan päällä :) Ihania nämä sun matkapostaukset! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti:) kiva kuulla että tykkäät, toivottavasti pääset joskus käymään tuolla:3

   Poista
 7. Colosseum on kyllä upea! ♡ olis ihana päästä tuolla itsekkin käymään :) kivoja etenkin nuo kuvat missä valaistus näkyy paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti myös sä pääset joskus käymään, on sellainen paikka kyllä että huih ♥ :)

   Poista
 8. Näyttääpä ihanalta paikalta ! Itselläki haaveena tonne myös päästä, joskus sit vielä ♥ Ihana asu sulla :) Mistä toi hame on? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos:) Toivottavasi säkin sit pääset joskus käymään siellä;) Hame on Tally Weijlistä, Rooman ensimmäisiä ostoksiani oli tuo hame, tykkään himona tosta ♥

   Poista
 9. Siis ette käyneet ns. sisällä? Musta koko sen rakennelman mielettömyyden ja antiikin hengen tajuaa vasta, kun näkee miltä se näyttää sisältä. Kehtaisin väittää, että oot jäänyt jostain paitsi. Parhaat kuvat colosseumista saa muuten tuolta (apua, en muista sen paikan nimee :D) raunioilta, jotka näkyy 4. kuvassa oikealla. :)

  Mä en oikein tykkää sun tyylistä tehdä tällaisia postauksia, koska sun kirjoitustyylista loistaa aika paljon läpi, ettet tiedä historiasta kovinkaan paljoa etkä ole kiinnostunut kulttuurista. Lisäksi, musta näitä postauksia on jo liikaa, ei jokaisesta nähtävyydestä tarvitse tehdä erikseen postausta :) Älä ota ittees! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti jäinkin paitsi, siitä oon täysin varma! Mutta kaikkea ei kerkeä tehdä, olihan meillä aika vähän aikaa tuolla:) en ota itseeni, en mä tiedäkään kulttuurista ja historiasta mitään, mitä nyt vähäisiä asioita mitä luin matkaoppaasta:) en mä ole väittänytkään että tietäisin. Mutta oli se paikanpäällä aika mielenkiintoista miettiä. Teen postauksia sen verran kun teen ja itse tykkään tehdä monia. Kaikki nähtävyydet ei tule erikseen, älä sano kun kaikkia ei oo ees vielä julkaistu;) ja voithan aina skipata ja olla lukematta jos Rooma postaukset alkaa tulla korvista ulos:)

   Poista
  2. Edelliselle anonille sen verran että ite oon Roomassa käynyt muutama vuosi sitten ja odotin Colosseumin näkemistä todella paljon mutta sisälle päästyäni petyin. Onhan se todella todella vanha mutta silti oli omiin silmiin todella karun näköinen. Kuka tykkää kuka ei... Vaikkei sisälle menisikään kyllä siihen fiilikseen pääsee mukaan! Eikä erillisten postausten tekeminen nähtävyyksistä ole huono idea ollenkaan! Näin jokainen voi lukea niistä nähtävyyksistä mistä haluaa ja skipata ne jotka eivät kiinnosta, niinkuin tämä anon olisi tämän postauksen kohdalla voinut tehdä. Kaikilla ei ole mahdollista elämänsä aikana käydä Roomassa ja saattavat haluta nähdä nähtävyydet bloggaajan näkökulmasta. Ja kulttuurin ja historian tietämyksellä ei ole niin isoa merkitystä kun osaa arvostaa näkemäänsä ja kokemaansa

   Poista
  3. Ihana kuulla etten näköjään missanut sitten paljoa:D Mielipiteensä toki kullakin tästä asiasta, ei siinä:) Ehkä joskus kun palaan Roomaan, niin käväisen sisällä ja petyn sitten tai en. Ihana myös että tykkäät lukaista monia postauksia Roomasta ja sen nähtävyyksistä, todella ihana kuulla että miellyttää sua (ja varmasti monia muitakin!) Itse sen verran tykkään matkapostauksista ja haluan sen näkyvän myös omassa blogissani. Tosiaan arvostan sitä mitä näin ja koin Roomassa, vaikken tosiaan tiennyt sen historiasta ja kulttuurista. Nautin erittäin paljon erilaisen kulttuurin keskellä olemisesta ja elämisestä vaikken siitä mitään tietäisikään:)

   Poista
 10. Tuo maksihame on aivan ihana, aaaaaa ♥ Ja nämä postaukset saa vain matkakuumeen nousemaan. Oi Rooma.... ♥

  VastaaPoista