Sisällön tarjoaa Blogger.

The tans will fade but the memories will last forever

 Viimeistä kesäaiheista postausta viedään tänä vuonna. Ajattelin kirjoitella ylös muutamia mieleenpainuvia ihania asioita sekä parit sellaiset jutut, mitä jäi kesällä tekemättä.
Suurimman osan kesästähän vietin töissä ja ennen tai jälkeen töiden ei aina jaksanut lähteä menemään. Tuntuu tosiaan että kesä kului sisätiloissa ja muuten ihan ulkopuolella kaikesta.
summer1
shoes
Mieleenpainuvinta kesässäni
 ~ Tyttöjen sekä Saijan valmistujaisjuhlat ~
~ Muutto Roopen kanssa yhteiseen vuokra-asuntoon ~
~ Vietin ihanan Juhannuksen ihanien ihmisten seurassa ~
~ Kaikki ne ihanat illanistujaiset ystävien kanssa ~ 
~ Viinijuhlat oli ihana juttu ~
~ Matka Roomaan rakkaan kanssa ~
midsummer
flipflops
Lista mieleenpainuvimmista asioista jäi mun osaltani tosi tyhjäksi, sillä töissä tuli vietettyä melkeinpä yli puolet kesästä. Toisaalta harmittaa, kun ei ehtinyt saada mitään suurta aikaiseksi, mutta palkkapäivinä hymyilytti senkin edestä. Ja Rooman reissu korvasikin sen kaiken sitten.
strawberries
summer2
Mitä kesällä jäi tekemättä
~ En ehtinyt käydä kunnon festareilla ~
~ En syönyt tarpeeksi jäätelöä ~
~ Enkä syönyt tarpeeksi mansikoita ~
~ Tuntuu ettei juhlinut tarpeeksi ~
~ Reissu Helsinkiin jäi tekemättä ~
~ Olisi pitänyt uida enemmän ~ 
~ En ylipäätään kerennyt nauttia tarpeeksi kesästä ~
rasberries
flower2
Tuota listaa olisin taas voinut jatkaa hirmuisen pitkään, mutta en kehtaa vetää tätä ihan överiksi. Tuntuu tosiaan että kesä vilahti hetkessä ja nyt ollaan taas syksyssä ja talvessa. Ja nuo vuodenajat kestävät ikuisuuden, varsinkin talvi.
evening
summer

~ The tans will fade but the memories will last forever ~

Mikä oli teidän kesänne mieleenpainuvin juttu? 
Entä mitä jäi tekemättä?
Löytyikö samoja kuin multa?

~ Kata ~

12 kommenttia

 1. oi ihana tuo viimeinen kuva!! ♥ aivan upea! mä tein kesällä vaikka mitä, mutta silti jotenkin en nauttinut kesästä samalla tavalla kuin aiemmista. kaikki oli jotenkin harmaata.

  ootko muuten vielä matkuksessa töissä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jenni! ♥ Joo mä lueskelin sen sun kesän katsauksen ja voi että olin kade sille kaikelle mitä olit ehtinyt tehdä! Sait nautittua kumminkin näin mun näkökulmasta ihan huikeen paljon;) Joo oonhan mä vielä siellä töissä, sieltä minut löytää toisesta kerroksesta;)

   Poista
 2. Ihania kuvia, kyllä jää kaipaamaan kesää ku tätä lukee :) Ja toi englanninkielinen lainaus on kyllä niin viimesen päälle osuva - varsinkin mulle, kun se rusketus häviää olemattomiin about viikossa :D ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oij ihana kuulla et se herätti tuollaisia kesänkaipaus tunteita sussa:)♥ Mullakin rusketus katoaa aika nopsaa, ihan itku pääsee kun on niin valkoinen:<

   Poista
 3. Mullakin meni kesä vähän "ohi" kun kesäkuu oli niin harmaa ja kylmä ja sitten heinäkuun olin töissä...Onneksi elokuulla jäi sitten aikaa puuhata kaikkea omaa vaikken rannalle päässyt makaamaan kertaakaan, noh ens vuonna sitten. Nyt alkoikin jo kolu :).

  VastaaPoista
 4. voih, oon kyllä niin samaa mieltä tosta että kesä meni ihan super nopeasti, enkä itsekään ehtinyt tehdä oikein muuta kuin töitä! mutta kyllähän niitä pieniä hyviäkin asioita oli ja tapahtui, ensi kesää odotellessa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih niimpä niin, nyt ensi kesää odotellessa ♥ :)

   Poista
 5. Ihana postaus ja niin kivoja kesäkuvia ♥ Itse asiassa mulla odottelee melkein samanlainen hieman keskeneräinen postaus luonnoksissa ja muutamia hyvin samanlaisia kohtiakin sieltä löytyy! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Ellanoora! ♥ Veikkaan että tosiaan monilla on näitä ollut mielessä/odottelee julkaisua tms.:) Ihana juttu että kesästämme löytyy jotain samaa;) En malta oottaa että julkaiset sen!

   Poista
 6. Todellakin tuntuu että kesä meni ihan hurjan nopeeta, mutta onneksi olet edes jonkunverran saanut nauttia kesästä ja lomasta!:)

  VastaaPoista