Sisällön tarjoaa Blogger.

Greetings from London

Olenkin jo pariin otteeseen maininnut, että serkkuni pääsi opiskelemaan Lontooseen! Tämä ihana nainen alkoi bloggaamaan heti samana päivänä sinne muutettuaan ja on upeaa seurata Saijan elämää ja opiskelua sitä kautta. Tietysti siis jaamme kuulumisiamme muutenkin.
Pyysin häneltä lupaa saada tehdä tällaisen pienimuotoisen suosittelupostauksen hänen blogistaan ja hän onneksi suostui siihen ♥
saijanblogi
Itse tykkään lueskella ulkomailla asuvien bloggaajien blogeja ja seurailla sitä erilaista ja jänskättävää elämää. Tykkäätkö sinä?
saijanblogi2
Kyseessä on todella energinen, aina niin pirtsakka ja hymyn huulille tuova nainen. Myös todella ihana ystävä ja vielä parempi serkku, ihana että mulla on ollut koko ikäni tämä ihminen elämässäni ♥
saijanblogi3
Suosittelen siis ehdottomasti klikkaamaan itsenne alla olevasta linkistä Saijan blogiin.
 Tämä ihana nainen kirjoittaa elämästään englanniksi. Nämä englanniksi kirjoitetut blogit on mulle muuten ihana tapa lisätä vähän sanavarastoa ja kehittyä kielessä hieman lisää!

~ Big City Life ~
Asutko ulkomailla tai onko blogissasi tuoreita matkapostauksia, saa linkata! ♥
Ihanaa keskiviikkoa, toivottavasti käyt tsekkaamassa!

~ Kata ~

6 kommenttia

 1. Kiitos blogisuosituksesta, mäkin tykkään kovasti ulkosuomalaisten blogeista :)

  VastaaPoista
 2. äää miten nätin postauksen teit!!! kiitos paljon <3 ihan tuli taas tippa linssiin kun niin ihanasti musta puhut :') <33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollos hyvä myös sulle ihanuus ♥ Mulla meinas tulla tippa linssiin tätä kirjoitellessa:'3

   Poista
 3. Tulin vastavierailulle, tosi ihana blogi sinulla! Sait juuri uuden lukijan ;)

  Mielenkiintoista lukea blogeja suomalaisten kokemuksista ulkomailla, haluaisin itsekin opiskelemaan juuri Englantiin, kadehdin kyllä serkkuasi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten lämmittävä kommentti kiitoksia, toivottavasti löydät mukavaa lukemista tästä edespäinkin ♥ Se on todella mielenkiintoista ja oon tosi iloinen ja ylpeä serkustani, samalla kyllä kadehdin pirusti mutta tosiaan hyvällä tavalla ♥ Onneksi pääsen käymään siellä, muutto Suomesta pois on nimittäin aika pelottava asia sinänsä että vierailu ja matkustelu riittänee mulle:)

   Poista