Sisällön tarjoaa Blogger.

A New Year is on the way..

.. and the possibilities are endless.

Ihanaa keskiviikkoa ja vuoden 2014 viimeistä päivää!
Tänään onkin tosiaan se päivä, kun skumppapullot poksahtaa ja taivas täyttyy räväkän värisistä sekä kovaäänisistä raketeista. Me suuntaamme tänään melko isolla ystäväporukalla mökille juhlimaan tätä vuoden suurinta juhlaa ♥
happynewyear2
Haluaisin jakaa teille pari uuden vuoden lupausta, vai sanoisinko tavoitetta vuodelle 2015

 Lahjojen osto vuonna 2015
 Vuonna 2015 ostan kaikki lahjat ajoissa, enkä jätä viimetippaan niin kuin yleensä ja useasti tuppaa mulla käymään! Synttäri-, tuparilahjat sun muut kuuluu saada heti eikä seuraavana päivänä tai parin viikon päästä. Nolottaa... Joululahjojen ostonkin voisi suorittaa vaikka siinä alkukuusta..

Elä hetkessä vuonna 2015
Ainakin nyt näin loppuvuonna en oo osannut elää yhtään hetkessä. Aina kun on sovittu jotain suurta tai muuta isompaa jutskaa, oon vain odottanut päivien päättymistä jotta se tietty päivä alkaisi. Ei enää näin vuonna 2015! 

Kuntoa ja treeniä vuonna 2015
En ole mikään himotreenaja enkä yritäkkään, mutta jotain haluan tehdä sen energisen ja hyvän fiiliksen eteen mitä treenaus tuo. Jos en nyt saa sitten raahatuksi itseäni lenkkipolun kautta salille, niin edes jotain pikku virikettä kotikonstein. Jumppavideo pyörimään? Ei nyt ihan, mutta melkein.

Kynnet kunnossa vuonna 2015
Oon niitä naisia, jotka tuppaa purkamaan stressin, pienen jännityksen tai ärsytyksen kynsiin ja kynsinauhoihin. Geelilakkauksiahan on kiva repiä silloin kun stressaa, heippa kauniit kynnet!
Kaksi kuukautta oon nyt pystynyt hillitsemään itseni ja kynnet ovat pysyneet kauniina, toivottavasti pystyn siihen myös jatkossa. Tsempatkaa mua!

Parempi vuosi 2015
Tästä vuodesta 2015 aion tehdä entistä paremman! 
happynewyear
Perus arkisia tavoitteita ja lupauksia, kuten oli tarkoituskin ♥
Ja tietysti myös yksi tärkeimmistä, haluan kehittää blogia hieman parempaan päin vuonna 2015.
Vuosikatsauksia on näkynyt monessa blogissa, mun omani myöhästyy hieman ja jää seuraavalle vuodelle. No onhan se kiva palata uuden vuoden jälkeen muistelemaan vuoden 2014 tapahtumia.

Olkaahan kiltisti ja nauttikaa näistä vuoden suurimmista juhlista!
Onnellista Uutta Vuotta rakkaat lukijat! <3

 ~ Kata ~

7 kommenttia

 1. Hyviä pikku lupauksia! :) Hetkessä eläminen on taito jota on hyvä harjoittaa ! Itsekin olen vähän sellainen että oodotan aina vaan niitä tulevia kivoja juttuja :D Vaikka tässä lapsien kanssa arkirallissa on pakko osata elää myös hetkessäkin :D Hauskaa mökkireissua<3 Kuulostaa kivalta :))

  VastaaPoista
 2. Kivoja tavoitteita sinulla ensi vuodelle! :) Toivotan sulle ihanaa uutta vuotta 2015!!☆☆☆

  VastaaPoista
 3. ihania tavoitteita<3 miunkin pitäis kyllä opetella tota hetkessä elämistä, aina vain odotan jotain tiettyä tapahtumaa, päivää tms enkä osaa nauttia tästä nykyhetkestä... upeaa uutta vuotta ja kaikkea hyvää siulle Kata<33

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta sullekin! <3 Munkin uudenvuodenlupausten listalla on treenaamisen lisääminen!

  VastaaPoista
 5. Kivoja ja hyödyllisiä tavoitteita!! Nuo kynnet on myös mun ongelma! Ihan tavallisina päivinä pystyn hillitä itseni, mutta sitten kun koittaa vaikka jokin koe.. Mun paikkaa ympäröi aina kynsilakan muruset(?:D) ja kynnen palaset! :S Tää pitää saaha pois!

  VastaaPoista
 6. Minä yhdyn tuohon lahjojen ostoon!:D Itsellä on aivan sama ongelma, että lahjat meinaa jäädä liian viime tippaan tai sitten myöhästyä kokonaan...

  VastaaPoista
 7. Kivoja lupauksia oot tehnyt! :) Toivottavasti vuosi vaihtui mökillä rattoisasti! Kuulostaa hauskalta! ♥

  VastaaPoista