Sisällön tarjoaa Blogger.

Gelnails ~ December 2014

Joulukuun ja vuoden 2014 viimeiset geelilakkaukset on nyt lakkailtu ja tässäpä olisi sitten perinteistä postausta kuukauden lakkailuistani..

Aloitellaanpa postaus nyt kuitenkin hieman eri tavalla, Ninni kyseli viime geelilakkauspostauksessa käytänkö glitterlakkaa vai irtohilettä ja miten sitten toteutan koko hileily vaiheen. Käytän aina irtohilettä ja tässä selitystä kuvineen kaikkineen kuinka laitan sen kynteen;
nails
Aloitan näin epäammattimaisesti dippaamalla kynnen kärjen hilepurkkiin, siten saan kärkeen eniten sitä glitteriä ja kimaltelu on niin sanotusti vahvempaa(?) jos tuo on nyt oikea sana sille mitä ajan takaa.
Sitten otan reilusti hilettä siveltimeen, tasaan reunoja siitä kohtaa mihin haluan hilettä vahvemmin ja kun alan häivyttelemään, niin käytän hilettä melko vähän.
Kannattaa aika paljon puhdistella sivellintä välissä, sillä hile paakkuuntuu helposti ainakin näihin minun huonolaatuisiin siveltimiini!
Joskus saatan tehdä kaksikin kerrosta rakennegeelillä ja hileellä. Niin saa vahvemman lopputuloksen.

Toivottavasti jollain lailla ymmärsitte mun selittelyjä. ♥ Oon tosi huono kirjoittamaan ja selittämään joten tässä ehkä syy miksi en tee tutorialeja mistään.. 

Joulukuun geelilakkauksiin nyt..
nails1
Alkukuusta Reetalle loihdin tällaiset suloiset, vaaleanpunaiset ja timantin täyteiset geelit. Reetta halusi joka kynteen timantteja erityylisesti laitettuna ja toteutin parhaani mukaan.
nails2
nails22
Reetta laittoi sitten mun kynteni joulukuntoon ja näillä olisin halunnut mennä uuden vuoden ylikin. Halusin kultaa, hopeaa ja paljon paljon timantteja joulumieltä tuomaan ♥
nails3
nails33
Tässä tämän hetkiset ihanaiseni ♥ Uuden vuoden kunniaksi halusin jotain violettia säihkettä. Nuo olisivat näyttäneet kivalta myös ilman timantteja, mutta halusin kokeilla tällaista ideaa toistaiseksi. Heittelin timantteja sikinsokin jonoon ♥

Suosikkinne näistä on...?

~ Kata ~

21 kommenttia

 1. Oi kun on kauniita, nuo lilat on tosin mun lempparit! :)

  VastaaPoista
 2. Kataaaa nää viimeset mulle nyt ja heti!!! :D Ihanat! ♥♥

  VastaaPoista
 3. Vautsi!! Varsinkin nuo kulta-hopeat ja lilat ♥ Olisipa itselläkin joskus tuollaiset kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos:3 Hih sun ja Marian täytyisi tulla Kuopioon ja pidetään kynsienlaittopäivä, voin tehdä teille molemmille ♥_♥

   Poista
 4. Ihanat noi vaaleanpunaiset hopealla! <3

  VastaaPoista
 5. Nämä lilat on kyllä mun mieleen!♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään nähdään, saat ihastella sit niitä :') ♥ Kiitos Viivi;)

   Poista
 6. Oiiiii ihanaa kimalletta <3 vaaleanpunaiset on mun lempparit <3

  VastaaPoista
 7. Ihania kynsiä! Kaikki on upeita, joten näistä on paha mennä lemppareita sanomaan ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi sä se aina sanot niin kauniista, ihana kiitos sulle ♥

   Poista
 8. ihanat <3 kaikki on kyllä kivojaa! :)

  VastaaPoista
 9. Oiiii! Mulle nuo ensimmäiset korallin väriset! Aivan upeat, kynsikateus iski! :D Tai lähinnä se, että ois itselläkin noin vakaa käsi laittaa! Mulla menee ihan aina lakat yli, ne menee ihan ruttuun kun en malta olla paikallaan ja timangit menee just sinne minne ei pitäis.. :D Oot taitava! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi ihana kiitos Vilma!:3 No itse asiassa geelit hileiden kanssa ovat helpompi kuin kynsilakka, tosin geelilakka on vaikeampi kuin normi kynsilakka:D Kynsilakalla en osaa näin hyvin ja geelilakan kanssa menee sotkuksi:')

   Poista
 10. Omg!!!♡♡♡ Ihanat nuo ekat!!! Voih, oot kyllä niin taitava loihtimaan upeita kynsiä! :)☆☆

  VastaaPoista
 11. Onpas kivan näköisiä! Satun tietämään (kun itselläkin on välineet) että noissa koristeluissa on aikamoinen näpertäminen... Violetit näyttää varsinkin tosi upeilta!

  VastaaPoista