Sisällön tarjoaa Blogger.

Vappu 2015

Ajattelin tulla jakamaan teille kuulumisia vapustani, näitä pousteja on nyt näkynyt monissa blogeissa. Lisäksi haluan näyttää teille vappu lookini, mutta sen aion julkaista huomenna ihan omassa postauksessaan!

Tämä vappu oli ehkä vähän rauhallisempi kuin muut vappuni. Viime vappuna bailut tosin loppuivat lyhyeen, sillä mulle nousi kova kuume heti alkuillasta. Tänä vuonna tämä juhla sujui kuitenkin terveenä ja leppoisasti, oon tyytyväinen tähän.

vappu1
vappu2
vappu

Alkuillasta vietimme aikaa meillä, korkkasimme meidän pihan terassimme ensimmäistä kertaa tänä keväänä. Tarkemmin kun ajattelee, niin emme tainneet edes viime kesänä koskaan istua ja hengata meidän terassilla. Ihana lämpöinen aurinko paistoi pitkälle iltaan ja pihassa tarkeni pelkällä topilla. Vielä täytyisi korkata ihan kunnon terassikelit keskustassa, kunhan kelit suosii enemmän.
Herkuttelimme niin tortilloilla kuin muillakin pikkusuolaisilla herkuilla. Viivin kanssa maisteltiin kahta eri skumppaa ja molemmat olivat todella hyviä. Voin suositella näitä molempia!

vappu5
vappu3
vappu4

Käväisimme illalla myös keskustassa, mutta siellä ei tullut viihdyttyä kovin pitkään. Kävimme tsekkaamassa Valkeisenlammen menon ja meningin, tulin siihen tulokseen että se ei ihan minun paikkani enää ole. Niin siis täällä Kuopiossa on yleensä vappuisin kaikki opiskelijat sun muut juhlistamassa vappua Valkisenlammella.

Sinne hukkasin myös rippiristini! Ainoa mitä sain rippilahjaksi, muisto millä on todella paljon tunnearvoa ja onhan se rehellisesti sanottuna arvokas koru - arvokkain mitä omistan.
Kotona sain melkoisen sydärin kun huomasin ettei se enää mukana roiku, hajonnut ketju vain valahti kaulasta. Siinä sitten tyyliin itku kurkussa valittelin Roopelle ja kaveriporukkamme whatsapp ryhmään tätä tapausta. Ajattelimme että lähdemme vielä Roopen kanssa etsimään sitä seuraavana aamuna.

Yöllä Taru soittikin mulle että hän oli ristini löytänyt. Olin aikamoisen liikuttunut tästä, sillä tämä ihana ystäväiseni oli poikennut kotimatkalla ihan asioikseen etsimään ristiä sieltä, missä aikaamme olimme sinä iltana viettäneet. Olin itse asiassa sanaton siitä, että joku teki mulle tuollaisen palveluksen. Näin tunnistaa tosiystävän, tuhannet kiitoset sulle Taru. Olet kultaakin kalliimpi ♥

Miten teidän vappunne sujui?
Onko teillä hävinnyt jotain todella tärkeää korua teille tietämättömille? Onko löytynyt?

~ Kata ~

16 kommenttia

 1. Oih! Ihana ele että sun kaveri etsi sen korun, ja vielä kivempaa että sait sen takaisin <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äläpä muuta sano, huokaisu helpotuksesta ja silleen.. :) ♥

   Poista
 2. Mäkin olin vähän kipeänä, mutta onneksi se ei haitannu kovin menoa. Vappu meni ihan rauhallisesti. Kaveriporukalla grillailtiin ja tehtiin hamppareita eli toisinsanoen mässäiltiin. Nyt on kyllä maha kylläinen koko vapusta ja ihanaa kun arki alkaa taas huomenna. :) Ihana ystävä sinulla ja onneksi sinun koru löytyi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onneksi tänä vuonna en ollut itse::) Ihanaa mässäilyä ja hengailua teillä ollut, tuollaiset ovat varmasti ihan parhautta ja tälleen ♥ Hihi äläpä muuta sano:)

   Poista
 3. ihanan rauhalliselta kuulostaa vappusi! <3 ja voi kamala tuo rippiristin häviäminen, mutta onneksi se tosiaan löytyi!! :) itsellänikin pari kesää sitten tippui rippilahjaksi saamani rannekoru, mutta onneksi samassa porukassa iltaa viettänyt A:n kaveri löysi sen myöhemmin läheltä paikkaa, jossa olimme aikaa viettäneet! kyllä siinä sydän jättää muutaman lyönnin välistä kun huomaa jonkin tärkeän asian kadonneen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rauhallista, sitä se sinänsä oli, välillä oli ja välillä ei?:D Sitäpä se, ensin hirvittävä fiilis apuapua missä koru, sitten sydän jättää muutaman lyönnin välistä ja sitten se älytön harmitus! Onneksi kuitenkin löytyi, niin se mun koru kuin sinunkin korusi:)

   Poista
 4. Voi ei! Onneksi risti löytyi! Kamalaa jos olisi kadonnut. Mullakin meinasi muutama vuosi sitten kadota poikaystävältäni saatu sormus, kun salilla ollessani olin unohtanut sen ottaa pois ja fiksuna ajattelin vain vähäksi aikaa laittaa sen ikkunalaudalle käsiä treenatessa. No niinkuin arvata saattaa niin siihenhän se unohtui ja huomasin vasta illalla kotona ollessani sen jääneen sinne. Poikaystäväni lähtikin sitä sitten iltamyöhään metsästämään ja luojan kiitos se oli edelleen siellä! Kyllä meinasi itku tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eläpä muuta sano, huokaisu helpotuksesta ja sitä rataa just.. Joo tuo sormusjuttu on niin perus, tyyliin jos vaikka peset käsiä ja jätät lavuaarin viereen yleisillä pakoilla niin kannattaa aina muistaa ne siitä myös ottaa. Onneksi hei kuitenkin muistit mihin sen jätit ja että poikaystäväsi löysi sen sormuksen, onni onnettomuudessa taas.:) ♥

   Poista
 5. Vappu oli kyllä tosi kiva ♥ Ja vitsi mikä tuuri mulla kävi, kun se risti löytyi! Saat sen heti kun nähdään ;)♥

  VastaaPoista
 6. Noniin pääsinpäs minäkin lukemaan sun vappukuulumisias! <3 Kivalta kuulostaa, vaikka tietysti tuo korun katoaminen säikäytti ja jännityksellä ja kauhuissani luin tekstiä siinä kohdassa eteenpäin, haha. :D Jotenkin tollasen tärkeän ja arvokkaan muiston kadottaminen kuulostaa niin kamalalta ja vieläkun on kyse korusta, mitä ei oikeasti kovin helposti löydä jos on johonkin tippunut. Ihan uskomaton juttu, että se oikeasti löytyi! Onneksi postauksella oli onnellinen loppu niin minäkin voin huokaista helpotuksesta täällä ruudun toisella puolella! :D

  VastaaPoista
 7. Ihanalta kuulostaa sun vappu<3 :) Ihan huippua, että se risti lopulta löytyi! Mulle ehti jo tulla niin paha mieli sun puolesta, kun tosta sun tekstistä välitty niin selkeesti se, että se koru on sulle tosi tärkee :D Mä oon myös hukannut oman rippiristini jo vuosia sitten jonnekin, ja kyllähän se harmitti silloin ihan valtavasti.. :/

  VastaaPoista
 8. Love this! ♥
  You are making me jealous, pretty!

  adoorablee.blogspot.com

  VastaaPoista
 9. Voi sun vappu kuulostaa menneen mukavasti ja onneks koru lopulta löyty!! Ihan kauheeta ois hukata jotain tollasta jolla on niin paljon tunnearvoa... onneksi kaikki pääty hyvin :-)

  VastaaPoista
 10. Mä en tiedä miten selviäisin ilman mun rippiristiä. Se on mun kaulassa kokoajan, yöt ja päivät. Ilman tätä ristiä tunnen oloni tyhjäksi ja turvattomaksi :( Onneksi se löytyi :)

  VastaaPoista
 11. Onneksi koru löytyi !<3 Multa on hävinnyt muutama sormus ja niiden tunnearvo on melkoinen ( mummolta ja papalta saatu he ovat kuolleet ) .. Enkä oo löytänyt. Mukava vappu ollut sulla ! :) Mekin käytiin tsekkaamassa koskenranta täällä Tampereella .. ja ei sinne kyllä itse enää kuulu ! :D

  VastaaPoista
 12. Voi mikä kivi varmasti vierähti sydämeltä kun koru löytyi!<3:)

  VastaaPoista