Sisällön tarjoaa Blogger.

Cruise to Stockholm

stockholm1

Aii että mä olen ollut onnesta soikea jo pari viikkoa!
Meillä on ollut kevään aikana puhetta perheen kanssa pienestä kesäreissusta. Suunnitelmissa oli Muumimaailmaa, Helsinkiä ja Tukholman risteilyä, kaikkea ei kuitenkaan ehditä käydä, joten päädyimme yhteen vaihtoehtoon.
Varasimme parisen viikkoa sitten Tukholman risteilyn, jonne suunnistamme siis koko perheen voimin heinäkuun alussa. Meitä on lähdössä äitini, isäni, siskoni, hänen avomiehensä ja puolitoistavuotias kummilapseni Viljami sekä tietysti minä ja Roope.

stockholm

Ihan pikkutyttönä ja nuorempana lähes joka vuosi tuli käytyä Tukholman risteilyllä. Nyt vähän vanhempana ei vaan yksinkertaisesti ole päässyt lähtemään ja olen tosi innoissani sen vuoksi, katson kaupunkia varmasti ihan erilaisin silmin. Nautin myös laivalla olosta, risteilyt kuuluvat kesään ♥ Tämä on myös ensimmäinen reissu kummipoikani kanssa, ihan mahtavaa nähdä pieni mies ihmettelemässä suurta maailmaa.
Kyseessä ei ole shoppailureissu, mutta varmasti jotain pientä tarttuu mukaan. Säästän erääseen toiseen matkaan, mistä kerron teille varmasti kesän aikana.;)

Onko teillä varattuna Tukholman tai Tallinnan risteilyä kesäksi?

~ Kata ~


23 kommenttia

 1. Me ollaan menossa syksyllä kahteen otteeseen Tukholmaan, mutta olisi kyllä kiva käydä nyt kesälläkin siellä! :) Kaunis kaupunki on ja lapsen kanssa helppoa matkustaa laivalla. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh kuulostaapa hyvältä, kyllä kelpais hei;) Kesällä varmasti ihan todella kaunis, toivon lämpimiä säitä <3

   Poista
 2. AI vitsi olis niin kivaa päästä Tukholmaan shoppailemaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se olisi, shoppailua tosiaan nyt en varmaan siellä päinä pahemmin harrastele;)

   Poista
 3. Ihanaa että pääset risteilylle♥ Itse olen tämän kesän risteilyt risteillyt, Tukholmassa ja Tallinnassa molemmissa on tultu käytyä :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin haluan risteilylle! Olisi kivaa vaihtelua :) Ja haluisin juurikin perheen kanssa tai sitten muutaman hyvän ystävän. Ei mitää viinajuhlia, vaan sellaista ihanaa yhdessäoloa <3 Pitääkin laittaa harkintaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Fiilis on huikee kun pääsee pitkästä aikaa risteilylle ja vieläpä Tukholmaan!! ♥ Ei tosiaan mitään viinajuhlia, vaan nautiskelua ja ehkä muutaman ottoa:')

   Poista
 5. Tukholma on ihana, varsinki kesällä! Tulee varmasti perheen kanssa huippukiva reissu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä nyt muistaa kun pienenä kävi niin tosiaan kaunis on kesällä:) Tulee varmasti >_< ♥

   Poista
 6. Tukholma on aivan ihana kaupunki<3 :) Täytyy varmaan kehitellä ainakin jokin laivareissu kavereiden kanssa tässä kesän aikana, ne on aina niin hauskoja :D Ja miksei sitä voisi lähteä päiväksi Tukholmaankin shoppailemaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kannattaa ainakin pistää harkintaan jos tykkäät, shoppailukin olis ihan jees mut tällä kertaa skippaan::D ♥

   Poista
 7. Varmasti tulee aivan mahtava risteily, varsinkin kun teitä lähtee tuollainen joukko sinne :) Tukholmaan olisi ihana päästä taas pitkästä aikaa, mutta Tallinnan reissua ollaan hieman mietitty kaveriporukalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti tulee ::3 Tallinnaa mäkin mietin ystäväporukalla, mutta taitaa se reissu jäädä kun on niin monia muita sunnitelmia kesälle:D Kuulostaa hyvältä teidän plääni!♥

   Poista
 8. Meillä oli jo perheen kanssa kiikarissa risteily, mutta tuli mutkia matkaan. Helsinkiin kuitenkin suuntaan pian osan perheestäni kanssa jos asiat menee nyt niinkuin suunniteltiin :D risteilylle olis kyllä kiva päästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, no hyvä että edes Helsingin reissu on suunnitteilla että pääsette johonkin perheen kesken!:3 Risteily on huippu >_<

   Poista
 9. Voi, pitäkää hauskaa Tukholmassa! Tämä on kyllä niin kaunis kaupunki ja tekemistä löytyy ihan kaikille:-) Ainakin pienellä Victoria's Secretin kaupassa kannattaa käydä, vaikka ne ei myykään ihan kaikkia tuotteita esim. rintsikoita. Tuoksuja siellä on sen sijaan hirveästi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sen teemme, kiitos! ♥ VS:n liikkeessä kyllä kelpaisi käydä mutta shoppailua tosiaan en aio paljoa harrastella, VS:n alusvaatteet just olisivat ostoslistalla kuten myös biksut, meikkipussukat sun muu sälä. Tuoksuista ja rasvoista en oo kiinnostunut kun mulla on vakio tuoksuja ja rasvoja ja olen niille "uskollinen" :')

   Poista
 10. Aivan ihana tuo ensimmäinen kuva! ♥ Kiva että lähdette risteilylle, saahan siinä sitä kaivattua rentoutumista arjen keskellä :) Itse haluaisin vuorostani taas käymään Tallinnassa, nyt kun keväällä tuli Tukholma jo testattua :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mäkin rakastan sitä ♥_♥ Oij toivottavasti pääset vielä Tallinnaankin tänä kesänä?;)

   Poista
 11. Oi ihanaaa risteilyä. Meilläkin oli aikomuksena mennä Tallinan-risteilylle, mutta pitää katsoa miten pääsemme lähtemään. Jotain kivaa keksitään kuitenkin siitä huolimatta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, toivottavasti tekin pääsisitte lähtemään:) Niin ja voihan sitä tosiaan jotain muutakin kivaa touhuilua keksi jos ei pääse risteilylle asti:3

   Poista
 12. Ihana että tekin pääsette risteilylle ! :) Laivalle on aina kiva lähteä, vaikka olisi käynyt sata kertaa. Ja kiva varmasti että kummipoika lähtee mukaan, siellä riittääkin lapsille ihmettelyä. Viime kesänä kun me käytiin Josen kanssa, niin oli aivan ihana reissu nähdä miten innoissaan se oli kaikesta. Muumitanssit on huiput ;)

  VastaaPoista