Sisällön tarjoaa Blogger.

On my summer shopping list

Mulla on tällä hetkellä meneillään kysymyspostaus ja sinne heitti Milla kysymyksen "Onko sinulla ns. ostoslistaa vaate- ja asustehankinnoista? Jos on, niin mitkä ovat ensimmäisinä hankittavia?". Sattui aika sopivasti sillä olin tälle kauniille keskiviikolle väkerrellyt postausta vaatteista joita tänä kesänä haluaisin tilata mikäli kokoja vaan tulisi, olkoon siis tämä postaus nyt vastaus tuohon kysymykseesi Milla!

Postauksessani Summer must-haves kerroinkin haluavani hapsukimonon, simppelin maximekon ja jumpsuitteja, mutta tässä olisi vähän tarkempaa ostoslistaa.

jackets
Jackets and kimonos

Ostoslistani ihan must-have jutut näistä ovat hapsukimono ja vaalea farkkutakki, mikäli vaan oma koko olisi saatavilla. Oon myös varmaan vuoden metsästänyt täydellistä raitajakkua ja tuolta minä sen bongasin. Jospa niitä omia kokoja vielä tulisi!

Untitled #8

Pants and shorts

Dr. Denimin farkut ovat luottofarkkujani ja tänä kesänä haluaisin ehdottomasti nuo Dixy Superlight sävyiset pääntsit. Dr. Denimin shortsit ovat yhtä ihania ja istuvia kuin pitkätkit, ne olisi saatava ja etenkin valkoisena. Haluaisin myös jotkut rennot kuviolliset pöksyt, omistan jo leopardikuvioiset joten mustavalkoiset olisi nappivalinta.

Untitled #7
Dresses

Mekkojakin on tullut ihasteltua, haluan niin arkisia kuin vähän juhlavampiakin! Rakastuin täysin tuohon harmaaseen paitaan/mekkoon, se on ihan mahtava! Heinäkuussa taas on äitini viisikymppiset joten tuo lyhyt vaalea kukkamekko olisi täydellinen siihen tilaisuuteen, tietysti maximekkokin olisi toimiva, eikö?


Voisitteko te kotiuttaa jonkin näistä? 
Mikä/mitkä iski eniten?

~ Kata ~

8 kommenttia

 1. Mustavalkoiset lökärit olis ihanat, samoin tuo hapsukimono♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Hapsukimono oli rakkautta ensisilmäyksellä<3 ;)

   Poista
 2. Ehdottomasti tuo raitajakku ja hapsukimono - tänne mulle heti nyt <3 Ja tuo kukkamekko on ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne kaksi ovat kyllä suoraan sanottuna omia lempparia näistä - kuten tuo vaalea farkkutakki! Kiitos kommentistasi ;)

   Poista
 3. En tiedä tuliko edellinen kommenttini, mutta kirjoitan uudestaan. Yhteistyön pitää olla selvästi mainittuna, mikäli sellainen on kyseessä. Muuten syyllistyy piilomainontaan. Pelkkä maksettu linkki on mm.sellainen (mikäli olet yhteistyössä kyseisen kaupan kanssa..).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos paljon kommastasi! Tarkoitus oli pistää tähän tunniste "cooperation" eli suomeksi tämä tarkoittaa yhteistyö (minkä kyllä muistin ekaan yhteistyöpoustiin pistää). Tämä on mulle siis aika uusi juttu joten unohdin suoraan sanottuna pistää kyseisen tunnisteen tähän postaukseen, korjasin asian heti kun luin kommenttisi:) olen tarkempi jatkossa!;)

   Poista
 4. Mä haluaisin myös jonkun nätin kimonon mutta ei ole tullut vielä vastaan just sopivanlaista omaan tyyliin mutta ehkä se vielä tulee.. :)

  VastaaPoista
 5. Nuo kaikki olis itseasiassa just sellasia mitkä voisin itekin kotiuttaa.. Ihania nuo mekot. :)

  VastaaPoista