Sisällön tarjoaa Blogger.

SeaLife Helsinki

sealife

Kävimme tosiaan Tarun kanssa Linnanmäellä ja samalla tuli vierailtua ensimmäistä kertaa Helsingin SeaLifessä. Ajattelin jakaa muutamat kuvat tästä paikasta, ihan mahtavaa että Suomestakin löytyy tällaisia mihin on panostettu todella hyvin. Paikka ei kyllä todellakaan vedä vertoja Teneriffalla olevaan Loro Parqueen ja sen vastaavanlaiseen merenelävien alueeseen, mutta oli kyllä kokemuksen arvoinen.

Ostimme liput Lintsin rannekkeiden yhteydessä ja hintaa lipuille jäi siis 8 euroa per henkilö. Normaalisti aikuisten peruslippu olisi 15 euroa.

sealife1
sealife3
sealife2
sealife11
sealife8

Pääsimme seuraamaan myös haiden ruokintaa mahtavassa akvaarioputkessa jos sitä voi sellaiseksi kutsua. Menimme kahden jälkeen SeaLifeen ja haiden ruokinta oli kolmelta, aika hyvä ajoitus siis meillä! Sitä oli hauska seurata, putkessa oli vaan melko ahdasta ja ilma huononi tosi äkkiä - mikä ei varmaan yllätä kun pieni paikka oli täynnä populaa.

Harmi ettei kovin hyviä kuvia kyseisestä tilasta saanut, oli todella hämärää ja ihmisiä oli todella paljon. Lisäksi hait ui pelottavan vikkelään joten hyviä kuvia niistäkään ei ehtinyt napata!

sealife6
sealife4
sealife7
sealife5
sealife9
sealife10
sealife12

Näimme kaikenkaikkiaan 50 erilaista akvaariota, joissa oli vaikka minkä näköistä merenelävää. Harmi että esimerkiksi mustekala köllötteli niin piilossa, että kuvista ei saanut mitään selvää. Kuvasta ei oikein erottunut että siellä köllöttelee sellainen otus.

Mitä piditte kuvista?
Oletteko te käyneet SeaLifessä?

~ Kata ~ 

Linnanmäen postauksen löydät täältä.

19 kommenttia

 1. mäki oon tuolla joskus pari vuotta sitte käyny, oli ihan huippuja ne meduusat kun ne siellä värejä vaihtavissa putkissa oli :-D

  http://tthekidult.blogspot.fi//

  VastaaPoista
 2. Seaworld kills. Epäilen kovasti, nauttivatko hait pienessä altaassa ympyrässä uimisesta.

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! Tuli mieleen kanssa monacon oceanographique museo, jossa oli kaikennäköisiä kaloja :D niitä on kiva käydä välillä katsomassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tällaisia on tosiaan hauska käydä välillä katsomassa:)

   Poista
 4. Mä oon käyny joskus lapsena sealifessa ja tekisi mieli uudestaankin! Ehkä nykyään osaisi vielä uudella tavalla nauttia tuollaisesta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No varmasti vanhempana osaa ihan eri silmillä tuota katsoa:) Suosittelen!

   Poista
 5. Olisi kyllä kiva käydä taas tuolla tsekkailemassa erilaisia mereneläviä :D bongasin nemonkin tuolta! :D

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia:) En ole päässyt moneen vuoteen tonne, joten tekisi niin mieli mennä käymään<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Oij sitten vaan käymään tänä kesänä! Toivottavasti pian pääsisit:)

   Poista
 7. Itsekkin on tullu käytyä tuolla, olet kyllä napsinut ihania kuvia <3

  VastaaPoista
 8. Ihana oli katsoa näitä kuvia, tuli ihan Tropical Worldissa käynti mieleen kun muutama samannäköinen otus näissä :) On ne vaan hienoja mahdollisuuksia nähdä kaikkea erilaista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä vähän ajattelin että tuli kenties se mieleen:) Mullekin tuli Loro Parque mieleen tuolla käydessä, kuten ihan kuviakin katsoessa. Tosi upeita mahdollisuuksia nämä tällaiset tosiaan!

   Poista
 9. Tulee muistoja mieleen kun näki nämä kuvat kun kävin joskus n. 4 vuotta sitten linnanmäellä. On siitä pitkä aika. :D Ihania kuvia oot napannu tuolta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih ihana että herätti jotain muistoja mieleen nämä;) kiitoksia!

   Poista
 10. Voooi mitkä meduusat! <3 Ihania otuksia ja kuvia, pitäisi joku kerta Helsingissä käydessä piipahtaa tuollakin. ^^

  VastaaPoista