Sisällön tarjoaa Blogger.

Gelnails ~ June 2015

Surprise! Ajastinpa teille yhden postauksen näin minireissuni ajaksi.
Huomenillalla olemme varmasti jo turvallisesti kotona - ainakin toivon niin - ja yritän ehtiä väsätä teille loppuun yhden asupoustin.

Ajattelin jakaa teille taas muutamat geelilakkaukseni. Kesäkuun geelilakkauksien määrä jäi melko vähäiseksi taas, itselleni tuli tehtyä Juhannuskynnet ja siskolleni ihanat simppelit lakkaukset!

nails2
nails1

Juhannuskynsien väriksi halusin ehdottomasti kesäisen oranssit. Oon tosin alkanut kyllästymään tähän ainaiseen blingbling glittersotkuun, että tästä eteenpäin haluan tehdä edes hieman erikoisempaa lakkausta. Saa nähdä mitä sitä keksii itselle ja muille!

nails3
nails4

Siskoni taas halusi simppelit kynnet. Hän kertoi mulle tämän suunnitelmansa ja sen sitten toteutin. Rakastuin näihin ihan täysin ja tällä hetkellä omani näyttävät lähes samalta, timantit ovat vaan eri väriset! Ne näette heinäkuun lakkauksissa vinkvink.

Mitä mieltä olette muuten näistä viimeisistä kuvista? Kamerani unohtui matkasta sillon kun nämä kynnet siskolleni tein, joten räpsin nämä phonella, ei yhtään paha vai mitä? Ai että mä rakastan nykyajan phoneja kun kamerat ovat niin mahtavia!

Mitä pidätte? Eikö ole ihanat nuo jälkimmäiset? ♥

~ Kata ~

14 kommenttia

 1. Tosi ihanat nuo jälkimmäiset ja ei tosiaankaan näytä yhtään pahalta vaikka on otettu puhelimella. Ei melkeen ees hoksaisi että olis otettu puhelimella. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on omatkin suosikit kyllä nyt ♥ Joo onnneksi nykyajan phonet ovat "kultaa":')

   Poista
 2. Joo kyllä nykyään puhelimien kameroilla saa aikaan aika uskomatonta jälkeä :D Ihania kynsiä!

  VastaaPoista
 3. Geelikynnet on niin kivoja! <3 Mulla oli nyt kesällä mun ensimmäiset geelikynnet ikinä ja ne oli kyllä niin ihanat! Ne oli vaan sen verran pitkät, että ulkotöissä iskin niitä jatkuvasti jonnekin ja ne sitten irtoili ikävästi (ja kipeästi) Tilasin just omat geelikynsientekovehkeet ja innolla ootan, että pääsen niitä koittamaan. Olis kiva nähdä postausta, jossa kerrot näitten tekemisen eri vaiheista yms sillä ainakin minä tarvisin hyviä neuvoja hehheh. :D

  Ja en olis muuten edes huomannu, että nuo viimeset kuvat on otettu puhelimella! Ei kyllä yhtään paha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi jäit siis koukkuun, niin kävi mullekin ja onneksi nyt on omat tamineet kun ammattilaisella käyminen tuli tosi hintavaksi! Ihana että säkin hankit nyt kaikki pelit ja vermeet ja saat opetella ja tehdä itelles! Tuo on hyvä postausidea, se on vaan se että moni tekee niin eri tavalla ja itsekin teen kaikkia juttuja aika eri vaiheissa:D Pistän kuitenkin korvan taa jos ehdin sen väkertää !

   Poista
 4. Kummatkin kynnet ovat kyllä kauniita <3 Olen miettinyt että hakisin geelilaukkaukset kynsiini kun tässä on parit juhlat tulossa. Helpottaisi huomattavasti kun ei tarttisi olla kokoajan lakkaa levittämässä. Kuinka kauan se pysyy hyvinä ja vahingoittaako omaa kynttä mitenkään? :) Hitto kun asut niin kaukana, olisin muuten tunkenut väkisin sulle laittamaan geelauksen :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kiitoksia:3 Voihan vitsi tekisin sulle nimttäin ihan tositosi mielelläni kynnet jos vaan välimatkaa ei olis paljoo;;) Huoltoväli 3-4 viikkoa, itsellä menee parissa viikossa huonoksi kun oon tarjoilija ja tulee tiskattua sekä vedellä läträttyä silloinkin eikä pelkkänä vapaa-aikana:D Se vaikuttaa hirmusti. Muuten suosittelen koska geelilakkaus suojaa ns. omaa kynttä eikä vahingoita sitä lainkaan! Tämä tietty on yksilöllistä. Jos tipit laittaa niin se vahingoittaa, en suosittele tippejä!

   Poista
 5. Voi vitsi, ihania kynsiä!!:) Sulla on jotenkin ihanan siro tapa tehdä noita :') Molemmat on niin kauniita ja herkkiä<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla! Kiitos tuo oli ihana kuulla että siro tapa on;)<3

   Poista
 6. Oot kyllä taitava <3 noi jälkimmäiset on niiin söpöt!

  VastaaPoista