Sisällön tarjoaa Blogger.

Gelnails ~ August 2015

Mun oli tarkoitus julkaista teille yksi toinen postaus, josta vihjailinkin viime postauksessa. Mieli kuitenkin muuttui, sillä tajusin että hupsistakeikkaa kuukausi vaihtui, joten eikös se olisi aika pistää elokuun geelilakkaukset teillekin näytille.
Niin ja hei ensimmäinen syyskuukausi starttas, ihan mahtavaa sillä syksy on aina yhtä ihanaa aikaa pukeutumisen puolesta, myös syksyiset aamut/päivät/illat sekä kynttilät jajaja muu se syksyinen tunnelma ♥ Rakastan tätä vuodenaikaa melkeinpä yhtä paljon kuin kesää. Niin ja mullahan on kesälomakin tässä kuussa, tosin se yksi pieni viikko mutta silti yay!

nails4
nails5

Näistä mulle tulee mieleen meri ja nämä kynnet tuli tehtyä itselle melkein heti alkukuusta. Idean näihin sain Nanikaroliinan lomakynsistä. Voi kun minäkin osaisin tehdä juuri tuollaiset mitkä hän oli itselleen lomalle tehnyt, käykää ihmeessä tsekkaa sillä nuo on kauneimmat kynnet mitä oon koskaan nähnyt ♥ Että jollain riittää tuota taitoa tehdä erikoisia, no mutta hei täällä harjoitellaan myös kovasti!

nails1
nails2

Nämä herkulliset karkkikynnet tuli tehtyä Saijalle. Hän etsi kuvan valmiiksi ja siitä sitten yhdessä lähdettiin suunnittelemaan näitä. Tämä on neito jolle saa aina tehdä jotain erikoisempaa, nautin suorastaan näiden kynsien teosta sillä sain tehdä just jotain erilaista.
Itselle tulee tehtyä aina yksiväriset mutta nämä antoi oikeasti inspiraatiota tehdä sitten ehkä itsellekin vähän jotain erikoisempaa Rodoksen reissulle! Niin ja en ole koskaan ollut mihinkään tekemiini kynsiin niin tyytyvinen kuin näihin, parhaimmat mitä olen koskaan tehnyt ♥

nails6

Yhden myöhäisen illan pikaiset luomukset, neonkeltaista! Nämä tein nopeasti yhtenä iltana kun nuo ylimmät kynnet sanoi itsensä ihan yhtäkkiä irti. Seuraavaksi olisi vuorossa sitten reissukynsien suunnittelua ja en todellakaan halua tällaisia yksivärisiä! Saa nähdä riittääkö inspis, haha.

Nyt kun tosiaan siirryttiin tähän syyskuuhun, niin ensiviikolla olisi luvassa katsaus mun Summer bucket listiin minkä julkaisin toukokuussa. Saapi nähdä mitkä toteutin ja mitkä jäi toteuttamatta, ainakin kun nopsaa vilkaisin niin tasan puolet taisin toteuttaa ja puolet jäi sitten ensikesän listalle. Miltäpä kuulostaa?

Mitä pidätte näistä elokuun lakkauksista?
Kertokaahan mikä oli lemppari ja miksi?

~ Kata ~

19 kommenttia

 1. Ylimmät on kyllä todella upeat ♥

  VastaaPoista
 2. Yleensä tykkään kun kynnet ovat yksiväriä tai sitten muutama kynsi on tehostettu esim. hileillä mutta nyt voin sanoa, että olipas ihanan kesäisiä kynsiä! <3 Ehdottomasti nuo keltaiset olivat lempparit, ne sopivat elokuuhun hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiva että silti tykkäsit vaikka saattoikin olla sinun mieleesi liian glittermäisiä;) Ihana juttu että tykkäsit mun pikakynsistä:D ♥♥

   Poista
 3. Mä tykkään eniten noista keskimmäisistä kynsistä, ne on värimaailmaltaan eniten mun mieleeni :) Mutta upeita on kyllä kaikki! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on kyllä näistä omatkin lempparit, vaikka siniset yksilöt onnistui ihan tositosi hyvin!:3 Kiitti ♥

   Poista
 4. Oi miten kauniita kynsiä! Mun lempparit on noi viimeset, niin ihanan raikkaan ja pirtsakan väriset :)

  VastaaPoista
 5. Keltaisissa on just sopiva pituus ja muoto, ja värikin on niin herkullinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana että oot tuota mieltä, se on kyllä totta!:D

   Poista
 6. Todella ihanan pirtsakoita ja juuri sun tyylisiä lakkauksia :)

  VastaaPoista
 7. Vitsi mää niin tykkään sun tekemistä kynsistä! :> Noi neonkeltaset ja pinkit on mun lemppareita ikinä!<<3 Ihastelinkin pinkkejä jo instassakin 8) Kuule nainen, mää niin tuun ottaan sulle kynnet vielä joskus ;) ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Emilia apuvaa >_< ♥ Joo noi pinkit on kyllä niin onnistuneet yksilöt 8) Mukava että tykkäilet! Joo hei tervetuloa, ois ihan mahtava nähdä sut ja tehdä sulle vielä kynnetkin;) pus ~

   Poista
 8. aww mitä kynsiä! ekat on eniten mun mieleen, koska sininen iskee nyt niin kovaa! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, ne on kyllä ihanat vaikka itse sanonkin haha!;D ♥ Kiitoksia<3

   Poista
 9. Tosi nättejä kynsiä. Pakko sanoo, että oot kehittynyt nuitten kynsien tekemisessä mitä on niitä nähnyt täällä, hienoa! <3 Mun lempparit näistä on nuo tokat kynnet. No koska pinkki on niin suloinen väri. :)

  VastaaPoista