Sisällön tarjoaa Blogger.

Christening

Huhhuh voin sanoa että tällainen muutaman päivän blogitauko teki terää, viime postaus tuli nimittäin viime keskiviikkona. Siis eihän mun ollut mikään tarkoitus taukoilla, mutta en vaan jostain syystä oo saanut persausta sohvaan ja konetta syliin. Viikonloppu meni mulla kokonaan töissä, illat taas tuli ystävien kanssa vietettyä, ihan uskomattoman kiva viikonloppu siis takana töistä huolimatta.

Anyway mun piti tulla postailemaan teille viikon takaisista ristiäisistä muutamat kuvat eilen, mutta väsymys ja Netflixistä pyörivä The Carrie's diaries vei voiton. Ahh kun tuota katsoessa tulee palava halu päästä taas New Yorkiin ja tietysti päästä pukeutumaan kunnolla! Nuo jäätävät pakkaset saa mut laittamaan päivittäin tasan sen yhden ja ainoan untuvatakin ylle, eihän tuolla herranen aika muulla pärjää..

details
kastetodistus
photo
cake
cakedetails
cakedetails1

Siskoni oli taas loihtinut kakun ihan itse, kaunis ja taivaallisen hyvä se olikin. Päällisenä suussasulavaa valkosuklaata, joka tosiaan oli värjätty sinisellä ja sisältä löytyi ihanaa marjaista rahkaa. Niin ja vauvelin nimenkin todennäköisesti saatte tästä selville, haha!

flower
babyboy

Oikein mukavaa alkavaa viikkoa!

~ Kata ~

16 kommenttia

 1. Oi mikä ihana pieni mies siellä <3 Ja nätti on nimikin :) Meidänkin serkku antoi ensimmäiselle lapselleen toiseksi nimeksi Anneli, joka oli myös mummomme toinen nimi. Toinen serkkumme taas risti poikansa Viljoksi, joka oli isoisoisämme nimi :D Onhan se tosiaan ihana idea muistaa näin omia isovanhempiaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihih eikös olekin;) Musta on ihanaa kun tosiaan muistetaan nimien avulla just isovanhempia:3 Ja tuo liikuttaa niin myös vanhempia ja niin edelleen:)

   Poista
 2. voi ei mikä söpöläinen tuo Oskari<3

  VastaaPoista
 3. Oijoi, hyvältä näyttää, varsinkin tuo kakku, NAM! :) Pieni blogitauko ei ole koskaan pahasta, joskus pitää ottaa rennostikkin! :) Tärkeintä on nauttia elämästä ja bloggailla sit kun on aikaa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, kiitoksia! No äläpä muuta sano, tekee niin hyvää välillä 8) Bloggauksen on tarkoitus ollakin se juttu kun onn aikaa, eikä ressata ja pakolla poustata!

   Poista
 4. Oi mikä pieni suloinen<3 Upea tuo kakku:))

  VastaaPoista
 5. Oi miten suloinen pikkuinen! <3 Ja vautsi mikä kakku! On se hienoa, kun toiset osaa väsätä tollasia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitoksia! Äläpä muuta sano, itsellä ei skilssit tällaseen riittäisi :')

   Poista
 6. Voi että mikä pikkuinen <3 Toi kakku on tosi upeen ja herkullisen näköinen! :D

  VastaaPoista
 7. Voi eei, miten suloinen. ♥ Vau, ompa upea kakku kyllä kans! Ja ihanan nimen on pikkuherra saanut. :-)

  VastaaPoista
 8. awwww <3 Suloinen pikkuinen ja söpö kakku ! :)

  VastaaPoista