Sisällön tarjoaa Blogger.

Questions and answers

Aiemmin monissa blogeissa pyöri sellainen hassu postaus kun blogiystäväkirja. Mun oli pakko silloin ottaa ne kysymykset talteen! Nyt oli hyvä aika sitten vastailla niihin ja julkaista tämä pousti kun esimerkiksi asukuvailu tuolla pakkasella on lähes mahdoton tehtävä, kuten ehkä myös se tyylikkäästi ja mielekkäästi pukeutuminenkin.
Voihan nolous kun nuorempana mä hiihtelin vähissä vaatteissa pakkasella vaan siksi että paksuissa kuteissa näytti olevinaan typerältä. Nahkatakki auki, ilman pipoo ja kesä Converseilla yli - 20 asteen pakkasilla olikin varmaan tosi tyylikäs näky hei.. No onneksi on järkeä nykyään jonkun verran edes päässä ja haluan mennä tuolla mahdollisimman lämpimissä kuteissa.

Anyway onhan teitä uutukaisia lukijoitakin silloin tällöin muutamia tullut, joten tällaiset kysymyksiin vastailu- postaukset taitavat olla silloin tällöin ihan paikallaan. Ja minä vaan rakastan vastailla erilaisiin kysymyksiin!

frosted

SUOSIKKI

Kaupunki?
Ai Suomessa? Varmaan Kuopio kun täällä nyt asutaan.. 

Lomakohde?
 Sellainenko missä oon käynyt? No ehdottomasti Teneriffa Playa de las Americas, pitkään lukeneet saattavatkin muistaa että se on meidän perheen vakkari lomakohde. Ihastuin nyt myös Rodokseen valtavasti, kun siellä syksyllä kävimme.

Biisi?
Tällä hetkellä Alan Walkerin Faded, ohh rakastan sitä. Myös Teflon Brothersin Ay Ay Ay on mulla aika kovassa suosiossa, ollut ihan kesästä asti.

Ravintola ja annos?
Tykkään kyllä käydä raflailemassa, mutten kyllä osaa suosikkia sanoa.. Annoksesta puhumattakaan.

Juoma?
Vesi!
  
Leffa?
Tämä vaihtuu mulla tosi usein ja näitä mulla on todella todella paljon mitkä pysyy suosiossa kuten esim. Taru Sormusten Herrasta, Hobitit, Pirates of the Caribbeanit ym.. Fantsu leffat on hirmu kivoja kuten tästä päätellä saattaa!
 Pidin yksi sunnuntai kunnon hömppäleffa putken yksinään ja rakastuin leffaan Love letters to Juliet. En yleensä oo mikään hömppäleffafani niin aika outo joo.. 

Sarja?
Mä koukutun harvoihin sarjoihin ja ne mihin koukutun niin ne on niin suosikeita aina. Frendit, Once Upon a Time, Desperate housewives, Sex and the city, How I met your mother. Myös Modern family on fine. Tällä hetkellä tapitan The Carrie's diariesia ja tykkään! 

Kirja?
Lauren Conradin Beauty ja Style. Muuten en kyllä edes lue kirjoja! Pakko myöntää että elämäni ainoat kirjat Conradin kirjojen lisäksi mitä oon lukenut on Twilight Saga. Koukutuin ylä-asteella täysin ja luin yhden kirjan aina muutamassa päivässä. Outoa tuossa tosiaan oli se etten koskaan lukenut mitään mutta ne meni läpi tosi lyhyessä ajassa. 

Asu?
 Vaihtelee niiiiin mahottoman paljon tämä!

Meikkituote?
Korostus- ja varjostuspalettiin oon ihan rakastunut. Löysin myös ihan mahtavan nestemäisen eyelinerin josta tuun selittämään teille varmasti myöhemmin ♥

Hiustuote?
L´oreal Parisin silvershampoo. Tästäkin tulette ehkä kuulemaan myöhemmin, vinkvink.

Sovellus?
Ehdottomasti instagram!

Instagrammaajat?
Täältä löydät top 4 instatilini.

 Aamurutiinisi?
Herätyskello todennäkösesti soi, jonka jälkeen käyn painamassa kahvinkeittimen nappia. Aamukahvi samalla blogeja lueskellessa.. Suihkuun, hampaiden pesu ehkä siinä samassa, haha! Sitten laittautuminen mikäli on töihin tai muualle matka. Herään yleensä suht ajoissa kun haluan tehdä tosiaan kaiken rauhassa. 

finnishgirl1

MUUTA

Mitä vaatekaapistasi löytyy?
En tiedä, oisko vaikka pirusti vaatteita?? Jännä kun siltikään ei oo mitään päälle pantavaa..

Mitä pakkaat mukaan matkalle? 
Riippuu ihan siitä mihin sitä ollaan tietty matkalla. Vaatteet valkkailen niin että niistä muutamista samoista saisi muutamia erilaisia mutta toimivia kokonaisuuksia kasailtua.

Mitä teet kotona, kun kukaan ei näe?
Hhahaha! Musiikki pauhaamaan ja ehkä laulelen samalla. Laittautuminen yksinään on parasta, musiikki pauhaa ja saa peilailla ja laittautua rauhassa.

Viimeisin sisustusostoksesi?
Hmm... Taitaa ehkä olla muutama sisustustyynyliina, jos joululahjaksi saamia sisustusjutskia ei lasketa. Hassua sinänsä kun tilasin ne ajat sitten mutten vieläkään oo saanut sisustyynyjä ostettua niille..

Viimeisin WhatsApp-viesti?
"No yritä nyt jotenki saada keskityttyä"

Kotikaupunkisi paras paikka shoppailuun, syömiseen ja drinkeille?
Shoppailuun ehdottomasti Matkus. Syömiseen en edelleenkään sinänsä osaa vastata kun tykkään aika monista täällä Kuopiossa. Drinksuille Intro on ehdoton, mutta tykkään myös istuskella Amarillossa muutaman drinksun ääressä. 

Mitä ostoslistallasi on tänä talvena?
Valkoinen pipo, valkoinen villakangastakki ja neuleita. Valkoinen neule ainakin, haha! Saa nähdä kuitenkin tarvinko neuleita hamstrata enää tälle talvelle.

Mitä laukustasi löytyy aina?
Avaimet, kukkaro, meikkipussi, kamera, käsi- ja huulirasva, hajuvesi, kuulokkeet, purkka on ehdoton, hmm vieläköhän muuta.. 

Paras tapa tuhlata 50 euroa?
No ihan säästöön muuten vaan tai matkarahasäästöön. Voisin toki tuhlata myös itseeni jotenki! 

sunset

Ihanaa viikon jatkoa!

~ Kata ~

23 kommenttia

  1. Olipa kiva kun teit tämän, oli mielenkiintoista lukea vastauksia:)

    VastaaPoista
  2. Täällä kans ollaan kuljettu joskus kesät talvet Consseissa. Nyt jälkeen päin mietin vaan, että miksi mä kuljin niissä..?:D kiva postaus, näitä on aina jotenkin kiva lukea!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep nuorena sitä ollaan kyllä oltu yhtä ja toista:') Mukava että tykkäsit poustista!:)

      Poista
  3. Tosi kiva kun teit tän! Tykkään ihan hirveesti lukea tän tyylisiä postauksia, kun näistä oppii aina niin paljon uutta bloggaajasta :) Toi Alan Walkerin Faded on niin ihana biisi, se on yksi munkin tämän hetken suosikeista ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana ihana että tykkäsit Linda! Mäkin tykkään niin lukea kuin tehdäkin näitä:) Ahh se on kyllä maailman upein biisi tällä hetkellä 8) ♥

      Poista
  4. Hei tiiätkö mäki oon ihan kauhulla kattonu niitä nuorempia, jotka vetää tuola just nilkat paljaana ja nahkatakki päällä, et miten ne oikeen tarkee! :-| toppahousut ja kintaat kunniaan<3

    VastaaPoista
  5. Mullaki on itseasiassa tän tapainen postaus luonnoksissa, mutta en oo saanu aikaseks tehtyä viel loppuun, nii voisin senkin julkaista jossain vaiheessa. :) Mutta mä en kans ymmärrä sitä,kun pakkasilla kuletaan niin vähissä vaatteissa, kyllä mä ainakin tykkään vetää toppahousut jalkaan ja kunnon takin päälle. :D Ja ooh, Alan Walkerin Faded biisi on kyllä niin ihana, munkin suosikeissa. ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei mä lueskelin sen juuri äskettäin ja tykkäsin, eri kysymykset niin alkoi himotella vastata niihinkin! 8) Voisin ehkä napata ne talteen;) Ah se on niin ihastuttava biisi ♥

      Poista
  6. Nää on kyl aina niin kivoja postauksia! Mulla tuo sama biisi suosikeissa! :)

    elamanikuvina.blogspot.fi

    VastaaPoista
  7. Olipas kivaa luettavaa tää postaus! Näitä tämmösiä faktapostauksia on aina mukava lueskella..☆:) Mullakin on just nää samat kyssärit oottamassa luonnoksissa, jospa joku päivä innostuis täyttelee kans nää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että tykkäilit, näitä on hyvä sillon tällön viskoo tänne blogin puolelle:P Oij en malta odottaa millon pääsen lukee sun vastaukset näihin;)

      Poista
  8. Mulla on kanssa tämä postaus kohta tulossa ulos :D Näitä on ollut niin kiva lukea! Olipa hauska bongata toi suosikkileffa, Love letters to Juliet on iiihana :D Tuolla se hyllyssä odottelee että katsoisin sen, mies kun ei sitä halua katsoa yllätys niin on vähän jäänyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lueskelinkin sen jo ja tykkäsin, nimenomaan näitä on mukava lukea kuin tehdäkin! Jooo se oli ihan mahtava leffa 8) Oijoi;)

      Poista
  9. iiih nää on aina kivaa luettavaa ! <3 Samoja leffa suosikkeja löytyy hihi :) Vois itsekin rustailla tämmösen blogiin :)

    VastaaPoista
  10. Kysymys-vastauspostaukset ovat kyl tosi parhautta!! Näitä on kiva lukee :)

    VastaaPoista
  11. Ihanat talviset kuvat ja minäkin opin sinusta jotain uutta :)

    VastaaPoista
  12. Tällaisia postauksia on niin kiva lukea!:) Sulla on ihanat sormukset tuossa yhdessä kuvassa<3

    VastaaPoista
  13. Mulla on mennyt tämä sun postaus ihan ohi! Tuo valkoinen villakangastakki kuulostaa tosi hyvältä <3 Itse kotiutin just valkoisen takin ja olen kyllä ihan myyty, en tiedä maltanko odotella sen kanssa kevääseen vai puenko suosiolla aikaisemmin, kun nyt ei ole edes kylmä :D Ps. Olet niin kaunis tuossa kuvassa <3

    VastaaPoista