Sisällön tarjoaa Blogger.

#Onnenonkija

Pääsimme maanantaina muutaman ihanan blogitytsyn kanssa näkemään ennakkoon tämän ensimmäisen blogimaailmaan sijoittuvan, romantiikalla höystetyn elokuvan #Onnenonkija. Alkuun mun on pakko myöntää rehellisesti, etten välitä suomalaisista leffoista ja ne eivät iske tähän likkaan, mutta kun näin kyseisen leffan trailerin about kuukausi sitten leffassa, ajattelin heti että tämä on nähtävä. Siitä muutama viikko siihen tulikin kutsu ja voi kun olin innoissani siitä.

onnenonkija

 "Tyttö, joka ei osaa olla köyhä ja poika, joka ei osaa olla rikas."

Päähenkilö Marja Aurora (Minka Kuustonen) on lifestyle-blogia pitävä 28-vuotias nuori nainen, joka velkaantuu kun ei tienaakkaan blogillaan ihan odotetulla tavalla. Marja tapaa Olavin (Olavi Uusivirta) joka puolestaan tulee rikkaasta perheestä ja Marja kokee tämän olevan ehkäpä ratkaisu ongelmiinsa.

Leffa oli mielestäni todella hyvä ja se antaa hauskan liioitellun kuvan blogimaailmasta. Huumoriahan tästä leffasta ei puutu, joten jos haluat saada jonkimoiset naurut niin suosittelen katsomaan leffan. Leffan ensi-iltahan on 25.3. eli huomenna.

white coat
onnenonkija1

Leffan päätyttyä pääsimme vielä vaihtamaan muutaman sanan leffan päähenkilön, ihanan Minka Kuustosen, sekä itse ohjaajan Ville Jankerin kanssa. Minka oli kyllä ihanan positiivinen ja energinen, niin aito persoona.

onnenonkija2

 Huomenna me suuntaammekin muutaman ystävän kanssa aamujunalla kohtia Helsinkiä. Edessä on tosiaan Päivä Tukholmassa-risteily, pääsemme juhlimaan mun 22-vuotissyntymäpäivää merelle, voi kuinka olenkaan odottanut sitä kun pääsee vähän irrottelemaan! Voitte seurailla menoa ja meininkiä reaaliajassa instagramissa, josta löydätte mut @kataaz.

Ihanaa viikonloppua sinne!
Meinasitteko käydä katsomassa kyseisen leffan?

~ Kata ~

24 kommenttia

  1. Joo toi on pakko päästä näkemään! :D btw ihana toi sun takkisi!!♥

    VastaaPoista
  2. Vitsit, tuo leffa täytyy kyllä nähdä! :D Hih, mekin lähdetään taas Tukholman risteilylle mutta vasta maanantaina! Olisipa ollut hauska sattuma jos oltaisiin päädytty samalle risteilylle! :) Hauskaa reissua ja vietähän ikimuistoiset synttärit ;) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti kannattaa! Oijjoij oikein kivaa risteilyä teille ♥ Tosiaan jos samaan laivaan ois päädytty niin ois kiva ollu päästä moikkaa sua ihanuus<3 Syndet olivat ikimuistoiset:3

      Poista
  3. Oi miten kiva kun pääsitte katsomaan tuon elokuvan!:) Minäkin oon itseasiassa huomenna menossa kyseistä leffaa katsomaan traileri ainakin näytti tosihauskalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huippu juttu ja huippu leffa! Mitäs itse tykkäsit leffasta?:)

      Poista
  4. Ei vitsi, vähänkö siistiä :D Onko kukaan sanonu sulle, että sussa ja Minkassa on oikeesti samaa näköö aika paljon :D!?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa Emilia ei ole!! Mulle on monesti vaan sanottu että näytän Anna Abreulta ja moni on luullut mua häneksi:D

      Poista
  5. Voi vitsit, ton leffan haluun nähä :) ja heii pitäkää superkivaa risteilyllä! ♡

    VastaaPoista
  6. Mäki haluisin käydä kattomassa ton kyseisin elokuvan! :) Vaikuttaa hyvältä.

    VastaaPoista
  7. vaikuttaa niin ihanalta leffalta, ja tuo tilaisuuskin vaikuttaa niin kivalta! :) harmittaa kun en itse hoksannut ilmoittautua tuohon tilaisuuteen :(( tuo leffa on kyllä ihan pakko päästä katsomaan! ja heiii hurjan ihanaa reissua ja synttäriä jo etukäteen ♥♥♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä huippu juttu päästä tuohon lehdistötilaisuuteen! Harmi ettet sä tajunnut sitä:< Reissu oli mahtava Jenni 8)♥

      Poista
  8. Oii ompa kivan kuulonen leffa! Ois niin huippua nähä toi. :)

    VastaaPoista
  9. Voi vitsi vähän mahtavaa! Haluaisin kyllä kans päästä näkemään tuon lefun! <3

    VastaaPoista
  10. Mä oon miettiny kans tuon leffan katsomista :) ainakin idea vaikuttaa hauskalta!

    VastaaPoista
  11. Mun mielestä on todella kiva, että näitä ennakkonäytöksiä järjestettiin ympäri Suomea! Tykkäsin tästä leffasta todella kovasti ja oli hauskaa nähdä bloggaamisesta kertova elokuva ja vieläpä päästä vertailemaan Marjan blogielämää omaan bloggaamiseen :) Minka Kuustonen oli kyllä todella ihastuttava ihminen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä mahtava juttu että bloggaajia pyydettiin lehdistötilaisuuteen paikalle! Todella huippu tilaisuus. Leffa oli mahtava ja tosiaan aihe oli niin kiinnostava että upposi suomileffa tähänkin tyttöön;) Vertailu oli tosiaan kivaa, huomasin pieniä samanlaisia juttuja itsestäni bloggaajana:DD Minka oli ihana!!

      Poista
  12. OI vitsi pakko päästä kans näkemään toi<3 mistä muuten tuo sun ihana valkoinen takki on ja tuo valkoinen (neule?) :)<3

    VastaaPoista
  13. Myöhäiset synttärit Kata ! <3 hmm voiko toi leffa olla oikeesti katsottava? Oli mun eka ajatus kun näin mainoksen .. :D mmut ehkä sen vois käydä kattomassa tän perusteella :)

    VastaaPoista