Sisällön tarjoaa Blogger.

Urban Decay Naked Basics

urban decay basics naked

Onni potkaisi mua muutamia viikkoja takaperin, kun voitin Lindan blogista aivan ihastuttavan arvonnan, ah-niin-ihana Urban Decay Naked Basics luomiväripaletin. Kiljuin tyyliin riemusta kun luin hänen lähettämää sähköpostiaan, palettihan on todella suosittu ja laadukas! Haluan jakaa muutaman sanasen ja mielipiteen paletista, joka on ollut lähes päivittäin käytössä heti kun sen näppeihini sain.

urban decay basics naked1

Paletissa on kuusi aivan ihastuttavaa mattasävyä. Paletti on todella monipuolinen ja ehdottomasti täydellinen lisä meikkipussukkaan - varsinkin jos rakastaa ruskeita luomivärejä kuten minä ♥ Luomivärit ovat tosi pehmoisia ja pigmenttisiä, mutta todella helppo levittää ihan yksistään kuin sekoittaenkin. Ja ah ihanuutta nämähän pysyvät ihan täydellisesti koko päivän kasaantumatta taikka leviämättä!
Olenkin nyt kuolaillut Sokoksen nettisivuilla näitä paletteja ja ehdottomasti lähtee tilaukseen joku uutukainen kunhan on edellisiä astetta huonompia paletteja saanut kulutettua pois. Voin myöntää tämän olevan parhain paletti mitä olen koskaan omistanut, suosittelen ehdottomasti!

Kiitos Linda mahtavasta arvonnasta! ♥
 Löytyykö teiltä kyseinen paletti?
Mitä mieltä te olette näistä Urban Decay Naked paleteista?

~ Kata ~

27 kommenttia

  1. ooh miten kivalta näyttää tuo paletti, ihanat perusmattasävyt, ja varmasti kyllä pigmenttiä löytyy! :) mullakin on yksi nakedin paletti jonka sain joululahjaksi, ja on kyllä ihan lemppari! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se ehdottomasti onkin Jenni ♥ Enkä muuten yhtään ihmettele että on sunkin lempparisi;)

      Poista
  2. Hei mä oon miettinyt just tän vähän pienemmän Naked-paletin hankkemista, kun tykkään hirveenä ruskeista sävyistä, mut sit taas en tarvii ehkä niiin paljon sävyjä ku mitä niissä isommissa on. Hypistelin sitä yks päivä Sephorassa ihan innoissani:D Kiva oli lukee sun kokemuksia tästä <3 Ehkä joku päivä vielä, kuhan edellisiä kuluu pois alta vähäsen;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No ehdottomasti suosittelen tätä jos olet miettinyt tämän hankkimista, nyt vaan ens kerralla kotiutat sen;) Tai sitten vaan kulutat eka ne vanhat pois:)

      Poista
  3. Olepa hyvä<3 :) Ihan mahtavaa kuulla, että oot tykännyt tosta paletista noin paljon ja sille on löytynyt paljon käyttöä! UD:n luomivärit on todella hyviä ja paletit on kyllä täysin hintansa arvoisia<3 Mikäs Naked paletti sua eniten houkuttelisi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos vielä ♥ Tuohon kysymykseesi voisin vastata että kaikki, mutta eikhän se Smoky palette olisi se joka olisi yhtä himona käytössä kuin tuo sinulta voittamanikin;)

      Poista
  4. Oiih! Tollaset voitot on niin huikeita! Ja toi on kyllä niiiin hyvä paletti <3

    VastaaPoista
  5. Oii tuo paletti on kyllä ihana, onnittelut arvonnan voitosta! :)♥ Itsekin käytän oikeastaan pelkästään ruskean sävyjä luomissa, joten tuo paletti olisi varmasti täydellinen siihen! Toivotaan että joskus tuollainen eksyisi munkin meikkipussiin, hah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, ihana se tosiaan on:) Hih mä käytän todella monia sävyjä mutta ruskea on ehkä se mitä eniten, joten todella hyvä voitto oli. Ja suosittelen siis;)

      Poista
  6. Haluaisin kotiuttaa kaikki UD:n neutraalit paletit, ne on niin ihania! Pitää ehkä kesän jälkeen koittaa säästää sen verran ;)

    VastaaPoista
  7. Oi mikä onni suööa käynyt!! Tuossa on kyllä ihan täydelliset sävyt:)

    VastaaPoista
  8. OI, aaaivan ihanat sävyt tossa paletissa<3

    VastaaPoista
  9. Wou miten huikea voitto!! :o En ole itse ikinä tuota testannut, mutta olen ostanut tuollaisen ystävälle lahjaksi. Vaikuttaa kyllä hyvältä ja tuostahan löytyy just kaikki tarvittavimmat sävyt!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No oli kyllä ehdoton ykkönen mitä oon koskaan voittanut:D Upean lahjan oot hei ystävällesi ostanut;)

      Poista
  10. Oi onpa kauniit sävyt tuossa paletissa! Just sellaset joita ainakin mulla menee käytössä eniten :)

    VastaaPoista
  11. Uu se on ihan parasta kun voittaa jotain!! *_* <3 Toi paletti näyttää aika mageelta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano, mua on kyllä onni suosinut nyt ihmeen hyvin blogiarvonnoissa 8)

      Poista
  12. Oi miten kivoja sävyjä löytyy tuosta paletista. Kovasti houkuttelisin itteäkin ostaa tuollainen, mut ku on sen verran noita luomiväripaletteja kertyny niin taitaa jäädä vaan muut sitten pyörimään jos tuollaisen ostaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Äläpä, äläpä! Hihi ensin vain edelliset loppuun ja sitten uusia kehiin, näin minä nyt kyllä aion tehdä:D Tosin heitin muutaman Lumenen ruskean huonouden pois heti kun tämä kolahti postilaatikkoon;)

      Poista
  13. Mä en ikinä voita mitään :D Hyvä että sulla on käyny tuuri! Tahdon nähdä livenä, millainen toi sit on koska oon itsekin miettinyt tuon merkin paletin hankkimista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :DDD Mulla oli jo kolmas blogiarvonnan voitto, ihme juttu kun yleensä on niin huono arpaonni 8) No mutta hei täältä löytyy, tuu tsekkaa!:P

      Poista
  14. Onpa kauniit sävyt ja nuillahan saa tehtyä vaikka minkälaista meikkiä itselleen. :)

    VastaaPoista