Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop Vitamin C Travel bag

The Body Shop traveling bag vitamin C

Tosiaan lupailin teille mielipiteitä tästä Travel bagista minkä kotiutin risteilyltä maaliskuussa. Ainokainen tuttu tuote oli tosiaan tuo Vitamin C kuorinta-aine kasvoille. Kasvosuihke ja geeliseerumi taas olivat täysin uusia juttuja mulle, kuten myös tuo kasvojen kuorintaan tarkoitettu sieni.

the body shop vitamin c

Vitamin C Microdermabrasion
Tämä C-vitamiini microkuorinta pehmentää ja kirkastaa ihoa. Se poistaa tehokkaasti kuollutta ihosolukkoa, stimuloi pintaverenkiertoa ja pitkässä sekä säännöllisessä käytössä tasoittaa ihon sävyä. Tätähän mä olen käyttänyt iät ja ajat, mutta kuorintasieni vai mikälie? on uusi juttu. Se on mukava lisä, helpottaa ja kieltämättä kuorinta tuntuu tehokkaammalta. Anyway tämä on kyllä täysi kymppi mun mielestäni, iho jää ihanan sileäksi ja tuote on ollut suosikkini ihan todella pitkään!
Ei sovi herkälle iholle.

the body shop vitamin c skin boost

Vitamin C Skin Boost
C Vitamin ihon heleyttäjä, aivan uusi tuttavuus johon oon täysin ihastunut. Tekee ihosta välittömästi sametin pehmeän. Tätä levitetään päivävoiteen päälle ja tämä toimii hyvin meikinpohjustajana. Voisin kuvitella tästä tulevan kyllä yksi vakiotuotteeni! Ainokainen miinus on, että tämä haisee mun mielestä jotenkin tunkkaiselta, tuoksuhan on mulle tärkee juttu - aika ihme kun muut näistä tuoksuu tosi raikkailta!
Sopii kaikille ihotyypeille.

the body shop vitamin c face spritz

Vitamin C Face Spritz
Tämä taas on virkistävää kasvosuihketta, jota voi käyttää meikin päälle - se kosteuttaa, raikastaa ja elvyttää ihoa samantien. Oon monesti harkinnut ostavani tällaista jos olen lähtenyt reissuun, sillä lentokoneessa on todella kuiva ilma. Nyt tätä on tullut kyllä suihkittua jos on ollut jotenkin kuiva fiilis kasvoilla tai muuten vaan olo on ollut nuutunut. Tulee kyllä todella virkistävä ja fressi olo tämän jälkeen. Hassulta vaan tuntuu suihkia jotain nestettä naamaan kun on meikit kasvoilla, hha! Kesällä - tai miksei muutenkin - tätä voi säilyttää jääkaapissa, jotta siihen saa vähän lisäraikkautta.
Sopii kaikille ihotyypeille.

Jokainen suojaa ihoa myös ympäristön haittavaikutuksilta.

Mitä mieltä ootte näistä?
Tuttuja tuotteita? Pääseekö joku kokeiluun?

~ Kata ~

20 kommenttia

  1. aivan uusia tuotteita mulle nää kaikki, mutta sitäkin mielenkiintoisempia! :) voi vitsit että haluaisin testata oikeestaan kaikkia noista! :') vaikuttaa oikein toimivilta ja tehokkailta tuotteilta, pitää varmaankin huomenna pyörähtää the body shopin kautta ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla että postaukseni sai sut innostumaan kaikista ja vieläpä se että käyt kurkkaamassa TBS:n valikoiman siellä ;) Suosittelen lämmöllä ♥

      Poista
  2. Ihania tuotteita :) Minulle aivan uusia entuudestaan :) Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, kiva kuulla että pidit Mia Maria:) Suosittelen todellakin lämmöllä ♥

      Poista
  3. Kasvokuorinta kiinnostaa mua! :)

    VastaaPoista
  4. Tosi kiva, että teit näistä tuotteista erikseen oman postauksen! Kaikki tuotteet olivat täysin uusia tuttavuuksia minulle, mutta kiinnostus heräsi :) Erityisesti tuo kuorinta-aine kiinnostaa minua suuresti! Pitää kyllä ehdottomasti mennä katsomaan löytyykö näitä tuotteita tämän kaupungin Body Shopista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että pidit postauksesta ja kiinnostus näihin heräsi:) Toi on vissiin aika suosittu kuorinta-aine:) Löytyy varmasti, sieltä vaan ostamaan;)

      Poista
  5. Mun mielenkiinto kyllä heräs tuohon kuorintaan ja kasvosuihkeeseen! Purkit näyttää tosi houkuttelevalle joten ehkä pitää testata jotain näistä ♥

    VastaaPoista
  6. Oivoi, arvaa vaan haluanko nämä kaikki. Kuulostaa nimittäin niin hyvältä, ihan jokainen :)) Olen monesti miettinyt, että ostaisin jonkun virkistävän kasvosuihkeen, jota voi nimenomaan suihkuttaa meikin päälle mutta tuotteet on jääneet ostamatta, koska tuntuu oikeasti vähän hoopolta alkaa suihkuttamaan sitä tuotetta nimenomaan meikkaamisen jälkeen :D Miten sä olet kokenut, onko meikit pysyneet tuotteen käytön jälkeen tai meneekö ne miksikään? :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti, sä oot sellainen kosmetiikan ystävä;) Meikki ei mun mielestä mennyt miksikään ja pysyi ihan normisti kasvoilla. Tietty vähän tuntui että naama jäi kiiltämään mutta mulla se nyt kiiltää ilman suihkettakin kiitettävästi:'D

      Poista
  7. Olipa kiva lukee tästä sarjasta! :) mulla itellä on vitamin E -sarjan tuotteita mm. face mist, joka on ihan lemppari ja suihkin niin meikin päälle ja matkalla käytän myös kasvovetenä sitä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla Roosa! Tuo Vitamin E sarjakin on mainio ja mulla on myös käytössä niitä tuotteita ja tykkään paljon!

      Poista
  8. Kuulostaa kyllä mielenkiintoisilta enkä oo itse tota sarjaa TBS:ltä testannutkaan! Tollanen kasvosuihke olis varmaan erittäin hyvä juurikin kesäksi :) Pitää varmaan käydä The Body Shopilla katselemassa noita ;D Ja noi purkit on niiin pirtsakan värisiä<3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen testaamaan, sähän myös pidät TBS:n tuotteista! Kesäksi tuo suihke on kyllä täydellistä vaikkei meikkiä silloin paljoa käytäkään, parempi vaan :P Purkit ovat tosiaan ihanan raikkaita ♥

      Poista
  9. Voi että kuulostaapa ihanille<3 Ja näyttää sille, että tuoksuu vieläkin paremmalle 8)

    VastaaPoista
  10. En ookkaan ennen näihin tuotteisiin törmännyt mutta vaikuttaa kyllä hyviltä:)

    VastaaPoista