Sisällön tarjoaa Blogger.

Viking Grace

pic2

Viikko sitten tuli tosiaan ensimmäistä kertaa seilattua Viking Gracella. Silja Linen laivathan ovat mulle tuttuja ja aina kun laivalle lähtö on ollut niin Siljan laivoillahan sitä on seilattu. Nyt oli mukavaa tutustua uuteen upeaan laivaan ja kokea hieman erilaisempi risteily, kun kyseessä oli siis 22 tunnin merellä seilailu, eikä maihin noustu ollenkaan.

Meillä lähti laiva Turusta lauantai iltana yhdeksän aikoihin, hypättiinkin aamulla ajoissa autoon ja lähdettiin ajamaan kohti Turkua, halusimme nimittäin käydä Turun keskustassakin hieman pyörimässä. Turussa ehdittiin hieman kierrellä kauppoja, eksyä muutamaan kertaan, ihmetellä Turun kaupunkia ja syödä mahat täyteen American bar&grill Hiilessä.

outfit
outfit2

Ajokeli suosi meitä ihan älyttömän hyvin, mutta Turussa saatiin sitten hieman vettä niskaan. Päiväksi ylleni päätyi yksi kevään suosikki kokonaisuuteni.

fazer
viking grace1
viking grace2

En nyt halua rueta vertailemaan laivoja keskenään, kun molemmissa on hyvät ja huonot puolensa, mutta pakko kyllä sanoa että Viking Grace oli sisältä upeampi kuin Silja Linen Symphony ja Serenade. Myös hytti oli paljon siistimpi ja viihtyisämpi. Tietysti ihan ymmärrettävää kun Grace on uuditettu, hha. Upea laiva, voisin lähteä uudestaan vaikka heti.

midi dress

Laivaan tosiaan noustiin vaille kahdeksan ja siinä mentiin hetkeksi hyttiin lepäämään. Illaksi vaihdoin midimittaista suosikkimekkoa ja korkoa ylle. Midihameissa ja -mekoissa on kyllä se rasittava puoli että ne nousee helmasta väkisin polvien yläpuolelle kuten kuvastakin huomaatte. Sitä sitten pitää olla melkein koko ajan laskemassa - niin ja tietysti laskin sitten tässä kuvien oton jälkeen, no ei sitä tarvi aina olla niin justiinsa.

smile
victoria's secret

Illalla sitten kierreltiin ja kaarreltiin, juhlittiin ja kulutettiin tanssilattiaa. Lyhyesti sanottuna ilta oli ihana! Sain myös hieman myöhäisen synttärilahjan eräältä tärkeältä ihmiseltä. Ajattelin näyttää teille omassa postauksessa muutaman upean synttärilahjan mitä olen läheisiltäni tänä vuonna saanut. Täytin siis vuosia kuukausi sitten, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, haha eikös?

viking grace3

 Sunnuntaina laiva olikin illalla vasta satamassa, joten koko sunnuntaipäivä oli aikaa laivailla ja hengailla. Sitä sitten oltiin kahdeksan aikaan autossa ja lähdettiin vielä Kuopioon ajamaan. Olipahan muuten melkosen väsynyt automatka, voitte armaan kuvitella kuinka hilpeetä meininkiä alkumatka oli, kun taas loppumatka yhtä koomaa. Väsystä huolimatta ihan mahtava matka alusta loppuun.

Kiitoksia seuralle ♥ 
Mahtavaa alkanutta viikkoa jokaiselle!

~ Kata ~

18 kommenttia

  1. Kuulostaa kivalta reissulta!:) Ja myös kivan näköinen laiva. Oot ollu myös tosi kauniina liikenteessä <3:)

    VastaaPoista
  2. Ihanalta kuulosti tuo reissu! En ole käynyt kovin montaa kertaa itse risteilyillä, mutta tuo Grace vaikuttaa niin hyvältä että tekisi ihan mieli käydä itsekin kokemassa! :) Ihanat kuvat ja tuo look jossa oot mustassa mekossa on tyrmäävä!♡♡ Ihanaa viikkoa sullekin, muru!☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se Maria oli! Kannattaa ehdottomasti, ei ollut edes kovin kallis reissu:) Voi kiitoksia upeus ihanista sanoistasi taas ♥

      Poista
  3. Grace on kyllä tosi kiva laiva, niin siisti ja moderni:)! Ja ihanaa kun siellä on VS!!:D Kauniina oot ollu jälleen!<3 Toi burger-ateria näyttää herkulle 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siisti ja moderni se kyllä oli, oot oikeessa:D Ja VS oli kyllä taivas siellä, harmi ettei kyseessä ollut shoppailureissu joten sieltä ei tarttunut itselle mitään (muuta kun tuo ihana lahja) :)

      Poista
  4. Grace on kyllä sisustukseltaan tosi upea ja ihanan moderni :) Haluisin itekin päästä taas piakkoin laivalle, lähinnä shoppailemaan kosmetiikkkaa.. :D Oi että toi sun mekko on niin upea ja sä ihan valtavan kaunis taas<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No äläpä muuta sano:) Hhi multa jäi tällä kertaa kosmetiikkashoppailu sikseen vaikka ne huulipunat kovasti houkuttivat siellä. Kiitoksia kaunistus<3

      Poista
  5. Ooh onpa upea laiva! :) Siitä onkin ihan ikuisuus kun viimeksi olen risteillyt tuolla päin... pitäisi lähteä joku kerta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös! Toivottavasti pian pääsisit kokemaan, on ne cruiset kyllä aina mahtavia kokemuksia 8)

      Poista
  6. Vautsi, onpas upean näköinen laiva! Kuulinkin, että tuota on uudistettu ja näyttää kyllä todella kivalta :) Tuollainen minireissu on varmasti tehnyt hyvää ja teidän matka kuulostaakin aivan ihanalta. Ja vau kuinka upeana oletkaan ollut illalla! Tuo mekko sopii sulle uskomattoman hienosti ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se kyllä oli! Minireissu tosiaan piristi arkea varsinkin kun elämä on ollut vähän mullinmallin tässä muutaman kuukauden:) Kiitoksia upeus <3

      Poista
  7. oi vitsi kuulostaa ihanalta matkalta! ♥ tosi kivoja kuvia, mä en oo käynyt gracella mutta haluaisin kyllä :) niin kauniina oot ollut kata! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se Jenni oli ♥ Mukava että tykkäät kuvista vaikka melko vähän näitä julkaisin 8) Kaunis Jenni ihana kiitos puss<3

      Poista
  8. Kuulostaa kyllä ihanan rennolle reissulle! ♡ Oon pitkään jo halunnut tuonne gracelle joten toivottavasti nyt viimein keväällä pääsisi! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rento se tosiaan olikin, ihana ♥ Toivottavasti pääsisit itsekin pian kokemaan Gracen risteilyn;) Suosittelen lämmöllä!

      Poista
  9. Voi miten suloinen sie! <3 Ihana! Tosi tyylikkään näköinen laiva, mie en oo tainnut koskaan matkustaa Vikingillä. :) Ihania asukuvia ja nää kuvat ovat jotenkin niin ihania, tykkään hurjan paljon. Ois mukava lähteä Tukholmaan taas jossain vaiheessa, saa nähdä ehtisikö kesällä!

    VastaaPoista
  10. Näyttää kyllä hienolta laiva ja mukavalta kuulosti teijän reissu!:))

    VastaaPoista