Sisällön tarjoaa Blogger.

Orange dress

bik bok mekko oranssi

Dress - BikBok
Shoes - Converse
Bag - Michael Kors

oranssi mekko bikbok kuopio

 Noniin nää on taas näitä mekkoja, jotka passaa niin arkeen kuin juhlaankin. Näitä on tullut talvesta asti ihasteltua ja osteltua pikku hiljaa, onkohan tämä vasta vaatekaappini kolmas yksilö, yäh. Voisin hamstrata näitä vaikka viisikymmentä!

oranssi bikbok mekko

Bongasin mekon niin Bik Bokin instagramista kuin Kuopion liikkeen mallinuken päältä ja ihastuin heti. Kauppakeskuksessa töissä olevana voin sanoa yhden huonon puolen. Se että joka päivä kävelet tyyliin kymmmenien vaatekauppojen ohi ja näet ne mageet kuteet päivittäin, ne kaikki ihanat uutuudet jotka kutsuu sua. Ja se että työpaikkani vastapäätä sijaitsee tuo yksi suosikkikauppani BikBok. Tää on varmaan viides kerta kun bongaan jonkun vaatekappaleen töissä ollessani ja päätän että tuon mä haluan. Ja senhän mä ostin. Kyllä kuumotteli viikonpäivät että loppuuko koot, kun en ehtinyt käydä mekkoa kokeilemassa.

bikbok mekko oranssi

Mekko on tosiaan melko avoin ja rohkea, mutta niinhän se mäkin nykyään oon, hha! Selkäosa on avoin ja mekko kiinnittyy niskalenkillä. Kivaa vaihtelua! Pelkäsin ensin ettei mekko istu mulle, kun usein niskalenkillä kiinnittyvät topit ja mekot eivät vaan oo mua varten, mutta tämä yllätti! Väri miellyttää, punertavan oranssi on ihanan kesäinen ja korostaa rusketustakin. Tosin mun "tasainen" rusketus kusi Himoksen reissun jälkeen, paloin hiukan, aloin kuoriutua ja olen nyt täynnä vaaleita laikkuja, nam. Kyllä, käytin rasvaa mutta ehkä se oli jo liian myöhäistä silloin!

brunette

Tällä hetkellä oon viettämässä vapaaviikonloppua ja ajamassa kohti Suomussalmea. Tarkoituksena on viettää hauska ja rento viikonloppu ja käydä myös Suomussalmirockissa, haha! Oikein kivaa viikonloppua teille aivan ihanille uusille kuin vanhoillekin lukijoille! Teitä uusia on tupsahdellut kiva määrä, joten mitäs sanoisitte faktapostauksesta?

oranssi mekko bikbok

 Mitä mieltä olette mekosta?

~ Kata ~

28 kommenttia

  1. Todella upeita kuvia sinusta Kata, ehkä parhaimmat mitä oon tähän asti nähnyt <3 Mekko korostaa tosi hyvin sun tummaa ihonväriä ja sopii hiusten kans tosi hyvin. Ihan nappi mekkovalinta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awws kiitos, ihan mahtava kuulla! Olin tosi tyytyväinen itsekin kuviin ♥ Mukava kuulla myös että mekko passaa mulle 8)

      Poista
  2. Vau upeasti sopii sulle tuo mekko!:) TOdellakivan näköinen!

    VastaaPoista
  3. Oi, hot! ♥ Ihan sika hieno mekko ja imartelee sun vartaloa tosi hyvin :--)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Mulla on tosi kapea lantio että välillä tuntuu että tällaiset mekot ei kauheesti imartele, mutta mukava kuulla tuo toisen suusta että se hieman ehkä passaakin 8) ♥

      Poista
  4. Kuka näin kivat kuvat on ottanut? :)

    VastaaPoista
  5. Oi mikä mekko ja mikä nainen! <3 Mekot on kyllä niin helppoja vaatekappaleita varsinkin näin kesäaikaan.Huomattavasti iisimpiä aamuja kun on tasan se yksi vaatekappale jonka heittää niskaan.

    Punainen pukee sinua tosi hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaii kiitos ihana Salla ♥ Mekot tosiaan on niin helppoja vaatekappaleita, kesäisin kyllä niin helppoja! Ihana myös kuulla että punainen pukee mua, koska mä niin rakastan punaista vaatteissa ♥

      Poista
  6. Ihania kuvia! <3 Tuo mekko sopii siulle täydellisesti :) Haha, tiedän niin tuon tunteen kun on töissä kauppakeskuksessa (ja itse vielä vaatekaupassa), niin niitä houkutuksia tulee lähes päivittäin eteen! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kkiitos Tuuli 8) ♥ Autsh vaatekauppa olis kyllä unelmaduunipaikka mulle, kun en itse mitään sen suurempaa duunia tarvitsisi, kunha sillä pärjää! Varmasti tulee päivittäin sellaisia houkutuksia siellä:D

      Poista
  7. Kumpa itsekin pystyis pukee tommosen päälle :) Ihana on! <3

    Ps. Se sama Anna sen sinisen sieni heebon takaa. (hävitin uuden kännyn myötä entiset Google tunnukset
    ;D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, olen varma että kyllä sullekin tällainen passais, rohkeasti vaan Anna! ♥ Hhi hyvä kun sanoit, en olisi osannut yhdistää samaan Annaan ;)

      Poista
  8. Ompa kivan näkönen ja ihanan värinen tuo mekko!! :) Hyvin sopii sulle:)

    VastaaPoista
  9. Oijoi, näytät tosi kauniilta ja tuo mekon väri on aivan täydellinen <3 Itse rakastan sellaisia mekkoja ja paitoja, missä selkäosa on avoin. Ne ovat ihanan naisellisia ja näyttävät aina yhtä hyvältä :)) Mitä taas kauppakeskuksiin tulee, voin kertoa, että en uskalla mennä sellaisiin :D Viime viikolla Helsingissä ollessa oli kyllä pidettävä silmät tarkasti kiinni etten sorru ostamaan mitää haha. Ihan rehellisyyden nimissä kuitenkin on myönnettävä, että ostin yhden mekon ja takin. Mutta tähänkin on hyvät perustelut :D Unohdin nimittäin takin sekä pakko oli ostaa mekko, sillä se mikä mulla oli päällää.. Noh, sanotaanko näin – ei paras valinta tuuliselle ilmalle :D Odotan ensi kuun Ruotsin reissua aika innossani, sillä mun vaatteiden ostolakko päättyy silloin.. Katsotaan mitä kivaa löydän ;) Ps. Ihanaa tulevaa viikkoa Kata <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aws kiitos, mahtavaa Linda! Tuo on aivan totta, mäkin rakastuin uudelleen nyt näihin avoinselkäisiin mekkoihin ja toppeihin, varsinkin kun tää nyt istuu mulle hyvin:D Hha voin uskoa, mua vähän pelottaa tuleva blogimiitti kun samalla tehdään kokonainen viikonloppureissu Helsinkiin ja kierrellään vähän ostareita, miten lie pystyn olemaan ostamatta mitään. Noo se nähdään sitten;) Uuuu en malta odottaa mitä löytöjä teet Ruotsin reissulla, ihan mahtavaa että pidät shoppailureissun siellä sitten?;) Ihanaa viikkoa sullekin Linda ♥

      Poista
  10. Ihana mekko ! ja toi väri ! <3 :O Näyttäää super hyvältä ja sopii sulle :) Toivottavasti oli mahti viikonloppu, ja faktapostauksia on aina kiva lukea ! :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Nanikaroliina ♥ Mahtavaa että pidät 8) Faktapostauksia on tosiaan kiva lukea, se on aluillaan se postaus!:)

      Poista
  11. Waude mikä mekko ja upee mimmi!♡♡ Tosi hyvin pukee sua toi väri ja mekon malli! :)

    VastaaPoista
  12. Vau mikä nainen! ♥ Ja hyvä, että ostit tuon mekon itsellesi, koska se sopii sulle ihan täydellisesti! Väri on ihanan pirteä ja tuo malli sopii sun kropalle todella hyvin :) Ja kuvatkin on todella upeita, näistä välittyy sellainen hyvä fiilis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellanoora, ihanan piristävä kommentti kuten sulta aina ♥ Mahtava että hyvä fiilis välittyy, koska tuolloin oli ihan mahtava päivä ♥

      Poista
  13. Vautsi, sopii sulle tosi hyvin sekä mekon malli että väri! :)

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania nää kuvat, tosi hienoja ja tuo mekko on ihan täydellinen! <3 Pukee siuta hyvin ja tuo rohkeahko malli on kaunis, pääasia että itse tuntee olonsa mukavaksi vaatteissaan. :)

    VastaaPoista
  15. Vauu miten upeita kuvia susta! <3 Tuo mekkohan on ihan kuin tehty sulle :)

    VastaaPoista
  16. ihana mekko ja upeita kuvia susta! :) Tuo mekko toimii hyvänä kesän väripilkkuna :)

    http://jennakaroliiiina.blogspot.fi/

    VastaaPoista