Sisällön tarjoaa Blogger.

Desenio sisustustaulut

 Rentouttavaa sunnuntaita lukijat!
Ajattelin tulla piristämään teitä tänä syksyisenä sunnuntaina pienellä sisustuspostauksella. Rakastan erilaisia tauluja ja tauluasetelmia ja syksyisin muhun iskee aina kauhea sisustusvimma joten yhteistyö Desenio.fikanssa osui oikein mukavaan saumaan. Tosiaan minuun otettiin yhteyttä ja sain valita seinälleni kolme julistetta Desenion laajasta ja upeasta valikoimasta.

desenio julisteet

Desenio on nettikauppa, jossa julisteet, taulut ja sisustus kohtaavat toisensa. Heillä on trendikäs ja laaja valikoima laadukkaita julisteita, printtejä sekä kehyksiä. Kehyksiä julisteilleni en valinnut Deseniolta, kipitin ylläripylläri Ikeaan ja nappasin muutamat kehykset sieltä matkaan.

Valinnanvaikeus oli kamala, kategorioita oli graafisista julisteista muotiaiheisiin sekä kaikkeen muuhun, eli täältä löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Seinäni ovat melko tyhjät joten moneen kohtaan olisin saanut jotain, ei siis ihme että oli valinnanvaikeutta.

desenio pinapple juliste 

Keittiön seinälle kellon viereen valitsin ananaksen. Miksi? En tiedä, siinä vaan on jotain mikä kiehtoo, hhi. Alunperin mun oli tarkoitus viedä tämä miehekkeen asuntoon kun vietetään puolet ajasta kuitenkin hänen luonaan. Sävyltään ja fiilikseltään se myös sopisi paremmin hänen keittiöönsä. No saa nähdä jääkö taulu luokseni vai kiikutanko sen tuon paremman puoliskon luo.

desenio princess juliste

Sitten meikkipöytäni yläpuolelle valikoin tämän tosi suloisen yksilön ♥ Keväällä koin rankkaa aikaa ihan kaikella tavoin, suhteet oli solmulla ja perheessäkin oli kaikennäköistä hässäkkää. Vahvistuin henkisesti ja olen iloinen että sain kahlattua kevään ja kesän niin mahtavasti läpi - ehkä sen vuoksi päädyin tähän itsevarmaan tekstiin. Ihanana plussana taulun tausta passaa meikkipisteeni yksityiskohtien väriin, eli siis siihen vaaleanpunaiseen.

desenio houserules juliste

Ja eteiseen pääsi tällaiset täydelliset sanat. Tämänkin tekstin saatoin ehkä valita kaiken kevään härdellin vuoksi, asioita joita jokainen tekee elämänsä aikana, kannattaa muistaa se. My house, my rules vai miten se meni?

Asunnon kuvailu on mulle aina ollut todella haastavaa hommaa, taulujen kuvailu on vielä haastavampaa! En tiedä onko taulut vai olinko mä itse vinossa, tuntui etten saa mitään kuvattua suoraan. Loppujen lopuksi totesin että mun kämppä on ihan varmasti se mikä on vinossa, hha!

Mitä piditte valitsimistani julisteista?
Onko Desenio teille tuttu?

~ Kata ~

30 kommenttia

  1. ihania tauluja! <3 miekin oon monesti jo pyörinyt desenion sivuilla, mutta en oo vielä osannut päättää mitkä kuvat meidän tauluihin haluan :D siellä on niin paljon valinnanvaraa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuolla kyllä valinnanvaikeutta on:D Julisteen kokojakin on hankala päättää, itse päädyin kaikissa 50x70 mutta loppujen lopuksi yhden näistä olisin voinut ottaa vähän pienempänä. Isotkin menee toki!

      Poista
  2. Oi vitsit noi on kaikki aivan ihania! <3 Mun piti jo joskus alkukesästä tilata tuolta itselleni noita julisteita, mutta se jotenkin jäi. Täytyy kyllä käydä taas tutkimassa tota valikoimaa ja laittaa tilaukseen jotain kivaa, kun mä tosiaan tarvitsisin uusia tauluja tänne kotiini :D Mahtava toi teksti tossa taulussa, mikä päätyi sun meikkipöydän yläpuolelle<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä kyllä on, itse pidän erittäin paljon! Kannattaa ehdottomasti laittaa tilaukseen jos vaan tykkää, mukavaa saada einille jotain jos ne ammottaa tyhjyyttään kuten mulla aikalailla teki:D Onneksi nyt sai vähän jotain taulua! Haha mäkin pidän tuosta tekstistä ♥

      Poista
  3. Ihania! En olekaan kuullut kyseisestä paikasta, täytynee katsoa, jos sieltä löytyisi itellenikin jotain kivaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi! Ihanaa että sait vikkiä kyseiseen nettikauppaan nyt, toivottavasti löydät jotain itsellesi. Sieltä tosiaan löytyy joka lähtöön joten eiköhän siellä tule mieleisiä vastaan:)

      Poista
  4. Hyvät julisteet olet kyllä valinnut. Deseniolta voisi melkein oottaa lähes jokaisen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olet ihan oikeassa inka, sieltä voisi ottaa lähes jokaisen! Seinät vaan tahtoisi loppua kesken:') Kiva että tykkäsit valinnoistani!

      Poista
  5. Olen monta kertaa ihastellun Desenion tauluja, mutta vielä en ole saanut aikaseksi, että tilaisin mitään :D Upeat taulut olet valinnut ja ottamasi kuvat ovat todella hienoja ♥ Erityisesti tuo ananas on mieleeni! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa mä en vaan jostain syystä handlaa tuota kodin kuvaamista ja en ollut tyytyväinen näihinkään kuviin:D Mä oon tosiaan enempi tyylibloggaaja ym:D Kannattaa käydä tsekkaamassa ja pistää sitten tilaukseen jos ja kun löytyy sitä mieleistä;)

      Poista
  6. eikä miten ihania!! ihan täydellisiä kaikki ♥ tosi erilaisia mutta silti hurjan kivoja :) mäkin oon saanut deseniolta tauluja, ja ajattelin tilata muutaman lisää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih kiitoksia Jenni, ihana että tykkäsit mitä olin valkannut ♥ Mäkin aloin mietiskellä josko laittaisi pieniä julisteita tilaukseen että saisi jotain täydennstä tuohon viimeisen kuvan pöydälle kun se vielä ammottaa tyhjyyttään:D Siihen sopisi pöytäkehys ja joku kiva kuvanen:)

      Poista
  7. Voitin jostain blogin arvonnasta desenion julisteen, mutta se tuli perile repeytyneenä :/ en viittinyt siitä valittaa, mutta ei oo tullut tilattua sen takia uusia, vaikka hirmuisen kaunis olikin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi ei kiva ei kiva!:o No mutta Deseniolta julisteet lähetetään sellaisessa rullassa missä ne eivät voi revetä millään. Eli ihan nettisivuilta tilatessa sellaista pelkoa ja vaaraa ei ole:)

      Poista
  8. Kivoja kaikki siun valitsemat! Paremman puoliskoni kämpän seinät ammottavat tyhjyyttään, mutta kumma kyllä hän ei ole kovin innoissaan ollut niihin täytettä etsimässä ja kun mie löydän mielestäni jotain "heijeetääonsuperjees" julisteita, niin sit ei hälle kelpaa.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katariina! Hhaa sama juttu täällä tuon miehekkeen seinien kanssa, ne ovat tyhjillään! Hän tosin oli innostunut kun olin roudaamassa kyseistä ananasta hänen luokseen:D Harmi että suurimmille osille tauluista mitä me naiset valitaan, niin miehet sanovat ei:D

      Poista
  9. Oi kivat taulut oot valinnut!!:)

    VastaaPoista
  10. Vitsi miten kivoja julisteita olet valinnut! :) Itsekin olen tekemässä postausta Deseniosta yhteistyön merkeissä, ja heidän julisteensa ovat kyllä tosi kivoja - valinnanvaikeus meinasi iskeä tännekin :D ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että dikkailit! ♥ Voi vitsi en kyllä malta odottaa mitä sä olet valinnut seinällesi 8)

      Poista
  11. Ihania tauluja, toi ananas kiehtoo muakin jotenkin ! :D Kivan yhteistyön oot saanut ! :) <3 Tuo sopii myös täykysti tuonne meikkipistelle ! Mukava, että oot päässyt eteenpäin kiemuroista. Niitä välilä tarvitaan, että voi kasvaa <3 Mukavaa viikkoa Kata ! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa siinä on joku oma juttunsa tuossa ananaksessa:DD <3 Mukava että tykkäsit, mäkin pidin kovasti tästä yhteistyöstä. Niitä kun tulee harvoihin ja valittuihin yhteistöihin lähdettyä mukaan. Tuo on tosi juttu että kiemuroita ja mutkia elämään tarvii että sitä voi ihminen oppia ja kasvaa. Kiitos samoin sinnne<3

      Poista
  12. Ihanan erilaiset ja sun tyyliset taulut oot löytänyt Deseniolta!♥ Mä rakastan kyllä valitettavasti vähän kaikkia Desenion tauluja, sillä ne on niin upeita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, mahtava kuulla 8) Hhii eihän siitä mitää valitettavaa ole, niin pidän mäkin paljon´heidän julisteistaan;)

      Poista
  13. Hei ihania tauluja<3 Mäkin huomasin joskus sen, että hitto on muuten vaikea kuvata tauluja :'D Ehkä tosissaan kämppä onkin vinossa :'DDD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Hei mahtavaa että sä oot huomannut saman ongelman:'D Mä en vaan oo mikään sisustusbloggaaja vaikka sisutuksesta tykkäänkin. Mua ei oo tehty kuvaamaan koteja:'D

      Poista
  14. Onpa ihania tauluja kaikki <3 Mä oon tosi huono sisustamaan, pitäisi kyllä panostaa enemmän ;) Hyvin olit nuo taulut kuvannut! Toi viimeinen tekstitaulu oli varmaan mun suosikki, jotenkin niin osuva teksti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos<3 Heh en koe itsekään olevani mikään parhain sisustaja mutta se mistä itse pitää niin se on tärkein ja siitä täytyy olla ylpeä. Persoonallinen sisustus on muutenkin enemmän mieleeni, en pidä siitä että huushollini näyttää samalta kuin Ikean tai jonkin muun huonekalukaupan katalogi:D Hih osuva teksti tosiaan, homen kohdalla voisi myös lukea life eikös;D

      Poista
  15. Oi, onpas ihania tauluja :) Mä haluaisin kaikkia tekstitauluja kotiin, mutta mies ei ole yhtään niin innoissaan aiheesta kun minä :D Joten vielä on jäänyt ajatuksen asteelle..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Veikkaan ettei omanikaan olisi jos asuisimme saman katon alla. Mutta sitten kun aika näyttää ja muutan tuon miehen kanssa saman katon alle niin nuo tekstitauluthan tulee väkisin mukanani sanoi hän mitä tahansa:D

      Poista