Sisällön tarjoaa Blogger.

Himos Juhannus 2017

Mukavaa tiistai-iltaa! Mä olisin halunnut tämän postauksen ulos jo sunnuntaina, mutta halusin rentoutua ihan kunnolla sen päivän sillä nyt mulla alkoi melkoinen työputki pitkillä päivillä varustettuna. Kolme viikkoa siis huitelen aikalailla töissä, onneksi muutamia vapaita sattuu sinne tänne - en siis tiedä kuinka pääsen koneen ääreen postailemaan kunnolla. MUTTA! Kolme viikkoa ja tämä neiti on niiiiin lomalla. Postauksen aiheeseen mennäänpäs..

Toivottavasti siellä oli muikee Juhannus, täällä ainakin oli! Sää ei tällä kertaa suosinut Himoksella, mutta itselläni oli silti ihan huisin hauska Juhannus. Kylmäkään ei kauhean usein nostanut päätään kun pukeutui lämpimästi, itse asiassa nuo miehet taisi enemmän kylmyydestä valittaa kuin minä - okei kyllä minäkin välillä.

himos-juhannus-vip

Torstaina tosiaan startattiin N:n töiden jälkeen auto kohti Jämsää ja lähdettiin ajelemaan kolmen poppoolla kohti Juhannuksen viettoa. Meitä oli tosiaan vaan minä, N ja meidän ystävämme, mutta se ei haittaa kun jokainen sen verran sosiaalinen on että jotain seuraa aina löytyy - välillä sitäkään ei edes tarvita sillä kolmestaan meillä riittää kyllä juttua ja tekemistä. Viime vuonnakin olimme suurimmaksi osaksi tuolla kolmen poppoolla ja silloin oli lähes yhtä hyvä fiilis kuin tänäkin vuonna. Lyhyesti itse sain nauraa taas vatsalihakset kipeiksi näiden kahden miehen seurassa.

Artisteja oli jos minkälaisia. Tietysti festareilla jotkin tietyt artistit vetävät puoleensa mutta kyllä tänne lähtee myös ihan sen fiiliksen ja hauskuuden vuoksi, etenkin kun nukkuu teltassa ja siellä alueella on meno päällä koko ajan. Anyway kävimme muutamia artisteja kuuntelemassa ihan tarkoituksella, muutamaa sai sitten sivukorvalla kuunnella. Kaija Koo ja Teflon Brothers olivat tämän mimmin suosikit ja ihan heidän koko keikkansa ajan sai tanssia ja laulaa ihan kunnolla. Siinä kaksi joita itse mielin lähteä ihan asioikseni kuuntelemaan keikalle. Nyt harmittaa ettei joitain ihan siedettäviäkin käynyt kuuntelemassa, mutta no minkäs teet. Siellä riittää kyllä sitä tekemistä.

himosjuhannus-2017-asu-festarilook-

fresita-himosjuhannus-2017

Liputhan meillä oli torstaista ihan sunnuntaihin asti. Tarkoitus olikin olla sunnutaille mutta pieniä mutkia tuli matkaan. Telttaa pystyttäessä sateli muutma pisara kuten viimekin vuonna - onkohan tuo nyt pakollinen paha aina kun pystytät teltan niin täytyy sataa - muuten koko reissun aikana taisi muutama parin minsan kuuro tulla vieläpä varhain aamulla kun oli nukkumassa.

Launatai aamuna oltiin lähes kyllästyneitä jo telttailuelämään ja kun säätä katseltiin niin sunnuntaina sadetta oli luvattu alkavan puolilta öin ja sitä olikin luvassa ihan aamuun ja päivään asti. Päätettiinkin siinä sitten että Kaija Koon keikan jälkeen lauantai-iltana lähdettäisiin ajelemaan kotia kohti kun N:llä ei ollut enää minkäänlaista halua ottaa tippaakaan, eli ajokuntoinenkin oli messissä. Kasattiin kamat autoon jo hyvissä ajoin aamupäivällä - onneksi saatiin viltillä maata monta tuntia vielä ajasta ja ihan jees säästä nauttien.

Hieman harmitti sillä olisin halunnut lähteä Haloo Helsingin keikalle joka alkoi 00:30 mutta siinä vaiheessa olisi tullut jo vettä säätiedotuksen mukaan älyttömästi, joten kenenkään ei tehnyt mieli jäädä sadesäällä sille keikalle, mönkiä märkänä telttaan ja näin ollen purkaa sitä aamulla samanmoisessa sateessa. Eli toisin sanoen sää oli todella hyvä verrattuna siihen mitä se olisi voinut olla ja mitä se alussa lupasi - rutkasti vettä.

himosjuhannus-festarilook-asu-festariasu-viileällä

mimosa-festarielämä-teltta-drinkki

himosjuhannus-thejälkkäri-ruokailu-vip-ruoka-2017

Juhannuksena sain...
 
kuunnella ne pari suosikkiartistiani ja jorata niiden tahtiin kunnolla 
nauttia ajasta hyvässä seurassa ja jopa rentoutua välillä viltillä
tehdä Mimosoja
pestä hiukset jääkylmän veden alla konttisuihkussa yäk
istua yöllä hetkisen nuotiolla
pukeutua OnePieceen pitkästä aikaa ja olla onnellinen että otin sen mukaan
säikähtää taas kerran teltassa vieraillutta hämähäkkiä
valitella kylmästä
nähdä ihastuttavan auringonlaskun (ja nousun)
nauraa masun kipeäksi moneen kertaan kahden päivän aikana
bailata ja tanssia tanssilattialla thejatkoilla
syödä mahan täyteen hyvässä buffassa
herkutella jälkkärilla 
höpötellä ventovieraiden kanssa
 löytää uusia biisejä suosikkeihin
kävellä ihan todella paljon

himos-juhannus-festival-himosjuhannus2017-thejuhannus

himos-juhannus-festarifiilis-festari-fresita

Vitsi mä oon onnellinen että pääsen kokemaan välillä jotain tällaista. Nyt silti vannon, että ensivuonna ehdottomasti jos Juhannusta lähtee viettämään festareille, niin se mökki hei pliis. Silti oon niin hemmetin onnellinen kahdesta tällaisesta Juhannus kokemuksesta - etenkin kun ne on nyt koettu helteellä ja viileämmällä ilmalla, hha! Kiitos superisti Himos Juhannus ja kiitos kaikille mukana olleille ♥ Etenkin miehelleni jota ilman en varmaan koskaan olisi moiseen suostunut - kukaan muu ei mua olisi tällaiseen varmaan saanut. Teltassa yöpymisen voi oikeasti tehdä todella mukavaksi kokemukseksi, sitä kannattaa kokeilla, vinkit siihen löydät täältä. Vinkkien lisäksi siihen tarvitaan ennen kaikkea sitä seikkailun- ja kokeilunhalua. Oon edelleen sitä mieltä että paras fiilis ja meno on tuolla telttailu-alueella, toki hyvä keli olisi paras mahdollinen mutta aina ei voi sitä ennustaa kun festareille lippuja varailee. Me tosin varasimme liput alle viikkoa (!!) ennen Juhannusta joten joku vihi meillä oli säästäkin.

Kertokaahan teidän Juhannus fiilikset?
Juhannus-postauksia saapi heitellä kommentteihin!

Kata

20 kommenttia

  1. Harmi kun siellä satoi ja ilma oli niin nihkee, ei ihme että ei tehnyt mieli jäädä sinne ja herätä sateeseen :D Me oltiin hangossa viettää juhannusta kaveriporukalla, oli kyllä tosi hauskaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä toi ilma oli välillä ihan miellyttävä ja mukava, mutta kyllä se lämmin ja aurinko ois passannu paremmin 8) Kuulostaa teidänkin Juhannus kyllä aivan super ihanalta ♥

      Poista
  2. Ihanaa kuulla sun juhannuksesta! <3 Mä olin RMJ:llä yhden päivän ja satoi lähes koko ajan kylmän kelin saattelemana. Mutta paljoa en valittanut, koska tiesin mitä oli tulossa ja olin pukeutunut sen mukisesti! :D Mutta todellakin hatun nosto sulle, että oot telttailemalla pärjännyt! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, kiitos Julia ♥ RMJ pitää kyllä joku vuosi kokea Juhannuksena, sielläkin ollut varmaan uskomaton meno päällä:D Tosiaan ei tarvi valitella jos oikeesti säähän varautuu! Kiitoskiitos, olin tytyväinen telttailuunkin 8) Se oikeesti kuulostaa monen korvaan pahemmalta mitä on!

      Poista
  3. Oi vitsit kuulostaapa teidän juhannus kivalta, lukuunottamatta tuota sateiden aiheuttamaa aikaisempaa kotiutumista :/ kiva lukea tälläisestä festarijuhannuksestakin kaikkien näiden muiden mökkijuhannuspostauksien jälkeen :D itse en ehkä kykenisi nukkumaan montaa yötä teltassa, taidan olla liian neiti siihen heh :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih sai silti nauttia paljon vaikkka kotiin lähtö menikin aikaisemmaksi, ei haittaa yhtään enää jälkeenpäin, no okei ehkä vähän.. Mukava että täältä löytyi vähän erilainen Juhannuspostaus;)
      Joo ajattelin pari vuotta sitten samaa, en kykene telttaan ja ajattelin olevani liian leidi siihen hommaan. Se on silti ihan erilaista miltä saattaa vaikuttaa ja itse yllätyin - positiivisesti. Pitää tosiaan varautua neitimäisesti jotta neiti teltassa pärjäisi;) Lisäksi olla oikeesti ymmärtäviä ihmisiä (tässä minun tapauksessani miehiä, ymmärtäväisiä ne olikin ♥) mukana jotta tällaista neitiä odotellaan kun kestää laittautumisessa ym. :)

      Poista
  4. Olipas teillä kivan kuuloinen juhannus! <3 Toi on kieltämättä aina vähän kurjaa, jos festareiden aikana on kurjat kelit, mutta onneksi säästyitte niiltä pahimmilta vesisateilta! Täällä päin taas satoi oikeastaan koko lauantain, mutta mä en siinä vaiheessa enää edes mitään juhannusta halunnut viettää eli ei haitannut :D Omani ei tosiaan ollut mitenkään turhan onnistunut, mutta kai se lauantain heseruoka ja sauna poikaystävän luona kerrostaloasunnossakin menee juhannuksesta :'D Jonnekin festareille olisi kyllä huippua päästä joku vuosi<3

    Niin kivoja kuvia susta kaunokainen! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että fiilis ja onni välittyi sinne asti tästä poustista;) Sää yllätti siinä suhteen että se oli vähäsateisempi mitä aluksi oli luvattu, ihan mahtavaa. Voi eiii siellä on lauantaiksi huono sää tullut, mutta noh yleensähän se juhannus vietetään perjantaina (jos ei lähde festareille tai pidemmälle juhannusreissuille) Ainakin meillä aina ennen festarijusseja vietettiin vaan se perjantai, joten lauantain sää tuskin olisi itseäkään haitannut jos kaupunkijussi ois ollut. Suosittelen ehdottomasti festareita 8) Kiitos superisti ihana Linda<3

      Poista
  5. Näyttää kyllä ihan super kivalta! Pakko päästä ensvuonna tyyliin just Himos festareille, mutta mökki on pakko ottaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih niin se olikin ihana reissu! Suosittelen varaamaan mökin ajoissa, muuten saa vaan uneksia siitä, etenkin alueen lähimämiset mökit menee hetkessä. Psst... liput sekä majoitus vuoden 2018 Himos Juhannukseen on jo myynnissä!;)

      Poista
  6. Ei oo kyllä mun juttu noi juhannusfestarit, mutta kyllä ne hyvin vetää väkeä! Jotenkin se leiriytyminen ja muu kun on tullut koettua, niin en pärjäisi kyllä päivääkään bajamajoilla tai ilman oikeaa suihkua.. :D Mutta ehkä sitten joskus vielä tulee käytyä festareilla, vaikka juuri nyt koen, että olen kasvanut festareista yli :)

    http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkiin ei festarit kolahda, etenkään telttailu:D Kunnon wc:t ja suihku tosiaan on mahdollista mökissä, ettei kannata sen vuoksi sanoa ei festareille kun majoittua voi muuallakin kun leirintäalueella:) Toki jos ei ylipäätään festarit nappaa niin ei tietenkään kannata lähteä.:)

      Poista
  7. Todella kivan kuuloinen ja näköinen juhannus teillä! :) Olisi itsekkin kiva ehkä joskus viettää juhannus festareilla, tosin kylläkin mökillä :D Hyvä kun huonompi sääkään ei sillee haitannut, pääasia on kuitenkin seura ja hyvä fiilis <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina;) Tässä pieni osa kuvista, phoneen tallentui enemmän mutta ne ei nyt kovin julkaisukelpoisia ole kun moni on vähän tärähtänyttä settiä:'D Siis kuviltaan, ei muuten;D Pääasia on seura ja hyvä fiilis, mutta hyvä fiiliskin voi lähteä heti huonon sään vuoksi. Onneks meillä oli mukaviakin hetkiä!

      Poista
  8. Heii kivalta kuulosti teidän festarireissu, vaikka säät nyt eivät hellineet! On niissä festareissa jotain tunnelmaa mikä iskee meikäläiseenkin, sellasta yhteisöllisyyttä, kun pystyy alkaa juttelemaan kenelle tahansa tai lyöttäytyä tanssimaan randomisti johonkin porukkaan ilman että katotaan oudoksuvasti..:) Me käytiin RMJ:ssä ja oli kyllä hienot festarit, suosittelen kyllä!☆☆

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva se olikin, toivottavasti teilläkin oli ihana reissu! Teillä taisi olla asuntovaunu käytössä? Se olis huikee vaihtoehto kun pääsisi tosiaan sillä sinne teltta-alueelle jossa vallitsee hyvä meininki ja tunnelma, mutta sais ns. sen katon pään päälle. Oon täysin samaa mieltä, se festaritunnelma iskee samoiten muhun ihan täysillä ja sanoit just oikeat sanat. RMJ:tä mietittiin vakavasti täälläkin, hitto kun ei tultu koska olis nähty;) Ehken joku vuosi mäkin pääsen RMJ:lle, kun kahtena vuotena ollaan sitä mietittykin.

      Poista
  9. Vihdoinkin pääsen kunnolla koneelle ja kommentoimaan näin hieman jälkijunassa! :D Teidän juhannus kuulostaa juuri niin kivalta kuin voi festareilta odottaa ♥ Harmi vaan että sadesää yllätti loppupäästä ja Haloo Helsinki jäi näkemättä :( Siinä on kyllä yksi oma lempparibändini, minkä haluisin vielä joskus nähdä livenä uudestaan :) Ihania kuvia, näistä välittyy kyllä hyvin teidän juhannusfiilis! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha parempi myöhään kuin ei milloinkaan eikös;) Mahtava että fiilis ylettyi sinne asti ♥ Noo Haloo Helsinki on ihan hyvä muttei silleen ihan niin lemppari että lähtisin asioikseni keikalle, mutta kun kerta tuolla oli niin mielelläni olisin käväissyt. Tosin usea on sanonut mulle ettei oo mikään parhain esiintyjä, mutta mielipiteensä kaikilla ja minä esim saattaisin olla toista mieltä. Kiitos kehuista Tuuli ♥

      Poista
  10. Oikeesti sun juhannus kuulostaa ja näyttää niin kivalle!:D Hitto pakko päästä vielä joskus kokemaan Himokselle jussi!:D<3

    VastaaPoista
  11. kivalta kuulostaa ja festarit on ainakivoja, harmi vaan tuo ilma!! Itse olin tahkolla töissä, mutta nesi vuonna juhannuksena haluaisin vaan mökille!:)

    VastaaPoista