Sisällön tarjoaa Blogger.

Paperbag pants

michaelkors-bag-rayban-sunglasses

Top - Bershka
Paperbag pants - BikBok
Shoes - Lacoste
Bag - Michael Kors

paperbag-housut-bikbok-armygreen-armeijan vihreä

Viimein löysin täydelliset paperbag housut ja vieläpä siinä värissä missä niitä olin halunnutkin. Army greenin väriset paperipussipöksyni ovatkin olleet nyt todella kovassa käytössä huonojen säiden vuoksi. Topilla tarkenee erinomaisesti päivällä, kun jalat on suojattu pitkillä housuilla. Farkkuja en päälleni ollut aikoihin saanut, mutta nyt on sellaisetkin jalasta löytynyt useana päivänä - todistusaineistoa siitäkin on tulossa. Nämä vievät silti voiton, sillä ovathan nämä paljon mukavammat yllä kuin tiukat farkut.

michaelkors-bag-watch-rayban-aurinkolasit

cloudy-day-outfit

Kävin ostamassa nämä nopeasti lauantai-aamuna ennen kuin suuntasimme Suomussalmelle yhdeksi yöksi. Olin sovittanut näitä perjantaina ja ne jäivät mietintään siis yhden yön ajaksi, mutta ne jäivät vaivaamaan minua niin että pakko oli aamulla suunnata nämä hakemaan. Todella hyvä ostos, sillä Suomussalmelle oli luvattu koleaa ja näillä hiihtelinkin sitten lähes koko reissun. Kävelin jopa Suomussalmen pikku kuppilaan nämä pöksyt jalassa parille ja tunsin oloni tyylikkääksi, hha!

smile-summer-kesä

paperbag-housut-asu-details

Harmittaa hieman että housut venyivät muutaman käyttökerran jälkeen aika huomattavasti. Tämä pätee varmaan moniin vaatteisiin, mutta että tuntuu kuin näistä olisi tullut yhtä kokoa isommat. BikBokin myyjä huomautti pesusta sen, että housut tulisi pestä 30 asteessa jotteivat ne kutistu. No tunginpa nämä eilen koneeseen ja pesin 40 asteessa. Ei haitannut lainkaan pieni kutistuminen - taisi kutistua siihen samaan kokoon mitä ne oli ostaessakin.

happy-smile-outfit-fashion-paperbagpants-outfit

paperbag-housut-armeijanvihreä-bikbok

Luin tänään ikävän uutisen koskien tätä kuvauspaikkaa, joka on osoittaunut monen muunkin Kuopiolaisen bloggaajan kuvauspaikaksi useasti. Nimittäin Savon Sanomissa kirjoitettiin, että juurikin näissä kuvissa näkyvä kyseinen seinä on joutunut viikonlopun aikana töhräyksen kohteeksi. Me kävimme räpsimässä nämä kuvat maanantai päivänä jolloin töherryksiä ei vielä seinillä ollut. Harmittaa kovasti, sillä tämä on yksi Kuopion hauskin ja erikoisin paikka kuvailla - suoraan sanottuna yksi oma lempipaikkani kuvailujen suhteen. Välillä mietin todella mitä ihmisten päässä oikein liikkuu, mitä mielihyvää moisesta saa.

tyyli-bikbok-paperbagpants-armygreen-lacoste-shoes

favorite-look-pilvisen-päivän-asu

Anyways. Pöksyjen kanssa halusin ehdottomasti yhdistää valkoista. Se käy army vihreän kanssa tosi hyvin yksiin. Seuraavaksi ajattelin kokeilla pöksyjen kanssa mustaa, lisäksi haluisin yhdistää mustat kiilakorkoni housujen kanssa. Saa nähdä miltä korot näyttää noinkin rentojen housujen kanssa, voi ilme muuttua aikalailla!

Mitä mieltä olette tästä asukokonaisuudesta?
Oikein ihanaa viikon jatkoa ♥

Kata

36 kommenttia

  1. Niin ihanat nuo housut ja sinä <3 Tilasin itselle samanlaiset, mutta jotenkin omaan vartaloon noi ei sopinut ollenkaan tai sitten olisi pitänyt ottaa kokoa pienempi, ihana materiaali niissä oli ja niin ilmavat.. täytyy käydä vielä myymälässä sovittamassa niitä pienempiä, jos sattuisikin olemaan paremmat ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Emilia 8) ♥ Voi harmi ettei mätsännyt. Käy ehdottomasti sovittamasssa pienempää kokoa, jos se vaikka auttaisi;) Matsku on kyllä ihanan ilmava!

      Poista
  2. Nuo on kyllä niin ihanat housut, sopii sulle tosi hyvin! Kokeilin samoja housuja pari viikkoa sitten eivätkä ne kyllä itseäni pukeneet ollenkaan noin hyvin. Jäivät sitten kauppaan, mutta aivan ihanat ne silti ovat♥ Tosi kauheeta tollanen töhertely, jospa ne saataisiin pestyä pois.

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii :o Toivottavasti mua ne nyt pukevat, hhe:') Tosin mä en omaa minkäännäköistä lantiota niin nämä housut vähän korostaa sitä, etenkin jos vähän tiukentaa tuota nauhaa:'D Toivon todella että nuo töhertelyt saadaan pois:(

      Poista
  3. Mie oon jo pitkään kuolannut tuollaisia housuja, mutta mistään ei ole tullut vastaan sopivia yksilöitä!! :D En sitten tiedä miten tuollaiset istuisivat omalle vartalotyypilleni, sillä reittä ja peppua löytyy jo omastakin takaa, joten tekisivätköhän nuo olosta vieläkin muodokkaamman, hahah! Mutta aivan ihanat housut siis ja tosi kauniita kuvia ♥ Ehkä käynkin bikbokissa kurkkimassa, jos vaikka uskaltauisin kuitenkin sovituskoppiin.. :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi Tuuli, toivotttavasti löydät! Oletko kokeillut tällaisia shortseja? Jos ne vaikka sopisivat paremmin?:) Mä innostuin jo kun näin näitä lehdessä kevättalvella, nää korostaa olematonta lantiotani edes hieman - etenkin jos tiukentaa tuota nauhaa:'D Muodokkaammaksi nämä pöksyt tosiaan tekee mikä passaa mulle hyvin:) Käy ihmeessä tsekkaa BikBokin tarjonta, siellä on yksi toinenkin malli eri väreillä paperbag-pöksyjä!

      Poista
  4. Ihan täydelliset housut ja todellakin aivan upea kuvauspaikka!<3 Korkkarit noiden housujen parina toimii varmasti myös hyvin, jään oottamaan innolla sellaisiakin asukuvia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa että jäät odottelemaan samojen housujen kuvia eri asusteilla ja paidalla 8) Toivottavasti ehtisin kuvailla vielä sen ennen töihin paluuta. Töiden aikaan ei pahemmin pääse laittautumaan mitenkään muuten kun työvaatteisiin:'D Kiitos Ellille kommentista ♥

      Poista
  5. voi kata, nuo päntsit on ihanat! <3 haaveilin noista kans vaaleanpunaisina, mutta ajattelin näyttäväni niissä vain ja ainoastaan pulskalta :'DD sä oot niin upea että sulle noi sopii ihanasti! ja voi hitsi miten kamalaa tuo rakennusten töhriminen :( saa kyllä ihmetellä kenellä riittää aikaa ja typeryyttä moiseen..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihana Jenni ♥ Nuita olisi BikBokissa vaaleanpunaisina, ei ihan sama mutta erittäin samantapainen malli;) Höpöhöpö se selviää vain kokeilemalla:) No äläpä muuta sano.. Tuntuu muutenkin että moni kohta nykyään pilataan töherryksillä, jossain paikoissa ne on aika mageita teoksia totta vie, mutta suurinosa on pelkkää sitä itseään ja vieläpä paikoissa joihin ne ei todellakaan kuulu:D

      Poista
  6. Siis aivan ihanat nuo housut! Miten mä en oo vielä onnistunut löytämään mistään noita, aina kaikki on loppu :'-D Lapsellista tuollainen ilkivalta, miks kaikki paikat pitää sotkea ja tuhota. Ei voi käsittää..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Jasmine 8) ♥ Harmi että aina on ollut lopussa kun eteesi on osunut:( BikBokin nettikaupasta varmasti löytyy esimerkiksi näitä;) Ja äläpä muuta sano, käsittämätöntä että pitää mennä töhrimään..

      Poista
  7. Nyt täytyy sanoa, että nää on ehdottomasti yhdet kauniimmista kuvista, jotka oon susta nähnyt! Siis kaikki toimii niin hyvin yhteen: tausta, asu, sen värimaailma, asusteet ja sun hiuksetkin näyttää ihan superhyviltä<3 Ja totta kai sä kauniilta niin kuin aina :)

    Ja noi housut itsessään on tosi kivat, väri sopii sulle älyttömän hyvin! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai oikeesti, miten ihana kuulla tuollaista 8) Sait kyllä piristettyä toisiksi vikaan lomapäivääni;) Hha kerrankin kun jätin hiukset melkein koskematta (vähän suoristelin) niin johan tuli kehuja:') Kiitos kaunis ♥

      Poista
  8. Aivan ihanat nuo housut!! Katoin noita itekki just bikbokissa:)) joo luin just tuon jutun ja en ymmärrä yhtään ku pitää mennä sotkemaan, se vaan maksaa kaupungille sikana rahaa, minkä ois voinu käyttää muuhunkin mutta sitte korjaillaan ja pestään ku ihmiset tekee ilkivaltaa:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! 8) Ei vissiin lähtenyt matkaan?;) Joo... Tuollaiset töhrinnät tietenkin vie rahaa minkä tosiaan voisi käyttää paljon muuhunkin kun tällaiseen! Todella pistää vihaks:D

      Poista
  9. Nuo housut on kyllä todella kivat ja nämä kuvat myös! <3 Jotenkin tosi rennot, mutta kuitenkin tyylikkäät :) Ja sopii sulle oikein hyvin!

    VastaaPoista
  10. Upea asu <3 Tää on jotenkin niiin sua!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oij! Kiitti Saga 8) Mä oon niin laidasta laitaan pukeutuja;)

      Poista
  11. Aivan ihanat housut! <3 Ja muutenkin tosi hyvännäkönen asukokonaisuus. Ite tsekkailin samoja housuja BikBokissa joskus kuukausi sitten, mutta jätin vielä harkinnan varaan. Nyt näiden kuvien perusteella tekisi mieli ostaa pois, mutta ton venymisen kannalta jäin vielä vähän miettimään asiaa. Ei oo kivaa sijottaa pariakymppiä housuihin, jotka ei pysy hyvänä muutamaa käyttökertaa pitempään :/

    Mut onpa vaan toimiva asukokonaisuus ja kuvauspaikka todellakin ihan aiheesta suosittu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Laura!<3 Ai onko nämä ollu jo niin pitkään myynnissä?:o Mä kun luulen että pysyn kärryillä BikBokin uutuuksista mutta en näköjään:') Se on lempparikauppani joten siellä tulee vahdattua uutuuksia aika paljon. Mulla tosiaan oli yhden yön harkinnassa ja piti kyllä seuraavana päivänä käydä heti ostamassa:D Ihana että sain sutkin haluamaan ostoa;) Mutta no pesu auttaa tuon venymisen suhteen, taitaa kaikki vaatteet venyä pesussa mutta ei kyllä ehken ihan yhtä kokoa sentään:D

      Poista
    2. Piti tulla tähän vielä vastaamaan näin myöhemmin, että kattelin noita Tukholmassa BikBokissa - varmaan tulee vähän eri aikaan myyntiin eri maihin! Taaai sitten on kattonut jotain tosi samanlaisia housuja, sekin voi olla mahdollista :D :)

      Poista
  12. Noi housut on niin söpöt!🌸 Kaunis blogi sulla, liityin lukijaksi !

    Emmasiniblog.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih voi kiitos! ♥ Ja ihana kuulla kehuja blogistakin, toivottavasti viihdyt jatkossakin<3

      Poista
  13. Siis aivan upea asu! Uusi lukija täältä! :-) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oii kiitos Armi, ja tervetuloa toivottavasti viihdyt jatkossakin;) <3

      Poista
  14. Ompa tosi harmi että tuo paikka on menty töhrimään, niin kivalta kun se näyttääkin näissä kuvissa<3! Ja hei tosi ihanat noi sun pökät, niin kivan ja mukavan näköset päällä! :) Sulle istuu kaikki vaatteet aina niin hyvin, kun oot tuommonen pieni ja siro :-*
    Ihanaa viikonloppua Kata♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Älä muuta sano Emilia, ei oo taas varmaan mietitty lopuun ja ärsyttää sikana tuollaiset töherrykset. Aika useasti saa kyllä kuvattavana ollessa taustalla peitellä ja varoa tuollaisia töherryksiä. Olisihan se ihana päästä ihan graffiti seinää vasten kuvailemaan, se ois huippua! Mutta ne vois ne graffitit jäädä niihin niille tarkoitettuihin paikkoihin.

      Hhah ei tosiaankaan istu.. Välillä puuttuva lantioni ärsyttää kun vaatteet ei istu siitä syystä kun hartiat on leveemmät kun perhana lantioa:D Harmittaa:< Ihanaa loppuviikkoa kaunistus<3

      Poista
  15. Oi miten upea asu ♥ Ihanan rento, mutta samalla tässä on sitä jotain :)

    VastaaPoista
  16. Ihana asu! Nuo housut ovat niin kivan väriset, voisin itsekin kotiuttaa tuollaiset omaan vaatekaappiini <3

    Siis mä ainakin vihaan käyttää farkkuja, tuollaiset hieman rennommat housut ovat vain yksinkertaisesti niin ihanat ja mukavat jalassa. Senpä vuoksi oonkin nyt ostanut aikamoiset määrät rentoja housuja, joita pystyy sitten käyttämään töissäkin ilman että alkaa heti ahdistaa :D

    VastaaPoista
  17. Aivan ihana tää asu, myö jo Sallan kanssa ehdittiin näitä ihastelemaan kun hän oli meillä yötä! :) Upeat kuvat! <3

    VastaaPoista
  18. Ihanat housut ja tosi kauniita kuvia sinusta! :)

    VastaaPoista