Sisällön tarjoaa Blogger.

Be your own sunshine

outfit-style-blogger

Top - Zara
Jeans - Dr. Denim
Bag - Guess
Heels - Dinsko

kuopiolainen-bloggaaja-asukokonaisuus-summer-outfit

rayban-guess-zara-dr.denim-dinsko

Oletko farkku vai helmatyttö? Mä olen vuoden ajan ehdottomasti suosinut enemmän helmoja.

Kuvat ovat pari viikkoa vanhoja, löysin tuolloin taas piiiitkän ajan jälkeen farkut ylleni. Muutaman kerran olen kyllä farkut jalkaan vetänyt, mutta se ei ole tuntunut yhtään hyvälle. Olen tosiaan enemmänkin ollut helmatyttöjä tämän vuoden ajan. Nyt tuntui farkut superhyvälle jalassa, etenkin farkkujen ja korkojen voimassa on sitä jotain mistä pidän. Anyway.. Heitin kesälomalla puolet farkuistani kirpparille/roskiin. Eli tämä tarkittaa sitä että voin käydä joku päivä etsimässä itselleni kunnolliset revityt farkut sekä jotkut muut miellyttävät yksilöt jos kerta viihdyn taas farkuissakin.

Kuvat ovat tosiaan ensimmäisenä lomaviikkonani räpsittyjä, koko viikon ajan satoi todella paljon ja aikaa tuli vietettyä lähes poikkeuksetta sisätiloissa, perjantaina päästiin sitten kunnolla ulkoilemaan ja tekikin mieli päästä ihan ihmisten ilmoille. Kurjien säiden johdosta ylleni valikoituikin ihanan kirkasta ja pirtsakkaa, siitäpä tuo otsikkokin tulee, hhi. Tällä lookilla sai kiertää vähän huonekalukauppoja, muutama vaatekauppa ja käydä vähän muilla asioilla.

guess-bag-details-yellow-guesslaukku-keltainen

yellow-white-outfit-valko-keltainen-asukokonaisuus

summer-look-rayban-outfit-smile

Yläkuvassa näkyvä kukkapuska oli oikeastaan ihan vahinkolöytö tuolla kuvausreissulla, se oli kaunis ja tuoksui niiiiiin ihanalle, ihana kesä. Sain sen ansiosta myös kuvat yhteen ehken hieman ajatuksiakin herättävään postaukseen, jonka toivonmukaan saan piakkoin julkaistua. Kyseessä vähän ammattiin, koulutukseen ja opiskeluihin liittyvää pohdintaa jossa esillä myös hieman mielipiteitä. Suosittelen siis pysymään kuulolla!

dinsko-valkoiset-korot-guess-laukku

summer-outfit-kesä-asukokonaisuus-viileällä-säällä

Mitäpä mieltä kokonaisuudesta?
Ollaanko siellä enemmän farkku- vai helmatyttöjä?

Kata

31 kommenttia

  1. Ihanan pirtsakka kokonaisuus, keltainen on niin ihana väri ja sopii sulle! <3 mä ihastun noihin sun korkoihin vaan enemmän ja enemmän, tollaset pitäisi hankkia kyllä itsellekin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi! Ihana kuulla että keltainen sopii mulle, se on kyllä nyt suuressa suosiossani 8) ♥ Mutta sullahan on lähes samantyyppiset kengät jos oikein muistan, ne on ihanat! ♥

      Poista
  2. Mä tykkään molemmista joten en osaa päättää! Mutta aivan ihania kuvia. 😍 Sopii sulle toi keltanen. :)

    💗 Noora Emilia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan voihan sitä molempiakin olla, niin se taidan minäkin nyt olla molempia;) Aina tulee sellaisia kausia että tykkää milloin mistäkin:D Kiitos tuhannesti Noora ♥

      Poista
  3. Vau kun ihana asu! En oo tajunnutkaa, kuinka hyvin valkoinen ja keltainen sopii yhteen *.* Itse olen tasapuolisesti seka farkku- että helmatyttö.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini! Hauska että annoin siis jollain tasolla inspistä värien yhdistelyn suhteen;) Hhih mulla on tosiaan kausia että tykkään millon mistäkin, nyt ehdottomasti menee molemmat:)

      Poista
  4. Niin ihana asu, upeana oot ollut jälleen <3

    VastaaPoista
  5. Näyttää tosi ihanalta asulta! :) Keltainen on tosi pirtsakka väri, joten tykkään eniten paidasta ja sun laukusta. Mä oon aina ollut enemmän farkkutyttö, mutta tänä kesänä yllätin itsenikin, kun ostin Helsingistä kolme erilaista mekkoa itselleni ja olenkin niitä jonkin verran pitänyt tässä kesän aikana :D

    http://sofiaidaannneli.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sofia! Hhih sitä mieli muuttuu, ihana että säkin olet löytänyt nyt jotain miellyttäviä helmoja;) Keltainen on kyllä nyt aika pop mulla, harmi etten paljoa moista omista mutta eiköhän se tästä ala kertyä kun siihen kerta hurahtaa;)

      Poista
  6. Oii miten ihanan pirteä ja kesäinen asu :) Sulle sopii keltainen hyvin ♥ Mä itse voisin nykyään käyttää vain hameita ja mekkoja, oon alkanut käyttämään niitä jo töissäkin vaikka ei ehkä kannattaisi :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasu ♥ Ihana kuulla, mahtavaa kuinka moni sanoo keltaisen sopivan mulle 8) Susta olen kyllä huomannut että oot melkoinen helmatyttö, aina yhtä ihania mekkoja ja hameita<3

      Poista
  7. Oi kuinka raikas ja kaunis asu! Valkoiset farkut on yleensäkin niin kivat ja kevyen keltainen väri ihanan piristävä, tuo toppi on todella söpö ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ellanoora! Valkoiset farkut ovat kyllä, keltainen sen rinnalla on niin love<3

      Poista
  8. Tosi ihana ja pirtsakka asu! Etenkin noi kengät 😍 Itse oon ehdottomasti helmatyttö!

    https://saraoonav.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sara!:) Minäkin lovetan nuita kenkiäni kovasti;) Hauska kuulla:)

      Poista
  9. Aivan mielettömän ihania kuvia ja kaunis Katsu<3 Keltanen tosiaan pukee sua, mäkin tykkään hirveesti siitä päällä! :)
    ja hei näiden kuvien muokkaushan on just semmonen mitä oot hakenut, tai ainakin muistuttaa tosi paljon sitä kuvaa mistä kysyit !! 8)
    Mulla on jotenkin jääny kans farkkujen käyttö, treenitrikoot, mekot ja muut mukavat vaatteet menny ykköseks :D Ihanaa alkanutta viikkoo kaunokainen<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voiii Emilia<3 Keltsu on kyllä huippu väri 8) Ai on vai? Musta ei vaan tunnu siltä, tai sit se vaaleanharmaa ja vaaleanpunainen väritys teki kuvasta superihanan ja just enempi sellaisen mistä mä tykkään 8) Mukava kuulla että sielläkin suositaan enempi helmoja, ihanaa viikkoo sullekin kauneus<3

      Poista
  10. Oi miten nätti ja pirteä asu <3 Itse oon enemmän ehkä farkkutyttö, mutta haluisin kyllä oppia käyttämään enemmän hameita!

    http://viiviviljaa.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Viivi.:) Hhih sitä vaan harjottelemaan vielä loppukesä jos säät sallii;)

      Poista
  11. wouu mikä asu <3 ihana värimaailma, valkoinen ja keltainen sopii upeasti yhteen! niin raikas kokonaisuus, ja kiva kun keltainen linja jatkuu laukussakin :) kerrassaan upea asu! säät on kyllä olleet suoraan sanottuna perseestä tänä kesänä, sen takia asujakin on tullut kuvattua paljon vähemmän.. ei tee mieli mennä ulos palelemaan tai kastelemaan kameraa :/ mäkin oon ehdottomasti siitä huolimatta hametyttö, hih!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis Jennini 8) ♥ Itse vähän mietiskelin kun yhdistin että kengät ja farkut jotka jatkuvat ns "peräkkäin" ovat valkoiset ja laukku ja paita jotka myös ovat ns "peräkkäin" tai "lähekkäin" ovat keltaiset. Jokatoinen tyyylillä olis ehkä vähän parempi mutta menee;) Joo voin samaistua, kesä on ollut perseestä ja mä ootan niin Rodosta kun pääsee oikeesti kesään.. Ja hei, sä oot kyllä hametyttö ehdottomasti!

      Poista
  12. Oi oi oi miten fresh asu!<3 keltainen ja valkoinen mätsää niin ihanasti yhteen😍 Tän asun voisin hyvin copycattailla itsellenikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli, nin tekee ♥ 8) Hei copycattaile ihmeessä, haluan nähdä sunkin versiosi tästä haha;)

      Poista
  13. Onpas ihanan pirtsakka asukokonaisuus! Tykkään siitä, ettei tässä ole mitään muuta tummaa kuin nuo aurinkolasit. Hyvältä näyttää :)

    Mä olen aina jostain syystä inhonnut farkkuja. Vihaan sitä, miten ne alkavat ahdistaa ja sitten, kun pääsee kotiin niin tuntuu ihan taivaalliselta ottaa ne pois. Silti käytän farkkuja, koska en ole mitenkään erityisen innokas hameiden käyttäjäkään. Mutkikasta :D Housuja tulee kyllä ylipäätään käytettyä enemmän tai vähemmän, nyt oon kyllä osannut etsiä sellaisia, jotka päällä on hyvä olla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kun sataa vettä koko ajan niin täytyy olla, haha!:D Itse asiassa aurinkolaseiksi piti valita valkokultaiset ja ne olivat jo mun päässäni kun oltiin lähtöä tekemässä, mutta sit ne jäi eteisen pöydälle. Onneksi autossa ola nämä mun pilotit, jotka itse asiassa mätsäsi ehken vielä paremmin kuin ne valkokultaiset. Nämä on ollut mun käytetyimmät aurinkolasit kyllä tänä kesänä:')
      Joo farkut kyllä ovat parhaimmillaan sillon kun ne saa repiä pois kun saapuu kotiin haha:'D Mutkikkaalta kuulostaa tosiaan;) Mahtavaa että oot kuitenkin löytänyt housuja jotka tuntuu hyvälle, se on tärkein!

      Poista
  14. Hirmu kauniita kuvia susta, oot vaan niin upea! <3 Oot kuvauksellinen ja nämä kuvat on otettu/muokattu jotenkin eri tavalla kuin ennen, tykkään:) Mä en ole kirkkaiden värien kuten oranssin ja keltaisen ystävä, mutta sulle sopii todella hyvin tuo keltainen toppi! Mä odottelen innolla minkälaista postausta sulla on tulossa :)

    VastaaPoista
  15. oi miten kiva asu:)) Keltainen näyttää nii hyvältä! Oon koko kesän ollut mekkotyttönä, tosin pitäs käydä uusimassa farkkupuolta kaapista niin sitten varmaan tulisi käytettyä enemmän :D

    VastaaPoista
  16. Wow mikä kesämimmi. Ihanat nuo kengät ja etenkin keltainen paita. Sopii sulle tosi hyvin! :)

    VastaaPoista
  17. Ihanan rento asukokonaisuus, keltainen sopii siulle tosi hyvin! :) Haluaisin niin osata käyttää hameita ja mekkoja enemmän, mutta tosi harvoin ne vaan päälleni eksyvät! :/ Nyt kesällä olen enemmän mennyt rennoissa sortseissa ja usein kylmempinä päivinä myöskin ne farkut jalassa, mutta pitäisi ehdottomasti yrittää laittaa se hamekin päälle joskus ♥

    VastaaPoista
  18. Ihana asu! :) Mä oon kyllä ihan farkku-muija mutta nyt on tullut mekkoja ostettua kun miehestä ne on niin kivoja..

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista