Sisällön tarjoaa Blogger.

Miten kävi lomasuunnitelmien?

Yleensä multa on ilmestynyt kuun vaihteessa menneen kuukauden kuulumispostaus, mutta tällä kertaa aion jättää heinäkuiset kuulumiset pois. Alkukuun olin töissä, siinä se. Kaksi viimeistä viikkoa lomailin ja haluankin nyt kertoa mitkä loman suunnitelmistani tuli toteen. Haluan muistutella, etten mitenkään sillä tavalla suunnitellut lomaani, vaan menin rennosti extempore, mutta muutamia pieniä juttuja piti saada aikaan. Haluan kertoa teille mitkä onnistuivat, tämän avulla kuulette siis mitä lomaani mahtui - eihän tässä tietenkään kaikki tekemiseni lue mutta pieniä paloja.

mustikkapiirakka-kesä-blueperrypie
Siivoa vaatehuone ja karsi sieltä turhat vaatteet, pyyhkeet, lakanat ja liinat
Vaatehuone sai siistimmän ilmeen kun karsin sieltä kaiken turhan. Lensi liinoja ja pyyhkeitä hyvä kasa. Sain myös yhden ja puolen Ikean pikkukassin vaatteita karsittua tulevalle kirpparille ja yhden pussillisen konttiin vietäväksi.

Pese ikkunat ja parvekkeen lasit sisältä kuin ulkoakin
Eipä tullut tehtyä, niin epäilinkin jo heti loman alussa! Onneksi loman aikana asuntomme sai kokea kuitenkin suuremman siivouksen kuin mitä yleensä. No ensikeväänä uusi yritys ikkunoiden suhteen.

Pakasta mansikoita ja vattuja talven varalle

Molemmat on tehty! Olisin kyllä halunnut kerätä itse vadelmat, mutta nekin tuli ostettua. Mustikkaa haluaisin ehdottomasti käydä poimimassa pakkaseen, mutta saa nähdä miten tässä saa poimijakaverin kanssa ajat yksiin. Mähän en siis yksin metsään lähde tai en löydä sieltä pois.

strawberries-mansikoita-mökkielämää-mökillä-cottage-laceshorts-pitsishortsit-minttu
Käväise mökillä, jos ei yötä niin ainakin päiväseltään

Yöksi asti ei päästy, mutta päiväseltään päästiin käymään ihan toisiksi viimeisenä lomapäivänäni. Sääkin suosi todella hyvin ja olin onnellinen että kerrankin N pääsi myös lähtemään mukaan kun oli lomalla. Uitiin, saunottiin, poimittiin metsämansikoita, grillattiin, veneiltiin...

Kirpparipöydän lyönti lukkoon ja ehken siis tavaroiden hinnoittelua
Kyllähän sitä suunniteltiin, mutta ei löyty lukkoon! Nyt tosin on onneksi varattuna, eilen sainkin jo hinnoitella melkoisen määrän krääsää.

Tee pari tai vähintään yksi kesälomareissu muuhun kaupunkiin 
Suomussalmella tuli käytyä ja se riittänee, oli mukava viettää loma suurimmaksi osaksi ihan kotosalla, kun sai tehtyä kaikkea muuta pientä täällä. Plus kuukauden päästä on kuitenkin vielä yksi kesälomaviikko ja Rodos kutsuu, eli pääsee vaihtamaan ihan kunnolla maisemaa. Matkakuume alkaa kasvaa.

Ensiviikonlopun Helsingin reissu, johon on jo hotelli varattu 

Luulin että tämän olisin saanut yliviivata, mutta njääh. Onneksi hotellin pystyi perumaan!

kukkia-metsä-cottage-mökki

Vietä aikaa perheen kanssa
Onneksi sitä tuli vietettyä hyvissä määrin ♥

Panosta aamupaloihin
Tämä nyt lähinnä tarkoitti sitä että teen oikeasti ihan vain aamupalaa -  en siis mitään hienosteluja. Lähes joka aamu tein ja vieläpä oikein täyttävän ja maittavan sellaisen. 

Käy vihdoin testaamassa Kuopion Konttiravintola Morton 
Siellä käytiin vuosipäivämme kunniaksi, postaus kyseisestä asiasta löytyy täältä.

Pidä kamera mukana usein, muista kuitenkin elää hetkiä myös katsomatta linssin läpi
Tämä onnistui lähes täydellisesti. Okei sellaisia turhia kesälomafiilistelykuvia ei tullut napattua, mutta kamera kulki matkassa ja se oli käytössä, siitä huolimatta elin myös paljon hetkiä katsomatta linssin läpi.

blueberries-pensasmustikat

Käy leffatreffeille miehen kanssa
Kyllä käytiin ♥ Vuosipäivänämme kävimme katsomassa niinkin romanttisen leffan kun Spiderman Homecoming, hha. No ihan huippu, itse tykkäsin!

Vietä N:n kanssa ensimmäistä vuosipäiväämme kyllä, olemme olleet pian vuoden yhdessä, ajatella!
Kuten ylemmistä kohdista saattaakin päätellä, vietimme vuosipäiväämme.

Istu kesäiltoina omalla kuin yleisilläkin terasseilla
Tulihan sitä istuskeltua kesäiltoja yleisillä terassilla, vaan ei kyllä sillä omalla parvekkeella. Kerran aurinkoa päädyin omalle partsille ottamaan, niin siis varmaan sen ainoan kerran kun paistoi..

Tee niitä extemporeja
Kyllä tehtiin, monia pieniä kuin hieman isompiakin.

vadelmia-rasberries

Kolme kohtaa taisi jäädä uupumaan, mutta yksi niistäkin on tehty loman jälkeen. Rennosti tämä arkikin näyttää rullaavan, paluu töihin ei haitannut yhtään. Hieman jään kaipaamaan sitä että menee mielensä mukaan ilman aikatauluja. Lisäksi kaipaan sitä yhteistä aikaa miehen kanssa, arkena sitä ei tahdo paljoa olla. No seuraavaa kesälomaa odotellessa, hha. Hyvin marjavaltaisia kuvia tuli valittua tähän postaukseen. Hieman haikee kun marjat muistuttaa siitä että olemme viettämässä loppukesää. Onneksi kesää on kuitenkin jäljellä vielä hieman ♥

Onko siellä ollut kesälomasuunnitelmia ja ovatko ne käyneet toteen?
Hauskaa jatkuvaa viikkoa ♥ 

Kata 

19 kommenttia

  1. Ihanan kuuloinen loma ja niin nätit kuvat! Itselläkin pitäisi karsia turhia ja käyttämättömiä vaatteita pois kaapista, turhaanhan ne siellä vain pyörivät.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini, mahtava kuulla että olet tuota mieltä:) Loma tosiaan oli ihana vaan kyllä todella lyhyt. Suosittelen ehdottomasti käymään vaatekaapin läpi, sieltä voi lentää yllättävän paljon turhaakin vaatetta;)

      Poista
  2. Paljon pääsit yliviivaamaan juttuja! Mulla on vaikka mitä kesäsuunnitelmia, mutta näillä näkymin ainakin 60% jää yliviivaamatta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No lähinnä varmaan siksi että en halunnut listata paljoa!:) Pidemmän listan luodessa häviää se fiilis että on lomalla, ja ne mahdolliset extemporet jää tekemättä jos suunnittelee liikoja! Olisi hauska tsekata sunkin kesäsuunnitelmat ja niiden toteutus;)

      Poista
  3. Oi miten ihanan kesäisiä kuvia!<3 Mulla oli monia kesäsuunnitelmia, mutta puoletkaan niistä ei valitettavasti toteutuneet.. Tuli kumminkin käytyä ihanassa Yyterissä ja bailattua Weekendeillä! :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ♥ Voi eiii, no mutta ei pidä suunnitella liikoja jottei käy noin 8) Ne Yyterin kuvat olivat ihania! Mäkin haluaisin pistäytyä siellä joskus:) Myös Weekendit pitäis joskus kokee;)

      Poista
  4. Sun loma kuulostaa niin onnistuneelta ja sopivan rennolta ♥ Tämmöinen postaus olisi hauska toteuttaa itsekin kun loma vihdoin alkaa ensi viikolla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnistunut ja rento se kaikipuolin olikin, mukava oli viettää suurinosa kotosalla:) Hei toteuta ihmeessä, olisi mukava lueskella sunkin loman suunnitelmat ja sen loputtua tsekata sitten miten kävi;)

      Poista
  5. Ihanalta kuulosti sun loma<3 hyvin onnistuit toteuttamaankin melkein kaikki kohdat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Elli, kiitos:)<3 Melkeinpä kyllä, onneksi tässä on loman jälkeenkin saatu toteutettua muutama;)

      Poista
  6. Nam mitä kaikkia marjakuvia! :) Tuo on kyllä ihana kuva missä pidät mansikkalaatikkoa kädessä <3 Tosi kiva lukea myös, että lähes kaikki sun lomasuunnitelmat toteutuivat! Ja vielä on kesää jäljellä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsit, kiitoksia Niina ♥ Niin tosiaan melkein kaikki toteutui ja onneksi loman jälkeenkin on saatu toteutettua lisää. Vielä on kesää <3

      Poista
  7. Amazing summer photos!
    I`m following your blog with a great pleasure )
    Please follow me back - Sunny Eri: beauty experience

    VastaaPoista
  8. Ihanaa en koe huonoa omaatuntoa, kun omat ikkunat ei ole tullut loman aikana pestyksi. Pyhästi oli tarkoitus, mutta ehei vieläkin pesemättä. Asetin uuden deadlinen niille elokuun loppuun. :D
    Ihania juttuja kuului sun kesään ja onnea vuosipäivän johdosta. <3 Niitä on aina ihana vietellä. Olisi yhteisiä vuosia sitten kertynyt, yksi tai useampi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaha no siinä tapauksessa en sitten minäkään, jos jollain muullakin on jäänyt se tekemättä;) Mä toivon todella että ehdittäisiin pestä ikkunat ennen kunnon syksyä ja sateita, mutten aio ottaa minkäänlaista stressiä siitä hommasta. Kiitokset tuhannesti <3 Niitä tosiaan on ihana viettää, vaikkei sen kummemmin erilaisempaa teekään kun normi arkena, vaikka olisihan se kiva jotain spessua kehitellä sellaiselle päivälle.:)

      Poista
  9. hyvin sait loma suunnitelmat kuitenkin toteutumaan:) Aina melkein jokin muuttuu, kun suunnitelmat muuttuu!

    VastaaPoista
  10. Ihanan rennolta kuulostaa lomasi, ja ainakin jotkit suunnitelmat tuli toteutettua loman aikana :) Turha ottaakaan mitään enempää stressiä asioista, vaan menee juurikin fiiliksen mukaan B-) Oi mitä kesäkuvia tässä postauksessa, alkoi tehdä mieli mustikkapiirakkaa kun näin tuon ensimmäisen kuvan! :D ♥

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia ja kiva postaus, pitäs itekki tehä mustikkapiirakka! :) Nam!

    www.finnlandsnorsk.blogspot.com

    VastaaPoista