Sisällön tarjoaa Blogger.

Ripped jeans

red-trech-coat-punainen-trenssi

Trench - Ompelimo Rokita
Scarf, shirt and jeans - Gina Tricot
Bag - Michael Kors 
Shoes - Dinsko

ripped-jeans-black-autumn-outfit

Viimein ensimmäinen syksyn asu. Olen ihan hullaantunut näihin syksyn keleihin siinä mielessä että saa totisesti pukeutua neuleisiin ja muihin syksyn helmiin. Pääsen taas ylistämään teille mun syksyn ja kevään luottotakkiani. Ja kukas muukaan sen on tehnyt kuin Milla.

Pääsin yhdistämään mustat uutukaiset revityt farkkuni ja voi vitsi miten tämä look miellyttääkään. Tällä hiihtelin menemään myös parin viikon takaisessa lauantain sataman yössä, vaikkei look nyt mikään party look ole niin se sopii ehdottomasti rennompiin illanistujaisiin jossain kuppilassa. Okei eksyin mä tanssilattiallekin tällä - ilman takkia tosin, mutta noh minkäs teet. Piti lähteä vaan istuskelemaan Amarillon tyyppiseen mestaan mutta sitä päätyikin sitten muualle. Oon sitä mieltä että ei pidä antaa pukeutumisen vaikuttaa menoihin kun me eletään vain kerran. Kannoin tätä lookia ylpeydellä siellä tanssilattiallakin, vaikkei tämmöinen look baariin olekaan se number 1 mulla.

autumn-look-autumn-outfit

michaelkors-bag-dinsko-shoes

Mä etsin itse asiassa tummansinisiä revittyjä farkkuja, mutta koska ne joihin itse iskin silmäni Ginassa, olivat vissiin monen muunkin suosiossa, sillä koot olivat loppu niin keskustan, Matkuksen kuin ihan nettikaupan valikoimastakin, tyydyin näihin mustiin.
Taisin ottaa yhtä kokoa liian isot, sillä enpähän tajunnut että vyötäisiltä nämä venyy niin hurjasti. Dr. Denimejä olen yleensä käyttänyt ja ne eivät ole venyneet samalla tapaa kuin nämä perus farkut, tuo muistuttikin minkä vuoksi suosin Dr. Denimejä pitkään. Sitä merkkiä en vaan näin kunnolla revittynä ole löytänyt.

syksy-kuopio-bloggaaja

katzariina-kuopio-blogi-

Alkusyksy on parhautta. Se kun ei ole vielä liian kylmä. Toivon todella että säät eivät muutu hyytäviksi kun palaamme reissusta. Haluan vielä kulkea pihalla ilman takki, oikein paksussa ja lämpöisessä neuleessa! Saa nähdä.
Asiasta toiseen, näissä kuvissa ei vielä muuten mun uusi tukka näy. Viimeistään reissun jälkeen näätte sen ehdottomasti, vaikkei sen suurempaa muodonmuutosta tapahtunutkaan. Sanotaan näin että ihan noin tummalla tyvellä ei enää mennä.

autumn-look-syksy-asu-punainen-takki-revityt-farkut

Muistakaahan seurata reissuani instagramistani @kataaz

Oikein ihanaa torstaita sinne teille ♥
Mitä mieltä olette tästä syksyisestä asusta?

Kata

31 kommenttia

  1. Ihana tää asu! <3 Tykkään värimaailmasta todella paljon, näyttää tosi hyvältä, vähän räväkältä mut kuitenkin klassiselta. En oikein osaa selittää, mut ymmärsit varmaan! :D <3 Tuo takin kangas on muuten huippu, kestää käyttöä tosi hyvin vaikka käyttäisi jatkuvasti. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! ♥ Hhaa ehkä mä jotenkin ymmärsin;) Takki on melko räväkkä ja look muutenkin. Tykkään takin ja revittyjen farkkujen yhdistelmästä ♥ Ja hei mahtava on takki;)

      Poista
  2. oi miten ihana alkusyksyn asu <3 ja hei, ihan hyvinhän tuo asu on mennyt rennompaan baareiluun - mä oon kans sitä mieltä, ettei asuja kannata liikaa stressata, ja kunhan itse viihtyy ja kantaa asunsa ylpeänä! :) mä taisin tilata nuo samat farkut ginasta, mutta eivät vaan istuneet mun päälle :/ löysin sieltä sitten toiset, jotka sopi mulle paremmin. pitäisi alkaa kunnolla asukuvia räpsiä ja tykittää jälleen :) toivottavasti teillä on ollut ihana reissu, innolla odotan reissukuulumisia ja uutta hiustyyliä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni! Mahtava kuulla että oot tuota mieltä, rennompaan tosiaan mutta yleensä kun pukeutuu baariin ihan muulla tavoin niin tää ei vaan nyt tuntunut silleen siltä.:D Muttei pidä stressata siitä!
      Mahtavaa että löysit tilalle kuitenkin paremmat farkut:) Tuo on syy miksi itse en uskalla tilata netistä kun se palautus on sit niin työlästä jos ei istukkaan:D Tykitä ihmeessä<3 Ja hei eka reissukuulumispousti on julki;)

      Poista
  3. Tuollainen tyyli sopii sulle todella hyvin! <3 Mulla ei tällä hetkellä ole käytössä yksiäkään revittyjä farkkuja :D Ne on kyllä ihan kivoja ja nuo sun farkut on juuri sopivan revityt ettei oo liikaa revitty :) Noita kenkiä jäin ihailemaan, todella ihanan näköiset!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi vitsi aika hauska kuulla Niina! Mäkään en pidä överirevityistä mutta oon kyllästynyt myös sellaisiin mitkä on vaan polvista auki. Pitää olla vähän enemmän muttei kuitenkaan liikaa:) Kiitos kiitos<3

      Poista
  4. Tosikiva asu!!!tuo takki on kyllä upea:)

    VastaaPoista
  5. Siis tuo punainen takki on niin ihana! Mä rakastan punaista väriä ja siksi se varmaan näyttääkin mun silmään niin hyvälle <3 mä haaveilen myös silleen sopivasti revityistä farkuista, joten pitääpä tsekata ginan valikoima siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hep täällä myös joku joka rakastaa punaista! 8) Joo liika överirevitty ei iske mutta sopivasti revityt on jees;) Kannattaa tsekata ginan valikoima:)

      Poista
  6. Oi miten ihana toi takki<3 Ihan täydellinen syksyyn :')

    VastaaPoista
  7. Oi vitsit miten kiva asu, ihana takki ja ihanat housutkin! Oon alkanut viimein lämpenemään revityille housuille ja noi on just kivat ♥

    VastaaPoista
  8. Hei ihan järjettömän ihana asu Kata!<3 Tän voisin pukea niin mielelläni myös itteni päälle :-*
    Ja asuvalintojen takia ei todellakaan kuulu rajottaa elämää, nimenomaan me eletään täällä vaan kerta ;) Mulla on pariin otteeseen käynyt myös silleen et "lähdetään istuskeleen" ja sit päädytäänkin tanssimaan, mut jälkeenpäin on vaan ollu sellanen fiilis et ihanaa kun ei tarvii käydä hirveetä vaatekriisiä läpi :D
    Toivottavasti oot nauttinu lämmössä<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Uuu ihana kuulla Emilia<3 Ja siis mahtavaa kun meillä on niin paljon samoja ajatuksia;) Tuo on totta kun lähtee ns istuskelemaan johonkin niin ei mieti liikaa sitä vaatetta. Tanssiminen on ikävää pitkähihaisesa ja mulla oli se just päällä ja yleensä en sellaisia just valitse, ei siinä nyt niin kuuma tullutkaan:'D Nautin lämmössä, haluan takas<3

      Poista
  9. Tosi kiva asu! Tuo takki on kyllä niin kiva, ihanan piristävä väri♥

    VastaaPoista
  10. Upea asu! Ihanan pirtsakka takki. ♥

    VastaaPoista
  11. Aivan ihana asu! Punainen väri sopii kullä sulle <3 Juu ei baareilusta kannata liikaa stressata, että mitä sinne pukee päälle. Itsekkin olen huomannut välttäväni asukriiseilyn viihteellä, kun päällä on ollut mustat farkut, vaalea t-paita ja tyyliin choker ja lenkkarit! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla että punanen pukee mua 8) ♥ Ei kannata stressata ei, vaikkakin tanssimaan lähtiessä ei oo pitkähihainen ollut missään nimessä listoilla, ei siinä nyt niin kuuma tullutkaan;)

      Poista
  12. Love it! Toi takki ja farkut sopii niin hyvin yhteen <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se just iskee mua tässä asussa, se takin ja farkkujen kombo ♥

      Poista
  13. Ihana asu! Noi farkut on ihan täydelliset!! :)

    VastaaPoista
  14. Mun mielestä tuo asu on aivan ihana ja takkikin tuo niin sanottua ihanaa ilonpilkahdusta tähän kokonaisuuteen! Sulle passaa tuollaiset kirkkaat värit muutenkin niin hyvin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tummaan lookkiin tuo punanen takki on vaan niin ihana! Aws ihana kuulla että kirkkaat värit pukee mua, mahtavaa<3

      Poista
  15. Vautsi Kata! Noi farkut sopii sulle kuin nenä päähän😍 ja upea toi takki!<3

    VastaaPoista
  16. Hei aivan ihana asu! Mä oon iskenyt silmäni noihin samoihin housuihin ja just mustana. Näen ne itsellä päällä korkojen ja pörrötakin kanssa. :)

    VastaaPoista