Sisällön tarjoaa Blogger.

Yellow dress

keltainen-mekko-zara

Dress - Zara
Bag - Michael Kors
Shoes - DinSko

zara-mekko-keltainen

Viimein pääsin käyttämään tätä maaliskuussa Teneriffalta ostettua mekkoa! Kerran kesällä sain tämän vetää ylleni, mutta koska Suomen kesä, niin jouduin laittamaan päälle vielä pidemmän bleiserin, järkyn väriset sukkahousut ja tasapohja kengät! Ei näyttänyt niin upealta kun tämä look..

Nämä kengät lainasin äidiltäni. Meinasin aluksi pistää valkoiset korkoni, mutta halusin kokeilla näitä äitini uusia joten koeajoin nämä hänelle. Vähän on siinä rajoilla tykkäänkö vai en, korko saattaa olla ehken vähän liian matala makuuni, lisäksi tuo kengän kärki on vähän hassuhkon näköinen. Ehkä ne valkoiset olisivat käyneet sittenkin paremmin tämän mekon kanssa. Näistä fiiliksistä huolimatta päätyi nämä kengät vielä toisenkin kerran reissulla jalkaani!

michaelkors-bag-shoes-dinsko

rhodes-outfit

Nää on taas näitä mekkoja jotka on tehty jollekin tietylle vartalotyypille.. Yläosa ei mennyt kiinni pienimmästä koosta, mutta helma olisi ollut just nappiin. Otin sitten astetta isomman koon jossa yläosa on suht hyvä, hieman ehkä puristava. Helmaan jää taas ihan hyvin tilaa, ehkä turhan liikaakin. No pystyypähän liikkumaan kunnolla, hha! Muuten pidän kovasti mekon mallista ja tyylistä. Matsku on melko jämäkkää kangasta, joten se ei veny. Pidän kovasti kyseisestä materiaalista! Koko mekko on täyttä rakkautta ja reissulla tämä päätyikin ylleni pari kertaa.

yellow-dress-zara-rodos-asukokonaisuus

Mitäpä mieltä olette mekosta?
Mukavaa uutta alkavaa viikkoa!
Kata 

31 kommenttia

  1. Vauuu sä olet upea!😍❤️ Keltainen sopii kyllä ihan täydellisesti rusketuksen kaveriksi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin oot sinäkin;) Kiitos paljon, vielä ei kunnon brunaa tossa ole mutta oli se kyllä ihana pukee vikana iltana tuo mekko päälle kunnon brunan kanssa 8)

      Poista
  2. Ihanan kesäisiä kuvia ja mekko näyttää todella kauniilta. :)

    VastaaPoista
  3. Näytätpä upeelta! Ei noi kengät musta yhtään hassumat oo hei! :) Ehkä kärki vois olla vähän terävämpi/sirompi, mut noi on hirmu kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No voi kiitoksia 8) ♥ Joo kyllä näihin alkaa silmä tottua. Kivat vaikkakin kärki voisi olla joko sirompi tai vähän ronskimpi jos noin voi sanoo:') Tuo on vähän niiden välivaihe:D

      Poista
  4. Keltainen näyttää ihan superhyvältä ruskettunutta ihoa vasten<3 Hurjan kauniita kuvia susta ja mekko näyttää tosi hyvälä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha apua kiitti, en ole edes vielä kovin ruskettunut tässä:'D Toinen ilta kyseessä:D Kiitoksia paljon kehuista ihana Linda ♥

      Poista
  5. Mekko näyttää just hyvän kokoiselta ja helma ei omaan silmään kyllä lerpata yhtään! :D Keltainen sopii sulle ihan superhyvin ja toi sun rusketus on ihan älyttömän ihana <3 Kiitos tästä matkakuumeesta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla Inka, kuvissa vaan ei huomaa sitä kunnolla:D Ehkä viimeisessä hieman. Hhih tosiaan ei ole iho vielä kvin päivettynyt mun mielestä mutta monien kommenttien perusteella näköjään jonkin verran:'D Ollos hyvä matkakuumeesta;)

      Poista
  6. Hei mä en kestä kuinka hyvälle toi keltanen asu näyttää rusketuksen kans<3 Ja mun mielestä noi korotkin natsaa tohon ku nenä päähän! Nainen sä oot vaan kaunis!♥
    Vitsi toi beach hair look ja Rodoksen kadut, oot onnellisen lomalaisen näkönen :')<3 Kata mää niin tykkään sun postauksista!
    Toi on muuten ärsyttävää, kun ei oikein löydä hyvin istuvaa vaatetta/settiä :D Mulla on aina yhtä taistelua housujen kanssa! Vyötäröltä sais olla kokoo pienempi, mut mun peppu ei vaan oikeesti mahdu semmosiin housuhin :'DD Äiti ehdotti eilen et menisin teetättään ompelijalle XDD Well well..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa apua Emiliaa:D Kiitos superisti ♥ Niin oot kuules säkin upee pakkaus, kaunis ja kaikkee <3 Tuo olikin ainoa ilta kun sain hiukset kiharalle, kun ne olivat olleet letillä päivän eikä tarvinneet sen vuoksi pesua kun en ollut uinut tai mitään:D Jätin suoristimen vahingossa kotiin joten en saanut kikkuraa koko reissun aikana tukkaan:'<

      No voihan ei, ärsyttävää! Tai no ei sinänsä kun omaat sit hyvät muodot;) Mut eniweis ompelijat osaa, suosittelen, mäkin oon teetättänyt ompelijalla vaatteita ja johan istuvat paremmin:'D

      Poista
  7. Mä tykkään tuosta keltaisesta mekosta kovasti vaikken olekkaan mikään keltaisen värin fani :) Tuo sopii sulle hyvin <3 Lisäksi myös nuo kengät sopivat sulle kivasti ja myös tuo kuvauspaikka on ihana! Upeita kuvia susta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, tää on kyllä upea munkin mielestä 8) ♥ Kiitos ihanaisista sanoistasi taas Niina<3

      Poista
  8. Ihanan pirteä mekko ja sopii yhteen ruskettuneen ihon kanssa! <3

    VastaaPoista
  9. vau tuo mekko näyttää kyllä upealta sun päällä!! Musta nuo kengät sopii hyvin, kun on samaa värimaailmaa laukun kanssa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara! Joo itse asiassa tuona iltana katsoinkin että pitäisikö nuo kengät valkata tähän asuun mieluummin kuin ne valkoiset, kun tuo värimaailma laukun kanssa oli sama:D

      Poista
  10. Ihanat kuvat ja mekko! Keltanen sopii sulle tosi hyvin :)

    VastaaPoista
  11. Aivan upea asukokonaisuus! Ihana oikeesti kun käytät tota keltaista, se on niin nätti väri ja kaikkee ja sopii sulle täydellisesti :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi Saga mikä ihana kommentti, kiitos tuhannesti 8) Harvoin törmäää keltaisiin vaatteisiin kenenkään yllä, on niin kirkas että vältteleeköhän usea sitä se vuoksi:D Saa nähdä miten eksyy keltsu päälle nyt sysyllä! ;;)

      Poista
  12. Vau mikä asu! Sopii sulle ihan älyttömän hyvin, varsinkin kun oot noin ruskee ♥

    VastaaPoista
  13. Mä tiiätkö ekana katoin et onpas kivan näköiset kengät!:D Näyttävät mukavilta ja semmoisilta että jaksaa tallustella pidemmänkin matkan.

    Ihanan herkulliset värit näissä kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näillä oli kyllä mukava tallustella menemään ja ei tehnyt pahaa jaloillekkaan, eipä kyllä tee ne valkoisetkaan korot;) Kiitoksia kommentistasi Salla ♥

      Poista
  14. Vau mikä nainen siellä! <3 Keltainen pukee siuta tosi hyvin, etenkin tuon ihanan rusketuksen kera B-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos upea Tuuliseni;) Niin moni sanoo rusketuksesta ja mun mielestä en ole edes kovin ruskea vielä, koska tuo oli ekan kokonaisen päivän ilta:'D

      Poista
  15. Näyttääpä tuo mekko ihanalta ylläsi! <3 Sopii sulle kyllä niin täydellisesti. Oon jo tainnut aiemmin mainita, mutta sulle sopii tuollaiset raikkaat väritkin todella hyvin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhih mutta se on niin ihana kuulla aina uudestaan, koska keltainen on ihana ♥ Kiitoksia kovasti kommentistasi ja sanoistasi:)

      Poista
  16. Tää mekko on kyllä ihana, keltainen sopii siulle! <3 Kohta tuleepi siullekin syksylle sopivaa keltaista vaatetta. ;)

    VastaaPoista