Sisällön tarjoaa Blogger.

Blogityttöjen päivä Kuopiossa

Toissa lauantaina mulla oli hieman erilainen lauantaivapaa, kun Milla, Maria ja Jenni tulivat Kuopioon viettämään päivää. Minä menin samantien juna-asemalle Mariaa vastaan, joka saapui siis ensimmäisenä junalla Kuopioon. Nappasimme vielä Viivin matkaan ja koska jokaisella oli kova nälkä, päätimme suunnata brunssille johonkin.

Paikka oli jo tiedossa, mutta valitettavasti se oli täynnä ja ilmeisesti sinne kannattaa tehdä se kuuluisa pöytävaraus jos haluaa mahtua sekaan. Olin pitkään halunnut käydä kyseisen paikan brunssilla, mutta valitettavasti lauantait menee yleensä töissä ja vapaalla lauantailla ei vaan ole saanut aikaiseksi. Sieltä neuvottiin sitten toiseen brunssipaikkaan, mutta valitettavasti siellä oli poikkeuslauantai ja brunssia ei ollut. Kova nälkä vei voiton ja päädyttiin Ehtaan burgereille. Mä olisin kovasti halunnut brunssille kun kerrankin oli lauantaivapaa ja tyttöjengi liikenteessä. Itse harvemmin olen tällaista "isomman porukan" tyttöjen päivää/iltaa viettämässä kun lähes kaikki asuu eri paikkakunnalla, joten järjestäminen on hieman hankalampaa.

ehta-kana-burgeri-kuopio
ilmajooga-kuopioSyönnin jälkeen meidän olikin heti joudettava ilmajooga tunnille, johon olimme varanneet yksityistunnin. Ilmajooga oli mulle aivan uusi juttu, erittäin rentouttava mutta silti hieman "työläs" kokemus. Onneksi ruoka ehti hieman vajua ennen tuntia, tunnilla sai nimittäin keikkua pää joka sivuilla ja jopa alaspäin. Alaspäin roikkuminen ei oo ihan minun juttuni, mutta nauhan kanssa ilmassa roikkuminen oli varsin rentouttavaa, jos ei nimenomaan ollut pää alaspäin. Lopussa oli todella mukava mönkiä pussiin, sulkea silmät ja rentouttaa koko kroppa, olisin mielelläni vaikka nukahtanutkin siihen.

blogitytöt-bloggaajat-blogimiitti 

Asukuvailua tietenkin blogityttöjengi harrastaa. Lähes jokainen otti asukuvansa eri paikassa, vaaleanpunainen rakennus missä Jenni ja Viivi otti, on kyllä yksi Kuopion söpöin asukuva tausta! Itse olen ottanut vuoden sisään siinä jo kahdesti, joten livahdettiin Millan kanssa viereiselle kadulle kuvaamaan minun lookkini. Rupesin jälkeenpäin miettimään miten kivalta vaaleanpunainen rakennus olisi tämän asuni taustalla näyttänyt, mutta ei voi mitään. Itse asiassa siinä missä kohtaa otettiin kuvat, olen monesti halunnut kuvaillakin! Katu on vaan autoiltaan melko vilkas minkä vuoksi miehen kanssa ollaa skipattu se suosiolla, sainkin muutamia hymyjä ohimeneviltä autoilta, etenkin pelleillessäni.

mekko-bikbok-kuopiolainen-bloggaaja

Asusta olen erikseen julkaissut jo postauksen, jos olet jostain syystä missannut sen, pääset siihen tästä.

blogimiitti-kuopio

blogimiitti-päivä-kuopiossa

friends-blogmeetup

blogmeetup-friends

Kuvailun jälkeen - tai oikeastaan ennen kuvailuakin kahvihammasta kolotti - mutta koska Marian oli kiirehdittävä junaan ja jos halusimme kuvailla ennen pimeän tuloa, täytyi kuvat ottaa tosiaan heti ilmajoogan jälkeen. Olipa muuten ihana istahtaa sen jälkeen sitten Coffee Houseen kahville ja jutella kunnolla ilman kiirettä. Koko päivän tuntui olevan sellainen pieni kiirus ja aikataulu.

Että minä tykkään tämäntyylisistä postauksista, joskus aikoinaan näitä tuli tehtyä usein kun näki vähän useammin blogikansaa. Harvemmin sitä myös kuvailee enää niitä vähän turhempia juttuja, jotka taas tällaisiin postauksiin ovat hauska lisä!

Kiitos tytöille ihanasta päivästä!
Oikein hauskaa alkanutta viikkoa jokaiselle ♥


Kata

24 kommenttia

  1. Ihanan kuuloinen päivä! Varsinkin ilmajooga kuulostaa hauskalta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin, kiitos kommentista Sini:) Ilmajooga oli kyllä varsin hauskaa puuhaa, kokeilun arvoinen!

      Poista
  2. Teidän päivä kuulostaa ihan superhauskalta! Tollasta ilmajoogaa olisi hauska koittaa, mutta varmasti toikin voi olla aika rankka laji :D En oo tollasesta aiemmin edes kuullut, mutta mielenkiinto kyllä heräsi ;)

    Ihania kuvia teistä<3 Odottelen niin innolla niitä meidän pikkujouluja! Niin kiva taas päästä näkemään muita bloggaajia :) ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se tosiaan oli Linda, kiitos!:3 Kokeilun arvoinen tuo oli, hieman hakemistakin oli ensikertalaisella:D Minäkin odottelen jo pikkujouluja innolla kun pääsee näkemään teitä mahtavia naisia ♥

      Poista
  3. oi vitsi miten kiva postaus <3 mulla ei tuolta päivältä tullut räpsittyä muuta kuin asukuvat, mutta ainakin ne kyllä pääsee näytille :) oli ihan superkiva päivä, voi että nautin teidän seurasta! ja ihan todella pitää jotain yrittää järkätä jo ennen joulua :)

    ja tuo sun asu on kyllä vaan niin ihana, en kestä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni ♥ Tuo harmittaa itseäkin kun joskus se "turhien kuvien" otto jää pois jostain kivasta tapaamisesta, itse kuitenkin tykkään tehdä tällaisia. Mutta nyt oli kiva kun muistin vähän räpsiä muutakin;) Toivottavasti saataisiin järkättyä ennen joulua vielä joku pieni päivä:) Ainakin pikkujouluissa nähdään ehkäpä ♥ Sä oot ihana, kiitos <3

      Poista
  4. teijän päivä kuulostaa kivalta!! Oi ilmajooga ois kyl siisti koittaa!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se oli Saara, kiitos:3 Ja joo todella hauskaa oli tuo ilmajooga, suosittelen kokeileen!:)

      Poista
  5. Ihana päivä teillä ollu :) Mä en ollu koskaan edes kuullut tosta ilmajoogasta! Vähänkö hauskaa :D Pitää kokeilla vaikka sitten kun taas tulee Kuopioon haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Rosa, ihana se olikin!:) Mäkään en aiemmin ollut kuullut tuosta ennen kun sitä ehdotettiin:D Tai olin kuullut mutten sisäistänyt sitä silleen:'D Kokeilemisen arvoinen:)

      Poista
  6. Kuulostaa ihanalta päivältä!<3 Blogikavereiden tapaaminen on kyllä ihan huippua! Ja voi että ilmajoogaa oiskin hauska kokeilla joskus :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, sitä se oli <3 On tosiaan huippua, sama harrastus niin on se vaan sellanen mikä yhdistää ihanasti meitä ja siitä on kiva päästä puhumaan ja niin edelleen, hengaamaan ja siis näkemään niitä joiden kanssa on lähes koko ajan yhteyksissä blogien välityksellä 8) Suosittelen tuota ilmajoogaa kokeilemaan, hauskaa oli!

      Poista
  7. Voi että määki tykkään just tän tyyppisistä postauksista ihan hulluna, kivoja kuvia, kuulumisia ja höpöttelyitä <3 Teillä on ollu varmaan niin ihana päivä joogailemassa ja syömässä :')♥ Ja toi asukuvapaikka näyttää kivalle! Tosin en väitä etteikö vaaleanpunainen seinä olis sitä ;)
    Ei vitsi mää en kestä, kohta mekin nähään!!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että siellä on joku muukin joka tykkää tämän tyyppisistä pousteista;) ♥ Ajatella, kuinka pitkäään mekin ollaan blogien kautta tunnettu ja haluttu nähdä, muttei koskaan oo saatu aikaiseksi, mutta kohta ♥♥ 8)

      Poista
  8. Kuulostaa aivan täydelliseltä päivältä! Tommonen ilmajooga ois varmasti tosi siistiä :) Harmi, ettette päässeet brunssille :( Tuommoset tuntuu aina olevan ihan täynnä porukkaa :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sitä se olikin:) Ja joo, etenkin kun Kuopiossa ei esim brunssipaikkoja ihan niin paljoa löydy kuin esim mitä Helsingistä:D Varmasti siis on täyttä!

      Poista
  9. Todella mukavan kuuloinen päivä teillä! :) Mäkin haluaisin joskus kokeilla ilmajoogaa, olis varmaan tosi siistiä :D Blogin kautta tutustuu kyllä mahtaviin ihmisiin, munkin kaksi parasta ystävää on blogin kautta ja oon niin iloinen siitä! Ps. Tuo sun asu on ihana :)<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi ilmajooga on kyllä kokeilemisen arvoinen joten ehdottomasti vaan kokeilemaan!:) On tuo vaan ihana kuulla että oot ihan parhaita ystäviä saanut blogin kautta ♥ Kultaakin kalliimpaa tuommoinen;) Kiitos Niina! <3

      Poista
  10. Voi vitsi miten kivalta päivältä vaikutti :) ja tehokkaalta! Ainakin asukuvien puolesta kun on monta bloggaajaa puikoissa :D tota ilmajoogaa ois kiva päästä myös joskus kokeilemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha tehokas joo, mutta siitä huolimatta ihana tosiaan:) Hha tuo on totta joo, ei tule ongelmaa kuvaajan suhteen:'D Ehdottomasti suosittelen kokeilemaan:) Kiitos kommentistasi!

      Poista
  11. Oli kyllä ihana päivä ja niin ihana nähdä sinuakin pitkästä aikaa!♡♡ Täytyis treffailla useamminkin ehdottomasti, tollasia päiviä tarttis olla enemmän!:) Vitsit toi ilmajooga oli kyllä kivaa..:D

    VastaaPoista
  12. Kuullosti niin kivalta päivältä ja tuota ilma joogaa haluaisin ehdottomasti kokeilla. : ) Kiva, että teit päivästänne postauksen, koska näin vilauksia kuvista ig:ssä :D

    VastaaPoista
  13. Ihana kyllä tää postaus, oli mahtava päivä! <3 Hyvän mielen kuvia, ihana kun otit näitä tilannekuviakin, ne kun aina jää ottamatta kun unohtuu. :O <3

    VastaaPoista
  14. Oli kyllä mukava päivä, pitää ottaa uusiksi joskus, mahdollisimman pian tietenkin! :) Ilmajooga oli kyllä hauskaa, kaikki roikkui vaikka minkänäköisissä asennoissa siellä, hah :D Munkaan ei tullut otettua yhtään random räpsyä tuon päivän aikana, pelkästään asukuvat. Noh, pitää ehkä näistä yhteiskuvista vielä jotain postausta tehdä :)
    Sun asu oli myös super kiva, tuo neulemekko on niin täydellinen! ♥

    VastaaPoista