Sisällön tarjoaa Blogger.

Keltainen välikausitakki

keltainen-välikausitakki
 Bag - Michael Kors
Shoes - DinSko

keltainen-takki-yellow-coat

Asu joka yritettiin kuvata kahtena eri päivänä, tasan viidessä eri kohdassa varmaan. Vaikeinta tässä tuotti varmaan tausta, koska joka paikassa oli niin rumaa ja ilmakin oli niin synkkä - ekana päivänä jolloin yritettiin, oli todella kaunis sää mutta ei vaan onnistunut mikään, nyt harmittaa koska nää on tosi synkkiä kuvia mitkä vähän edes onnistui.

Takki on kuitenkin niin rakkautta, keltanen vaan rokkaa syksyllä, piristää ihan hitokseen pukea ylle tällainen kun ilma on synkkä. Takki on siis ylläripylläri Millan käsialaa! Miten päädyin tällaiseen malliin? Bongasin takin viime keväänä kun katsoin Gossip Girliä, Blairin yllä tämäntyylinen takki kiinnitti heti huomioni ja etsin netistä Millalle kuvan. En halunnut tällä kertaa villakangastakkia vaan välikausiin sopivan, mutta keltaisena sellaista kangasta oli hieman hankalahko löytää. Päädyttiin pellavaan, joka on tietysti hieman hankalahko sen vuoksi että se ryttääntyy todella nopeasti. Joka kerta ennen käyttöä takille täytyy näyttää silitysrautaa, mutta eipä tuo minua haittaa.

pellavatakki

Takkia ehdin tänä vuonna käyttää valitettavasti vain kaksi kertaa, sillä nyt on jo liian kylmä moiselle. Onneksi takki käy niin kevääseen kuin syksyyn, joten saan sen taas ensikeväänä vetäistä niskaan! Arvatkaa muuten mitä? Kun avasin kotona pakettia, ilmestyi sieltä kaksi takkia. Takkifriikkinä en voinut olla iloisempi, kiljuin riemusta miehelle että tilasin yhden ja Milla oli tehnyt kaksi takkia!

Hän oli ihan yllätyksenä tehnyt siis saman mallisen takin mutta talvisessa versiossa. Vaalea villakangastakki aivan upealla kankaalla, sen tulette näkemään varmasti pian kunhan päästään kuvailemaan. Halloween postauksesta saatatte jo nähdä vilauksen takista, mutta en malta odottaa että pääsen kuvaamaan sen kunnolla ja jossain ihan muualla kun kotipihassa.

Onnea on kun on tuollainen ystävä, Millan kanssa muutenkin tulee juteltua jopa asioita joista ei muiden kuin oman miehen kanssa keskustella ja ollaan yhteyksissä ihan viikottain - mikä on ihanaa ja mulle vähän uuttakin. Kiitos vielä Millalle, hän on niin kultainen ♥

keltainen-välikausitakki-ompelimo-rokita

Heti kun painan julkaise-nappia, säntään vastailemaan parin edellisen postauksen kommentteihin. Olen pahoillani että vastailut ovat venyneet. Yhteinen viikonloppuvapaa ilman sen suurempia suunnitelmia oman miehen kanssa on harvinaista herkkua. Paitsi olihan meillä lauantaina ne Halloween juhlat, muutamia räpsyjä ja lookin näette torstaina, muutama kun toivoi kovasti postausta niistä. Ihanaa alkanutta viikkoa ja hei huomenna on marraskuu, jaiks!

Mitä mieltä olette takista?
Keltainen syksyllä, hot or not?

Kata

22 kommenttia

  1. Olipa jotenkin suloisia kuvia susta! :) Varmaan tuo kampaus vaikuttaa siihen. En itse oo keltaisen ystävä ollenkaa, mutta monille se sopii kuten sulle :)<3 Itselläni en sitä voisi kuvitella haha :D Sulla on kyllä aina todella kivoja takkeja :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten ihana kuulla, itse kun en oo tyytyväinen yhtään näihin!:D Ihana että keltainen sopii mielestäsi mulle, se on tosiaan melko kirkas ja räväkkä väri joten moni varmaan vähän karttaa sitä, kuten sitä punaistakin! Kiitos Niina ♥

      Poista
  2. Siis... WAU! Kertakaikkiaan WAU! Sä näytät tyrmäävän upealta!

    VastaaPoista
  3. Onpa upea ja persoonallinen takki! <3 Mäkin oon yllättäen alkanut haaveilla keltaisesta takista, mutta saa nähdä kun oon syksyn aikana ostanut itselleni jo viisi uutta takkia.. :D Tykkään myös tuosta sun kampauksesta, tosi söpö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo mäkin pidän kovasti tästä, tämä olisi ihana yhdistää etenkin tyllihameen kanssa, sillä helma pääsisi paremmin muotoihinsa :D Takkifriikki taidat sinäkin olla;D No mutta eihän niitä voi olla liikaa! Kiitos Julia ♥ Pidin joskus useasti tukkaa näin mutta nykyään on useesti laineella tukka että muut tyylit jää:D

      Poista
  4. Pitikö sunkin nyt just julkaista tälläsiä!! :D Oon himoinnut keltaista/keltaisen-oranssia syystakkia koko syksyn, mutta eipä ole ei osunut kohdalle. Ja nyt sä julkaiset tällaisia mielettömän kivoja asukuvia, aivan ihanalla takilla! En kestä :D Pitänee jatkaa netistä metsästämistä, eletään toivossa, että mäkin lyödän sen mun suloisen keltaisen takin vielä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hennaaa anteeksi!!:D Mä himoitsin tätä kirkkaamman keltaisessa sävyssä, muttei ollut sopivaa kangasta. Jostain syystä tämä tummempi saattaa jopa olla parempi kuin se kirkas koska en osaa muutenkaan kovin kirkasta pitää.
      Kylläpä piristää kun kehutte kuvia, mä en tykkää yhtään näistä ja kuvaaminen oli niin vaikeeta kun oli niin synkkää:D Toivottavasti löydät itsellesi täydellisen keltaisen takin<3 Kiitos ♥

      Poista
  5. Voiii kuin ihana ja persoonallinen takki, tuskin tulee ihan heti vastaan samanlaista!♥ Ihana yllätys, että ystäväsi oli tehnyt toisenkin takin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, se on parasta mittatilaustöissä koska on niin uniikkia;D Veikkaan ettei kellään oo samanlaista tismalleen B) Joo se oli kyllä ihana ja iso yllätys ♥ Kiitos kommentista!

      Poista
  6. VAU VAU VAU!!! <3 takki on ihan mieletön, ja Milla on niin taitava työssään! <3 Rakastan myös GG:n Blairin asuja, ja voi vitsit miten tuo takki kelpaisi mullekin! :) Ja mikä ihana yllätys Millalta tehdä toinenkin takki, apua!! <3 En malta odottaa kuvia siitäkin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun reaktio oli sama kun sain takin itselleni käsiini;) Milla osaa! Toivotaan että pian saisin kuvia myös toisesta takista kunnolla, Halloween poustissa se vilahtaakin:D Kiitos Jenni<3

      Poista
  7. Toi takki sopii sulle kuin nenä päähän!<3 Keltainen on ihana syksyväri, ja itsekin oon huomannut syttyneeni tänä syksynä tuohon vähän tummempaan keltaiseen, kun vaaleampi löysi tiensä mun kaappiin jo kesällä. Ootan innolla myös sen toisen takin näkemistä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Elli ♥ Kirkkaamman keltaisena mulla olikin tämä mielessä, mutta sopivaa kangasta ei siihen löytynyt, oon silti supertyytyväinen tähän tummempaankin ja ehken tämä on mun tyyliinikin parempi. Toki kirkkaan keltainen sadetakki voisi päätyä kaappiini sitten;) Toinen takki vilahtaa jo Halloween postauksessa, mutta toivon saavani pian kunnon kuvia siitä!:)

      Poista
  8. aivan törkeeeen ihanan värinen takki!<3 Keltanen tosissaan rokkaa näin syksyllä 8) Tuossa on kyllä onnistunut se Blairin tyylin hakeminen ♥ Kata sä oot kaunis !
    Ja hitsi mulla ihan sama fiilis, toi harmaus ei vaan inspaa yhtään postaamaan ja kuvaamaan D:!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että siellä ollaan samaa mieltä, kiitos Emilia<3 Olisin halunnut tyllihamettta tuohon alle, mutten osaa niitä pitää arkipukeutumisessa. Sellainen ei-muhkea-tyllihame on hyvä arjessa mutta nimenomaan sellainen muhkea tuolla alla ois ihana, kun tuo helmaan muotoa enempi 8) Ja jep, onneksi lumi tuo kirkkautta mutta sekin sulaa vissiin pois pian:/

      Poista
  9. Siis tuo takki on aivan ihana ja väriltään täydellinen! Sopii ihan mielettömän hyvin sulle <3 Toivottavasti kohta olisi jälleen sellaiset kelit, että pääsisit käyttämään tuota, sillä se varmasti piristää niin aurinkoista kuin hieman synkempääkin päivää. Varmasti on myös oikein kunnon katseiden varastaja :> Mä niin tykkään tuosta, ihana ihana ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on täykkäri, mä tiedän;D Kiitos Emmi ihanista sanoista ja kommentistasi taas ♥ Mä taas toivon että ei tulisi plussa asteet vaan pääsisi hyppimään lumeen eikä se sulaisi pois:D Mutta toive ajattelua... Kiitos ihana<3

      Poista
  10. Oioi ompas pirteä takki! Sopii sulle tosi hyvin, niinkuin yleensä kyllä kaikki :D Kiva asu kyllä tosiaan ♥ Oon alkanut pikkuhiljaa itsekin lämpenemään keltaiselle värille, pitäisiköhän koittaa jollain shoppailureissulla jotain keltaista päälle? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasu ♥ 8) Hhha olipa taas niin ihanasti sanottu, ei mulle nyt ihan kaikki passaa <3 ;) Kokeile ihmeessä keltaista pukeutumisessa, saatat rakastua;)

      Poista
  11. Voi miten kauniisti sie puhuit miusta! <3 Ihana oot, mahtavaa on ollut jutella asioista, joista ei tosiaan viitsi monille puhua. <3 :) Mahtavaa et takit olivat mieleisiä, tää malli on niin siuta! ^^ Gossip Girlin Blairin tyyli on muutenkin ihan silmänruokaa koko sarjan ajan, ihan alusvaatteita ja kenkiä myöten.

    VastaaPoista