Sisällön tarjoaa Blogger.

Punainen neulemekko

Viime lauantaina muutama ihana blogityttönen tuli tänne Kuopioon, teen siitä päivästä erikseen postauksen ja yritän saada sen tiistaina ulos. Sitä ennen haluan julkaista teille asua siltä päivältä.

camel-coat-vila-red-knit-dress-bikbok

Hat - H&M
Trench coat - Vila
Dress - BikBok
Shoes - DinSko
Bag - Michael Kors

blogimiitti-asukokonaisuus

Päävaatekappaleena toimi uusi neulemekkoni, jonka bongasin BikBokin instagramista alkuviikosta. Heti seuraavana päivänä kävin mekon itselleni ostamassa ja näin ollen vältin lauantain asukriisin. kokosin asun mekon ympärille. Laukun ja kenkien kanssa tuli pieniä ongelmia, kun en meinannut saada päätöstä kahden laukun ja kaksien kenkien välillä. Onneksi mies oli kotona ja teki päätökset puolestani.

hat-H&M-hattu-musta

Hattuja viime syksyn ei tullut käytettyä yhtään, mutta tänä syksynä taas on ihan eri ääni kellossa. Juurikin tämä musta hattu on ollut päässäni jo muutamaan otteeseen. Nytkin kyseessä on melko simppeli asu, hatulla saakin asuun kuin asuun vähän jotain mihin kiinnittää huomion. Ja onhan tuo aikamoinen huonon hiuspäivän pelastus, etenkin kun päivän aikana oli aktiviteettia missä sai roikkua pää alaspäin ja tukkaa piti pitää kiinni.

punainen-mekko-bikbok

shoes-dinsko-michaelkors-jetset

Kenkävaihtoehtona oli tosiaan joko tasapohjoisat ylipolvensaappaat, tai korolliset nilkkurit ylipolvensukilla. Korkoa halusinkin, mutta toisaalta tasapohja houkutti kun tiesin että päivän aikana olisi käveltävä jonkin verran. Mies teki päätöksen ja pistin saappaat. Ja kun olin jo lähtöä tekemässä niillä tasapohjasaappailla, miehen suusta kuului "vaihda sittenkin niihin toisiin". Hyvä, koska halusinkin hieman sitä korkoa! Tästä muistui mieleeni että minulta toivottiin sitä Anna miehesi pukea sinut- postausta enkä vieläkään oo pistänyt tikkua ristiin sen vuoksi. Nyt lupaan vähän ryhdistäytyä ja yritän.

syksyn-asu-autumn-outfit


Kuvista iso kiitos aivan ihanalle naiselle ja aivan ihanalle ystävälle, yleensä tosiaan mies kuvaa asuni joten nyt oli hauska saada pitkästä aikaa hieman naisen näkökulmaa kuviin. Kyllä muuten huomaa jos kuvaaja on eri, näissäkin on erilaisia viboja hyvällä tavalla, eikös?

Mitä mieltä olette tästä asusta?

Kata

21 kommenttia

  1. Ihan todella hyvä asu! Oppispa itsekin käyttämään enemmän punaista, mä tiedän että se käy mulle hyvin mutta tuntuu omassa päässä liian jouluvärille ja hylkään ne kaikki punaiset vaatteet sit joulukuuhun asti kaappiin :D Hattu on 10+++!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon:3 Rohkeasti vaan punaista päälle, se on muutakin kuin pelkkä joulun väri vaikka se tuntuukin vahvasti siltä;) Hatut on kyllä ♥

      Poista
  2. No nyt on kyllä niin upeita kuvia että huh sentään! <3

    Tuollainen mies stailaa -postaus oliskin tosi hauskaa luettavaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, Milla on loistava kuvaaja;) ♥ Se olis, kunhan tuo mies suostuisi siihen kunnolla, hha:D

      Poista
  3. Uuu aivan ihana asu! Tuo mekko on kyllä niin nätin värinen *.*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sini:) Mekko on aivan ihana väriltään ja malliltaan 8)

      Poista
  4. Vau mikä asu! Aivan älyttömän upea ♥ Tuo mekko on niin nätti, että tekisi mieli käydä itsekin kattelemassa sitä :) Neulemekot on ihan parhaita syksyisin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jasu ♥ Käy ihmeessä katsomassa, sopisi sinullekin upeasti. Neulemekot syksyllä ovat kyllä sellaisia mihin pukeudun itsekin mielelläni:)

      Poista
  5. Oi miten ihana asu! Sävyt sopii hurjan hyvin yhteen ja toi hattu pukee sua todella hyvin<3 :) Jään innolla odottelemaan postausta teidän blogitapaamisesta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda! Itsekin pidän asun värimaailmasta kovasti:) Postaus on julkaistu, taisitkin jo kommentoida siihen;) ♥

      Poista
  6. Ihana Kata <3 Tää asu on kyllä ihan super, kuten silloin lauantaina useaan otteeseen ihailinkin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jenni, kiitos ♥ Sullakin oli kyllä niin kaunis asu yllä, punainen;) Jo toinen kerta kun samaa väriä meillä yllä kun nähdään:')

      Poista
  7. Todella kiva asu! Hattu valinta oli myös ihan täys kymppi, ja kruunaa kyllä koko asun :) muutenkin koko kokonaisuus pukee sua tosi hyvin :)

    Täytyy varmaan siis piipahtaa bikbokiin katsomaan joskos tuommosia mekkoja olisi vielä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos:3 Minäkin pidän hatusta tässä asussa, ei olis kyllä mitään ilman hattua tämä:') Käy ihmeessä tsekkaamassa, ihan uutukainen vielä joten eiköhän niitä ole, mustanakin näitä taitaa löytyä;)

      Poista
  8. Ihana asu! :) Sulle kyllä sopii punainen kuin nenä päähän<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihanaa että punainen sopii mulle kun rakastan sitä väriä ♥

      Poista
  9. Tuo asu on kyllä todella ihana! <3 Tuo mekko sekä hattu sopivat sulle paremmin kuin hyvin :) Mäkin haluaisin kokeilla punaista omassa tyylissäni :)

    VastaaPoista
  10. ihan tosikiva asu ja kuvat!:) Punainen neulemekko ois kyllä itsekin löydettävä kaappiin ois niin täykky just syksyyn ja talveen!:)

    VastaaPoista
  11. Tää look on kyllä upea!♡♡ Tuo mekko pukee sua täydellisesti, ihan huippu löytö!:)

    VastaaPoista
  12. Tosi ihana look! Siis sanon tämän aina, mutta sulle passaa oikeasti asu kuin asu <3 Oon niin kade, etten kestä, nyyh! Tuo hattukin on ihana yksityiskohta, josta ainakin mä tykkään todella paljon :)

    VastaaPoista
  13. Tämä asu on kyllä ihana! <3 Toimii todella hyvin ja nuo sukatki ovat piste iin päälle. ^^

    VastaaPoista