Sisällön tarjoaa Blogger.

Syksyn kuulumisia

vaahtera-sumu-kuopio-syksy

Ajattelin jakaa teille hieman alkusyksyn turhake kuvia mitä kameraani on kertynyt, tietysti pienien kuulumisten kera. Myös syksyn suosikit postaus on kehitteillä, mutta sen ajattelin jättää alkutalveen, koska syksyä on rutkasti jäljellä ja veikkaan että siihen tulee varmasti täydennystä vielä.

Tämä syksy alkoi tosiaan ihanasti Rodoksella. Sen jälkeen on nautittu vaan tasaisen harmaasta arjesta. Yleensä syksy on useille sellainen uuden alun aika, täällä se ei ihan sellaista ole, vaikka hieman suuria muutoksia lähipiirissäni käydään läpi - niistä en kuitenkaan halua avata blogissa sen enempää. Muuten ei ole mitään sen suurempia mitä kertoa. Muistatte varmaan että olen kertonut kuinka hankalaa kuulumisten kertominen mulle on. No kesällä se sujui todella hyvin mutta nyt taas tökkii ja pahasti. Tai sitten se johtuu siitä että mulle ei oikeasti kuulu mitään mainitsemisen arvoista, hhe.

punaviini-jpchenet

omenapiirakka-applepie

Tämän syksyn suola on ollut ehdottomasti syksyn jälkkärit. Mä en mikään hurja leipuri ole, enkä todellakaan viihdy keittiössä, mutta tänä syksynä tein muutamaan otteeseen omenakaurapaistosta. Yhden omenapiirakankin taisin pyöräyttää ja vieläpä ihan itse. Taidettiin tehdä yksi ilta tuplasuklaa muffinsejakin, mutta ne ei nyt mitään syksyn herkkuja ole. Mieskin ihmetteli mikä ihmeen leipomis-into muhun on iskenyt. Parhaita nämä omppuherkut on tehdä oman omenanpuun ompuista, tai siis porukoiden pihan omppupuun omenoista - joita tosiaan käytin näihinkin ♥

Ja jottei tämä syksy nyt ihan herkutteluksi ole mennyt, niin kyllä lenkillekin on päästy alkusyksystä muutaman kerran. Mikä sen ihanampaa kuin lenkkeillä Suomen metsissä. Ne maisemat, se tuoksu. Pian meidän vakio lenkkipolku on täynnä lunta ja vihaisia hiihtäjiä, joten otetaanhan kaikki ilo irti metsälenkeistä. On se vaan harmi että suurinosa metsäpoluista ladutetaan onko tuo oikea sana? koska jotkut tykkää talvisin hiihdon sijaan edelleen kävellä siellä metsäpoluilla.

omenakaurapaistos

suomenluonto-syksy

Vaikka syksyä rakastankin ja yritän elää hetkessä, en silti voi olla intoilematta tulevasta. Joulun lähestyminen on pistänyt kaikki jouluhössöttäjät jo liikkeelle, kaikki jouluherkut ovat tulleet kauppoihin ja niin edelleen, joten alkaa se kieltämättä iskeä muhunkin. Mä meinasin jo ostaa glögiä, mutta hemmetti ajattelin että ensin kyllä vietetään Halloween juhlat ennen kuin syön yhtään jouluherkkua! Tosin Fazerin suosittua piparkakkusuklaata tuli jo maisteltua.. Ja pistinpä tilaukseen jo yhden joulukalenterinkin, mahdatteko arvata minkä?

fog-sumu-kuopio-antikkala

vaahtera-ruska-suomi-nature

Ruska meni ohi nopeasti, ihan liian nopeasti! Mulla on vielä tänään vapaa, toivon että ehdittäisiin  kuvailla vielä viimeisissä ruskaisissa maisemissa. Viime perjantaina yritettiin kuvata ja vieläpä oikein kauniissa säässä, mutta hitto ei vaan onnistunut mikään joten kolmannen yrityksen jälkeen jätettiin kuvaamatta. Nyt harmittaa. Kohta on niin kylmä ettei tarkene enää edes välikausitakilla, yritän ottaa kaiken ilon irti nyt, sillä kohta ihan oikeasti täytyy vaihtaa talvivaatteisiin!

kärpässienet-suomi-nature

Mitäs teille kuuluu?
Oikein ihanaa loppuviikkoa jokaiselle ♥


Kata 

15 kommenttia

  1. Ihanan tunnelmallisia luontokuvia <3

    VastaaPoista
  2. mullakki tökkii kuulumisten kertomiset jotenkin todella paljon... Mäki yritin viime perjantailla kuvailla mutta ei juma mikä se tuuli oli, teki kuvaamisesta ihan mahdotonta:'D Mä oon ostanut jo monta purkkia glökiä, se on vaa nii hyvää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, joskus taas sujuvasti menee, esim niinkuin kesällä:D Tosin tein niitä enempi silloin ja nyt en ole taas aikoihin tehnyt, voisiko johtua siitäkin:'D Tuuli oli kyllä melko kova, mutta oli ilma niin upea koska aurinko ja ruska ♥ Mä nyt eilen join ekat punkkuglögit, voi herkku:D

      Poista
  3. Ihania syksykuvia ja kuulumisia<3 Mullakin tuntuu et höpöttelypostauksia on välillä vaikee saada jäsenneltyä, vaikka rakastankin niitä muiden blogeistä lukea :)
    Villi veikkaus tohon joulukalenteriin, et meniskö The Body Shop ees lähelle? ;-)
    Mun on pakko myöntää, että ostin jo oikeesti ite glögiä yhen tölkin! :D hahaa! Ja joulusuklaatakin tuli maistettua ;D Halloween tosiaan kyllä eka pois alta ja sit vasta jouluhömpötykset<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Emilia:3 ♥ Sama juttu, itsekin pidän niistä muiden blogeissa mutta tuntuu että omissani ei ole päätä eikä häntää. Kesän kuulumisissa oli, mutta nyt kun tämän tein, niin voi hemmetti miten tökki:D
      Hhih aika hyvin arvattu, kyllä sä vaan aika hyvin tunnet mut vaikka ei olla vielä ees päästy näkemään;D Mäkin eilen maistoin ekan lasin punkkuglögiä, en ehtinytkään juhlia Halloweeniä pois alta:'D

      Poista
  4. Ohoh vau toi eka kuva, siellähän Suomi-säät pistää parastaan hahah :D En myöskään tajunnut että siellä ruska alkaa olla jo ohi kun taas täällä se vasta alkaa olla parhaimmillaan! Ihanan tunnelmallisia nämä kaikki kuvat<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on jo parin viikoin takainen, onneksi! Oli se kyllä ihmeellinen sumu mitä täällä pari päivää oli:D Kiitoksia Elli ♥ Ei sitä varmasti muista kun olet siellä ja siellä kaikki on niin erilaista 8)

      Poista
  5. Ihana kuulumispostaus Kata<3 Heh, mulla on villi veikkaus joulukalenterin suhteen ja uskoisin että meet samalla linjalla kuin esimerkiksi viime vuonnakin? ;) Mä oon miettinyt pääni puhki oman joulukalenterin kohtaloa, kun jotenkin ei tällä hetkellä yhtään innosta mikään sellanen.. Tai no sanoin poikaystävälle, että hän vois ostaa mulle sen TBS:n edullisemman kalenterin, kun mun olis tarkoitus väsätä hänelle oma itsetehty olutkalenteri. Mutta jotenkin ei innosta laittaa mitään yli sataa euroa mihinkään kosmetiikkakalenteriin, vaikka vielä pari kuukautta sitten olin ihan innoissani miettimässä minkä joulukalenterin hankin itselleni :D Sillä summalla sais kuitenkin niin paljon kaikkea muutakin, mikä varmasti miellyttää. Mutta täytyy katsoa!

    Toi on kyllä vähän kurjaa, jos lähes kaikki lenkkeilypaikat on sitten vaan niitä hiihtäjiä varten talvella, kun ei sinne laduille tosiaan oikein kävelemään voi mennä :s Pitäisi mun mielestä ottaa huomioon myös muut lenkkeilijät, kun ei se hiihto kuitenkaan kaikkien juttu ole!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda, ihana kun tykkäsit<3 Sä ja Emilia tunnette hyvin;) Todella samoilla linjoilla mennään vaikkakin nyt ultimatella;D Eilen hain sen postista ja ei hemmetti että sormet syyhyäis päästä avaamaan, mutta no ootellaan vielä puoltoista kuukautta;D

      Se on kyllä totta että sillä summalla saisi mitä vain, itse oon kuluttanut kaikkia edellisiä kosmetuotteita pois joten innolla ostin sen kun sieltä saan lisää - sen vuoksi kulutinkin edelliset pois. Hamrittaa vaan ne pienet koot kyllä vähän.:D Tuosa on kyllä isoja luukkujakin;)
      Olut kalenteri ois siisti, pitäsköhän miehelle tehdä myös sellainen, tosin miten sen toteuttaisi hmm:D Toivottavasti sinä nyt löytäisit itsellesi mieleisen kalenterin ja miehesi ostaisi sen, sinä kun kuitenkin teet aika ihanan spessukalenterin hälle;)
      Ja äläpä muuta sano, munkin mielestä pitäisi muistaa myös kävelijät. Kerran erehdyttiin lähtemään hiihtopolulle kun luultiin että siellä on kävelijöillekin joku kohta, koska kengän jälkiä oli. Mutta ei ollutkaan. Saatiin vaan melkeen sauvoista:D

      Poista
  6. Hei tää oli tosi mukava postaus, kivoja rentoja kuulumisia ja tunnelmaan sopivat kuvat! :) Oii teilläkö on halloweenjuhlat tulossa? ♡♡ Tänä vuonna taitaa meikäläiseltä ainakin jäädä väliin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Maria:3 Meillä on halloween juhla tulossa joo, voi harmi että siellä jää väliin:( Mä nyt en kovin suuria oo suunnitellut mutta vähän täytyy panostaa;)

      Poista
  7. Ihanan syksyisiä suomikuvia <3 Täälläkin alkoi ilmat kylmenemään, mutta puut on vielä ihan vihreinä. Pitää mennäkin puistoon kuvailemaan, kuhan lehdet on keltaisina ja punaisina :)

    VastaaPoista
  8. Olipas kiva lukea sun kuulumisia pitkästä aikaa :) Ihanan syksyisiä kuvia muuten<3 Mä oon hullaantunut joulusta jo ihan kunnolla, en tosiaan jaksanut odottaa halloweenia :D Mutta intoilen sitten kummastakin samaan aikaan ;) Mä ehdin tänä syksynä ottaa vain yhdet asukuvat ruskan aikaan, harmittaa ihan :( noo ensi syksynä sitten :D

    VastaaPoista
  9. Tämä syksy on ollut kyllä kaunis vaikkakin samalla raskas :/ Syksyisin tulee kyllä syötyä kaikkia hyviä jälkkäreitä kuten omenapiirakkaa :p Todella tunnelmallisia kuvia oot ottanut <3 Olisi ihana ollut kuvailla enemmän syksyä, mutta onneksi sain muutamat kuvat :D Mä veikkaan, että oot ostanut The Body Shopin joulukalenterin :) Vitsi mäkin haluaisin jonkun kosmetiikka kalenterin!

    VastaaPoista