Sisällön tarjoaa Blogger.

Joulumoodissa

Joko siellä ollaan joulumoodissa? Täällä ainakin ollaan! Siis nyt jo.. Mutta jos viime vuoteen vertaa, niin se joulu tulee ihan yllättäen ja todella nopeasti. Tein toissapäivänä jo joulutorttujakin. Joulu on ollut mielessäni jo ennen Halloweenia, mutta yleensä Halloweenin jälkeen annan itselleni luvan hurahtaa siihen moodiin kunnolla. Mä en ymmärrä miten höperryn jouluun joka vuosi aikaisemmin ja aikaisemmin.. Anyway ajattelin tulla jakamaan teille hieman kuulumisia, kerrankin kun mulla on mielessä jotain.

joulutorttu iltatee

Lokakuu hujahti ainakin hetkessä ohitse ja nyt on marraskuu. Marraskuun on ehkä vaikein kuukausi koska se on yleensä pimein ja tuntuu sen vuoksi varmaan myös pisimmältä. Siis joo, vapaapäivinä saa keskellä päivääkin poltella kynttiöitä sisällä. Ei ole yhtään motivaatiota kuvata mitään pientä ja arkistakaan sisällä kun kuvista tulee just tällaisia mitä tässä postauksessa, hha. Nyt oonkin tylsyyttäni selannut entisiä matkakuvia ja surffaillut Aurinkomatkojen sivuilla, matkakuume on pahimmillaan, mutta veikkaan että tänä talvena täytyy jättää reissu välistä.

Kuukauden päästä ihan joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna suunnataan N:n kanssa Helsinkiin. Maisemanvaihdos tekee hyvää ja olen muutenkin parina edellisenä vuonna haikaillut Helsinkiin joulun alla. Joulutori ja jouluikkuna täytyy päästä vilkaisemaan ainakin, lisäksi jouluostoksien teko Helsingissä tuntuu helpommalle. Yksi syy Helsinkiin lähdölle oli myös bloggaajien pikkujoulut, jossa lähden mielelläni käymään. Pääsen näkemään tuttuja kasvoja ja ensimmäistä kertaa ihan kasvotusten neitoja joiden elämää olen seurannut blogien välityksellä pitkään.

muumi joulukalenteri kynttilä adventtikynttilä

the body shop ultimate christmas calendar joulukalenteri

Lokakuussa tuli ostettua jo Muumi joulukalenterikynttilä, mikä muodostuu vissiin perinteeksi täällä. Niin ja se ihana The Body Shopin kosmetiikkakalenterikin tuli tilattua heti kun ne myyntiin tupsahti - aika moni teistä muuten arvasi kun vinkkasin, hhi ♥ Ostin tänä vuonna Ultimaten eli sen ihan kaikista isoimman, kuten viime vuonna uhkasinkin. Viime vuonna mulla oli siis keskimmäinen eli Deluxe, tässä postauksessa enemmän asiaa kyseisistä TBS:n kalentereista, suosittelen lukemaan jos olette kiinnostuneita! Tänä vuonna aion jälleen julkaista kalenterista ilmestyneet tuotteet ja jaan postaukset neljään eri osaan, niin että postauksessa on aina kuusi tuotetta kerrallaan.

pizza hetki rosso kuopio

Marraskuun alussa tuli nähtyä myös Millaa, hän tuli Kuopioon ja alettiin suunnitella taas muutamaa aivan ihanaa vaatekappaletta minulle. Olisipa ihana jos ne ehtisivät pikkujouluihin, sillä asukriisi olisi jo puoliksi ratkaistu!
Kävimme muuten myös Rossossa, en muista milloin siellä olen viimeksi käynyt. Välttelin paikkaa sillä en saanut siellä koskaan hyvää asiakaspalvelua, ruokakaan ei koskaan vienyt kieltä mennessään. Nyt voin sanoa laadun parantuneen ainakin pizzoissa ihan älyttömästi, palvelukin oli ihan jees tällä kertaa.


Mitäs teille puolestaan kuuluu?
Onko siellä jo pikkujouluja tiedossa?

Kata 

31 kommenttia

  1. Mua harmittaa ihan älyttömästi tää marraskuun pimeys, kun ei tosiaan juurikaan oo mahdollisuutta kuvailla blogia varten. Nytkin on muutamana päivänä ollut ihan aurinkoistakin, mutta eipä se enää siinä vaiheessa auta kun pääsen joskus töistä kotiin, kun silloin alkaa olla jo taas pimeää :D Lumi tekisi sen puoleen kyllä tosi hyvää, että ulkona olisi heti niin paljon valoisampaa!

    Me leivottiin poikaystävän kanssa pari päivää sitten vuoden ensimmäiset piparit ja kyllähän ne hyviltä maistuivat taas lähes vuoden tauon jälkeen :) Pitää varmaan joulutorttujakin väsätä jossain vaiheessa! Toi muumikynttilä on kyllä ihana<3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa älä muuta, niin harmittaa minuakin. Tosiaan sullakin työ josta varmaan pääsee melko pimeään aikaan pois. Mekään ei miehen kanssa ennätetä kuvailla vaikka mulla ois vapaa, koska mies on töissä.:'D Ja kun päivällä on paksuja pilviä niin lohdutukseksi voin sanoa ettei päivälläkään oo valoisaa:'D Tietty sit aurinkoisina päivinä, mutta täällä ei niitäkään oo.. Lunta ootellessa;)

      Ahh piparkakkuja! Mä meinasin eilen ostaa taikinaa kaupasta, mut sit mies sano että tehdäänkö itse:D No siis mä haluaisin myös leipoa pipareita, mutta syön myös sitä taikinaa ihan muuten vaan (parempaa kun paistettuna), jätin sen taikinan kuitenkin kauppaan ja nyt harmittaa:< Kiitos Linda kommastasi ♥

      Poista
  2. Itekki ootan innolla joulua! Vielä en oo syöny mitään jouluista mutta en kyllä malta odottaa, että saan varsinkin glögiä, joulutorttuja ja joulusuklaata! ♡ Tuo Body Shopin joulukalenteri vaikuttaa kyllä kivalta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että sielläkin ootellaan jo joulua:) Mä punkkuglögiä oon jo maistellut mutta kyllä pitäs ihan normaalia glögiä ostaa:D Joulutortut ja joulusuklaatkin on jo maisteltu:'D Tuo kalenteri on ihana, kiitos kommentistasi;D

      Poista
  3. Kyllähän tässä alkaa olla jo pientä jouluinnostusta päällä. Olen alkanut harjoittelemaan joulubiisejä ukulelella jo kuukausi sitten ja pelkään, että ehdin kyllästymään niihin ennen jouluviikkoa. :D Mä olen vältellyt Rossoa ja Amarilloa usean vuoden ajan, koska palvelu kyseisissä ravintoloissa on ollut aika ala-arvoista eikä se ruokakaan oikein houkuttele. :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah sielläkin?;D Apua osaatko sä soittaa?? Mä haluan kuulla, tee joku juttu siitä blogiin;) Hmm Amarillossa on ainakin meillä Kuopiossa ollut monta vuotta todella ihana palvelu, mutta ruoka ei myöskään houkuttele ellei pakko ole. Kuopiossa on mielestäni todella huono määrä ravintoloita ja sen vuoksi perus Rillo on useati se valinta mihin menee:D

      Poista
  4. Mistä tuollaisen kynttilän siis saa? Ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prismasta löytyy, tää on tosiaan ihana ♥ En ole varma saattaisiko olla myös ihan Cittarissa, Prisma ainakin myy!:)

      Poista
  5. Oi ihana kynttilä <3 Mistä tuo on?

    hhedes.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Prismasta löytyy:) Tuo on kyllä todella suloinen, ihana polttaa joulukuussa ja laskea sen avulla päiviä jouluaattoon ♥

      Poista
  6. Täällä puolen ruutua ei olla vielä päästy siihen niin sanottuun joulufiilikseen, mutta ehkä sekin tulee jossain vaiheessa vastaan! En toisaalta ole sen suurempi "joulufani", mutta onhan se ihan mukavaa viettää aikaa perheen ja sukulaisten kanssa jouluaattona ja senkin jälkeen <3 :) Toivottavasti vain saadaan paljon lunta joka puolelle Suomea, ettei olisi tällaista samanlaista räntäpaskakeliä kuin nyt...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa, ei mullakaan se tullut kun vasta joskus joulukuun tienoilla, nykyään vaan höperryn niin nopeesti näköjään:'D Ja hei oikein sanottu, tosi masentava ilma. Vaikka en pidä kylmästä niin silti talvi ja lumi ♥

      Poista
  7. Mulle on tänä vuonna tullut niiiin jouluolo pitkästä aikaa, kun meen Suomeen täks jouluks ja koko perhe on siellä ja kaikki vanhat tutut ruuat ja se kylmyys ja kaikki :) Ootan jo ihan innoissani kaikkee sitä! Voi tulla pieni joulutorttuähky, mutta se sallittakoon :D Kiva toi sun joulukalenteri!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi ihana! Varmasti oot onnesta soikea kun pääset jouluksi kotiin;) Todellakin sallitaan, milloinkas viimeksi oot joulun muuten kotona viettänyt? Tästä ois kiva saada sulta postauskin:) Hhii tuo on kyllä kiva, mutta kai se pitää suklaakalenteri vielä ostaa:')

      Poista
  8. Tuo kynttilä on aivan ihana <3

    VastaaPoista
  9. Sulla kirjaimellisesti alkoi tää jouluhössötys Halloweenin jälkeen. Ihanaa! :D<3 Mä en ala vielä laittamaan joulua kotiin, mutta voin tulla tänne joulufiilistä ammentamaan. Joulutorttuja alkoi tehdä eilen mieli, mutta unohdin ostaa aineksia niihin kaupasta. Kaipa sitä voisi pellillisen viikonlopun kunniaksi pyöräyttää ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo siis arvaa!:D Miehelle sanoin ennen Halloweenia jo että ihanaa joulujoulu, mutta sitten sanoin että "jospa eka tää halloween, sitten annan itselleni luvan hurahtaa" mies vaan pyöritteli silmiään hha:D Olisin siis ennen halloweeniakin hurahtanut, mutta pidättelin!

      Jouluvalot on sellanen juttu että niitä en todellakaan vielä laita, ne todellakin joulukuun puolella. Toisaalta nyt kun on alkanut ilmestymään torille valoja, joidenkin ikkunoissa on myös, niin ne piritää tätä synkkää marraskuuta tosi paljon.;) Ja joulutortut, niitä on tehnyt muutkin jo, että ala vaan pyöräyttää sinäkin, se on ihan sallittua;)

      Poista
  10. Mä en yhtään odota joulua, mutta on kyllä kiva olla vapaalla sillon kun oon ollut viimeiset 4-5- vuotta joulut töissä :D Tuollaisen joulukalenterin voisin kyllä ottaa <3:D Mietin just pitäiskö nyt hankkia ensimmäistä kertaa elämässä jokin kosmetiikka joulukalenteri, mutta se on vielä harkkinnassa :) Ihana päästä pian näkemään! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oijoi, ymmärrän kyllä ettei joulu ole sitten kovin kummoinen jos sen on viettänyt aina töissä noin monena vuotena.:D Kosmekalenteri on kyllä huippu hauska juttu jouluna, mutta en kyllä jätä perus suklaakalenteria ostamatta sen takia:'D Niinpä, ajatella kohta nähdään<3

      Poista
  11. Vielä ei joulufiilistä ole. Se ehkä vähän kävi kylässä silloin kun satoi ensilumi, mutta yhtä nopeesti lähti joulufiilis pois kuin lumikin! Joka vuosi tuntuu, että joulu ja kaikki sen hössötys tulee aikaisemmin vuosi vuodelta, mutta itselläni se useasti alkaa näkymään marrakuus vikalla viikolla tai vasta joulukuun ensimmäisinä päivinä. Pikkujoulut on vasta joulukuussa tulossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhaa joo, lumien aikaan mulla se heräili pahasti! Tietty vähän lyttää tämä keli nyt sitä, mutta siis odotan kyllä hurjasti:D Täälläkin ekat pikkujoulut ovat varmaan vasta joulukuussa keskellä hieman ennen joulua:')

      Poista
  12. Mäki oon jo ihan joulumuudissa, venailen vaan et on ihan ok laittaa valot ja kuusen pystyy :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua sullahan se on jo korkeella, mulla ei ihan niin korkeella että haluisin jo valot ja kuusen! Tosin tän sun kommenttis jälkeen aloin jo vähän haaveilmaan samasta;D Valojahan voisi laittaa kun ne piristää tuota synkkyyttä, mutta suomalaiset yhdistää ne niin vahvasti siihen jouluun joten sen vuoksi ehkä liian aikaista laittaa:D

      Poista
  13. Eiiii ei joulujuttuja! Mä en ainakaan oo joulumoodissa :D Emmätiiä, joulu ei jotenkaan jaksa innostaa samalla tavalla kuin ennen. Mut meidön pikkujouluista oon kyllä innostunut ;) <3

    Ja ai vitsit, mä en oo käynyt ikuisuuksiin Rossossa! Muistan skidinä miten huonoa ruokaa siellä oli, siis varmaan Raxin tasoa. Nykysin Rossot ainakin näyttävät ihan fiiniltä, mutta en oo vielä uskaltanut lähteä kokeilemaan. Ai mitkä traumat? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soriii! Samaa aattelin mä joskus vuosia sit kun näihin aikoihin ellei aiemminkin aloin lukea blogeista joulusta!:D Ennen aloitin ekat joulupostaustit joulukuun eka päivä ja kato missä nyt menen:'D
      Hhaa mulla oli sama kun astuin Rossoon pitkästä aikaa, mutta siis nyt on oikeesti parantunut ruoka:D

      Poista
  14. Täällä on parina viime vuonna joulufiilis iskenyt jo loka-marraskuussa, mutta tänä vuonna sitä ei jostain syystä ole vieläkään oikein tullut.. tosin tänään kävimme hieman kaupoilla, ja alkoi se fiilis sieltä hieman nostaa päätään kun myyntiin on tullut kaikkea ihanaa joulutavaraa :') Joulutorttuja olen kyllä tehnyt jo pariinkin otteeseen, sekä juonut kerran glögiä, mutta ihan vain sen takia että niitä teki mieli, hahah :D Harmi että nuo bloggaajien pikkujoulut jäävät miulta nyt välistä, mutta kaikkeen ei voi aina vaikuttaa..:/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi olla että mullakin alkoi tuo innostus hyvin nopeasti kun ensilumet kävi ja alkoi joulutavarat olla kaupoissa:D Aiempina vusina niin ei oo käynyt että näin alussa alkoi:D No mutta aika menee nopsaa ja kohta on joulukuu jolloin jouluintoiluun on ihan lupa;D Mua harmittaa vietävästi myös ettet pääse, mutta aina ei toisiaan ole mahdollisuutta, se on elämää.:/ ♥

      Poista
  15. Meilläkin oli viime vuonna toi Muumi-kalenterikynttilä ja se oli kyllä tosi kiva! :) Ja hitsit toi Body Shopin kalenteri vaikuttaa kanssa ihan älyttömän ihanalta, tulee varmaan ootettua joulukuuta sen ansioista malttamattomana! Mulla itselläni on tänä vuonna Sleekin kalenteri :)

    VastaaPoista
  16. Oi vitsi, toi The Body Shopin joulukalenteri olisi ihana ♥

    https://tthekidult.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  17. Täälläkin ollaan kyllä niin joulumoodissa kun olla vain voi ♥ Tää aika ennen joulua on ihan parasta kun voi vain fiilistellä kaikkia valoja ja koristeita ja tietenkin herkutella ♥ Mun pitäisi ylihuomenna käydä body shopissa, toivottavasti kalentereita olisi vielä jäljellä :) Kerrankin ajattelin panostaa ja ostaa edes sen halvimman version :D

    VastaaPoista