Sisällön tarjoaa Blogger.

10 x kummallista tapaa

Milla heitti mulle joskus vuonna 2017 haasteen, jossa täytyy kertoa kymmenen kummallista tapaa itsestään. Nää oli oikeasti todella vaikeita ja liekkö osa edes mitenkään outoja... Tämän julkaisu venyikin hurjan pitkälle, mutta sainpahan rauhassa keksiä hyviä, sillä aina mieleen juolahtaessa lisäsin sen tänne listaan. En pitänyt mitään kiirettä, joten tulipahan oikeesti tarkoin mietittyjä ja ehken vielä jopa sellaisia, mitä ennen ei olla blogistani luettu. Toki osa saattaa olla tuttuja juttuja minusta, antakaa ne anteeksi.

ompelimo rokita villakangastakki harmaa

1. Tarkastelu ennen kotoa lähtöä
Aloitetaan tällä samalla minkä Milla oli laittanut omaansa, sillä minä teen ihan samoin.  Eli kun olen lähdössä kotoa ja talo jää tyhjäksi, tarkistan kaikki kahvinkeittimet, pistorasiat, valot ynnämuut että ne ovat kiinni. Tämä tapa on todennäköisesti periytynyt isältäni, joka aina kiersi talon ennen kuin jätti sen tyhjilleen. 

2. Iltaisin yksin ollessa kaikki valot päällä
Pelkään pimeää, siis ihan oikeasti. Jos olen yksin kotona pimeällä, mulla on kaikki ikkunaverhot kiinni ja valot joka paikassa päällä, jos olen asunnossa joka on maan tasalla. Telkkari tai musiikkia, jompi kumpi tai molemmat päällä.
Nyt kun asun kerrostalossa, niin kaihtimien ei tarvi olla kiinni, mutta joo omakotitalon hankkimista odotellessa..  Niin ja en muuten kerrostalossa uskalla katsoa ikkunasta ulos yksin ollessa iltaisin, sillä oon satavarma että nään siellä jotain - vaikka joku olisi kotona ja istuisi olkkarissa ja itse menen keittöön, en voi katsoa ikkunasta ulos!

3. En siedä kauhua, paranormaalia tai hirveetä jännitystä (leffat, sarjat) mutta katson välillä silti
Ne koukuttaa ja saatan joskus jähmettyä katsomaan jotain creepya elokuvaa tai sarjaa, vaikka ei ehkä pitäisi. Sama pätee ohjelmiin ja leffoihin jossa on haita, hyi olkoon. Selvennykseksi, Pretty little liars on esimerkiksi on yksi sellaisista mikä jo pistää jännittämään ja pelkäämään, se on mun suosikki sarja silti! Stranger things oli huippu sarja, vaikka joissain kohdissa en voinut katsoa. Suosiolla ihan kunnon kauhuleffat jätän pois, sillä oon yksi niistä joilla on ehkä maailman vilkkain mielikuvitus, mutta siis lievempiä jään katsomaan.

4. Kahvan rämppäys
Aina kun lähden jostain viimeisenä (kotoa, töistä..) ja ovi täytyy olla lukossa, niin rämppään kahvaa varmaan viisi kertaa ollakseni varma siitä että ovi on tosiaan lukossa. Tämäkin varmaan periytyi isältäni, hha!

5. Aamukahvin laitto valmiiksi
Mulla on tapana laittaa joka ilta kahvi valmiiksi niin että aamulla tarvii vaan painaa nappia. En tiedä rasittavampaa asiaa kuin se että kahvi on jäänyt laittamatta ja se pitäisi aamulla heti herätessä ruveta vesiä ja puruja pistämään. Miksi? Koska porukatkin tekee niin...

winter style outfit ideas

6. Rutiinit nukkumaan mennessä
Ennen nukkumaanmenoa mun täytyy pistää kasvorasva, rasvata jalat, pistää bepanthenia, laittaa kynsinauhaöljyt sekä rasvata kädet käsirasvalla. Ja yöpöydällä täytyy olla täysi vesilasi, vaikka harvemmin heräänkin juomaan yöllä vettä. Ennen näitä en voi ruveta nukkumaan. Joo, tuo vesilasikin on tullut isältä, whaat..

7. Nuudelipussi lähes joka ilta
Siis tämä on jo niin kumma. En edes muista minä iltana mun ei olisi tehnyt mieli nuudeleita ja nimenomaan niitä kananmakuisia Mama-nuudeleita. Joka ilta en niitä tietenkään kehtaa vetää, mutta suurimmaksi osaksi joka ilta haluan iltapalaksi tämän pienen nuudelipussin. Ne on niin hyviä!


8. Tilkka kahvia kupissa
Jätän kahvia juodessa aina kupin pohjalle pari senttiä enkä koskaan juo sitä loppuun. Kaadan ne sitten uuden kahvin hakiessa joko viemäristä alas tai lisää kahvia sen päälle. En vaan osaa juoda kuppia tyhjäksi. Mies ihmettelee tätä aina kovasti.


9. Bussimatkat
Rakastan pitkiä bussimatkoja julkisilla, mitkä suoritetaan siis tässä kotikaupungissa. Vihaan sitten matkustaa bussilla johonkin toiseen kaupunkiin, suosin mieluummin junaa. Ristiriitaista? Ei tää ehkä outo tapa nyt ole, mutta siis outoa..


10. Valmis ajoissa
Yleensä jos olen lähdössä johonkin (työt, keskusta, ihan mikä vaan) olen yleensä tuntia ennen valmis lähtöä. Se on rasittavaa, miksi? Koska en osaa enää tehdä sen jälkeen mitään järkevää, kun vain odotan ja odotan lähtöä. En pääse tavastani eroon, voisin tehdä toimet vähän rauhallisemmin tai tehdä edes jotain järkevää sitten kun olen valmis - en vaan osaa!

winter look talvi tyyli

Kuvat ja muokkaus: Salla, Bella Photo

Haastan tähän muutaman, joiden kummalliset tavat haluan myös tietää; Niina, Jenni, Tuuli, Linda, Jasu, Emilia, Salla ja Siiri.

Voitteko samaistua mihinkään outoon tapaani?
Oikein leppoisaa sunnuntaita kaikille! Toivottavasti teidän viikonloppu meni ihanasti ♥


27 kommenttia

  1. Hahah apua mitähän mä keksin vastata tähän :DD Täytyy ruveta miettimään ;) Kananmakuiset Mama-nuudelit on muuten törkeen hyviä! Muutenkin kyllä suosin tota merkkiä, vaikken aina just niitä kananmakuisia ostakaan :D Mä oon myös yleensä aina hyvissä ajoin valmiina ennen lähtöä ja tää varmaan johtuu siitä, etten yhtään tykkää myöhästyä mistään. Enkä muuten oikeastaan ikinä myöhästykään! Mieluummin sitten on ajoissa valmiina lähtöön kuin yrittää hirveessä kiireessä saada itseään valmiiksi ja lopulta kuitenkin myöhästyy.

    Tää oli kiva postaus, oppi paljon uutta susta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhii ei mitään kiirettä, rauhassa kun tekee niin saa aikaa miettiä ;) Mahtavaa että samaistuit tohon Mama-nuudelikohtaan! Ja sama, itsekään en tykkää myöhästyä ja en koskaan myöhästykään (ellei kyseessä oo joku että bussi on myöhässä tms.) onhan se mukava kun ei tuu kiire mut sit se että odottelee lähtöä eikä saa mitään aikaiseksi, on niin tylsää. Kiitos Linda, ihana että sain tähän kohtia mitä et vielä tiennyt <3

      Poista
  2. Kiitos haasteesta :-) Joskus viime vuonna tällaisen toteutinkin, eli odottelen hetken että keksin lisää faktoja tähän ;) Mutta ihana postaus! <3 Paljastui sellaisiakin juttuja joita en susta vielä tiennyt :) Ihanaa, miten paljon tapoja sulle on tarttunut isältäsi <3 Mulla on tuo sama, että jätän aina mitä tahansa juomaa kupin pohjalle :D Haluaisin oppia tuon vikan, että olisin oikeasti hyvissä ajoin lähdössä joka paikkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin mä muistelinkin, lisäsin teidät jotka haastan tähän viime vuoden puolella, joten en lähtenyt niitä muuttamaan :') Hauskaa kuitenkin jos keksit lisää ;) Kiitos ja aivan ihana että opit uutta, sillä ollaanhan me tunnettu jo pitkään 8) <3

      Poista
  3. Mä en myöskään osaa juoda kahvikuppia tyhjäksi ikinä ja laitan myös iltaisin kahvinkeittimen valmiiksi, että aamulla tarvitsee vaan painaa nappia!

    Mä sain tän haasteen Marialta myös jo viime vuonna, mutta oon jotenkin niin huono toteuttaa näitä haasteita :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että säkin löysit jotain mihin samaistua! :D Toivottavasti sä keksisit jotain ja julkaisisit saman postauksen, olsi tosi kiva lukee se sulta :)

      Poista
  4. Haha, ihana postaus ♥ Näitä on aina niin kiva lukea ja löytää niitä samoja omia outoja tapoja :D Itsellä on tuo sama kahvin kanssa, että en koskaan osaa juoda sitä täysin loppuun kotona :D

    ♥: Ane

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa Ane, onpa hauska kuulla että löytyi kohtia joihin samaistut :3 Kiitos kommentistasi <3

      Poista
  5. 2 ja 3, MINÄ!!!! Mä oon onnekas siinä mielessä, että harvoin miekonen lähtee mihinkään yön yli, mutta niinä harvoina päivinä kuumotus on suunnaton. Mm. suihkussa pidän toisen silmän koko ajan auki ja tuijotan tarkkana ovea. Mä oon onneksi päässyt vaikeammasta pimeän pelosta eroon, nukahdan ilman itseni peittooan verhoamista, mutta toi yksin oleminen on edelleen kaikista pahinta. Ja kauhujutut, voi luoja, pelkään, mutta pakko aina välillä katsoa jonkun inhottavan kauhuleffan traileri tai kuumottavaa sarjaa. Onneksi Stranger Things ei ollut niin pelottava kuin kuvittelin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo sama täällä, onneksi mies lähtee harvoin mihinkään! :D Suihkussa ei tosiaan voi silmiä sulkee - ainakaan pitkäksi aikaa :'D Yksin ollessa mä joudun kyllä verhoutumaan peittoon vieläkin, oot onnekas etttä oot päässyt siitä tavasta eroon - hitto että tulee kuuma joskus ja ei vaan voi kuoriutua sieltä :') Strager things ei tosin ollut niin pelottava mitä luulin itsekään, mutta pakko mun oli silmät välillä sulkea, ei vaan voinut katsoa joitain kohtia :D Kiitos Sofia kommentistasi<3

      Poista
  6. upeat kuvat!! Siis mä teen tuon saman että laitan kahvin valmiiksi aamua varten, en oo yhtään aamuihminen niin pyrin tekemäään kaiken illalla valmiiksi minkä vaan pystyn:D En myöskää voi kattoo mitään kauhuleffoja ja pelkään pimeää!:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Saara, Salla osaa ;) Ihanaa että joku muukin harrastaa tota aamukahvin laittoo :'D Se vaan on niin helppo aamuisin :)

      Poista
  7. Hahaa! Loistava postaus!:,D Heii mä oon samanlainen kahvinjuoja, aina jää kuppiin kahvia ja mies ihmettelee tätä! Toinen on taas tuo kauhujuttujen katsominen, itse saan paniikkikohtauksia kauhuleffojen tai vastaavien jälkeen, mutta jos kerkeää aloittaa jonkun leffan, ei sitä enää voi jättää katsomatta loppuun kun ei tiedä miten lopulta siinä käy! Ärgh, inhottavaa!😅

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Maria! :D Se loppu tilkka maistuu mun mielestä pahalle ja sen on ehtinyt joskus jopa jäähtyäkin :D Paniikkikohtauksista kärsitään välilä täälläkin, mutta onneks niitä ei tuu kauhuleffoista :D Tosin enhän mä sellasia älypahoja edes voi katsoakaan..:D

      Poista
  8. Hauskoja tapoja! :) Kiitos haasteesta, teen tämän jos keksin nuo 10 juttua :D<3 Aloinki heti niitä miettimään ja keksin vaan pari, jotka sultakin löytyyy. Mä en kans koskaan juo kahvikuppia loppuun, sinne jää aina se liru. En tosiaan tiedä miksi :D Mä myös tarkastelen kaikki paikat kahvikeittimestä hellaan, että on varmasti kiinni. Ja niin pitäähän se ovinkin tarkastaa :) Hyvin toteutettu postaus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina 8) Toivottavasti keksisit, olisi kiva lukea tämä sulta :) Toki eihän niitä pakko oo kymmentä laittaa, vähennät vaikka kohtia ;) Mukava että samaistut osaan kohdista! <3 Kiva kuulla että toteutus on hyvä, tulipa todella hyvä fiilis kommentistasi<3

      Poista
  9. Oi kiitos haasteesta Kata! <3 Näitä on aina hauska lueskella, mutta voin kyllä samaistua tuohon että näiden miettiminen ottaa aina oman aikansa, haha :D Itsekään en pidä mistään pelottavista sarjoista/leffoista, vaikka täälläkin tuli esim. stranger things katsottua ja siinäkin täytyi joskus peittää silmät pahimpien kohtausten kohdalla :D Mitä sitten tulee tuohon kohtaan 10, olen ihan samanlainen!! Ärsyttävää odotella ja olla tekemättä mitään, kun on valmis jo niin paljon etuajassa :D
    Aivan ihania muuten nää kuvat siusta, näytät jotenkin tosi onnelliselta <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi haluanpa niin lukea sun oudot tapasi <3 Toki ei kiire ja rauhassa miettiminen on hyvä :3 Ihana, ei se Stranger things ollut niin pelottava mitä luulin, mutta sain itsekin sulkea silmät muutamassa kohdassa, hyvä etten oo näköjään ainoa! :D Kiitos ihanista sanoistasi, oonkin onnellinen joten ei ihme että näyttää <3 ;)

      Poista
  10. Samaistun tuohon kahvitilkkaan ihan täysin ja samoin noihin kauhuleffoihin. Ihan älyttömän hauska postaus! :D

    VastaaPoista
  11. Mäki aina rämpytän kahvaa, pakkohan se on tarkistaa että ovi meni varmasti lukkoon! :D Ja aamukahvit laitan kans illalla jo valmiiksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta snao, jos näin ei tee niin se varmana jää auki :'D Kiitos kommentistasi Sini<3

      Poista
  12. Olipa hauska postaus :D Kiitos haasteesta, teen tän ehdottomasti jossain kohtaan, kunhan tunnistan ne omat oudot tapani :D Mä myös rämpytän aina kahvoja ja tarkistan paikkoja ennen kotoa lähtöä, se on välillä oikeasti aika ärsyttävää :D
    Ihania kuvia muuten, aivan ihana asu ♥

    VastaaPoista
  13. Hei tää on hauska postausidea, kiitos kun haastoit ;P<3

    Ei hitto mä voin samaistua niin moneen kohtaan, kuten tohon kahvin jättämiseen kuppiin ja kahvinkeittimen lataamiseen valmiiksi :'DD <3 Ja voitaisko vähän tasapainottaa tätä meidän eroa, kun sä oot aina tuntia ajoissa ja mä melkein tuntia myöhässä :DDDD<3

    VastaaPoista
  14. Siis voin samaistua tuohon kahvan rämpyttämiseen sekä talon tarkasteluun, ennen kuin lähden vaikkapa töihin. Mun isä on aina ollut samanlainen, joten varmasti mullakin nämä tavat ovat periytyneet häneltä :'D Kun laitan oven kiinni, mun on pakko rämpyttää sitä 8 tai vaikkapa 10 kertaa, ennen kuin oikeasti uskon sen olevan lukossa... Siis aina täytyy olla parillinen luku, ei saa milloinkaan olla pariton.

    Ihania kuvia! Tuo viimeisin on todella kaunis <3

    VastaaPoista
  15. Oi kiitos haasteesta, kiva kun minuakin muistit :) Tämän olenkin jo viime kesänä toteuttanut ja koko juttu löytyy täältä: http://www.sallankengissa.com/2017/06/kalajoen-hiekat-ja-10-outoa-tapaa.html

    Olipa mukavaa lukea sun vastauksia! :) Nää tällaiset postaukset tuo aina ihan uutta syvyyttä/tarttumapintaa kirjoittajan ja lukijan välille.

    VastaaPoista
  16. Ihana tää postaus! :) En ole muistaakseni vielä kommentoinut tähän, mutta piti tulla sanomaan, että samaistun kyllä joihinkin näistä. :D Miusta on ihana täällä "metsän keskellä" asuessa pitää ikkunat verhottomina, siis silleen verhot auki ja meillähän on kaikissa huoneissa läpikuultavat verhot. :) Toki välillä karmii, kun meillä muksu aina välillä selittää jostain metsässä pimeällä näkyvistä silmistä ja muusta, kun jossain piirretyssä on silmät näkyneet pimeällä. :D Tyyliin "kyllä sie varmaan uskallat mennä yksin pimeällä kauppaan, vaikka ulkona näkyykin silmiä"... Tai sängyn alla. Pimeänpelko on nyt muksulla ollut jo jonkin aikaa, mut kuuluu ihan ikään pelätä jotain tiettyä. :)

    VastaaPoista