Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäisen viikonlopun hetkiä

Nää lämpimät kelit tuli vähän yllättäen, eikö tullut? Lämmin kevät tuli vasta toukokuussa ja parissa päivässä tuntui että koko homma muuttui ihan kesäksi, tai siltä se musta ainakin tuntui! Toukokuu on edelleen mulle täysi kevätkuukausi, mutta pakko myöntää että kyllä se kesä nyt tuli ja uskomatonta että hieman ennen toukokuun puolta väliä.

Mä on luonnostellut Summer bucket listiä, jonka julkaisen perinteen mukaan toukokuun vikana, eli kevään viimeisenä päivänä. Hyvä ettei kaikkia tyyliin ehtinyt tehdä tällä vapaalla viikonlopulla, hhe no ei nyt sentään! Nyt ajattelin listata ihania hetkiä, itse asiassa viikonlopun kohokohtia tähän.

auringonlasku pirttiniemi kuopio

Vuoden eka rantapäivä. Perjantaina herättiin molemmat ajoissa virkeinä ja suunnattiin lähikaupan kautta rannalle. Tuo oli vuoden eka rantapäivä, saatiin olla melkeinpä ihan kaksistaan koko aika.

Istuttiin kavereiden kanssa perjantaina iltaa ulkosalla. Aij että oon kaivannut näitä lämpimiä kesäiltoja, jolloin voi istahtaa johonkin laiturille ja oleskella hyvässä seurassa. Meillä oli ihan superhauskaa!

Käytiin lauantai-iltana Korkeakoskella. Se oli itse asiassa vähän extempore, kun ensin oli suunnitelmissa lähteä kuppilaan katsomaan peliä limulinjalla. Päätettiin kuitenkin skipata ja lähteä iltaa myöten koskelle. Sinne pitää kyllä kesällä tehdä ihan päiväreissu, että pääsee kiertämään ihan kunnolla polun.

caffe latte starbucks rantajuoma

Miehen kanssa pitkästä aikaa ihania, kaksin keskeisiä erikoisempia hetkiä. Kuten aamupala parvekkeella, jätskillä käynti Valkeisella, perjantainen rannalla käynti ja kaikki muu.

Äitienpäivä. Vietettiin lähes koko päivä siskoni luona ihan vaan oleskellen. Otettiin aurinkoa, grillattiin, kahviteltiin, koottiin pikkuväelle trampoliini sun muuta. Ja parasta siinä oli että äiti tykkäsi päivästä.

Todella onnistuneet asukuvat perjantaina. Harmittelen hieman taas että sain vaan yhdet asukuvat, vaikka aikaa oli kokonainen viikonloppu. Mutta joo onhan tässä tämä alkuviikkokin aikaa!

korkeakoski finland nature

Rusketus. Oon imenyt aurinkoa itseeni lähes päivittäin, mutta pienissä määrin. Sain silti ihan nätin brunan pintaan viikonlopun aikana ja vielä alkuviikon ajattelin sitä itseeni imeä.

Grillausta. Korkattiin grillikausi käyntiin itse asiassa jo tiistaina, kun oltiin siskon luona pienissä pihahommissa, äitienpäivänä grillattiin jo toisen kerran, mutta syötiin ulkona! Että mä rakastan kesää.

Vapaa yhteinen pitkä viikonloppu. Tämä nyt varmaan kävi ilmi koko postauksesta, mutta mä nautin. Nautin niin kovasti siitä, että meillä oli N:n kanssa yhteinen pitkä viikonloppu vapaa perjantaista sunnuntaihin. Sen vuoksi tää kohta oli ihan must juttu kirjoittaa tähän. Vuorotyöläisenä osaan jotenkin arvostaa vapaita viikonloppuja ihan eri tavalla, vaikka ei mua välillä sinänsä haittaa olla töissä viikonloppuisin.

jäätelöpallo valkeinen kuopio

Kaiken lisäksi on aivan superihanaa miten luonto heräsi viikonlopun aikana ja melkein joka paikka on ihan vihreetä ♥ Kyllä kelpaa luonnossa liikkua nyt!

Mitä kivaa te teitte tuona kesäisenä viikonloppuna?

18 kommenttia

  1. Tää oli jotenkin kiva postaus. Noissa kuvissa on myös ihana tunnelma, niin kesäinen!
    Musta tuntuu, että kevät jäi jotenkin kokonaan pois. Ensin oli kovat pakkaset ja sitten sellaista ärsyttävää loppu talvea ja sitten yhtäkkiä kesä ja helteet :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti, musta tuntuu etten oikein handlaa nyt mitään kirjoittelua ja kaikki tekemäni tuntuu tylsältä :'D Joten ihana kuulla <3 Joo älä muuta sano, mulla on sama fiilis. Jotenkin sellaisia lämpöisiä kevätkelejä ei paljoa ollut, vaan melkeinpä heti hypättiin näihin helteisiin - mikä ei kyllä mua sinänsä haittaa yhtään <3

      Poista
  2. Tää oli niin onnellisuuden täytteinen postaus, et itellekkin tuli hyvä mieli <3
    Vuorotyöläisenä osaa tosiaan arvostaa vapaita viikonloppuja enemmän, kun yleensä kaikki muutkin on silloin vapaalla :) Kuulostaa ihanalle kyllä kaikki <3 Ja tosiaan, kesä tuli niin yhtäkkiä! Mä kyllä niin nautin siitä :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, hymyillen saa lukea teidän kommentteja taas <3 Jep, viikonloppuisin tosiaan on muutkin vapaalla, mutta on ne viikolla olevatkin vapaapäivät niin kivoja välillä <3 Mä nautin myös näistä helteistä ja ei haittaa yhtään että tuli tällaiset kelit, en valita yhtään <3

      Poista
  3. Ihana hyvän mielen postaus! <3

    VastaaPoista
  4. On kyllä ihanaa, kun nyt on ollut niin lämmintä! Vaikka välillä lämpö on ollut aika sietämätöntä niin en todellakaan valita, koska mä inhoan kylmyyttä ja talvea :'D Mäkin olen nyt vain nauttinut näistä kesäisistä ilmoista ja äitienpäiväkin vietettiin ulkona oleskellen koko perheen voimin :)
    Mulla on muuten sama homma, että vuorotyöläisenä osaan enemmän arvostaa niitä vapaita viikonloppuja, joita mulle itselleni kertyy kuukaudessa yksi kipale... Ja muutenkin vapaapäivät tuntuvat erityisemmiltä, koska niitä ei ole kuin muutama viikossa.

    Ihania kuvia, tuo ensimmäinen on niin ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano <3 Että mä nautin :D Jep ihan kun ulkomailla ois ollut, vaikkei fiilis ihan sama ookkaan täällä kotona :D Äitienpäivän sää oli kyllä mitä ihanin tänä vuonna ja sai tosiaan syödä ulkosalla ja oleskella koko päivän siinä 8)

      Yksi kipale kuussa viikonloppu vapaita tuntuu musta ihan hyvälle, vaikka toki sellainen säännöllinen päivätyö olis varmasti sellainen parhain ratkaisu, koska siinä on tietty rytmi. Toisaalta itseäni ei haittaa koska nautin vapaista päivistä viikollakin <3 Ainoa miinus on se kun mies vapailee viikonloput aina ja mä meen töihin yääää :D

      Poista
  5. Kuulostaapa ihanalta viikonlopulta <3 Säät ovat tosiaan suosineet varmaan joka puolella Suomea, mikä on ollut ihanaa! B) Parisuhteessa tuollaiset pienetkin merkitykselliset hetket ovat parhautta, niihin pitäisi itsekin kiinnittää enemmän huomiota :) Aurinkoista viikon jatkoa sinne Kata! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä se olikin ja mitä nyt somesta seuraillut niin monella muullakin oli melkoinen kesäfiilis ja hymy korvissa tuon sään takia <3 :D Joo nuihin hetkiin pitäisi kiinnittää enempi huomiota, koska meillä se on lipsunut! En edes muista pidettiinkö huhtikuussa edes meidän kuukauden treffipäivää, jaiks! No nyt ollaan sitäkin enemmän vietettyä aikaa kaksistaan joten ei haittaa <3 kiitos ja aurinkoista viikkoa sinnekin ihana Tuuli <3

      Poista
  6. Tulipas tästä hyvä fiilis<3 Ihanan kesäisiä juttuja ja pakko myöntää että kesän tulo nöin aikaisin yllätti mutkin! Onnistuneet asukuvat ja kahden keskinen aika on niitä omiakin arjen luksushetkiä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Elli 8) Tosiaan yllätti, tuntuu että tuo lämmin kevät jäi niin pois. Ihana kyllä että luonto vihertää ja kukat kukkii ja on lämmin. Vaikka pian se taitaakin ilma viilentyä :D Noi on kyllä arjen luksushetkiä, ihana et sieltä löytyy nuo samat <3

      Poista
  7. Ihana postaus, tästä tuli niin hyvä mieli<3 Tää keli on kyllä saanut mutkin niin onnelliseksi, kumpa nämä säät vaan jatkuisivat :) Ihana tuo ensimmäinen kuva susta ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla että levitin jälleen kivaa mieltä teille <3 ;) Hhi mä oon tänään suuntaamassa töihin kuuden päivän vapailta ja ei kyllä haitta yhtään että viilentyy :') Toisaalta kyllä saishan tota lämmin olla, kylmä ei ole kiva vaikka töissä oliskin :D Kiitos paljon kauniista sanoistasi taas <3

      Poista
  8. Oi vitsit mitä kaikkea ihanaa mahtunut sun viikonloppuun<3 Nää aurinkoiset ilmat on kyllä piristäneet hurjasti ja toivottavasti sama linja jatkuisi läpi kesän! Pelottaa, että tästä kesästä tulee yhtä surkea ilmojen puolesta kuin viime kesä oli.. Ihana toi ensimmäinen kuva susta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihanasta kommentista <3 Mä oon samaa mieltä, että nää kelit vois jatkua läpi kesän <3 Eilinen viilentävä sade ja ukkonen toki vähän raikasti ilmaa ja niitäkin passaa olla välillä ;) Mutta lämpö, se voisi pysyä<3 Toiovtaan että tää kesä on parempi kun viime vuonna ;)

      Poista
  9. Kiva hyvän mielen postaus! :) Paljon kaikkia ihania juttuja <3 Kyllä viikonloppu vapaita osaa arvostaa ihan eri tavalla, kun on kuitenkin niin paljon viikonloppuisin töissä :D On myös ihanaa sillon viettää miehen kanssa aikaa, kun hänellä on just ne vapaat silloin :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Niina, ihana että levitin taas hyvää mieltä :3 Ja vapaat viikonloput, kyllä niitä osaa arvostaa ja etenkin kun toinen puolikas on aina vapailla silloin, vuorotyössä on toki hyvät ja huonot puolensa :')

      Poista