Sisällön tarjoaa Blogger.

Vappu 2018

Mun piti eilen julkista tämä postaus, mutten jaksanut millään enää töiden jälkeen avata konetta. Vilustuin varmana vappuna jonkin verran ja kevätflunssaa siis pukkaa.. Anyway tulin jakamaan muutaman sanasen ja kuvan vapusta, kuten teille torstaina lupailinkin. Varautukaahan pidemmän puoleiseen postaukseen, sillä "muutama" sananen ja kuva eivät jääneet muutamaksi.

vappulook vappu asu torilla

Lähdimme siis maanantaina miehen kanssa aamupäivästä käväisemään vapputorilla, joka oli pienoinen pettymys tänä vuonna. Torilla ei ollut lainkaan mitään normaalista poikkeavaa, oli toki muutama metrilakukoju ja pomppulinna, mutta missä oli foliopallot sun muut mitä ennen on ollut? En sitten tiedä tuliko niitä tiistaina, mutta meillä on aina ollut perinteenä käydä pyörähtämässä torilla vappuaattona ja kyllä edellisinä vuosina niitä on ollut molempina vappupäivinä! Tänä vuonna olisin itse halunnut pitkästä aikaa ostaa foliopallon, mutta se täytynee tehdä näköjään ennen virallista vappua jostain ruokakaupasta.. Tuo ei kuitenkaan tuhonnut fiilistä kuin hetkellisesti.

dragon cheng kuopio kiinalainen ravintola lounas
vapputori kuopio makeiset

Silti torilla kiertely oli ihan kiva, kävimme ihan ensimmäisenä syömässä perinteemme mukaan kiinalaisessa lounaan, jonka jälkeen suunnattiin torille kiertelemään. Tori oli kyllä koluttu läpi melko nopeasti, masut täynnä ei tullut edes ostettua metrilakuja vaikka niin meinasin.

Kävimme hieman pyörimässä kaupoissa jonka jälkeen suunnattiin kahville, unohdimme nimittäin kiinalaisessa juoda ne kahvit! Sen jälkeen ystävämme suuntasikin töistä suoraan keskustaan, ja mentiin terassille yksille. Siis voitteko kuvitella, oli pilvistä koko sen ajan kun olimme torilla. Heti kun saavuimme ystävämme luokse järjestelemään loppuja juhlajuttuja suurimman osan koristelusta teimme jo edeltävänä päivänä niin taivas repesi ja aurinko porotti todella lämpimästi. Olipa taas tuuria kerrassaan.

vappukoristelua juomapöytä vappupöytä
vapputarjoilu vaahtokarkit vappupöytä
vappupöytä

Ihan huippu vappu oli kyllä, kerrankin sai ajan kanssa järjestää pienet pirskeet. Minä sain lähinnä päättää kaikesta koristelusta sun muusta ja miehet sitten tarjosivat auttavat kätensä ja heistä oli ihan oikeasti paljon apua koristelun suhteen ja homma toimi. Miehet myös teki kaikista pelottavimman homman eli munkkien paiston, hhe! Järjestettiin vappuhumpat ystävämme luona, josta oli lyhyt matka niin Valkeisenlammelle, joka siis vetää kasaan Kuopion vappukansan joka vuosi ja matka oli lyhyt myös ydinkeskustaan, johon suunnattiin loppuillan viettoon.

vappumunkit vapputarjoilu vappu herkkupöytä
ilmapalloja vappukoristelu ikkunaan vappukoristelua juomapöytä

Vihdoinkin innostuin kunnolla räpsimään kuvia, huomaa että kamera ei oo päässyt käyttöön lähes minkään muun kun asujen kuvailun suhteen. Tällaisia tilanteita on vaan kiva tallentaa kameraan, harmi ettei juhlien aikaan tullut enää räpsittyä kuvia, mutta eihän sitä aina kannatakaan niitä hetkiä elää linssin läpi.

vappulook vappuasu vappumeikki

Vappu pukeutuminen oli tänä vuonna vähän erilaisempaa kuin edellisinä. Oikeastaan ennen vedin kunnon räväkät kuteet ylle, mutta nyt kolmena vuotena oon vetänyt sitä mitä huvittaa. Liika räväkkyys ei oo lainkaan oma juttu. Vedin pitkästä aikaa pienet koruöverit ja käyttöön pääsikin eräs kaula- ja rannekoru mitkä ostin vain ja ainoastaan firman pikkujouluja varten - ajattelin etten koskaan tulisi enää käyttämään niitä, mutta nehän on ihan kivoja.

Meikistä olisin halunnut lähemmän kuvan, sillä loin taas vähän erilaisempaa lookkia ja olin melko tyytyväinen siihen. Sain jopa muutamilta kehuja siitä iltaelämässä! Pysymisvaikeuksiahan siinä oli, sillä luomiväri lähti jostain syystä liikkeelle. Pitäisi varmaan ostaa jotain meikinkiinnittäjää, ennen sitä tutustua vähän niihin. Hei kosmetiikkabloggaajat! Tehkäähän postausta parhaimmista meikinkiinnittäjistänne ♥

Miten teidän vappunne sujui?
Aurinkoista ja lämmintä alkanutta viikkoa!

28 kommenttia

  1. Ihana postaus, mukava oli kuulla teidän vapusta ja muista puuhista! :) Kiva oli nähdä myös monipuolisesti kuvia, harvoin tulee itselläkään erinnäisistä tapahtumista otettua kuvia. ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla 8) Mä joskus aikoinaan räpsin kamalasti kuvia kaikista tällaisista lifestylejutuista ja tilanteista, mutta sitten se vaan jäi. Nyt onneksi heiluin kamera kädessä paljon ja tuntui taas mahtavalta päästä jakamaan tällaisia räpsyjä :')

      Poista
  2. Ihanalta näyttää sun vappulook, oispa ollut kiva nähdä sun meikistä lähempää kuvaa <3 Ihanalta kuulostaa ja näyttää myös kaikki teidän vappujuhlinnat, sellaista rentoa ja kivaa yhdessäoloa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni, olisi ollut kyllä kiva jakaa lähemmin vappumeikkiä, mutta musta ei ole oikein meikin kuvaajaksi :') Vappu oli kyllä rentoa ja kivaa yhdessäoloa <3 Sai uusia tuttavuuksia ja viettää aikaa muutenkin tutussa ja mukavassa seurassa <3

      Poista
  3. Tosi kivannäköiset partyt ja meikki on hieno, jaksaisipa sitä itsekin käyttää luomivärejä ym. :)

    Meikinkiinnityssuihkeissa oon itse tykästynyt Nyxin suihkeisiin sekä Urban Decayn All Nighter Makeup Setting Spray -suihkeeseen, joka ainakin lupaa pitää meikin virheettömänä 16 h. Tuntuu, että suihkeen kanssa meikki pysyy parempana koko päivän, ja jos töiden jälkeen suuntaa vielä johonkin iltamenoon, niin nassu on illallakin vielä ihan ok kunnossa :)

    Luomiväreillehän löytyy muuten myös ihan omia pohjustusvoiteita, esim. Sensain Eyelid Base estää rasvoittumista ja luomivärin painumista juonteisiin. H&M:ltäkin löytyy alle kympillä Eye Fidelity Primer, joka pitää värin hyvin paikallaan (ja käy luomille vaikka ihan sellaisenaan, siinä on pieni helmiäishohde).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi kiitos paljon Piia :3

      Urban Decayn suihkeen voisi kyllä harkita ostavani, koska mun pitää muutenkin tilata jostain sitä silmämeikinpohjustajaa, jossa on vähän helmiäishohdetta - se on hyvä luomivärin alle (olen testannut testeriä) jossa on muutenkin vähän kimalletta, kun se kimaltaa vähän enemmän sen avulla ;) Toki mietin toimiikohan se mattaisen luomivärin kanssa sitten, jos helmiäishohde puskee sen alta läpi.

      Mun Estée Lauderin pohjustaja loppui jonkin aikaa sitten enkä oo vieläkään saanut ostettua uutta, se oli varmasti yksi syy miksi luomiväri lähti leviämään. Pohjustin peitevoiteella mikä on ennen toiminut todella hyvin, mutta nyt oli melko tarkka tuo missä kohtaa luomivärin piti pysyä niin siinä huomasi ettei se ehkä ihan toiminut. Kiitos vinkeistä Piia <3

      Poista
  4. Ihanalta kuulostaa sun vappu ja niin kauniita kuvia koko postaus täynnä! Sulla on kyllä silmää tolle valokuvaamiselle :) Ja toi asu on superkiva, sopii sulle täydellisesti<3 Mun vappu meni loppujen lopuksi kiinalaisessa syömisen jälkeen ihan vaan kotosalla poikaystävän kanssa leffailtaa viettäen, kun Joni oli herännyt töihin jo yöllä kahden jälkeen ja tehnyt melkein 13 h duunipäivän. Mäkään en sitten jaksanut jäädä kaupungille riehumaan, houkutti se rauhallinen koti-ilta sillä hetkellä enemmän :D

    Oliko sulla luomilla mitään primeria? Mulla ainakin se on ihan a ja o, että silmämeikki pysyy! Erilliset meikinkiinnityssuihkeet auttaa mun mielestä paremmin kasvomeikin kanssa eikä oikeestaan siinäkään liiemmin, jos pohjalla on hyvä primer muuten. Sitä UD:n silmämeikinpohjustajaa suosittelen lämpimästi<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi vitsi miten kauniisti sanottu Linda <3 Tuli erityisen hyvä mieli sun kommentistasi 8) No mutta eihän sitä aina tarvikaan olla vappuna huitelemassa missään, leffailta oman rakkaan kainalossa oli varmasti hyvä valinta etenkin jos toinen osapuoli on ollut pitkään töissä ja herännyt yöllä töihin :)

      Joo tosiaan kuten Piiallekin kirjoittelin, mulla oli Estée Lauderin pohjustaja loppunut jonkin aikaa sitten (pitkän aikaa sitten) enkä oo vieläkään saanut uutta ostetuksi, nyt on kyllä pakko pian tilata jostain sitä UD:n pohjustajaa jotta saa meikin pysymään! :D Pohjustin peitevoiteella luomet mikä on toiminut mulla hyvin, mutta nyt oli sen verran tarkka alue jossa luomivärin piti pysyä, niin eipä se toimi sellaisessa ihan niin hyvin näköjään :D Ei näet aiemmin oo lähtenyt leviämään, mutta nyt laitoinkin väriä vain liikkuvalle luomelle, eli ei ihmekään että se levisi ylemmäs :D Kiitos Linda <3

      Poista
  5. upea meikki!! teijän vappu kuulostaa niin kivalta:) Itse vietin vapun riikassa, joten ei sen kummepia hulinoita ollut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Saara :3 Ihanaa, reissu kävisi itsellekin ja siellähän sitä voisi pienesti "juhlia", ei kyllä ihan samalla tapaa kun siis Suomessa mutta hieman omalla tavallaan ;)

      Poista
  6. Onpa kiva postaus ja vappukuulumiset! Ihania kuvia oot ottanut ja tuo asu on kyllä nätti!😍😘

    VastaaPoista
  7. Ihana vappulook ja tosi kivoja kuvia ♥ Teidän vappu kuulostaa menneen mukavissa merkeissä :)

    VastaaPoista
  8. Hei ihania vappukuvia, oot niin kaunis noissa kuvissa ♥ Todellakin pääasia on juhlia ja nauttia hetkestä, silloin pitääkin jättää kamera pois ;) Harmi että vapputori oli pettymys :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos kaunis ;) Tuo on totta, mutta kiva sitä on kuvatakin ja katsella sitten joskus vanhoja otoksia, ei pelkästään blogiin siis kuvia, vaan itselle muistoksi. Hauska sitten vuosien jälkeen katsoa myös miten porukka on muuttunu 8)

      Poista
  9. Teidän vappu kuulostaa tosi onnistuneelta, vaikka aluksi pilvistä olikin ja vapputori oli pienoinen pettymys! :) Tuo siun look on upea, samoin meikkiä ihastelin heti <3 Itsekin tuli oltua tosi simppelillä asulla liikentessä vappuna, jotenkin se liika räväkkyys ei pue myöskään täällä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä oli ihana, onneksi se aurinko paisteli välillä, mut oishan se ollu ihana torilla olla auringonpaisteessa 8) Kiitoksia Tuuli <3 Joo, turha sitä yrittää jos ei vaan räväkässä viihdy, voihan sitä vappua laittaa itteensä serpentiinien sun muiden avullakin ;)

      Poista
  10. Oot kyllä kauniina ollut liikenteessä! <3 Just sopiva meikki ja asu vapun juhlimiseen! :) Oli muutenkin kiva lukea sun vapusta enemmän. Aina ei tarvitse niin paljon kuvailla, vaan on hyvä keskittyä itse hetkeen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina <3 :) Ihana että tykkäsit lukaista, musta tuntuu että nää on aina niitä vähän heikompia postauksia joita kukaan ei jaksa lukea mutta kyllä aika moni näköjään lukaiseekin :D Ja joo, tosiaan linssin läpi ei tarvi aina elellä, mutta itse tykkään ottaa myös tilanne kuvia ihan itselle muistoksi, eikä blogiin siis. Niitä on hauska muistella jälkeenpäin :)

      Poista
  11. Oi ihana vappu postaus ♥ Mäkin yleensä oon halunnut vappuisin pukea jotain oikein juhlavaa jpäälle ja muutenkin hieman ylipukeutua, mutta tämä vappu mentiin ihan perusvaatteissa ilman mitään vapun tuntua :D Ja ihanaa, et miehet suostuivat paistamaan munkkeja, mäkään en meinaa uskaltais itse paistaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ane <3 Harmi että siellä ei vapun tuntua ollut tänä vuonna :< Mulla niin oli viime vuonna ja ei kiva :D Joo se on melko pelottavaa hommaa toi munkkien paisto, onneks miehet teki sen työn :') Ne ei kyllä halunnut päästää mua keittiöön muutenkaan, koska oon vähän tahmatassu siellä :D

      Poista
  12. Kivan kuuloinen vappu sulla ♥ Ite vietin vapun aika rennoissa meiningeissä kotona, tosin sukulaisia meillä kävi. Kerrankin vähän rauhallisempi vappu :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Sofia <3 Välillä on kiva viettää se niinkin, vai mitä ? 8)

      Poista
  13. Oi vitsi sun vappu näyttää ihan samalta kuin se meidän perinteinen vappu!<3 tänä vuonna mulla vaan oli tosi poikkeava vappu, kun vietin sen molempina päivinä töissä. Markkinointi- ja tapahtumatuottamisalalla kun täytyy olla aina hommissa kun muut lomailee ja nauttii vapaista :D Ehdittiin kuitenkin pyörähtämään torilla ja käymään yksillä kantapaikassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apuaa ihana kuulla 8) Ymmärrän ton hyvin, mullakin vähän sellanen duuni että yleensä oon töissä, kun muut vapailee :D Ei tietty kaikkina pyhinä, mutta kun kauppojen aukiolot uudistui niin sen jälkeen aika monet pyhät oon ollut töissä :D Kiva että oot saanut vähän kuitenkin perinteistä vapun tuntua vaikka ootkin ollu töissä <3

      Poista
  14. Ihanan pirteitä kuvia! Näytät niin kovin valloittavalta ensimmäisessä sekä viimeisimmässä kuvassa ♥ Ihana kuulla, että sun vappu sujui kivoissa merkeissä, sehän on kaikista tärkeintä! Täytyy toivoa, että tulevina vappuina olisi paljon kivemmat säät, vaikken nytkään valita. Tärkeintä on se, ettei satanut lunta tai räntää! :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emmi <3 Oi miten ihanasti sanottu, oot taas niin kultainen 8) Nyt oli suht hyvä sää ainakin meillä Kuopiossa :D Vähän oli pilviä, mutta suurimmaksi osaksi taisi paistaa, eikä tosiaan satanut, jes! :D

      Poista