Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesäkuun Bette Box 2018

Viimein sain tämän vuoden ensimmäisen BetteBoxini käsiini! Odotin kovasti kesäkuun alkua ja sitä että boxit lähtevät tulemaan. Mulla hieman kesti omani haussa ja näin ollen tämän postauksen julkaisussa, sillä nyt on ollut vähän pidempiä päiviä töissä. Boxi oli kuin olikin odotuksen arvoinen. Olenpa iloinen että viimein kehtasin tilata itselleni tämän ihanan ylläriboxin ja saan jännittää näitä vielä heinä- ja elokuussakin.

bettebox kesäkuu 2018

Kokonaisuudessaan se oli nimittäin ihan huippu, mieleisiä tuotteita taisi olla kaikki yhtä lukuun ottamatta, mutta sitäkin lähden tietysti testaamaan innolla syksymmällä. Ajattelin tosiaan kertoa mielipiteeni jokaisesta tuotteesta, yhtä oon tosin vain ennättänyt testaamaan, mutta pääasia tässä nyt on mitä mieltä olin boxin sisällöstä.

XZ hiushuuhde kesä

XZ Omena hiushuuhde
Mä kaivelin boxia innolla ja tämä tuote osui silmääni heti, mielenkiintoisin mun mielestä koko boxista. En ollutkaan kuullut koskaan ennen hiushuuhteista. Tämä lupaa hoitaa, silottaa hiusten pintaa ja parantaa kammattavuutta sekä antaa hiuksille kiiltoa. Tämä on poishuuhdeltava tuote, jota voi käyttää kolmella eri tavalla. Shampoon ja hoitoaineen jälkeen tehohoitona, shampoon jälkeen ihan hoitsikkana taikka pestä tällä vaan kevyesti hiukset.

Mä olen kokeillut vain kerran tätä shampoon jälkeen hiusten tyveen hoitsikkatyyliin. Muutoin laitoin latvaan ihan normaalin hoitoaineeni. Hiushuuhde on vaahtoavaa ja tämä silotti mun hiukset tyvestä ihan riittävän hyvin. Latvaan en tätä hoitsikkana käytä, sillä mulla on aika kuivat latvat ja se vaatii ätäkämpää ainetta. Tyveen tämä oli itse asiassa ihan täydellinen hoitoaineena, sillä mun superhyvä hoitsikkani on ehkä liian ätäkkää tyveen asti laitettavaksi, tukkani nimittäin näyttää jo seuraavana päivänä rasvaiselta - tää on siis täydellisen kevyt tyven hoitoaineeksi.

biozell silver kuivashampoo kesä

Biozellin Silver Dry Shampoo
Kyllä, Silver kuivashampoo eli tämän kohde on vaaleat hiukset ja mulla on ruskea tyvi. Luulin tän menevän hukille, kun tyveni on tumma. Itse asiassa tänään kävin kampaajalla ja pistettiin vaaleaa raitaa tyveen, hiukseni vaalenivat aika paljon ja että mä tykkään mun kesätukasta!

Anyway purkin kyljessä lukee kuitenkin keltaisuuden poiston lisäksi viilentävä, eli uskon tämän toimivan vaikka hiusteni tyvi on enemmän ehken ruskeahko. Käytän hopeashampoota ja se viilentää mun ruskean sävyni, joten miksipä tämä ei tekisi sitä myös. En ole ennättänyt vielä kokeilla, saa nähdä miten toimii!

rexona suihkugeeli bettebox kesä

Rexona Orchid Fresh suihkusaippua
Suihkusaippuaa! Suosin mieluummin mun vakiota The Body Shopia, mutta en valita lainkaan tästä Rexonan puhtaan ja raikkaan tuoksuisesta suihkusaippuasta, koska niitä tarvii aina. Oletin että joku kolmesta tilaamastani BetteBoxista sisältää suihkusaippuan, saas nähdä tuleeko niitä lisää. Tuoksu oli mulle oikein mieluisa.

dove alumiiniton deodorantti kesä

Dove Originall 0% Alumiiniton Roll-On Deodorantti
Jes! Jotkut tuskin on iloisia tästä niinkin perus tuotteesta kuin deodorantti, mutta mulle tää osui sopivaan saumaan. Viimeksi kaupassa mietin että pitäisi se uusi dödö ostaa, kun entinen on lopuillaan. Sitten mietin että njääh, kyllä sitä riittää, ostan ensikerralla. Ja onneksi en siis ennättänyt ostamaan, kuudes aistini toimi jälleen!

Plussaa ehdottomasti siitä että kyseessä on alumiiniton deodorantti, oon kerran kaupasta etsinyt pikaisesti jonkun alumiinittoman ja se oli kyllä täysi susi, joten halusin kokeilla jotain muuta vastaavaa, jospa tämä olisi parempi kuin edellinen kokeilemani. Dödö sisältää vieläpä Doven kosteusvoidetta, joka pitää huolta kainaloiden ihosta.

vichy kasvovoide bettebox kesä

Vichy Aqualia Thermal Rehydration light cream kasvovoide
Vichyn 48 tuntia kosteuttava kasvovoide, joka taistelee päivittäisiä kuivattavia rasitustekijöitä vastaan. Vichy on kehuttu ja tää taitaa olla mun ensikosketus Vichyyn. Lähden innolla testaamaan tätä kasvovoidetta, kunhan edellinen päivävoiteeni loppuu.

lumene lähde kasvovoide bettebox kesä

Lumene Lähde tehokosteusvoide
Lumenen ihonpuhdistus- ja hoitotuotteet ovat aina tervetulleita, mun vakio kasvovetenihän on esimerkiksi juurikin Lumenelta. Rakastan sitä, kun ne tuntuvat niin kevyiltä ja raikkailta iholla. En tietenkään oo päässyt vielä testaamaan, mutta mulla on kova luotto kyseisiin tuotteisiin ja uskon ettei tämä tuu mua pettämään. Vaikkakin sana "tehokosteusvoide" pelottaa, koska mun rasvainen nassuni ei kovin tehokasta kosteutusta yleensä tarvitse.

Mä nyt oletan tän passaavan niin päivä- kuin iltavoiteeksikin, olenko oikeassa? Tämä purkki on siis täydellinen reissuun mukaan otettavaksi. Mähän kotona käytän aina päivä- ja iltavoidetta erikseen, mutta reissunpäälle lähtiessä suosin kasvovoidetta, joka soveltuu molemmille.

lumene cc voide kesä

Lumene Nordic Nude Natural Perfection CC-meikkivoide
Tämä oli boxin ainokainen tuote josta en niin innostunut, vanhemmat lukijat varmaan muistaa etten käytä meikkivoidetta. Lähden silti kokeilemaan tätä, mutten nyt kesää vasten kuitenkaan. Syksymmällä tosiaan voisi testata, mutta en usko että tulen tätä tarvitsemaan.

kocostar eyepatch kesä

Kocostar Tropical Eye Patch Coconut silmänympärysnaamio
Mulla on aina ongelma mun silmänympärykset, joten silmänympärysnaamio lähtee ehdottomasti testiin. Naamio kosteuttaa ja hoitaa tehokkaasti silmänympärysihoa. Tämä lupaa myös häivyttää juonteita ja laskea turvotusta. Jos tuote toimii, voisin hyvin kuvitella lisääväni tämän mun kasvojenhoitorutiineihini. Tuotetta saa vissiin Stockmannilta, mutta eihän meillä Kuopiossa sellaista luksusta ole... Ja oon ihan älyttömän huono tilaamaan mitään netistä!

bettebox näytepusseja kesäkuu 2018

Garnier Ambre Solarie After Sun kangasnaamio
Myös tämä Garnierin viilentävä kangasnaamio on mielenkiintoinen, koska after sun. Mä rakastan monia auringonjälkeisiä tuotteita, koska ne ovat niin virkistäviä. Tämä saa jonkun kivan rantsupäiväni viimeistellä kesällä. Viilentävät kasvonhoitotuotteet on jotain mistä mä tykkään! Naamio lupaa kosteuttaa auringonsäteilylle altistunutta ihoa ja rauhoittaa sitä.

L'Oréal Paris Smooth Sugars Glow Scrub  
Heleyttävä sokerikuorinta L'Oréalilta menee myös testiin, se hierotaan pyörivin liikkein puhdistetuille kasvoille ja huulille. Oon tosi laiska repimään näitä pusseja auki ja käyttämään tuotteen oikeesti.. mutta jostain syystä kasvojenkuorinta pussukat lähtee käyttöön ja nopeasti.

Lumene Instant Glow meikinpohjustaja ja sävyseerumi
Nestemäinen meikinpohjustaja, joka auttaa meikkiä pysymään kauniina pidemmän ajan ja sen lisäksi vielä sävyseerumi. Nää on näitä pusseja jotka tahtoo jäädä aina lojumaan mulla kaapin perälle. Mä oon ajatellut pitkään lajittelevani kaikki kertyneet näytepussini ja alkaa käyttämään niitä, koska mulla on niitä ihan älytön kasa kaapissa! Siinäpä ois vasta ollut tavoitetta kesälle.

Mitä mieltä te olitte kesäkuun BetteBoxista?
Mikä tuote oli teistä se kiinnostavin? Entä turhin?

16 kommenttia

  1. Tää boksi ois kelvannut myös mulle, tosi monipuolisesti kivoja tuotteita! :) Tuota hiushuuhdetta olisi kiva testata, pitää ehkä hankkia se vielä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää oli kyllä kivan monipuolinen boxi! :) Suosittelen oikeesti tuota hiushuuhdetta, et se nyt mikään hoitavin oo ainakaan mulla, mut mulla onkin tosi karhea hius. Sen tuoksu on muuten ihana <3

      Poista
  2. onpa kivan näköisiä tuotteita! :) <3 aii että, kelpaisi tännekin monet noista ;) tuo kangasnaamio ois ihana testata, samoin tuo hiushuuhde ja alumiiniton dödö.. pitäisiköhän itsekin ostolakon päätyttyä tilata kyseinen boksi.. :-) en oo tuon boxin nimenvaihdoksen jälkeen tilannut kertaakaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Jenni, nää oli kyllä kivoja tuotteita, enkö kadu boxin tilausta lainkaan <3 Suosittelen oikeasti tilaamaan jos vaan tykkää kokeilla erilaisia tuotteita eri merkeiltä 8)

      Poista
  3. Olipa kiva lukea sun ajatukset tästä boksista! Ja huippua, että sisältö oli sullekin näin mieluisia<3 Mä oon käyttänyt tota hiushuuhdetta hoitoainekäsittelyn jälkeen vielä tuomaan hieman lisäkiiltoa hiuksille :) Omillekaan hiuksille toi ei olis paras mahdollinen kokopään hoitoaine :D Doven dödö tuli kyllä kivasti molemmille tarpeeseen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla Linda <3 Pitääpä itsekin kokeilla jossain välissä laittaa koko päähän tuota vielä, oman hoitsikan jälkeen tosin! Ja ihana että sullekin tuli tuo dödökki tarpeeseen ja hyvään aikaan vieläpä ;D

      Poista
  4. Ihanan näköinen boxi ja sen sisältö!<3 Toi Vichyn kasvorasva on ihan älyttömän hyvää, muutaman kerran oon sitä testaillut kaverilta ;) Ja mielenkiintoinen toi hiushuuhde, en oo myöskään koskaan kuullut tuosta ennen, mut vaikuttaa ihan kivalle! 8) Voi kun mäkin raaskisin joskus tilata tän boxin :D Pelkään aina et just sillon kun tilaisin, niin sieltä tulis ihan huti-tuotteita :'DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep tää oli ihan mielettömän kiva, kiitos kommentista Emilia <3 Tuota hiushuuhdetta kantsii ostaa testiin, ihan tosi kiva tuote joka ei tosin mulla toimi hoitsikkana mut mulla onkin karhea hius! Joillain voi toimia ihan pelkkänä hoitsikkanakin :)
      Kokeile ihmeessä Emilia tilata ees yks boxi ja vähän fiilistelet miltä se tuntuu ;) Mä oon ainakin innoissani kesän boxeista ja heinäkuun boxikin vaikuttaa vihjeiden mukaan ihan huipulta, että mä ootan sitä <3 Mutta tosiaan kannattaa tilata boxi vaan jos on varma että tykkää testailla erilaisia tuotteita eri merkeiltä. Siihen kannattaa varautua ettei kaikki välttämättä miellytä 8)

      Poista
  5. Kivan oloinen kesäboxi, moni tuote tuolta pisti omaankin silmään! :) Itselläni oli joskus tuo Lumenen Lähde -sarjan seerumi, ja se ainakin hoiti asiansa hyvin. Myös nuo silmänympärysnaamiot tulisivat tarpeeseen täälläkin, en tiedä onko tämänhetkinen silmämeikinputsarini jotenkin vääränlainen koska silmänympärykseni ovat huomattavasti kuivemmat mitä ne yleensä on.. Anyways, kiva että myös siun blogista pääsee kurkkaamaan kesän ajan näihin betteboxeihin! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Tuuli kommentistasi taas <3 Kiva kuulla että tuo Lumenen tuote toimii ainakin sulla. Oon täysin varma että pidän itsekin siitä 8) Oijoi putsarisi saattanee olla liian kuivattavaa jos se tekee noin sulle :( Nyt vaan runsaasti rasvailemaan niitä! :) Ihana että sanoit noin, hauska kuulla että tykkään lukaista täältäkin nää boxit kesän ajan <3

      Poista
  6. Hyvään aikaan tilasit boksin, koska nyt tuli oikeasti hyödyllisiä tuotteita :) Ja hyvin oot kaikista tuotteista kertonut! Dödöä, suihkugeeliä ja kasvorasvaa kun tarvitsee aina, joten ei yhtää huono boksi :) Tuo hiushuude on myös sellainen mikä mua kiinnostaisi. Uudet tuotteet kiinnostaa aina!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon aina satavarma että kesäisin tulee hyviä, oon niin kesäihminen että tiedän ettei tuu pettymyksiä paljoa ainakaan ;D Joka kesä oon katellut boxien sisältöjä blogeissa ja miettinyt miks en ole tilannut :D Ihana kuulla kehuja, kiitos superisti <3 Joo hiushuuhde on ihan mielenkiintoinen ja voisin kuvitella että säkin saattaisit tykätä tuosta! ;)

      Poista
  7. Tämä Bette Box sisälsi ihan mukavia tuotteita, mutta itselleni nämä eivät ole niinkään tuttuja... Hiushoitotuotteita ostan yleensä töistä työntekijäaleilla, joten nämä, jotka tässä näkyivät ovat mulle suhteellisen tuntemattomia. Mutta toivottavasti sinä tykkäät niistä ja että ne toimivat sun hiuksillesi <3 Voin muuten suositella Kocostarin muitakin naamioita, ne ovat (ainakin suurin osa) aivan mielettömän ihania!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin sisälsi, mullekin kaikki oli ihan tuntemattomia tuotteita :D Se just näissä on parasta, saa kokeilla uutta! Mäkin ostan aina hiustuotteeni kampaamotuotteena, joten siksi tuo hiushuuhde oli ihan uus juttu. Tykkäsin silti! Että mun pitää päästä pian koklaamaan tuota Kocostarin silmänympärysnaamiota 8)

      Poista
  8. Noita Kocostarin naamioita haluaisin kovasti kokeilla, ne kuulostaa niin hyviltä muiden kokemusten perusteella!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mäkin olen kuullut niistä kehuja, joten odotan innolla että pääsen tuota testaamaan! :) Kiitoksia Sini jälleen kommentistasi :3

      Poista