Sisällön tarjoaa Blogger.

Nahkahameessa

viileän kesäpäivän asu

Shirt & Skirt BikBok
Tights H&M
Ballerinas Michael Kors
Bag Guess (siskon)

punamusta asukokonaisuus

Asukokonaisuus, johon olisin halunnut hypätä jo kevättalvella - kengät tosin olisivat olleet nilkkurit mutta nyt kesällä mennään tietysti kevyemmissä yksilöissä! Anyway en vaan löytänyt itselleni kunnon nahkahamosta, nyt löytyi ja sainkin pitkään mielessä muhineen kokonaisuuden aikaan. Punainen paita, nahkahame, pitsisukkahousut. Ehdottomasti mun näköinen kombo!

Valitsin jalkaani upouudet ballerinat, jotka ovat olleet ostoslistallani jo kaksi kesää. Kolmas kesä toden sanoo ja tilasin nämä Lontoosta asuvalta serkultani, joka kävi myös testaamassa jälleen kerran haluamani kengät liikkeessä - onnea on samankokoiset jalat. Nää ei nyt olleet ne mitkä mulla oli mielessä, olisin halunnut ne Michael Korsin Fultonit, mutta niitä ei ollut mustana. Mustat oli must, vaikka tosi vaikeeta oli sanoa ei sellaisilla ruskeille Fultoneille, kun serkkuni laittoi kuvaa. Voi että ne jäi houkuttamaan!

pitsisukkahousut lace tights
michael kors ballerinat

Tämä kokonaisuus tuskin olisi päätynyt ylleni vielä, jos en olisi näitä balsuja ostanut, koska tää tarvii jotkut "naiselliset kengät". Oon niin monta kesää kävellyt kevyillä pikkutennareilla, että näissä ballerinoissa on oikeasti totuttelemista. Tämäkin asu tuntui hieman sellaiselta toimistotäti asulta, hhe. Tosin nyt jälkeenpäin oon miettinyt että tähän ois käynyt myös mun kukkaiset Vansit jos olisin halunnut rentoutta tähän.

Monta kesää oon kuitenkin surkutellut hienompien mekkojen ja tällaisten naisellisten asujen kohdalla siitä etten omista balsuja ja sellaset pikkutennarit ei vaan mun mielestä sovi hienojen liehuhelmojen kanssa. Eikä koroillakaan aina jaksa talsia. No nyt voin vetää highlow mekkoa ja hametta tasapohjaisilla kengillä, koska löytyy ballerinat. Olisinhan mä voinut ostaa jostain muualtakin balsut, mutta miksi piti merkkiä?

No käytin nuorempana paljon ballerinoja, ostin erilaisia vaikka mistä. Lopulta en enää pystynyt, sillä niissä oli todella kovat pohjat, ihan kun olisi astellut avojaloin. Olin kuullut paljon kehuja Michael Korsin balsuista ja siitä että ne ovat pehmeät, nämä tosiaan ovat ihan toista maata, en olis uskonut että ballerinat voi tuntua näin hyvälle jalassa. Ei mene jalkapohjat kipeiksi näillä kävellessä. Serkkunikin ihastui kovasti näiden pehmeyteen ja ihmettelin kuinka hän ees kehtasi lähettää nää sieltä tänne, hhe! Ja mun kohdallani mustat balsut ovat juttu, missä kannattaa panostaa, koska esimerkkinä hooämmän balsut kestävät yhden kesän ja niillä on tosi kova kävellä. Näillä mennään toivon mukaan monta kesää.

punamusta asu kesälle
paperipussi nahkahame bikbok

Ja tosiaan se hyvin vaikeasti löydetty nahkahame.. Sovittelin jo keväisellä Tukholman reissulla muutamaa perus nahkahametta, mutta yksi niistä oli ihan ihonmyötäinen ja ohut, esimerkiksi tuollaiset sukkikset näkyivät rumasti sen läpi. Ei kiitos niille - etenkin kun kevättalvella pidin koko ajan tuollaisia sukkiksia. Yksi taas oli täydellinen, mutta Vero Moda ja koko 34 on mulle aina liian iso..

Bongasin nyt tässä muutamia viikkoja taaksepäin taas töissä ollessa vastapäisestä BikBokistamme tämän ihanan nahkahameen. En päässyt koskaan sitä sovittamaan ja koska pelkäsin että koot loppuvat ennen kuin ennätän, niin päädyin tilaamaan tämän netistä. Olin melko varma että joudun sen palauttamaan, koska kaikki väljemmät nahkahameet jota olen testannut, ovat olleet jopa pienimmässä koossa liian isoja.

Tää oli kuitenkin ihan hurjan täydellinen, ei liian tiukka, eikä liian lyhyt. Ne oli mun vaatimukset nahkahameelle. Lisäksi tykästyin kovasti paperbag tyyliin, vaikka hameen rusetti onkin hieman hankala sitoa aina suoraan, koska tekonahka, u know… Taskut tässä hameessa olis vielä tosi kiva lisä, jostain syystä paperbag tyylisissä vaatteissa yritän aina tunkea kädet taskuun.

mustaa ja punaista asussa
kesäinen asukokonaisuus

Mua vähän harmittaa kun tuo kyseinen paita on löystynyt ja sitä täytyy usein nykiä ylöspäin. Se on ehdoton lemppari ja taitaa olla kuitenkin mun ainut punainen paita. Ja nimenomaan mua on just houkuttanut kokeilla punaisen paidan ja  nahkahameen yhdistämistä! Itse tykkään, mitä mieltä te ootte?

Punainen laukku oli vähän nopsa valinta, mulla oli nimittäin jo pikku Kors kädessä, sitten kaivelin huvikseen laukkukoriani. Mulla on ollut kaksi pientä punaista Guessin laukkua siskoltani nyt muutaman vuoden "lainassa". Oikeastaan tarvitsin yhtä sellaista kaksi vuotta sitten firman pikkujouluihin ja ne nyt ovat sitten jääneet pyörimään mulle siitä asti. Onneksi olikin, tuo pieni söpö Guess oli täydellinen tämän asun kanssa. Onnea on sama maku siskon kanssa, koska voidaan lainata toisiltamme tai oikeastaan minä lainaan joskus häneltä laukkuja ja kenkiä!

asukokonaisuus kesä

Kokonaisuus oli mulla yllä vilpoisempana kesäpäivänä, kun käytiin katsomassa miehen kanssa Jurassic world leffassa. Sain taa jänskättää ihan todenteolla tuota, ihan huippu oli! Kuvissa näkyy muuten myös mun uus kesätukka. Pistettiin kunnolla vaaleaa raitaa kampaamossa, raidoitettiin jälleen vaan mun omaa tyveäni, mikä olikin venähtänyt pitkäksi. Tykkään ihan huisin paljon ja lopputulos on täydellinen, vaikka aika olikin tällä kertaa rajallinen - en muistanut että moni muukin haluaa ennen Juhannusta kesätukan. Saatiin kuitenkin just sellaista mistä mä tykkään.

paperbag leather skirt nahkahame rusetilla bikbok

Toivottavasti teillä muuten meni Juhannus hyvin! Meillä oli ihan huikea reissu kaiken puolin. Tämäkin postaus piti julkaista eilen, mutta enhän mä millään jaksanut enää koneelle. Jospa saisin pian kuvamatskua ja muutamia sanoja juhannuksesta tännekin. Nyt tosin alkaa hurja rumba töissä, joten saa nähdä miten ennätän, mutta yritän nyt ainakin postata edes kerran viikkoon!

Mitä mieltä olette tästä kokonaisuudesta?
Entä nahkahameesta?

27 kommenttia

  1. Oi ihana hame, tykkään mallista ja erityisesti tuosta vyöstä <3 nyt rupesin miettimään niin mulla on nyt yhet balleriinat, joita käytän vaan satunnaisesti, eli sama ongelma on mullakin, kivoja ja hyvin istuvia on hankala löytää! Ihanat noi sun baltsut <3 tsemppiä töihin ja postaat kun ehdit!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Roosa <3 Totta, mukavia on vaikeeta löytää ja sellaisia jotka oikeasti tuntuvat mukavilta jaloissa :D Ihana oot, kiitos paljon tsempeistä <3

      Poista
  2. Ihana kokonaisuus! On kyllä just sun näköinen setti :)

    Mukavaa uutta viikkoa sinne Kata :)

    VastaaPoista
  3. Todella ihana ja juuri sun näköinen kokonaisuus ♥ Tuon nahkahameen malli on ihan täydellinen ja menee varmasti ympäri vuoden upeana. Ja nuo baltsut on ihan to die for ♥♥ Mustiin perusballeriinoihin kannattaa kyllä satsata, sillä sellaisille löytyy aina tarvetta ja varsinkin kestävät ja mukavat jalassa olevat mustat ballerinnat kannattavat :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että kiitos tuhannesti Ane <3 Tää oli pitkästä aikaa sellanen setti mikä ei ollu sellanen "oma" kun tosiaan pikästä aikaa ballerinat jalassa :D Tuntu et jotkut tennarit pitäs pistää niinkun mä yleensä :') Silti on tää vaan mun näkönen ;) Tosiaan mustat balsut on sellanen perus mihin kannattaa satsata!

      Poista
  4. Voi mikä ihana Kata, mulla on sua niin ikävä! <3 Ihana kun olit kirjoitellut ja höpötellyt tähän postaukseen enemmänkin :) Ihanaa että teidän juhannus oli ihana, meidän oli kans! Sellainen tosi rento ja kiva. Ja nuo sun hiukset on ihan täydelliset!! Tosi kiva sävy, ja sopivan vaaleat, mutta ei liikaa :) Mulla on viikon päästä kampaaja, jota vähän jännitän.. Edellinen lopputulos ei ollut kovin kiva, mutta nyt menenkin muualle :D Ja siis tuon nahkahameen ja paidan yhdistelmä on täydellinen! Tosi kaunis tuo off-shoulder, erityisesti yläreunan pitsi :) Ja hameessakin on sitä jotain, paper bag-vibat on aina jees! Oon kans huomannut ettei halpis baltsut kestä kovin kauaa, ja kävelymukavuus on mitä on.. Voispa joskus ihan testata miltä vaikka Korsit tuntuu jalassa, että ovatko noin mukavat kuin kerroit ;) Ihanaa viikkoa muru ja tsempit töihin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Jenni, mullakin sua <3 Kiva kuulla, mä jo aatelin tätä julkaistessa että hitto tulipahan taas höpöteltyä vähän liikaakiin. Meinasin jo kumittaa osan tekstistä mut sit aattelin että hittovie antaa mennä vaan kaikki mitä mielessä oli tän asun kohdalla :')

      Kiitos, mäkin oon tosi tyytyväinen sävyyn ja toivon että pystyn ylläpitämään tätä kylmää sävyä hyvin. :) Harmi että sulla viime kerralla ei onnistunut, toivotaan että nyt tällä kertaa joku taikoo sulle unelmatukan ;) Musta sun hiukset on ihanan sävyiset tällä hetkellä btw <3 ;)

      Kiitoksia paljon ihanista sanoistasi<3 Ihana aina kuulla kun tollanen tyylilyyli kuin sinä ihastelet munkin asuja ;) Ja hei multa voit testata näitä, sä ihastut ihan varmasti!! Kiitos tsempeistä ja sinne myös murusein ihanaa viikkoo <3

      Poista
  5. Oijoi tää näyttää hyvältä, ei todellakaan miltään toimistotäti-asulta!

    VastaaPoista
  6. Vau, näytät upealta Kata! <3 Itsekin ihastelin tuota samaista hametta Bikbokissa, mutten kuitenkaan jaksanut raahautua sovittamaan sitä, vaikka itseasiassa uuden nahkahameen tarvitsisinkin.. Miulla taisi itseasiassa olla viime pikkujouluissamme aika samantyylinen asu, nahkahame + tuollainen punainen off shoulder -paita, ja tykkäsin yhdistelmästä tosi paljon! :) Lisäksi nuo sukkikset täydentävät asua hyvin <3

    Kivaa viikkoa sinne! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Awws kiitos Tuuli <3 Voi että, tää oli kyllä kiva erikoinen nahkahamonen kaikkien perus nahkahameiden rinnalla, koska toi rusetti ja korkee vyötärö 8) Joo tää on varmana aika perus kokonaisuus mitä varmasti useilla näkyy ja oon nähnyt :) Tällaset erikoiset sukkikset ehkä tekee nahkahame + punainen paita kombosta enempi mun näköisen :) Ihana kiitos Tuulille <3

      Poista
  7. Ihan superkiva asukokonaisuus! Kaikki sopii niin kivasti yhteen ja noi ballerinat on hurjan nätit<3 Multa ei löydy kuin just sellasia halpoja ballerinoja ja kyllähän sen heti huomasi, että jalat kipeytyi selkeesti enemmän ja nopeammin kun vaihtoi keväällä tennarit ballerinoihin. On niillä vaan niin paljon huonompi kävellä, kun laatu on mitä on. En vaan silti malta luopua mun H&M:n pitsiballerinoista, ne on niin nätit :'D

    Sulle olis muuten haaste mun blogissani ♥ https://lipstickklove.blogspot.com/2018/06/blogiystavakirja.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Lindasein <3 Joo mulla meni jalkapohjat tosi kipeeksi muutamia vuosia sit aina niistä balsuista :( Nimenomaan just hooämmän vaaleenpunaset pitsibalsut oli kunnon killerit kävellä, vaikka ne kauniit olikin ja vähän ikävöin niitä välillä <3 Voi että kiitos, käyn tsekkaa haasteen heti kun oon vastaillut kommentteihin ;)

      Poista
  8. Oi oi oi! Aivan ihana asukokonaisuus! <3 Punainen sopii sulle niin hyvin, näytät niin ihanan pirtsakkaalta sen värin kanssa :')

    Mutta kyllä tuo musta nahkahame vetää katseen puoleensa ja on selkeästi tämän kokonaisuuden kohokohta, ainakin minun mielestäni. Tykkään tuosta edessä olevasta rusetista, se tekee tuosta hameesta ihanan juhlavan! Vaikka sopii se kyllä rentoihinkin rientoihin ja tapahtumiin <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Emmi 8) Oij ihanaa, tuo nahkis on just se minkä ympärille asu onkin lähtenyt kokoontumaan, mahtava että sä näit sen jotenkin tässä <3 Hame tosiaan on sellanen juhlan ja arjen sankari ;)

      Poista
  9. Ihana asu<3 Niin nätti ja naisellinen, kaikki sopii tosi hyvin yhteen :)♥

    VastaaPoista
  10. Ihana ihana asu! <3 Ja nuo kengät varmasti hyvä löytö! Sopii oikein hyvin tuohon asuun :) Nahkahameet on kyllä nättejä, tykkään :) Myös nuo sukkikset ja punainen paita sopii tosi hyvin sulle <3:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Niina <3 MK:n balsut on ollut kyllä pitkään ostoslistalla, harmi etten saanut niitä Fultoneita mitä alun perin halusin, mutta on näissä nuo rusetti ja lukko yksityiskohdat vaan kivat. :3

      Poista
  11. Tää on niin magea asukokonaisuus ja jotenki ihan sun näköinen ! <3 Vitsi mä pitkään arvoin tuon hameen kohdalla, että pitäisi mennä sovittamaan mutta en mennyt. Nyt meilläpäin ei oo näkynyt tuota hametta bikbokissa aikoihin, joten poen pientä hame kateutta. Aivan täydellinen mitta ja malli tuossa hameessa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Siiri <3 Voi eii, ois vaan kannattanu, tää ois käyny sulle varmasti ihan täydellisesti 8) Tässä on kyllä mitta ja malli kohdillaan, vaikka aluksi halusinkin ihan normaalin korkeavyötäröisen pidemmän nahkahameen ilman mitään yksityiskohtia :D

      Poista
  12. Vitsi kata toi sun uus tukka on aivan ihana ja kasvanut ihan hulluna!!<3 Niin kaunis oot, siis varmaan yhdet kauneimmista kuvista mitä oon susta nähnyt :-* Kiva tämmönen höpöttelypostaus pitkästäaikaa, näitä on niin kiva lukea<3
    Perus toi siskolta lainaaminen, mäkin just löysin yhden paidan kahden vuoden takaa :'DD<3 Kiva kuulla et sielä mennyt juhannus hyvin! Kattelinkin et ihanaa mökkeilyä ja paljuilua teillä oli ollut♥
    Asu on todellakin mun mieleen, ihanaa naismaista vibaa tuo kyllä noi uudet balsut!!<3 Eikä oo mitenkään toimistotätimäinen senkion hölmö:D<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua siis me leikattiin aika hyvin tätä mun tukkaa kampaajalla :'D Se tuntuu lyhyemmältä mutta näyttääpähän paljon freshimmältä. :) Kiitos superisti noista kauniista sanoistasi Emilia, oon hymy huulessa täällä ja ihana että höpöttelypostaus oli kiva pitkästä aikaa <3 Ihana kuulla myös ettei oo toimistotätimäinen, hha <3 Mulla vaan noi balsut tekee jotenkin kummallisen fiiliksen kun pikkutennareissa mennyt niin monet kesät :'D Toivottavasti sielläkin meni juhannus loistavasti senkin ihanainen <3

      Poista
  13. Aivan ihanat nää kuvat, asu on niin siun näköinen kuin voi olla! <3 Väriyhdistelmä on ihana ja korkeavyötäröiset hameet ovat niin naisellisia. Kaunis olet ja nuo hiukset näyttävät hyvältä, sävy on jotenkin niin neutraali ja kesäinen. :) Tsemppiä työrumbaan! <3

    VastaaPoista
  14. Onpas ihana asu!♡ toi nahkahame on ihan täydellinen :) mulla itselläni on sellainen tiukka, joka on sekin kiva, mutta toisinaan kaipaisin just tuollaista vähän pidempää ja ei niin tiukkaa versiota :D

    VastaaPoista
  15. Vau miten ihanat sukkahousut!! Mullakin on tuollaisia vaikka kuinka monet. Erivärisiä pitsisukkahousuja. Ja ballerinoista tykkään myös. Halpis ballerinoja oikeastaan kaikki. Korkkareista en niin tykkää. Punainen ja musta sopii ainakin tuossa asussa niin hyvin yhteen. Mulla ei oo yhtään nahkahametta, mutta ehkä nämä kuvat inspiroi hankkimaan sellaisen. Näyttää niin hyvältä tuo sun hame, niinkuin koko asu tosi ihana. Ehkä hommaan vekkimallisen kun sellaisia käytän enimmäkseen, pitsisukkahousujen ja ballerinojen kanssa tietysti. Kaikki mun hameet on 40-45cm, tuo on kai vähän pitempi. Halpis ballerinat ei oo mulle tuottaneet ongelmaa. Eniten mieleen sellaiset joissa on balettitossukärki. Michael Korsiltahan löytys. Esim. nämä halpis ballerinat oon jo loppuun kävelly.

    https://aijaa.com/dvUB4p

    VastaaPoista