Sisällön tarjoaa Blogger.

Kesä 2018

Aivan ihanaa syyskuuta lukijat! Syyskuu starttasikin tosiaan lauantaina ja mä aloitin syksyni vierailemalla tuolla Joensuussa päin. Nähtiin Sallan, Millan ja Jennin kanssa, lisää haluan kertoa ihan omassa postauksessaan. Nyt haluan jakaa teille viimeiset palaset mun kesästäni, parit asukuvat tosiaan ovat vielä jemmassa, mutta lifestyle tyyppisenä postauksena tämä ämpärilistan läpi käyminen on viimoinen kesäaiheinen postaus.

kesä 2018 summer bucket list läpi käyminen

Heitä talviturkki kesäkuussa
Talviturkin heitto taisi jäädä heinäkuun lopulle ja se tehtiin itse asiassa iltasella yhdeksän aikoihin. Hellekelit. ♥

Tee ainakin yksi extempore juttu kesällä/kesälomalla
Pieniä extempore hetkiä tuli tehtyä useampia, mutta sellaista suurta ei. Tarkemmin ajateltuna mitäpä niitä suuria, tärkeimpiä oli nää pienet ihanat hetket kun sai vaan päättää että hei, lähetään!

Istuskele kesäiltoina usein ulkona
Kyllä, ukkosen katselu parvekkeella jäi mieleen syvästi!

Unohda bussi ja kävele mahdollisimman paljon kotoa keskustaan ja toiste päin
Kaksi kertaa taisin yksinään bussiin hypätä, kun keskustaan suuntasin ja sekin vain siksi että ensiksi mulla oli korkosandaalit ja toisella kertaa satoi. Meillä on siis keskustaan about puolisen tunnin kävelymatka eli ei lainkaan paljoa! Tämän toteutumisesta oon kyllä varsin ylpeä, sillä tämä vaati oikeasti vain sen kehtaamisen!

Katsele auringonnousua ja auringonlaskua
Laskuja näin useasti ja ehkä pari nousuakin.

Mökkireissu perheen kanssa
Päiväseltään heitimme reissua möksälle, uimaan ja saunaan.

Käy Viinijuhlilla

Työporukan iltama vietettiin Viinijuhlien viimeisenä päivänä, mutta siellä ei tullut viihdyttyä pitkään.

Tee mehujäitä itse
Ei vieläkään.

Käy jollain uudella luontopolulla

Kyllä! Samalla reissulla tuli käytyä myös nuotiolla makkaranpaistossa pitkästä aikaa.

Ainakin kahdet festarit
Tahko, check! RockCock, piti mennä, mutta meni jäihin. Tosin Viinijuhlat on festarit, joten lasketaanko tämä sitten?

Perinteisesti, pakasta mansikoita ja vadelmia talven varalle
Kyllä, harmi että pakkanen on niin pieni ettei mustikat mahtuneet pakastimeen.

Käy yöuinnilla
Muutaman kerran tää tuli tehtyä!

kesän kohokohdat

Vietä päivää Kansainvälisillä suurmarkkinoilla
Kahtena päivänä tuli siellä aikaa vietettyä, ensin miehen ja parin ystävän kanssa ja toisena päivänä tuli kierreltyä vähän rauhallisemmin äitini kanssa.

Mökkeile ystävien kanssa

Tahkolla tuli mökkeiltyä koko keskikesän viikonlopun ajan, toista kertaa ei päästy vaikka kovasti siitä puhuttiinkin että ystävän mökille pitäis suunnata.

Grillaa vaahtokarkkeja
Tästä oli myös puhe pariin kertaan, mutta ei tullut taaskaan tehtyä.

Käy uudessa kaupungissa päiväreissulla/viikonloppureissulla

Noup.

Ei aurinkoa ilman aurinkorasvaa

Aina rasvasin itseeni kunnon kertoimet ennen kuin pihalle lähdin. Naaman tosin kerran unohdin täysin ja se paloikin lievästi yhtenä päivänä.

Käytä mahdollisimman vähän meikkiä

Hellejakson aikana tuli hädin tuskin meikattua yhtään, nyt taas palan halusta tarttua meikkisiveltimiin ja intoa löytyy!

Käy piknikillä

Noup.

Shoppaile mahdollisimman vähän

Itse asiassa taisin shoppailla melko vähän, mutten riittävän vähän...

Anna kesäsateen kastella välittämättä märäksi tulemisesta

Kerran taisin juoksennella ihan tahallani vesisateessa välittämättä siitä.

Siivoa kotona laatikot, mitkä ovat imeneet itseensä turhia tavaroita

Noup, ehkä nyt syksyllä sitten..

Käy läpi vaatehuoneen vaatteet ja kengät

Vaatehuone siivottu, vaatteet ja kengät käyty lävitse, mutta aivan liian vähän tuli heitettyä kirpparikassiin tavaraa...

Ota kirppispöytä

Ei itse asiassa tarvinnut, sillä ne lähti muuta kautta myyntiin.

kesä 2018

Käy Kallavesi risteilyllä
Kyllä!

Vuosipäivän kunniaksi miehen kanssa jotain spesiaalia

Tänä kesänä tehtiin useasti kaikkea pientä spessua.

Käy saunomassa mökillä

Kyllä. Ja voi kuinka ihanalta tuntui uida pitkästä aikaa kunnolla.

Käy jollain kotieläinpuistolla siskonpoikien kanssa

Käytiin samassa missä viime kesänä, eli Vehmasmäessä, mutta nyt paikka oli uusittu. Aivan ihana!

Tänä vuonna Kuopio RockCockiin

Kuten sanoin, se meni jäihin.

Blogin 5. vuotispäivän kunniaksi jotain spesiaalipostausta

Joka vuosi blogini vuosipäivänä haluan julkaista jotain blogiini liittyvää postausta. Tänä vuonna julkaisin 5 x suosituinta postausta blogissani.

Käytä mahdollisimman vähän kiharrinta ja suoristinta tukkaan

Olisin voinut käyttää vähemmänkin. Joka kerta jos tuli lähtö, enkä laittanut hiuksia kiinni, tuli käsiteltyä tukkaa suoristimella. Kihartimeen en tarttunut kertaakaan, mutta no joo, kiharat teen sillä suoristimella..

Vietä rantapäivä

Tasan yksi rantapäivä tuli vietettyä kesän alussa, aiemmin tuo harmitti, mutta en välitä muutenkaan Suomen rannoista. Kohta pääsee kunnon rannoille tuonne etelään.

Osta pitkästä aikaa jäätelöä jäätelöautosta

Ei tullut itse ostettua, mutta siskoni luona sain ainakin syödä muutamaan otteeseen jätskiautosta ostettuja jäätelöitä, namskis!

Syö pakastin tyhjäksi ja sulata se
Sulatettiin ja aikalailla se sitä ennen tyhjennettiinkin.

Käy kampaajalla leikkaamassa kaikki huonot latvat

Kesän alussa se tuli tehtyä ja vähän lisää vaalennettiinkin tukkaa kesää vasten. Meinasin että kävisin vielä lomani alkajaisiksi vaalentemassa hieman lisää, mutta se hieman jäi. Ihan hyväkin kun tuntuu että tukka on kuivahtanut taas kertaheitolla. Nyt syksyä vasten tekisi mieli taas tummaa, saanko läväyttää Kyproksen reissun jälkeen taas tummaksi, hhe?

Teetä kuvia kehyksiin

Tää on mahdoton tehtävä oikeesti, miten saisin itseeni niskasta kiinni? Ei kuvien tilaus voi näin vaikeeta olla!

kesän herkkuja

Mä sain useilta tosi kummaksuvia katseita, kun multa kysyttiin mitä tein kesälomalla ja vastasin että en ihmeempiä, olin kotona. Mä rakastan Suomen kesää, rakastan olla kotona ja onhan tuonne syksyllekin yksi ulkomaanmatka varattuna - mä halusin lomailla kotona. Okei, mä yritin toki houkutella kesälomalla miestä jollekin pidennetylle kaupunkireissulle, mutta en silti pistänyt pahakseni viettää lomaa kotona. En näe siinä mitään ihmeteltävää. Musta on kiva lähteä sitten lomailemaan työpäivien keskellä johonkin kauemmas. Jep, jokainen tavallaan..

Lopputulos 23/37. Rakastan koota erilaisia listoja, mutta ehkä ensikesäksi voisi kokeilla jotain muuta tai laittaa vaikka pari suurempaa asiaa kesälle ja katsella josko niitä toteutuisi. Parasta kesässä on se kun ei tarvi suunnitella, menee ja tekee mitä mieleen juolahtaa. Oishan sekin aika kiva tavoite kesälle, ettei pahemmin suunnittelisi? Eipähän tulisi sellaista fiilistä, että pitäisi suorittaa jotain. Tietty enhän mä näitäkään muistellut sen kummemmin, vaan tsekkasin nyt kesän lopulla mitäs täältä löytyikään.

Miten teidän kesän suunnitelmien tai ämpärilistan kävi?


13 kommenttia

  1. Ihana oli kun kävitte! <3 Hauskaa kyllä oli, ei voi muuta sanoa. :`DD Ihanat nää kuvakollaasit, jotenkin sopii tällaiseen listauspostaukseen niin hyvin! Listoja tykkään tehdä miekin. Tosi paljon oot tehnyt listauksen asioita, eihän tuossa jäänyt kun muutama tekemättä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos teille, oli kyllä, mä just luonnostelen sen päivän postausta ja tuli ihan hinku etä joko nähtäis uudelleen <3 Joo mä jotenkin pidän myös kollaaseista enemmän listauspostauksissa, koska niissä käsitellään niin paljon asiaa joihin saattaa löytyä kuviakin yhtä paljon. Eipähän tuu niin pitkä postaus 8) Kymmenisen hieman yli tuosta jäi uupumaan, mutta ei se mitään! :)

      Poista
  2. Hyvinhän siulla on suurin osa kohdista toteutunut! :) Täälläkään ei kesällä tullut meikattua juuri ollenkaan, eikä siihen ollut edes halua pahimman hellejakson aikoihin, mutta nyt taas syksyn kynnyksellä tekee mieli alkaa hieman panostaa ja leikitellä eri meikeillä :D Itse olisin halunnut nähdä/kuvata useammankin auringonlaskun tänä kesänä, mutta jostain syystä en ollut koskaan auringonlaskun aikoihin liikenteessä, tai sopivassa paikassa! Ihana kesäfiilis huokuu näistä kuvista <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän nuita tuli hyvin toteuteltua, vaikken sen kummemmin listaa muistellutkaan kesällä, en edes muistanut mitä olin siihen listannut! :D Se on kyllä mukavaa tuo meikkailua pitkän tauon jälkeen, ihan erilainen fiilis 8) Mäkään en tainnut kuvata auringonlaskuja lähes ollenkaan, nyt tekis mieli kun ne on ihan erilaisia näin syksyisin kun kesäisin :D Kiitos Tuuli <3

      Poista
  3. Hyvin sä onnistuit noita juttuja tekemään! :) Heh, mä tiedän ton kun ihmiset kummastelee sitä, jos lomalla ei tuu pahemmin tehtyä mitään ihmeellistä tai käytyä missään matkalla tms. Mulla on itselläni jopa välillä vähän tyhmä olo, kun loman jälkeen porukka kyselee mitä tein enkä oo oikein tehnyt mitään mainitsemisen arvoista. Tietty sitä nyt tulee aina tehtyä jotain, mutta siis kun ihmiset nyt olettaa kuulevansa jostain ulkomaanmatkoista tms. :D Ja sitten jaksetaan ihmetellä, kun jotkut viihtyy ihan kotonakin. Meillä se on toisaalta kyllä niin päin, ettei mies halua kesälomalla matkustaa minnekään kauemmas, mutta kyllä mäkin kotona viihdyn ja onneksi matkustaa voi ihan Suomen sisälläkin :)

    Ihania kuvia! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep 8) Hhaa mahtavaa että samaistut! Toki mäkin lähtisin mielelläni, mutta mies ei halua niin musta on myös ihan mukavaa olla kotosalla :) Eihän sitä aina tarvi ollakaan menossa pää kolmantena jalkana, loma on loma ja jotkut rakastaa kotona lomailua koska onhan se ehkä jollain tapaa rentouttavampaa. Mä voisin mielelläni mennä mutta voin mielelläni myös olla menemättä mihinkään :D Kiitos Linda <3

      Poista
  4. Tällaset kesäpostaukset on hei tosi kivoja lukea ja tosi kivoilta kuulosti sun kesätekemiset!
    Tää kesä oli kyllä ihan super, asustelin itselleni ihan uudessa kaupungissa koko kesän, joten tavoitteena oli vain lähinnä tutustua uusiin maisemiin ja nautiskella elämästä, siinä kyllä onnistuinkin... :)

    Ihanaa syksyä sulle! <3

    suvimyllymaki.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Suvi, ihana että oot tuota mieltä 8) Kiva että siellä on ollut sellanen erikoinen kesä kun uudessa paikkaa oot sen viettänyt. Ihanaa että oot vielä onnistunutkin siinä nauttimisessa!

      Ihanaa syksyä sullekin <3

      Poista
  5. Ihania kuvia ja sun kesä kuulostaa menneen mukavasti :) Sait nää kohdatkin tosi kivasti tehtyä! Mä ihan unohdin koko Summer Bucket listin ja puolet kohdista jäi tekemättä :D Onneksi kesä oli kuitenkin tosi onnistunut ja ihana<3 Oi vitsit, olisi ihanaa ostaa jätskiautosta jäätelöä! Pitää toteuttaa tuo ensikesänä :) samoin vaahtokarkkien paisto :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jasu <3 Mäkään en muistellut koko Summer bucket listiä kesällä, vaan kattelen aina kesän lopulla mitä sieltä löytyy ja mitä on tehnyt. :D Ei se haittaa vaikka kaikkia ei tullut siis tehtyä ;) Ihana että kaikesta huolimatta sulla oli ihana kesä :3 Vaahtokarkkien grillaus onnistuu myös syksyllä, mä oon sitä vähän funtsinut että pitäskö lähtee! :D

      Poista
  6. Kivaa kun palasit noihin haaveisiin ja tavoitteisiin vielä täällä :) Ja aika hyvinhän sä olit noita tehnyt, ei mun mielestä kaikkea tarvitsekaan suorittamalla suorittaa, vaan voi tehdä ne mitä tekee ja pohtia sitten että mitä kaikkea tuli tehtyä :) Hirmuisen kivoja juttuja kyllä oot listannut ja tehnyt, sateessa juokseminen ja kesäloman vietto oikeasti kotona lomailemalla kuulostivat erityisen ihanilta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana että tykkäsit Jenni, kiitti <3 Tosiaan en näitä edes muistellut, katselin tässä kesän lopulla listaa ja että mitä toteutui. Tosiaan voi mennä fiiliksen mukaan kesällä ja sit vähän vertailla mitä on tullut mietittyä ja onko jäänyt mieleen asti mitä haluaisi tehdä 8) En tiijä ymmärsitkö mitä ajan takaa mutta silti.. :'D <3

      Poista
  7. Mä tykkään kyllä lukea tällaisia postauksia! Oli kiva huomata, mitä kaikkea sä sait kesällä nyt tehtyä <3 Aika kivasti sait tehtyä niitä juttuja, joita suunnittelitkin tekeväsi :')

    Ja hei, mä ymmärrän täysin jos haluaa viettää kesän kotona! Tietysti on kiva tehdä pieniä reissuja vaikkapa Suomen sisällä, mutta nyt oli kuitenkin niin hieno ja lämmin kesä täällä Suomessakin, että ulkomaille ei olisi ainakaan mun mielestäni tarvinnut lämmön puolesta lähteä! Saa nähdä, mitä syksy tuo tullessaan!

    VastaaPoista