Sisällön tarjoaa Blogger.

Loppukesän luottoasuni

summer outfit ideas

Top BikBok
Maxi skirt from Rome
Heels DinSko
Bag Michael Kors

burgundy maxi skirt white top

Tämä asukokonaisuus saattaakin näyttää hieman tutulta, mulla oli tämä yllä pari vuotta sitten loppukesästä ja sehän vilahti tietysti blogissa. Tämä asukokonaisuus onkin päätynyt ylleni jo kolmena peräkkäisenä vuonna - tietysti joka vuosi kokonaisuutta tulee muuteltua pienesti.
Tällä tuli hiihdeltyä tänäkin vuonna jälleen esimerkiksi just Kansainvälisillä suurmarkkinoilla. Harmi vain että huomasin hameen helmaan tulleen reiän, mitä on hankala lähteä korjaamaan. Onneksi se on niin pikkuinen, että sitä tuskin näkyy ja voin vielä muutamana vuonna kaivaa tämän käytölle.

burgundy skirt

Oon aina ollut sitä mieltä, että viininpunainen on syksyn väri, mutta niin se käy myös loppukesään. Sen vuoksi jaksan joka kesän lopulla kaivaa tämän melko lämpöisenkin maxihameen käytölle, mitä en syksyllä kuitenkaan enää osaa käyttää. Loppukesä on vielä lämmin, mutta hieman on jo syksyn viboja havaittavissa. Tämän värin kaveriksi valitsen ehdottomasti aina valkoisen!

details

Mitä tuohon koruryöppyyn tulee... Mä etsin ennen Juhannusta aika useasta korukaupasta tuollaista koruryöppyä, mitä näkee useissa ihanissa bohotyylisissä kesäisissä asuissa. Taisin löytää tämän Ginasta juuri ennen Juhannusta, silti tuon löydettyä se vaan ei oo päätynyt kaulaan. Itse asiassa syytän helteitä, sillä mä en ainakaan halua yhtään ylimääräisiä härpäkkeitä kaulalle helteellä.

Kyseinen koru kävisi paremmin jonkun avonaisen paidan kanssa ja niin mä sitä suunnittelin käyttävänikin, mutta noh tässä sitä ollaan kokeilemassa jotain ihan muuta.. Yleensä valitsen tällaisen paidan kanssa mieluummin yhden pitkän riippuvan korun. Ja mä kun en tosiaan käytä koruja enää niin paljon mitä muutamia vuosia sitten, niin tuo tuntuu olevan omaan silmään ihan liikaa tässä asussa. Ennen mun tyylissä oli tärkeetä se, että mitä enemmän niin sitä parempi, mutta nykyään tuntuu että mitä vähemmän niin sitä parempi. Tässäkin kokonaisuudessa pidän kovasti siitä, että se olisi simppeli - niin siis ilman tuota korupaljoutta.

summer outfit
markkina asukokonaisuus

Ja vaikka kyseinen koru pistääkin liikaa mun silmään tässä, on asu kuitenkin aina mun lemppari ja jollain tasolla tuo koruryöppy käy tähän - ehkä ensivuonna uskallan kokeilla tätä asua ja kyseistä korua vähän avonaisemmalla paidalla, jota mietin jo tänä vuonna. Valkoinen ja burgundy yhdistettynä, kultaisia koruja - ihan täydellinen loppukesän kokonaisuus.

burgundy maxi skirt white top outfit

Onko teillä sellaista asua, joka päätyy lähes joka vuosi ylle johonkin tiettyyn aikaan?
Entä mitä mieltä ootte mun loppukesän luottoasustani?

18 kommenttia

  1. Tää asu on kyllä tosi kaunis, ja miellyttää munkin silmää väriensä puolesta kovasti! :) Burgundy on vaan ihana väri, ja sitä rakastan itsekin loppukesän ja syksyn ajan kovasti. Mun mielestä tuo koru ei ole ollenkaan liikaa, vaan näyttää ihan tosi kivalta! :) Helteellä ei kyllä itselläkään tee aina mieli laittaa mitään ylimääräistä ylle korujen tai vaatteidenkaan muodossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jenni :3 Tää väri on kyllä sellanen loppukesän ja syksyn, aij että <3 Mahtava kuulla ettei koru oo liikaa ainakaan sun silmään, alkaahan toi omaankin silmään näyttää jo ihan ookoolta :'D

      Poista
  2. WOU mikä hame! Aivan täydellisen ihana! :) Vaikka tykkään mä kyllä myös ihan tästä koko kokonaisuudesta<3 Mutta erityisesti tuosta upeasta hameesta!

    VastaaPoista
  3. Upean värinen hame! Tuo viininpunainen sopii sulle muutenkin tosi hyvin. Itselläni loppukesästä näkee paljon nahkatakkia ja klassisen mallista lyhyttä mekkoa. :)

    inkanitta.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Inka, ihana kuulla että tykästyit! :) Toi on kyllä just sun tyylinen kombo mitä sanoit pitäväsi eniten loppu kesästä ;)

      Poista
  4. Kaunis kokonaisuus, miusta tuo koruryöppy sopii tähän! :) Varsinkin kun laukussakin on helyä vähän.^^ Kuumina päivinä ei tosiaan tule laitettua koruja kovinkaan paljoa, meikistä nyt puhumattakaan. Mie tykkään hirveesti viininpunaisesta, kaunis sävy ja ihanan raikas valkoisen kanssa. <3 Ihana tausta näissä kuvissa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Milla, mahtava kuulla että se sopii! Tosiaan kai toi sopii, kun laukkukin on helyinen, hhe ;) Meikkiä ei tullut itsekään pidettyä lähes ollenkaan kesällä, ihan super hyvä kesä oli kyllä <3

      Poista
  5. Vau, tosi kaunis asukokonaisuus ♥ Tuo hame on ihanan värinen, sopii kyllä niin hyvin loppukesään ja alkusyksyyn :)

    VastaaPoista
  6. Daaaamn girl, upea asu!! En ookkaan pitkään aikaan ajatellut kaulakorujen kerrostamista mutta sä sait pienen himon syttynään niitä kohtaan :D Täydellinen väri tossa hameessa! ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi kiitti Elli 8) Toi on itse asiassa yks ja sama kaulakoru, oon itsekin yrittänyt joskus kerrostaa mutten oo onnistunut siinä ja sen vuoksi ostin tuon :D <3

      Poista
  7. Ihania kuvia! Mulla on muutama luotto-asu jota kulutan puhki :'D.

    https://www.lily.fi/blogit/janita-johanna

    VastaaPoista
  8. Ihana asu tämäkin<3 mulla on muutama sellanen luottoasu, mitkä päätyy vuosi toisensa jälkeen päälle :D kauhulla odotan sitä päivää kun joku lempparivaate hajoaa :D musta toi koruryöppykin näyttää tässä asussa ihanalle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Ihana kuulla että sullakin on sellasia luottiksia joita kulutat vuodesta toiseen. ;) No äläpä, tää hame on tosiaan jo yhdestä kohtaa reikiintynyt, apuva :'D

      Poista
  9. Ihana asu, tykkään todella paljon tuosta viininpunaisesta hameesta!<3 Tällaiset asut ovat kovasti ainakin minun mieleeni, sillä muistan sen ajan, kun kaikilla oli niin paljon erilaisia härpäkkeitä päällä osana asukokonaisuuksiaan... Minusta yksinkertaisuus on ihanaa, mutta pakko vielä sanoa, ettei tuo kutsumasi koruryöppy näytä ollenkaan pahalta! Tuo näyttää ainakin mun silmääni ihan hyvältä määrältä, ei ole liikaa koruja taikka liian vähänkään!

    Mulla ei sinänsä ole mitään luottoasua, mutta luottovaatekappaleita löytyy kyllä ihan kivasti! Tähän aikaan vuodesta isot neuleet ja kaulahuivit ovat kyllä ne, joita kulutan puhki enemmän kuin mielelläni :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja ihana että säkin tykästyit tohon hameeseen 8) Joo mäkin muistan sen ajan, mulla oli vaihe että mitä enemmän niin sitä parempi, hhe :D Nykyään meen niin yksinkertaisella että tää koru tuntui olevan liikaa. Kiitos, nyt se alkaa istumaan pikkuhiljaa tohon asuun munkin mielestä ;)

      Hhe isot neuleet on <3<3<3 mä ostin just yhden ihanan ison viininpunaisen neuleen ja aij että sitä on tullut kyllä nyt pidettyä, just sellasen villaisen ihanan isohkon huivin kanssa <3

      Poista