Sisällön tarjoaa Blogger.

Kuvia Pafokselta 1/2

Toivottavasti teillä ei ihan vielä tule matkapostaukset korvista ulos - täällä on muutamia, jotka näitä toivoo aina paljon ja rakastan itsekin tehdä näitä. Nyt on nimittäin luvassa postaus sekalaisista kuvista Pafokselta! Ja kuten varmaan huomasitte, näitä pousteja tulee vielä toinen, yay! Okei, sitten lupaan että nää loppuu... Paitsi että haluan vielä julkaista phonella otettuja kuvia, kuten aiemmin mainitsin. Nykyään on niin hyvät kamerat phoneissa, ja mies osti vielä ennen reissua uuden puhelimen, jossa oli mun iPhoneakin parempi kamera. Lisäksi phonella otetut on sellasia ehkä rennompia ja arkisempia räpsyjä reissulta.

pafos kuvia

Ekan kokonaisen päivän me pyhitimme kiertelyyn ja paikkojen tutkimiseen lähialueella. Käveltiin muun muassa Ala-Pafos ja rantakatua molempiin päihin ja pyörimme pikkukaupoissa. Osa pienistä kaupoista oli kiinni, sillä oli sunnuntai. Tämä hetki oli ensimmäisiä kuvia Pafoksella - suuntasimme heti aamusta rantaan, koska mä haluan aina ensimmäisenä nähdä meren.

auringonlasku viini pafos kypros
valkoviini pafos

Ensimmäisenä, kokonaisen päivän iltana, nautiskeltiin rauhassa lasilliset valkkaria parvekkeella ennen kuin lähdimme rantaan ihailemaan auringonlaskua. Me ei todellakaan olla mikään romanttisin pariskunta, joten tää oli ehkä pieni, mutta romanttisin ilta koko reissulta.

pafos

Mä rakastan merta, matkustan mieluiten paikkoihin, joissa pääsee meren äärelle, vaikka meri lukeutuu yksiin suurimpiin pelkoihini. Se on suuri ja kaunis, mutta siellä on valtavasti kaikkea mistä me ei tiedetä. Se on mystinen, mutta kiehtova.

kypros

Solomonin katakombien lähellä olevissa useissa puissa oli sidottuna paljon vaatteiden palasia. Uskotaan, että jos siellä vaatteen palasen sitoo puuhun, paranee mahdollisesta sairaudesta tai jotain siihen suuntaan.

paphos cyprus

Poolilla iltapäiväuinnilla. Iltapäivisin tuli uitua varmaan joka päivä aina ennen suihkuun menoa ja illan rientoja.

arkeolognen puisto pafos

Arkeologisen puiston mosaiikkeja. Arkeologisen puiston taustalla näkyvät vuoristomaisemat oli myös aika huikeaa katseltavaa.

aliathon holday village taulu

Jaksoin ihailla koko loman tätä meidän hotellihuoneen seinällä olevaa tauluasetelmaa, voisin hyvin tehdä kotiinkin meidän seinälle vaan tällaisia meidän reissuista! Ja ehkä tulevaisuudessa teetätänkin tällaisia, hhe.

auringonlasku pafos kypros

Auringonlasku, jonka sain myös videokuvattua talteen kameralla - aika huikee. 

Kypros oli saarena melko samanlainen kuin Kreikka - kuten mulle sanottiinkin - mutta löysin myös paljon pieniä eroavaisuuksia. Joka paikka, joka reissu ja joka ikinen matka antaa meille aina erilaisia kokemuksia, vaikka ne sitten olisivat samankaltaisia tai jopa samoja kohteita. Se on matkustelussa yks paras asia!

Kivaa sunnuntai-illan jatkoa!

14 kommenttia

  1. Voi Kata, tää postaus oli aivan ihana <3 Kuvat niin kauniita ja ihan pääsi teidän reissufiilikseen mukaan tätä lukiessa :) Reissupostaukset on aina mun lemppareita asujen ohella! Tuo kuva susta vedessä hattu päässä on kyllä ihan mielettömän kaunis <3 Valo ja kaikki siinä on just eikä melkein! Niin kauniisti kuvasit myös merta, enpä oisi itse paremmin osannut :')

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Jenni, ihana että sinne vielä uppoo nää Pafos poustit, vaikka useita onkin jo tullut :3 Mutta noh tuohan selittääkin jos matkapostaukset ovat sun lemppareita asujen ohella, niin on munkin! Ihana kiitos sinulle <3 Ja hei, mä voisin puhua merestä vaikka kuinka, tuohonkin ois voinut tulla kilometrimittainen teksti tuosta mun pelosta, mutta mä vähän tiivistin - pitäsköhän tehdä postausta siitä joskus :'D

      Poista
  2. Ihania fiilistelykuvia <3 Tuli kyllä elävästi mieleen oma vuoden takainen Pafoksen reissu :) Nuo auringonlaskut olivat tuolla todella upeita, ja joka ilta sitä käytiinkin ihailemassa, ja myös hotellimme parvekkeelta näkyi suoraan merelle. Itsekin rakastan merta ja sen mystisyyttä, vaikka toisaalta onkin hieman pelottavaa ajatella mitä kaikkea valtameret kätkevät sisälleen.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tuuli <3 Ihana että tää toi sullekin muistoja kyseistä kohteesta ja vieläpä vahvoja muistoja <3 Mäkin toivoin hotellia aivan rannan tuntumasta, mutta päädyimme silti sellaiseen josta oli hieman enemmän metrejä rantaan :) Jep meri ihastuttaa, mutta on se kyllä karmivakin. Etenkin kun se on vielä vahva, se voi viedä helposti mennessäänkin. Hrrr.. :D

      Poista
  3. Ihania kuvia<3 Matkakuume joo tosiaan taas nousee entisestään näitä kuvia katsellessa, mutta ei se haittaa :D Auringonlaskut on kyllä jotain niin kaunista. Ne on sitä Suomessakin, mutta jotenkin ulkomailla niissä on vielä se joku oma ihana fiilis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Linda <3 Sullahan se taisi ollakin reissu talvelle varattuna, joten ei ihme että matkakuumeen nostatus ei haittaa ;) Aih voisinpa itsekin sanoa samaa :D Auringonlaskut ovat Suomessakin upeita, en kiellä, mutta ulkomailla ne ovat erilaisia tietysti fiilikseltään ja muutenkin. Etenkin kun asuu täällä keski-Suomessa, niin ei vaan nää sitä kun se humahtaa sinne meren taa ja sen vuoksi se on ulkomailla jotenkin tosi spessua! :D

      Poista
  4. Aaah ihania kuvia<3 Ei todellakaan tule reissupostaukset vielä korvista ulos, lisää vaan kiitos :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elli, hyvä kuulla ettei oo liikaa matkapousteja ;D <3

      Poista
  5. Olipa kiva nähdä taas matkakuvia, niihin ei kyllästy ikinä<3 Mä muuten myös pelkään merta, varsinkin tummaa vettä ja syviä kohtia. En edes halua tietää mitä siellä on :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla että säkin voisit näitä katella usein :D Hei joo, ja meri on vielä niin voimakaskin että se voi viedä helposti mennessään. Hurjan kiinnostava, mutta pelottava :)

      Poista
  6. No mähän näitä matkapostauksia oikein anelen, eli ihanaa että on tulossa vielä yksi ;) (psst multakin tulee taas joulukuussa kun pääsen reissuun ;)) Mutta siis, aivan ihania kuvia tässä kaikki<3 oot niin kaunis tuossa kuvassa viinilasi kädessä parvekkeella :’) Näistä kuvista pystyy aistiin sen ihanan etelän lämmön ja rennon meiningin <3 Ihana idea tuossa puussa missä on noita kankaanpalasia :0

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hhi mahtavaa Emilia, sä ootkin aina yks niistä innokkaista jotka toivoo näitä multa ;) Mitää murusein minne olet matkalla? <3 Ota mut mukaan :'D Voi ihana Emilia, kiitos paljon <3 Ja joo, mun olis tehnyt mieli ripustaa kankaanpalanen siihen puuhun <3

      Poista
  7. Eikä, siis aivan ihania kuvia! ♥ Miten onnistutkaan aina napsimaan juuri sellaisia kuvia, joissa on ihana tunnelma? *_* Tuo auringonlaskukuva on aivan mieletön, niin huikea!

    Pakko vielä mainita, että mulla on samanlaisia ajatuksia merta kohtaan; se on suuri, kaunis ja ihmeellinen, mutta lähes 90% merestä on silti tutkimatonta. Ikinä ei tiedä, millaisia vaaroja tai otuksia sieltä löytyy; mutta kaikesta huolimatta se on silti niin mahtipontinen ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua miten ihana kommentti jälleen sulta Emmi <3 :D Ihana kuulla että osaan ottaa tunnelmallisia kuvia <3 Sanos älä muuta, meri on mielenkiitoinen ja kiehtova, mutta ihan hurjan pelottava !

      Poista