Sisällön tarjoaa Blogger.

Black military coat

military coat

Hat H&M
Military coat Ompelimo Rokita
Knit Stradivarius
Skirt Cubus
Shoes DinSko
Bag Michael Kors

black military jacket autumn look

Viimeisiä asuiluja ruskan aikaan, kuinka moni muu kaipaa tätä ihanaa väriloistoa? Mä en ole päässyt nyt muutamiin viikkoihin kuvailemaan lainkaan, sillä päivät ovat olleet tosi pimeitä ja mies on ollut myöhälle aina töissä ja sitten jos ulos on nokkaa pistetty, niin on ollut pimeä. Täytyy varmaan alkaa pian soveltamaan, että saa kuvia, hhe. Jospa sunnuntaina pääsisi pitkästä aikaa hieman räpsimään, kun mäkin oon vapaalla. Nämä ovat nimittäin viimeiset jemmassa olevat syksyn kuvat, jaiks.

autumn outfit ideas styleblogger

Mustavalkoinen kokonaisuus, se on toimiva aina. Rakastan itse kovasti mustien ohuiden sukkiksien ja ylipolvensukkien/ylipolvensaappaiden yhdistelmää. Ne ovat aina valinta, jos pistän tuon asteekkikuvioisen hameen, sillä tuo hame ei tarvi rinnalle enää kuviollisia sukkiksia, joita oon tosiaan tottunut pitämään ihan liikaa. Kai mä haluan tuolla yhdistelmällä jotain silmäänpistävyyttä, kun pelkät mustat sukkikset ovat hieman tylsähköt - toisaalta nekin toimisivat hyvin. Varustauduin jo muuten talveen ja ostin parit mustat paksummat sukkikset kaappiin, viime talven menin lähes kokonaan hameilla sekä mekoilla, ja veikkaan ettei tämä talvi tule eroamaan siitä paljoa.

autumn style

Tähän kokonaisuuteen valitsen välillä valkoisen neuleen sijasta ihan mustan neuleen. Molemmat toimii omalla tavallaan, ehkä valkoisen neuleen kanssa kokonaisuus on hivenen raikkaampi. Uskokaa tai älkää, musta neule toimii yllättävän hyvin myös, vaikka takkikin on musta.
Mulla oli hirmu hankala valita tähän kokonaisuuteen laukku, valitako ruskea Selma vai tämä musta Jetset? Päätin nyt oikeasti antaa välillä mun muillekin laukuille mahdollisuuksia, mähän kulutan sen ruskeen kohta ihan puhki. Ja rehellisesti, ehkä toi laukku on vaan paremman näköinen tässä kokonaisuudessa.

autumn look
black military jacket

Takki valmistui jälleen ihan täysin toiveideni mukaan Ompelimo Rokitalla, sain sen itselleni tuossa viime keväänä. Käytin takkia kerran kevään aikana - itse asiassa kyseessä oli ihan tämä sama asu sillä mustalla neuleella - eli toisin sanoen tämä look käy niin kevääseen kuin syksyynkin. Nyt syksyllä tehtiin vielä pieni muutos takkiin ja laitettiin sitä selästä hieman istuvammaksi. Tänä syksynä tää takki olikin hieman enemmän käytössä, kuin vain sen yhden ainokaisen kerran ja yhdistelin tätä moneen kivaan kokonaisuuteen. Tämä tosin oli ainoa minkä sain kuvatuksi. Harmi, että välikausitakkeja en ennätä kovin pitkään pitää, kun oon sen verran vilukissa, että oon kaivanut jo lämpöisemmät villakangastakit käytölle.


syksyn asu
autumn outfit ideas

Mä haluaisin saada tänä vuonna pikkujoulukokonaisuuksia blogin puolelle, mutta pahoin pelkään etten ikinä ennätä saada niitä kuvatuksi ennen lähtöä, koska sillon on jo pimee! Huomenna on nimittäin vuoden ensimmäiset pikkujoulut johon meen aveciksi ja mulla on aivan ihana lookki mietitty valiiksi! Joko siellä on ekoja pikkujouluja tiedossa?

Mitä mieltä olette tästä kokonaisuudesta?


8 kommenttia

  1. Voi täälläkin kaivataan sitä ihanan värikästä ruskaa, kun viime viikot ovat olleet niin synkkiä! Itsekään en ole koskenut kameraan juuri ollenkaan, sillä tänä pimeänä aikana ei edes kamalasti tee mieli kuvailla.. Ihania nämä kuvat <3 Tuo takki on tosi tyylikäs, tykkään paljon noista napeista :) Täällä vieteltiin työporukan pikkujouluja jo viime viikonloppuna, enkä tiedä onko muita pikkujouluja tänä vuonna edes tulossa :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sanopa älä muuta Tuuli, onneksi nyt esim eilen oli tosi aurinkoinen päivä, tokihan mä vietin sen töissä kokonaan mutta siis, oli ilo aamulla lähteä duuniin kun aurinko paistoi :3 Kiitoksia kovasti, mäkin pidän hirveesti takin napeista <3 Meilläkään ei sinänsä oo muita pikkiksiä lyöty lukkoon (muuta kuin työporukan omat ja firman, jotka ovat tod.näk. tammikuussa vasta). Mutta jospa sitä sais kehiteltyä sitten jotkut oman porukankin pikkikset :)

      Poista
  2. Siis ihan tosi kiva look, näyttää niin sulta <3 Musta laukku sopii tähän hyvin, kuten myös ylipolvensukkien ja nilkkureidenkin yhdistelmä :) Hatusta puhumattakaan! Ja valkoinen neule tuo kyllä raikkautta, ja jos sitä ei halua niin mustakin on oikein bueno! Ihana väriloisto kyllä näissä kuvissa, toista se on nyt kun on vaan pimeää ja märkää - voi kunpa lunta tulisi pian! Asukuvailu on täälläkin hankalaa, enkä edes muista milloin oltaisiin viimeksi Suomessa otettu asukuvia.. Huh. Haasteensa kyllä tuo työt, ja aikainen pimentyminen. Ihanaa viikonloppua muru <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitoksia Jenni <3 Mä kyllä pidän kovasti tästä lookista, noi sun luettelemat jutut etenkin, siis ylipolvensukat ja nilkkurit, hattu... On kyllä niin jees mun mielestä <3 Ihana tosiaan että eilen paistoi pitkästä aikaa aurinko, kun muuten on ollu niin synkkää ja harmaata, lunta kaivattaisiin jo täälläkin :3 Totta puhut myös, tänään ois hyvä aika ottaa pitkästä aikaa kuvia, mutta en taida silti jaksaa kun oli mielessä viettää vähän rennompi päivä ja käydä ehkä ulkoilemassa tai muuta :) Ihanaa pian alkavaa viikkoa muru <3 ;)

      Poista
  3. Oi ompa kiva asu, sopii hyvin sulle :) Upea tuo takki! Mäkin oon vihdoinkin alkanut tykästymään hattuihin ja tänään päähän pääsi musta lierihattu ♥ Pitäisi joskus saada se päässä jotkin kuvatkin napsittua, mutta paremmin sanottu kuin tehty :D Oon tainnut ottaa ehkä viidet asukuvat tänä vuonna, en välttämättä sitäkään :D Kivaa viikonloppua<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jasu :3 Hei ihanaa, muistan kun keskusteltiin joskus ehkä vuosia sitten kommentoidessa ettet oikeen osannut pitää niitä ja mähän sanoin että alat vaan pitämään ja siihen kyllä tottuu! ;) Hhi mä oon kyllä ottanut useita asukuvia jo, mutta haluaisin ennättää ottaa enemmän, kun ne on blogissa se mun juttu, tosiaan asukuvat ja matka-aiheiset postaukset ovat sitä mistä mieluiten kirjoitan <3 Ihanaa pian alkavaa uutta viikkoa<3

      Poista
  4. Aivan ihania nää kuvat, ihan ikävä tuli tuota ruskaa! <3 Tuon takin kangas on kyllä huippu, pitäisi itselle tehdä vaikkapa tummansininen trenssi tuosta. :)

    VastaaPoista
  5. Onpas ihana asukokonaisuus, tykkään niin paljon tuosta takista! ♥ Nuo kultaiset napit ovat mun mielestäni aivan mielettömän kiva yksityiskohta ja niihin kiinnitinkin aikalailla ensimmäisenä huomiota (vaikka ovatkin niin kovin pieniä :'D). Hattukin passaa tähän kivasti, ehkäpä juuri myös sen ansiosta tästä tulee pienet armeijavibat! Ainakin minulle.

    Toivottavasti teillä oli pikkujouluissa hauskaa! :> Meillä on työporukan kanssa pikkujoulut itsenäisyyspäivän aattona, odotan sitä iltaa kyllä niin innokkaana! Ostin tänään mun asuuni sopivan paidan, toivottavasti saisin vaikka kuvattua asun oman blogini puolelle työkaverin avustuksella!

    VastaaPoista