Sisällön tarjoaa Blogger.

All white - Asu Pafokselta

summer outfit ideas all white

Off shoulder Bershka
Skirt BikBok
Bag Michael Kors
Shoes Converse

summer outfit ideas

Kesällä julkaisin asun, jossa kokeilin itselle hankalahkoa all white -kokonaisuutta, jonka kokosin tuon näissäkin kuvissa näkyvän hameen ympärille. Halusin kokeilla Pafoksella uudelleen kokovalkeaa lookkia ja juurikin tuon mun lemppari hameen ympärille, sillä viimeksi en sen kummemmin ajatellut minkä topin heitän sekaan, vaan hetken mielijohteesta halusin kokeilla pitkästä aikaa erästä kukkatoppia. Edellisen asun pääsette vilkaisemaan tästä.

boho summer look
valkoinen asukokonaisuus

Nyt mietin ihan kunnolla, minkä paidan haluan heittää sekaan ja tietysti valitsin tämän kivan off shoulderin, sillä hameessa on kovasti bohoviboja ja näin ollen nämä käyvät ihan täydellisesti yksiin. Ja tämä toimii mielestäni paljon paremmin kuin edellinen all white -kokonaisuus, vaikka väriero on taas huomattava hameen ja paidan välillä. Tietysti vähän harkitsin näiden yhdistämistä, sillä jos valitsen kellohelmaisen hameen, haluan yläosan olevan tiukka, mitä tämä paita ei sitten ole. Silti tykkään itse tästä asusta kovasti ja olen varma että tulen pukeutumaan tähän useamminkin!

summer look

Korviini pistin sulkakorvikset, jotka ovat olleet kesästä asti yhdet mun suosikkikorvikseni. Ostin nuo Kansainvälisiltä suurmarkkinoilta Idiskorun kojulta. Kyseessä on ihan kotimaiset Minta Finlandin kevyet silikonikorvakorut. Olisi pitänyt ostaa parit lisää, sillä näitä on tullut käytettyä hurjan useaan otteeseen kesällä ja usein syksyllä töissä - kappas kummaa kun en ole tajunnut heittää näitä kesän taikka syksyn kuukauden suosikit- postauksiin.

Punnitsin jo nuita ostaessa, että tosiaan otanko kahdet ja päätin etten, jos en osaa käyttääkään näitä. Nyt tiedän, että osaan, eli ostan ehdottomasti ensivuonna parit lisää, mikäli sama koju löytyy markkinoilta! Nuo eivät ole tosiaan raskaat, koukut ovat ruostumatonta terästä, eivätkä aiheuta allergiaa. Ne eivät ala koskemaan korviin, mitä useat korvakorut mulla ainakin tekee, jos eivät ole hopeita. Ja kyllä, ne ovat kotimaiset ja käsin tehdyt!

outfit ideas summer

Nämä olivat tosiaan Pafoksen toiset ja näin ollen viimeiset asukuvat, mitä loman aikana jaksoin räpsäistä. Nyt taas heräsi katumus, kun näitä oli ihana katsella tässä talven tullessa. Alkuvuodelle jää vielä se yksi postaus Pafoksen maisemista, ihan vaan puhelimella räpsityt kuvat. Tässä on nyt nimittäin joulukuun ajan kaikennäköistä pientä ja kivaa postattavaa. On The Body Shopin kosmetiikkajoulukalenterin luukkuja, Berliinin postauksia, asukuvia, joulua ja uutta vuotta. Silti mulle saa heitellä toivepostauksiakin, muistakaa se!

Huomenna lentelemmekin kohti Saksaa ja neljä päivää tältä viikolta menee Berliinissä. Postausta en ennättänyt ajastaa tiistaille, kun näin aluksi suunnittelin, joten blogi elää nyt valitettavasti viikon hiljaisuudessa. Tämä harmittaa, sillä olisin halunnut jonkun postauksen pistellä tulemaan. No välillä ei aika riitä ja se täytyy hyväksyä. Instagramiin lisään reissulta varmasti kuvia ja minut löytää sieltä nimimerkillä @kataaz. Palataan viikon päästä, kivaa uutta alkavaa viikkoa

Mitä mieltä olette tästä kesäisestä asusta?
All white, toimiiko?

13 kommenttia

  1. Ihana katsella asukuvia tuolta lämpimästä nyt talven keskellä! Hame on tosi kaunis ja hyvin minusta sopii tuon paidan kanssa. Korvikset kruunaa koko homman :) Tästä asusta tykkäsin tosi paljon, koska noh, bohovibat ja sulkakorut niin arvaahan sen...

    Ihanaa reissua Kata!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä muuta sano, voi kun pääsisi pian lämpöön <3 Mahtava että sustakin paita ja hame mätsäävät keskenään, olen samaa mieltä :3 Ja kuten sanoit, korvikset kruunaa koko homman. Mäkin oon niin ihastunut bohoviboihin ja toivon että saan ensikesänä luotua lisää onnistuneita bohovibaisia lookkeja <3 Kiitoksia Salla :)

      Poista
  2. Ihan tajuttoman ihana asu murunen, todellakin toimii!<3 All white on aina mun mieleen ;) Ihanaa reissua!! Postauksia odotellessa ;-*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos Emilia! Mä etsin edelleen täydellistä valkoista hellemekkoa, kun rakastan itsekin kokovalkeaa! Näköjään se toimii näinkin, enhän mä mitään mekkoa tarvi ;)

      Poista
  3. Tosi kauniita kuvia Kata! <3 Kokovalkoinen kyllä toimii, varsinkin ruskettunutta ihoa vasten :) Tykkäsin kyllä edellisestäkin all white -asustasi, mutta kyllä tuo toppi on omiaan tuon hameen kanssa. Ja ihanat korvikset, koko asusta tulee kyllä sellaiset rennot bohovibat niinkuin sanoitkin <3 Mukavaa Berliinin reissua teille! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Tuuli <3 No älä muuta sano, voi tuota brunaa :< Ihana kuulla että tykkäsit tuosta edellisestäkin asusta, vaikka se oli hyvin hätäinen ja extepore valinta mulla silloin 8) Pidän itse kuitenkin enempi tästä kokonaisuudesta, vaikkei se huono ollut se toinenkaan :) Kuten sanoit, tuo toppi on omiaan tuon hameen kanssa ;)

      Poista
  4. Oioioi ihana asu, todellakin toimii <3 Vaikka hame on kellohelmainen niin mun mielestä tuo rennohko yläosa sopii siihen loistavasti, aivan ihana look <3 Sulkakorviksetkin ihan todella suloiset! Ja ihanaa että vielä on yhdet Pafoksen kuvat tulossa :-) Ihanaa reissua, nauti Berliinistä <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia Jenni <3 Välillä pitää kokeilla jotain mikä menee omalta mukavuusalueelta pois, ja onneksi kokeilinkin, nää mätsää täykysti ;) Sekalaisien kuvien postaus jotka on räpsitty puhelimella, niissä on mun mielestä ihanan erilainen fiilis kuin kameralla otetuissa. Laatu toki ei vedä vertoja kameralla otetuille kuville, mutta silti. :) Jospa ne phonen kuvat sais joskus koneellekin siirrettyä... :'D

      Poista
  5. Siis vau, oot upea ♥ Ja aivan ihana asu, tosi raikas :) Ja voi kesä, tahdon! Ihanaa reissua teille<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos, niin oot sinäkin <3 Ihana kuulla että pidit asusta :) Mäkin tahdon kesän, tai ulkomaanmatkat lämpöön <3

      Poista
  6. Toimii ehdottomasti! :) Tuo Korsin ruskea laukku täydentää asun ihanasti! <3 Ja tuo sun tukka! Vitsit, vaihdetaanko päikseen x)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Henna kommentistasi :3 Ruskea laukku valkoiseen asuun on mun mielestä ihan täydellinen valinta, toisessa all white asussa olikin mun isompi ruskea Korsin laukku, joka toimi myös <3 Hha voi apua, kiitos paljon, mäkin alan olla mun hiuksiin erittäin tyytyväinen, vaikkakin vähän pidemmät sais olla :')

      Poista
  7. Mulla tulee tämä kommentti nyt hieman myöhässä, koska tässä on ollut kaikenlaista muuta, ettei ole paljon ehtinyt koneella selailla blogeja... Parempi kuitenkin myöhään kuin ei milloinkaan? :') Halusin siitäkin huolimatta tulla kommentoimaan, että tämä on oikein ihana asu! ♥ Värieroa tuskin huomaa ja mun mielestä on kivaa, että olet yhdistänyt tähän kokonaisuuteen ihan perustennarit. Tällainen asu voisi toimia myös vaikkapa kesäisillä festareilla!

    Mun mielestä all white on ainakin todella toimiva yhdistelmä, vaikken itselleni ehkä ihan kokovalkoista pukisikaan. Toisille tämä väri sopii paremmin kuin meikäläiselle! Nuo korvakorutkin näyttävät todella ihanilta ♥

    VastaaPoista