Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop joulukalenterin luukut 1-6

Jälleen pääsen julkaisemaan yksiä suosikkipostauksiani, nimittäin pääsen esittelemään teille perinteeksi noussutta The Body Shopin joulukalenteria ja sen luukkuja. Musta tuntuu, että vastahan niitä viime vuoden luukkuja käytiin läpi. Vuodet vierii niin nopeasti. Anyway, näin Itsenäisyyspäivän kunniaksi heitellään ensimmäiset luukut tänne blogin puolelle! Toivottavasti en spoilaa kenellekään tuota kuudetta luukkua, jos ette oo vielä ennättäneet sitä avaamaan. Luukut 7-12 tulee sitten hivenen jäljessä, sillä Berliinin reissu sekoittelee hieman, kun mä en ole niitä luukkuja täällä availemassa.

vanilla marshmallow shower gel kausituoksu 2018

Vanilla Marshmallow suihkugeeli
Ensimmäinen luukku alkaa perinteisesti suihkugeelillä - tää taitaa olla joka vuosi jokaisessa kalenterissa sama juttu, kaikki tämä alkaa suihkugeelillä! Tämä kausituoksu olisi lähtenyt mulla matkaan The Body Shopilta viimeksi, mutta päädyin Vanilla Pumpkiniin, jota olin lähtenyt muutenkin hakemaan liikkeestä. Siksi olenkin hyvin tyytyväinen ensimmäisen luukun suihkugeeliin ja sen tuoksuun, sillä tämän hankinta olikin mielessä.

french grape seed body scrub spa of the world the body shop

French grape seed vartalonkuorinta
Tässä on mielettömän ihanan tuoksuinen vartalonkuorinta! Jos tuoksua voisi kuvailla sanalla rentouttava, kuvailisin tätä niin. Tämä sokeripohjainen vartalonkuorinta virkistää ja kuorii ihoa sekä lupaa elvytellä ja herätellä samalla aistit. Näissä kalentereissa parasta on se, että pääsee tutustumaan The Body Shopin tuotteisiin, joita ei välttämättä osaisi lähteä ostamaan, tai ei ostaisi sitä sen vuoksi kun on niitä vakioita.

llash hero mascara the body shop

Lash Hero Fibre Extension ripsiväri
Kolmannesta luukusta paljastui kaksiosainen ripsiväri joka lupaa antaa volyymia ja pituutta intensiivisellä värillään. Kuten varmaan arvata saattaa, tämä ei herättänyt mussa minkäänlaisia fiiliksiä, sillä tällä on varmasti monelle muulle käyttöä ja on ihan huippu tuote saada joulukalenterista, mutta kun mulla on volyymiripset, niin en tee tällä mitään. Lisäksi olen varma, että olisin ollut tästä hyvinkin mielissäni, jos mulla ei olisi volyymiripsiä. Ainakaan näillä näkymin en ole luopumassa volyymeistani, mutta tekisi mieli pistää ripsiväri säästöön. Silti se taitaa lähteä eteenpäin, sillä tietysti nämä kuivuu.

berry bonbon the body shop kausituoksu 2018

Berry BonBon vartalovoi
Tätäkin kausituoksua mä haaveilin silloin, kun olin Body Shopilla nuuskuttelemassa niitä kolmea kauden uutuutta. Vartalovoit eivät ole ensimmäisiä asioita, mitä ostan - vaikkakin tänä vuonna ostin Candy cane vartalovoin tarkoituksella - silti olen hyvin tyytyväinen. Musta vartalovoit ovat aina olleet liian rasvaisia mulle, mutta musta tuntuu että TBS:n tuotteita olisi uusittu hieman ja ne olisivat tulleet hivenen kevyemmäksi ja juoksevammaksi. Lisäksi talvisin iho varmasti kiittää hivenen rasvaisemmasta vartalorasvasta - kesällä menen kuitenkin lotioneilla.

ethiopian green coffee body cream spa of the world

Ethiopian Green Coffee vartalovoide
Ja toinen tuote, jota voisin kuvailla sanalla rento. Luukusta viisi ilmestyi vartalovoide. Tämä on silkinpehmeä, kiinteyttävä vartalovoide, joka lupaa silottaa ja pehmentää ihoa. Näihin Spa of the World tuotteisiin tutustuin viime vuoden joulukalenterin kautta, kun yksi ilmestyi myös luukusta ja olen kyllä ihan myyty.

eye definer body shop

Silmänrajauskynä
Jokavuotinen tuote, jota odottelen aina kalenterista, sillä tää kuuluu mun päivittäiseen meikkiini. Mulla on käytössä viime vuoden ja vielä toissavuodenkin kynä. Toinen kulkee meikkipussissa mukana ja toinen on kotosalla. Pian  kuitenkin mukana kulkeva yksilö alkaa olemaan niin mini, ettei sitä saa teroitettua enää, joten olen supertyytyväinen tähän. Toisaalta taas olisin ilahtunut enemmän The Body Shopin eye definer duosta, jossa on siis mustan kynän lisäksi toisessa päässä pieni pätkä valkoista! Sama tuote, mutta silti vähän olisi ollut jotain "uutta".

Tähän asti olen erittäin tyytyväinen. Luukuista on paljastunut aivan ihania tuotteita ja en voisi olla tyytyväisempi. Ihanaa, että vielä on monen monta jännittävää luukkua avaamatta! Rentouttavaa ja ihanaa Itsenäisyyspäivää kaikille ♥

Mitä mieltä olette näistä tuotteista?
Mitä kosmetiikkakalenteria siellä availlaan?

16 kommenttia

  1. Oi että toi ekana oleva suihkusaippua kuulostaa ihanalta ♥ Kosmetiikkajoulukalenteri ois ollu niin kiva, mutta en itse raaskinu hommata sellaista vielä tänä vuonna :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siltä se kyllä tuoksuukin, ihanalta nimittäin <3 Nää kosmetiikkakalenterit ovat kyllä ihania ja nousseet suureen suosioon :) Jospa sinäkin joku vuosi sen itsellesi raaskit ostaa :3

      Poista
  2. Tosi kivan oloisia tuotteita oot saanut kalenterista! :) Musta tuntuu, että mä tykkäisin eniten joko ensimmäisen tai neljännen luukun sisällöstä, koska tykkään tosi paljon The Body Shopin kausituotteista. Mulla on tänä vuonna Nyxin ja Catricen joulukalenterit ja lisäksi availlaan pikkusiskon kanssa yhteistä kuvakalenteria :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä olen tosi iloinen että kausituotteita eksyy myös mukaan näihin joulukalentereihin :) Itsekin pidän kovasti niistä, etenkin tänä vuonna oli tosi vaikea valita niistä kolmesta mikä olisi paras, koska kaikki iski jollain tavalla muhun. Onneksi mulla on nyt jokaista kolmea jossain muodossa. Peppermint Candy Cane bodybutterin ostin jo syksyn aikana suuren purkin ja nyt sain sitten näitä kahta muuta tästä. Oon superyytyväinen!

      Mä kävinkin lueskelemassa aamulla sun postauksesi kalentereiden sisällöstä ja noi vaikuttavat todella hyville jo ekojen luukkujen perusteella ;) Mä meinasin ostaa tän lisäksi sen Nyxin, mutta päätin tyytyä tähän yhteen. Mukava seurata blogistasi mitä nuista kahdesta ilmestyy :)

      Poista
  3. Body shopin kalenterit on ollut perinteisesti hyviä! Tänä vuonna jätin ostamatta tuon, koska en tykännyt yhdestäkään joulukausisarjan tuoksustat:( Haluan spiced apple- sarjan takas!!

    🖤:llä sofilmas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinpä Sofia, kiitos kommentistasi <3 Moni rakasti tuota spiced applea, enkä yhtään ihmettele sillä olihan se ihastuttava. Mä taas oon rakastunut täysin näihin kolmeen, ehkä Berry BonBon on mieluisin tällä hetkellä näistä, vaikka aluksi luulin että Peppermint Candy cane olis se mun lempparein :D

      Poista
  4. Vaikuttaa kyllä kivalta nämä tuotteet, kivasti on uusia ja noita kausituotteitakin nyt mukana :) Varmasti ne tietyt vakkarit säilyy, jotka sitten joka vuosi tuolta paljastuu. Mutta hauska olisi jos vaikka tuota järjestystä vähän uusittaisiin, että ei esim. tietäisi heti ekan luukun olevan aina suihkugeeli :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä iloinen että kausituotteitakin on mukana :3 On kyllä mukava että myös vakioita on messissä, mutta nyt on ollut jo kivasti sellaisia tuotteita mitä ei viime vuonna ollut - tai siis oli mutta eri tuoksussa saattoi olla tottakai. Järjestyksessä en oo huomannut mitään samaa, muuta kuin sit tuon suihkugeelin ekan luukun kohdalla, voisihan sitä vähän tsekkailla edellisvuosien postauksien mukaan miten on näitä tullut, että olisko muuten aikalailla samaa järjestystä luukuissa ;) Kiitos kommentistasi jälleen <3

      Poista
  5. Body shopin kalenterista olen itseki haaveillut, mutta en ole raaskinut ostaa. Mikä niistä kolmesta kalenterista tuo sinun on? Tosi kiva, että siinä tulee sekä meikkituotteita että ihonhoidon tuotteita!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä niin ihastuttava kalenteri ja niin perinteeksi noussut mulla, etten kehtaa millään vaihtaa muihin kun TBS:n tuotteista pidän muutenkin - joten mitäpä sitä vaihtamaankaan.

      Mulla on Ultimate, eli se kaikista suurin. Olen käynyt kaikki kolme läpi, viime vuonna kokeilin ensimmäistä kertaa tätä Ultimatea. Tykkään ehdottomasti eniten tästä Ultimatesta ja haluan panostaa tähän arvokkaimpaan, koska luukuissakin näkyy se totta kai <3 Juurikin siksi että tässä taitanee olla eniten just vähän molempia, tuotteita ihonhoitoon kuin niitä meikkejäkin!

      Kiitos kommentistasi <3

      Poista
  6. Tää sisältö on ollut kyllä niin kiva<3 Siinä mun kalenterissa on tosi paljon sitä samaa, mitä aiempinakin vuosina. Tai siis vaikka tuoksut ehkä vaihtuu niin tuotteet kuitenkin on tosi samanlaisia. Tässä kalenterissa mua kiinnostaisi just kaikkein eniten noi Spa of the World -sarjojen tuotteet! Ne vaikuttaa niin ihanilta<3 Ehdottomasti siis ostan tän kalleimman itse jatkossa, jos TBS:n kalenteriin tulevina vuosina päädyn :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon todella tyytyväinen ja tuntuu että tässä on eniten erilaisuutta viime vuoteen verrattuna, mitä esim. oli muutamia vuosia sitten siinä edullisimmassa, minkä ostin kaksi vuotta peräkkäin :) Mä ajattelin muuten ihan samaa kuin sä viime vuonna, että kalentereissa on aika paljon toistoa, mutta toisaalta ei TBS:llä riittäisikään erilaiset tuotteet joka vuodelle. Toki meikkituotteita voisi enempi heittää varmaan sekaan, mutta mä oon tyytyväinen enemmän taas ihonhoitotuotteista kuin meikkituotteista.
      Ja tosiaan se että siveltimiäkin heille on erilaisia, miksi joka vuodelle pitää sitten pistää täysin sama? Okei, toisaalta viime vuonan tässä kalleimmassa sit tuli se meikkivoidesivellin... Mutta hyvä siis että tuoksut vaihtuu ainakin jos tuotteet itsessään ei :3

      Spa of the World -sarjan tuotteet kiinnostaa muakin ja oon siksi tosi iloinen, että niitä on tullut jo kaksi 8) Kallein kalenteri on valitettavasti se monipuolisin, mutta itse raaskin maksaa, onhan nää tuotteet yksittäisestikin melko arvokkaita. :) Kiitos Linda kommentistasi, mukava funtsia tätä aihetta <3

      Poista
  7. Tämä kallein The Body Shopin kalenteri vaikuttaa kyllä hyvältä, olisin pitänyt kaikista noista tuotteista<3 katsoin läpi kaikkien kalentereiden tuotteet, kun mietin minkä kalenterin ostan ja tämä olisi ollut ainoa hyvä niistä :D Mun mielestä se halvinkin on jo niin kallis, ettei siellä tarvitsisi olla olla mitään pesukukkia ja kynsiviiloja :D Tuon Vanilla Marshmallow suihkugeelin kävin tänään itsekin ostamassa, se on aivan ihana ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä kallein on tosiaan se monipuolisin. Muistan itsekin muutama vuosi sitten kun petyin siihen edullisempaan. Siinä tuli palasaippuoita kolmisen kappaletta, viilaa sun muuta pientä sälää. Silti siinäkin on kyllä tuotteiden yksittäisarvo iso verrattuna kalenterin arvoon. Siitä huolimatta oon valmis satsaamaan tähän isoimpaan, kun tässä tulee parhaat tuotteet :) Ei tarvi ostella sen kummemmin TBS:n tuotteita, toki eihän tässäkään esim suihkugeelejä tullut viimekään vuonna kuin yksi, että sain käydä ostamassa mieleisen suihkugeelin ihan liikkeestä. Mutta rasvojen suhteen ihan hyvä, niitä menee! :) Tuotteet ovat yksinään ostettunakin kyllä melko arvokkaita :) Mäkin tykkään tuosta Vanilla Marshmallow tuoksusta, aivan valloittava <3

      Poista
  8. Olet kyllä saanut todella kivoja tuotteita joulukalenterista! ♥ Nuo vartalonkuorinnat kuulostivat ainakin mun korvaani todella mielenkiintoisilta, joten niitä olisi enemmän kuin kiva päästä kokeilemaan! Olen muutenkin aina avoin kaikille ehdotuksille The Body Shopin tuotteiden kohdalla, sillä olen tosiaan rakastunut kyseiseen kauppaan ja haluan päästä enemmän jyvälle heidän tuotteistaan :> En millään malta odottaa, että esittelet tulevienkin luukkujen yllätykset! ♥

    Itse en ostanut tänäkään vuonna minkäänlaista kalenteria (en edes suklaakalenteria!), mutta musta on silti kiva lukea tällaisia postauksia ja nähdä, mitä muut saavat :>

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olisi jälleen yksi postaus ja luukut 7-12 esillä! Musta nää kalenterit ovatkin ihan huikeita kun pääsee tutustumaan tuotteisiin, mitä ei ehkä ostaisi (kuten sanoinkin). Itsekin oon melko avoin kaikille Body Shopin tuotteille ja siksi uskallan tämän ostaakin vuosi toisensa jälkeen :) Mulla on myös tän lisäksi suklaakalenteri :'D Mä en osaa elää ilman kalenteria, se niin kuuluu mun joulunodotukseen!! :'D

      Poista