Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop joulukalenterin luukut 13-18

camomile silmämeikinpoistoaine the body shop

Camomile silmämeikinpuhdistusaine
Luukusta 13 ilmestyi minulle hivenen turha tuote, silmämeikinpoistoaine, joka poistaa vesiliukoisen ripsi- ja luomivärin pois hellävaraisesti. Koska joo, volyymiripset ja öljyä sisältävät meikinpoistoaineet eivät sovi yksiin, joten tämä lähtee kiertoon. Mulla on yksi tällainen edelleen viime vuoden kalenterista saatuna ja käyttämättömänä - myös se täytyisi pistää kiertoon jos päivämäärä vielä sallii.

japanese camellia vartalorasva the body shop

Japanese Camellia vartalovoide
Aivan mielettömän ihanan tuoksuinen, elegantin kameliakukan tuoksuinen sametinpehmeä vartalorasva, joka on niin mun mieleeni. Jostain syystä rakastan kaikkia TBS:n sarjoja ja tuoksuja, joiden nimessä on Japani, tai viittaavat sinne päin, hhe - en tiedä johtuneeko siitä että koko maa ja sen kulttuuri kiehtoo mua - ei vaan kun ne on oikeesti taivaallisia. Voisin kuvitella ottavani tämän yhdeksi vakiotuotteeksi vartalorasvoissa.

moringa suihkugeeli the body shop

Moringa suihkugeeli
Mahtavaa, täysikokoinen suihkugeeli! Mutta tämä Moringan tuoksu ei kuulu niihin mun suosikkeihini, joten en riemuinnut tästä niinkään kovasti. Toki moni varmaan pitää tästä ja eihän kalenterin jokainen tuoksu ja tuote voi miellyttääkään kaikkia. Silti varmasti käytän tämän ja veikkaan että tämä tulee käyttöön sitten kun kevät/kesä ovat täällä. Tykkään nimittäin käyttää tiettyjä suihkugeelejä vuodenajan mukaan - kesäksi yleensä valitsen Fuji Green Tean, mutta tämä nyt saa luvan olla tulevan kevään ja kesän suihkugeeli.

drops of youth sleeping mask the body shop

Drops of youth kosteuttava yönaamio
Tämän avatessa olin ensin kovin kummissani, sillä luulin tätä ensin palasaippuaksi älkää kysykö, en tiedä miksi etenkin kun tämä oli vielä tuossa pahvilaatikossa. Hetken pyöriteltyäni ja avattuani paketin, luin tämän olevan yönaamio. Mä siis en tykkää yhtään naamioista jotka jäteään yöksi nassuun. Ajattelin ensin että tämä auttaa kuivaan ihoon, mutta netistä lisää tutkiessani tämä sopii kaikille ihotyypeille ja auttaa ikääntymisen ensimerkkeihin, naamio jättää ihon täyteläisen ja kimmoisamman näköiseksi sekä virkistää ihoa - kelpaa siis, lähtee kyllä kokeiluun!

british rose käsirasva the body shop

British Rose käsirasva
Ahh tätä luksusrasvaa isossa tuubissa! Pieni käsirasva ilmestyikin jo aiemmassa paketissa, mutta viime vuonna kalenterista saamani isompi käsirasva alkaa olla lopussa, joten tämä tuli jälleen sopivasti, kuten muinakin vuosina. Mulla on iso tuubi käsirasvaa yöpöydän laatikossa ja laitan sitä iltaisin jos kädet ovat kuivat. Ihanaa, että tuoksu on nyt ihana British Rose, kun viime vuonna se oli Manteli - vaihtelu virkistää!

shea vartalovoi the body shop

Shea vartalovoi
Jälleen pieni purkki vartalovoita. Siis tämä on viidennes vartalolle tarkoitettu rasva tästä kalenterista - mikä sinänsä on kyllä hyvä, kun niitä menee ja tarvitsee, mutta vähän monipuolisempaa ehkä kiitos. Shea vartalovoi on mulle ennestään tuttu. Tämä on ollut aina sellaista todella kovaa rasvaa, eikä se ole siitä miksikään muuttunut, joten tämä menee mulla jalkarasvana.

Mitäs tykkäsitte tästä kuusikosta?


5 kommenttia

  1. Toi silmämeikinpoistoaine oli munkin kalenterissa! Harmi ettei se poista vedenkestävää meikkiä eikä siis mulle riittänyt tehoiltaan :/ Jätti kivat pandasilmät :D Toi Drops Of Youth yönaamio kuulostaa ihanalta<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jännä miten kalenteriin laitetaan tosiaan vesiliukoinen, koska tosi moni käyttää vedenkestävää ja etenkin talviaikaan varmaan kun tulee lunta sun muuta asiaa tuolta taivaalta :D Toi yönaamio on otettava kyllä ehdottomasti testiin pian <3 Kiitos Linda kommentistasi :3

      Poista
  2. Jälleen kerran aivan ihania tuotteita, ainakin mun makuuni! ♥ Mä en ole itse ennen kokeillut tuota Moringaa, mutta yksi päivä satuin ostamaan sen tuoksuisen käsirasvan ja itse ainakin yllätyin positiivisesti! Mutta kuten sanoit, kaikista tuoksuista ei vain voi yksinkertaisesti pitää ja voi olla, että tuo suihkugeeli tuoksuu ihan erilaiselta kuin mitä tuo täyteläinen käsirasva.

    Ajattelin kyllä jossain vaiheessa kokeilla tuota suihkugeeliä ja ehkä muutamia muitakin näitä tuotteita, joita olet näissä joulukalenteripostauksissa esitellyt :> Tuo ensimmäinen meikinpuhdistusaine on mun suosikki, mä tykkään siitä tosi paljon! Täytyykin muistaa ostaa sitä lisää, kun vanha puhdistusaine loppuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin on kyllä munkin makuuni :3 Musta tuntuu että Moringaan tottuu, nyt kun oon välillä nuuskutellut sitä niin se on ollut ihana ja kesäinen. En malta odottaa kesää, tai oikeastaan lämpöistä kevättä, että saan sen käyttöön ;)

      Ihana kuulla, että suhun on kolahtanut tän kalenterin tuotteet ja mun esittelyt niin, että päädyt ehkä kaupoille. :) Säkin taidat tykätä Body Shopin tuotteista paljon, kuten minä, joten varmasti itsekin päätyisin tällaisien postauksien jälkeen kaupoille :'D

      Harmi kun asutaan näin kaukana toisistamme, olisin mielelläni antanut sulle nuo molemmat meikinpuhdistusaineet, tämän vuotisen ja viime vuotisen. :) Itselläni kun ei ole käyttöä niille!

      Poista
  3. Noi bodyshopin käsirasvat on niin ihania ja kätevän pieniä <3 Oon jäänyt ihan koukkuun siihen hamppu-käsirasvaan, se tuoksu <3 8)

    VastaaPoista