Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop joulukalenterin luukut 19-25

drops of youth yoth cream the body shop

Drops of Youth kasvovoide
Samettisen pehmeä kasvovoide, jota laitetaan iholle aamuin illoin ja se kosteuttaa 24 tuntia. Ihohuokoset näyttävät supistuneilta ja juonteet pienemmiltä. Mä käytän yleensä sitä E Vitamin- sarjaa, jossa päivä- ja yövoide ovat erikseen ja pidän enemmän siitä, mutta lähtee tämäkin ehdottomasti niiden loputtua testiin. Mulla on päivävoide meikkipöydällä ja yövoide yöpöydällä, että tulee kyllä totuttelua siihen, kun rasva täytyy iltaisin käydä vielä meikkipöydän äärellä laittamassa.

matte lip liquid tahiti hibiscous the body shop

Matte lip liquid
Oij, toinen huulituote tästä kalenterista, ihanaa! Mulla on tästä yksi sellainen marjapuuron vaaleanpunainen sävy, mikä tuli viime vuoden kalenterista ja ihan mahtavaa, että sävy on nyt eri. Tällä kertaa sain tämän sävyssä Tahiti Hibiscus. Sävy on ihanan tumma, just sellainen mitä olen halunnut kokeillakin.
Nämä on mun mielestäni ihan todella hyviä voidemaisia huulipunia, jotka antavat hyvän mattapinnan. Koostumus ja tuoksu on miellyttävä, itse asiassa tuoksusta tulee mieleen jokin asia lapsuudesta, mutten oo vieläkään saanut päähäni, että mikä se on. Näissä - kuten nyxin mattapunissa - lisääminen kannattaa tehdä huolellisesti, sillä liika kerros näyttää rumalle huulilla.

rose dewy glow face mist the body shop

Rose Dewy Glow kasvosuihke
Luukku 21 oli todella erikoinen, avasin ja ihmettelin. Luinkin heti samana aamuna verkkokaupan sivuilta, että mitä tämä kasvoille tarkoitettu suihke tekee. Se siis kirkastaa ja kosteuttaa kasvoja ja sitä voi suihkutella kasvoille jopa meikkien ollessa kasvoilla, sillä se ei sotke meikkiä. Suihke sisältää vadelmauutetta, kirsikkavettä ja ruusu-uutetta sekä heijastavia hiukkasia. Eli jos olo tuntuu nuutuneelta ja pitää silti olla suht tälläytynyt, voin suihkausta tätä nassulle ja mennä.

moringa body yogurt the body shop

Moringa vartalojogurtti
Jälleen yksi vartalolle tarkoitettu rasva. Vartalojogurttia olen aina halunnutkin kokeilla, vaikkakin näitä vartalolle tarkoitettuja vartalovoita ja voiteita onkin tästä kalenterista tullut hirmuisen paljon. Tässä vartalojogurtissa on geelimäinen koostumus, joka vissiin imeytyy ihoon ihan sekunneissa, eikä jätä tahmeaa tunnetta iholle. Silti tämä pitää ihon kosteutettuna ihan sen 48 tuntia. Vaatteet voikin pukea lähes heti vartalojogurtin levityksen jälkeen päälle, kun ei tarvitse odotella rasvan imeytymistä - tosi hyvä tuote kiireisiin aamuihin!

himalayan charcoal purifying glow mask the body shop

Himalayan Charcoal puhdistava hiilinaamio
Tämä savipohjainen naamio syväpuhdistaa ja elvyttää ihon, se siis puhdistaa tukkeutuneet ihohuokoset ja saavat ihon näyttämään terveeltä. Mä rakastan syväpuhdistavia naamioita, joissa on vielä kuorivia rakeita, kuten tässä. Tuoksu on ihanan raikas, mutta ihan täysin en osaa sanoa, sillä en tällä hetkellä haista lähes yhtikäs mitään, kun sairastuin aattona flunssaan TAAS. Mun suosikkini näistä samaisista maskeista on Japanese Matcha naamio, oon jumittunut täysin siihen, joten kiva päästä kokeilemaan myös jotain muunlaista naamiota välillä.

oils of life face oil the body shop

Oils of life tehokkaasti elvyttävä kasvoöljy
Samaista kasvoöljyä mä oon joskus kokeillut, kun sain sellaisen pari vuotta sitten Body Shopin kalenterista. Mä en kovasti innostunut tuotteesta, koska se haisi silloin levityksen jälkeen tosi tunkkaiselta kasvoilla, lisäksi fiilis saattoi välillä olla tosi öljyinen, kun ihoni on muutenkin T-alueelta vähän rasvaisempi. Tätä ihon hehkun palauttavaa ja ikääntymisen merkkejä vähentävää kasvoöljyä lähden kuitenkin innolla kokeilemaan uudelleen, jospa laatu olisi parempi tai mielipiteeni muuttuisi. Tämä nimittäin on lukemani mukaan kevyt, tahmaamaton ja nopeasti imeytyvä. Oon niistänyt nenäni ihan rikki ja eilen kokeilin tätä siihen, kuiviin kohtiin puree kyllä hyvin!

british rose face mask & hairband the body shop

Hiuspanta ja British Rose kasvonaamio
Luukusta 25 ilmestyi hiuspanta ja näytepussi kosteuttavasta ruusunaamiosta. Hiuspanta on jokseenkin turha, sillä mulla on edellisen vuoden kalenterista tullut pupunkorva hiuspanta käytössäni päivittäin meikkien pesussa ja aina kun pistän kasvonaamion. Tuo geelipohjainen kosteuttava naamio taas saattaa olla hivenen turha, kun mulla ei ole kuiva iho. Kerran kuitenkin käytin samanmoisen näytepussukan, se taisi olla vielä viime kesänä Tahkolla Juhannuksena, joten varmasti otan tuonkin mukaan jollekin reissulle.


Kalenteri oli tänä vuonna jälleen ihan todella ihana, joka päivä sai innoissaan avata uuden luukun, kun tiesi että tästä tulee oikeasti hyvää tavaraa. Tästä tuli tällä kertaa aika usea vartalorasva, mutta muuten kyllä ihan todella monipuolisesti tuli tuotteita. Mulla on nyt hirvittävä kasa käytettäväksi tällaisia tuotteita, viime vuotisia ja tämän vuotisia kalenterin sisuksia, sekä kesän BetteBoxista saatuja tuotteita. Ensi vuonna tuskin tulen kalenteria ostamaan, sillä mulla on tarpeeksi hommaa käytellä edellisiä pois. Ehkä kosmetiikkakalenteri on ensivuoden juttu. NYXin kalenteria kun on tullut mietittyä useaan otteeseen, joten ehkä se on se ensivuoden juttu!

Mitä mieltä olitte näistä tuotteista?
Ostaisitteko kyseistä kalenteria itse?


Lue myös: The Body Shop joulukalenterin luukut 1-6 , The Body Shop joulukalenterin luukut 7-12 , The Body Shop joulukalenterin luukut 13-18

14 kommenttia

  1. Hiilinaamio kuulostaa tosi mielenkiintoselta! Myös noita vartalojogurtteja mun on pitänyt koittaa jo kauan, mutta koskaan ei muista :D

    🖤:llä sofilmas.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä en ole vielä pääsyt kokeilemaan sitä, kun mulla on entinen syväpuhdistava aine käytössä, odotan innolla että pääsen tuota hiilinaamiota testaamaan! Veikkaan että se on tosi hyvä, ainakin koostumus tuntui hyvälle kun kokeilin kädelle :)

      Poista
  2. Noita kasvosuihkeita kattelin kesällä The Body Shopissa ja ne vaikuttivat kyllä aivan ihanilta! Vielä silloin en kuitenkaan raskinut hommata tuollaista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm.. Mulla on ollut tätä ennen yksi kasvosuihke, jota en osannut oikein koskaan käyttää. Se aina unohtui :D Katsellaan miten tämän kanssa käy, ainakin testaan sitä mutta saa nähdä muistanko sitten käyttää :D

      Poista
  3. Tuota kasvosuihketta olisi kiva testata, oon meinannut ostaa sen monta kertaa :) Myös tuo hiilinaamio kuulostaa kivalta. Mua jotenkin ärsyttää näissä kalentereissa se, että kivoista tuotteista on pakko tunkea mukaan joku aivan kamalan tuoksuinen versio :D Esim tuo vartalojugurtti olisi varmasti tosi ihana mansikan tai kookoksen tuoksussa, mutta Moringa...Blaaah :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hha, mä just oon ruvennut miettimään muistanko käyttää sitä, pakko sitä on kuitenkin testata mutta saa nähdä jääkö unohduksiin :D Hiilinaamiota odotan innolla, se pääsee käyttöön kun keskeneräinen naamioni loppuu :) Hmm.. mä taas en olisi ollut yhtään innoissani mansikan tai kookoksen tuoksuisesta versiosta, tuo Moringa ei ollut ennen mieleeni, mutta nyt kun kalenterista tuli kaksi sen sarjan tuoksua, niin oon alkanut tykkäämään siitä hieman. Eli parempi se kuin mansikka tai kookos :') Tosiaan makuja on niin monia :D Mä en ole koskaan esimerkiksi pitänyt TBS:n mansikka tuoksusta :D

      Poista
  4. Sun arvostelujen perusteella ostaisin kyllä ehottomasti!<3 Toi hiilinaamio kuulostaa niin superihanalle 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana kuulla Emilia, kiitos <3 Hiilinaamion käyttöä odotan innolla, mutta käyttelen ensin toista syväpuhdistavaa pois ;)

      Poista
  5. aina ihastelen blogeissa näitä kosmetiikka kalentereita mutta vieläkään en oo ite raaskinut ostaa.. ehkä ensi jouluna sitten :D toi kasvo öljy vaikuttaa mielenkiintoselta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi eii, no jospa säkin raaskisin joku vuosi tällaisen ostaa :) Tästä tulee tosiaan mielenkiintoisia tuotteita ja testattavia 8)

      Poista
  6. Oli tää sun kalenterin sisältö vaan aika huippu<3 Just noi kaikki täysikokoiset tuotteet on se, mitä olisin itsekin halunnut - ja vielä laadukkaista tuotteista! Mulla on vieläkin noi TBS:n vartalojogurtit testaamatta (yhtä näytettä lukuun ottamatta) ja mieli tekisi hirveesti ostaa esim. kesäksi tollanen, mutta kun noita rasvoja löytyy jo ihan liikaa :D No ehkä mä saan tehokäytettyä niitä nyt alkuvuodesta pois niin voisin jonkun tollasen ostaakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin oli kyllä munkin mielestä! :D Täysikokoisia, laadukkaita ja monipuolista! Lisäksi niitä meikkituotteita! Olisi ollut myös hauska jos kalenterista olis oikeesti tullut vaikka muutaman vartalorasvan tilalla jokin TBS:n meikkituote, koska sieltä oikeesti löytyy aika mielenkiintoisia meikkejä mitä en muuten oo kokeillut tai ehkä päädy ostamaankaan :D Joku glitterjuttu olis myös voinut olla hauska, kun eletään kuitenkin kunnon juhlakuukautta, jossa on blingiä ja taikaa ;) Hhaa ruvetaan yhdessä tehokäyttämään nyt näitä vartalorasvoja, mullakin on niitä nyt kaapit täynnä! Vartalojogurttia haluan nimittäin itsekin päästä testaamaan, se vois toki olla ehkä enempi kesälle se juttu, jos on kerta kevyttä :D

      Poista
  7. Kivan oloisia tuotteita kyllä oli tuo kalenteri pullollaan! <3 Tuo puhdistava hiilinaamio ja kasvoöljy kuulostavat mielenkiintoisilta, ja niitä voisin tosissaan itsekin testailla joskus :) Vartalojogurttia en ole koskaan kokeillut, mutta tuo nopea imeytyvyys kuulostaa hyvältä!

    VastaaPoista
  8. Todella kivan oloisia tuotteita sait myös näistä viimeisimmistä luukuista! Vaikka tuotteet ovatkin mielenkiintoisia ja tahtoisin päästä kokeilemaan joitain tiettyjä, itse en välttämättä tällaista kalenteria ostaisi ihan senkään takia, kun tuotteita tulee niin paljon :'D Nykyään mulle tulee kauhea ahdistus jos kaapissa tai laatikossa on liian paljon tuotteita, jotka odottavat käyttöä. Saa tosin nähdä jos mieleni muuttuu jossain kohtia, mutta itse en ole jaksanut edes muutamaan vuoteen ostaa minkäänlaista joulukalenteria, kun en vain ole muistanut.

    Tuo kasvosuihke kuulosti ihanalta! ♥ Mulla on sellainen kookoksen tuoksuinen, sillä myyjä suositteli sitä mulle, kun mulla on niin herkkä iho. Tuota Rose Dewy Glowia haluaisin silti joskus kokeilla!

    VastaaPoista