Sisällön tarjoaa Blogger.

The Body Shop joulukalenterin luukut 7-12

Noniin, Berliinistä on palailtu ehjin nauhoin kotiin ja ennen Berliinin postauksia ajattelin esitellä Body Shopin kalenterin luukut 7-12. Lyhykäisyydessään reissu meni hyvin, Berliini oli mahtava ja sai juosta paikasta toiseen ja nähdä paljon uutta. Kaupunkilomaa olenkin kaivannut, kun rennompia rantalomia on ollut nyt useita peräkkäin, vaikka niissäkin on mennyt ja nähnyt, niin kaupunkilomilla on siitä huolimatta ihan eri ääni kellossa kuin rantsulomilla. Lisää tästä neljän päivän pikkureissusta varmasti ensi postauksessa, tai viimeistään kunhan olen kuvat saanut käytyä läpi. Mennään nyt kurkkaamaan kuitenkin näihin kosmetiikkajoulukalenterin luukkuihin.

the body shop sivellin

Meikkisivellin
Tämä taitanee olla kolmas kapea ja litteä sivellin, jonka TBS:n kalenterista avaan. Viime vuonna mukana oli sentään eri sivellin - tosin meikkivoidesivellin, jota en myöskään tarvitse. Toisaalta luomivärisiveltimiä tarvii aina, olisi vaan hauska jos muutosta näkyisi näissäkin ja tästä tulisi jokin erilainen luomivärisivellin. Mä vähän petyin tänä seitsemäntenä aamuna, kun luukku oli aika isohko ja sieltä ilmestyi sivellin, mitä oon tämän muutaman vuoden aikana saanut kalenterista ennenkin.

mango käsirasva the body shop

Mango käsivoide
Kahdeksannesta luukusta paljastui pieni käsivoide, ihanaa että tällä kertaa tuoksu oli eri mitä viime vuosina! Mangoa ei ole tainnut tulla vielä yhtenäkään vuonna, tuttuja ovat olleet kookos ja mansikka. Mulla kulkee käsivoide mukana aina meikkipussissa - etenkin talvisin - ja nämä minikoot ovat hurjan käteviä mukana kannettavaksi.

almond milk honey vartalovoide the body shop

Almond Milk & Honey vartalovoide
Mua jännitti kovasti, sillä luukku yhdeksän oli iso ja mä olin lähes satavarma, että sieltä tulee täysikokoinen tuote. Silti oon vähän varpaillani aina, sillä oon ennenkin napannut kalenterista ison luukun, joka on sit paljastunut todella kevyeksi. Tämä ei pettänyt kuitenkaan!
Almond Milk & Honey vartalorasva rauhoittaa kuivan ja kutisevan ihon, sekä antaa suojaa iholle 48 tunnin ajan. Talvisin ihoni on kuivahko ja oikein kovilla pakkasilla kutiseva, joten todella hyvä tuote mulle. Tuoksukin on melko neutraali ja itse tykkään nimenomaan enemmän sellaisista luonnollisen tuoksuisista ja neutraaleista vartalorasvoista, vaikka silloin tällöin ostankin erikoisen tuoksuisia yksilöitä.

fuji green tea shampoo ja hoitoaine body shop

Fuji Green Tea shampoo ja hoitaine
Nämä molemmat tulivat siis luukusta kymmenen. Kuten aiemmin olenkin maininnut, oon tosi huono käyttämään muita shampoita ja hoitoaineita, kuin mitä tavallisesti käytän - eli siis rakennepaikkaava- , hopea- ja syväpuhdistava shampoo - ajattelin siis alussa, että saapa nähdä tulenko käyttämään tätä kaksikkoa koskaan, vai lähtevätkö kiertoon.
Fuji Green Tea on kuitenkin mun yksi suosikki sarjani Body Shopilta, joten annan näille varmasti mahdollisuuden. Nämä putelit ovat kätevät jollain parin päivän reissulla, Berliiniin nämä eivät vielä lähteneet matkaan, mutta siis samantyyppiselle reissulle sitten tulevassa. Lisäksi sekä shampoo että hoitoaine ovat silikonittomia, joten se saa mut ehkä helpommin kokeilemaan näitä, sillä mielenkiinnolla testaan miten nämä toimivat.

shine huulikiilto the body shop orange lollipop

Shine huulikiilto
Sitten läpikuultava huulikiilto, joka lupaa kosteuttaa huulia loihtien samanaikaisesti kiillon ilman tahmaista tunnetta. Sain huulikiillon sävyssä Orange Lollipop ja verkkokaupasta vilkaistessa siellä oli hurjan kauniita muitakin sävyvaihtoehtoja. En ole päässyt kokeilemaan kiiltoa vielä, purkki näyttää enemmän mun silmääni sellaiselta vaaleanpunaiselta, ihan vain hitusen oranssiin taittavalta, mutta toivon että huulilla se olisi hieman enemmän oranssihtava. Jos tämä on tosiaan kiilto joka ei tunnu tahmaiselta, ja sävy erottuu kuitenkin suht hyvin huulilla, niin voi olla että käyn ostamassa itselleni pari sävyä lisää.

adriatic peony suihkugeeli the body shop

Adriatic Peony suihkuvoide
Jälleen yksi Spa of the World- sarjan tuote, näistä olen itsekin todella kiinnostunut, kuten muutama teistäkin sanoi ensimmäisessä postauksessa, että kyseinen sarja kiinnostaa. Tämä suihkuvoide pehmentää ja puhdistaa ihoa ja mun mielestä ne antavat aina kosteutetun tunteen. Suihkuvoiteita en yleensä ihan ostamalla osta, mutta kyllä nämä käyttöön aina pääsee. Suosin enemmän Lushin vartalonhoitoainetta, joka tuntunee lähes samalle iholla kuin nämä suihkuvoiteet, mutta tuntuvat kosteuttavan mielestäni hitusen enemmän. Hyvä tuote, kaunis tuoksu!

Mitäpäs pidätte luukkujen 7-12 tuotteista?


Lue myös: The Body Shop joulukalenterin luukut 1-6

6 kommenttia

  1. Niiin ihania tuotteita! <3 Toi Almond Milk & Honey vartalovoide on superhyvää, mun kalenterista löytyi pieni koko saman sarjan vartalovoita :) Mango käsivoide kelpaisi mullekin, rakastan sen sarjan tuoksua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa, että säkin pidät näistä Linda <3 Ihana, että säkin olet saanut tuota sun suosikkiasi kalenterista. <3 Jospa sieltä vielä tulisi tuollainen mango käsivoidekin ;)

      Poista
  2. Itse pidin enemmän ensimmäisten luukkujen sisällöstä, kuin näistä :) Fuji green tea on yksi mun inhokki sarjani, se tuntuu jakavan aika vahvasti mielipiteet :D Tuo suihkuvoide kuulostaa mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ekoissa luukuissa tulikin aivan ihania tuotteita, pakko myöntää se itsekin :) Ohhoh, mä en oo koskaan kuullut ettei joku tykkäisi Fuji Green Teasta! Noh, makuja on monia ja varmasti sekin jakaa mielipiteitä, kuten kaikki asiat :') Mä rakastan sitä taas ja kesäisin se onkin usein käytössä! Hauska kuulla muuten välillä näitä, joista lukijat ei pidä, kun aina yleensä kommentoidaan ne mistä pidetään :D Kiitos Jasu <3 Suihkuvoide on muutes ihanaa, suosittelen kokeilemaan! Sellanen luksusta arkeen- tyyppinen tuote ;)

      Poista
  3. Mä en oo ite koskaan kokeillut tuota Fuji Green Tea sarjaa, mutta sitä olisi mielenkiintoista päästä kokeilemaan ihan vain sen takia, että oon kuullut siitä niin paljon kommentteja laidasta laitaan :D Suurin osa mun kavereista on tykännyt siitä, mutta tosi moni on myös sanonu, että ei tykkää yhtään :D Mutta joo, mun mielestä tosi kivoja tuotteita näistäkin luukuista on paljastunut, ehkä tuo sivellin on vaan vähän tylsähkö tuote kalenterista :/

    VastaaPoista
  4. Mun mielestä näiden luukkujen tuotteet vaikuttivat todella ihanilta ja tarpeellisilta! ♥ Tietysti siveltimiä saa ostettua muutenkin niin ymmärrän, että hieman harmitti, kun sellainen putkahti esiin seitsemännestä luukusta :( Totta kuitenkin on, että kyllä niitä tarvitsee niin toivottavasti keksit sille käyttöä!

    Fuji Green Tea on mun lempisarja The Body Shopilta, mutta shampoota ja hoitoainetta en välttämättä aio kokeilla, sillä yleensä ostan omat hiustenhoitotuotteeni ihan kampaamosta... Kerro ihmeessä mielipiteesi niistä täällä bloginkin puolella, olisi kiva kuulla, millaisia ne ovat! :> Ja oi tuo mangon tuoksuinen käsirasva ♥ Mulla meni se juuri loppuun, mutta en aio nyt hetkeen ostaa ainuttakaan käsirasvaa, kun niitä on tuolla laatikon pohjilla ihan riittämiin, hehs :'D

    VastaaPoista